Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #680 on: October 21, 2008, 20:16:43 »
epic να σου πω κατι. εχω δει θεατρο και θεατρο σε πεσιμο. αλλα οταν εισαι ετοιμος να πλασαρεις απο 5 μετρα ,τετ α τετ με τον κηπερδεν πεφτεις. απο αντιληψη και μονο τηςφασης και απο παικτη που δεν σου εχει δειξει δειγματα γραφης οτι το κανει ,το σφυριζεις. αλλα φοβουνται τοσο πλεον μετα απο αυτα που ακουγονται που δινουν μονο αυτα που βγαζεις αιμα....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

ive4

• Guest
« Reply #681 on: October 21, 2008, 23:00:05 »
ας πω κι εγώ για τον αγώνα με βάζελο.

ΤΟΥΡΝΙΚΕ : Δεν έχουμε καμία υπομονή. Στα πρώτα 10 λεπτα που είδαμε πρόβλημα, αμέσως αρχίσαμε ΠΑΟΚ ολε, γαμώ τα τουρνικέ. Κάποια στιγμή θα μάθουμε όλοι να βάζουμε σωστά την κάρτα και να μπαίνουμε. Έβλεπα ότι σχεδόν όλοι βάζαμε την κάρτα κάπως ανυπόμονα και αν δεν άνοιγε η πόρτα σε μισό δευτερόλεπτο αρχίζαμε τις γκρίνιες. Ελεος. Απαράδεκτοι ήταν και οι υπάλληλοι που έβλεπαν το μπάχαλο και απλά καθόντουσαν πίσω από τα κάγκελα και απλα έλεγαν ξαναβάλτην, αντί να είναι δίπλα και να δείχνουν πως μπαίνει. Εγώ προτιμώ πάντως τα τουρνικέ παρά το χυμαδιό που είχαμε μέχρι τώρα. Και συνολικά μπήκα ταχύτερα από ότι όταν περίμενα στο καγκελάκι. Διαμαρτύρομαι βέβαια που η διοίκηση δε μας έστρωσε και χαλί.

ΟΜΑΔΑ : Αυτό που περιμέναμε να δούμε φέτος από τον Σάντος. Σφύξιμο στην άμυνα, κλείσιμο διαδρόμων και μπροστά να τα περιμένουμε όλα από τον Μούσλι. Μου έκανε εντύπωση ότι παίξαμε με αρκετές σέντρες (προβλέψιμες οι περισσότερες) ενώ με την άεκ είχαμε πολύ καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι μας.

ΣΑΝΤΟΣ : Θα τον κρίνω στο τέλος. (Η όταν με βγάλει από τα ρούχα μου!!!) Εμπιστοσύνη και στήριξη!

ΙΒΙΤΣ : Απαράδεκτος - περιπτεράς - ανούσιος.
ΥΟΚΟΤΣΟΚΟ : Μάλλον ξέχασε τη μπάλα εδώ και 2-3 χρόνια. Άχρηστος προς το παρόν.
ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΕΖΑΣ : Πολύ καλοί και καθαροί παίκτες. Δεν φάνηκε το κενό του Κοντρέρας.
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ : Βαρύς, αλλά πιστεύω ότι θα φορμαριστεί και θα πιάσει ένα διάστημα με καλή απόδοση φέτος.
ΜΠΙΖΕΡΑ : Λίγο άμυνα με τα μάτια μου φάνηκε στην αρχή, αλλά ήταν αλάνθαστος σε πάσες και ψύχραιμος.
ΜΠΑΛΑΦΑΣ : Ήμουν από τους μεγαλύτερους φάν και πέρσυ σας είχα πρήξει για το ταλέντο του. Καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να με κάνει να μετανιώσω κι εγώ..
ΧΑΛΚΙΑΣ : Πολύ αξιοπιστος.

ΚΕΡΚΙΔΑ : Συνολικά καλή και σίγουρα καλύτερα από άεκ. Αυτό το Ω ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, φτιάχνει όλο το γήπεδο και πρέπει να το αξιοποιήσουμε!

ΜΠΟΥΤΙΚ : Προφανώς υπάρχουν ηλίθιοι που αποφασίζουν να κλείσει η Μπουτικ τουλάχιστον 1 ώρα πριν από αγώνα (4.30 με 5.30 που είχα υπομονή να περιμένω ήταν κλειστή). Και πάλι συγχαρητήρια στους ηλίθιους. Οσα ευρώ είχα για την μπουτίκ πήγαν σε φαγάδικα της περιοχής. Δε πειράζει. Κινείται η τοπική οικονομία. 

Κουβέντα για τα τουρνικέ της Τούμπας , παρακαλώ εδώ:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5794.msg223214.html
« Last Edit: October 22, 2008, 03:42:28 by GENTLESOS »

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #682 on: October 21, 2008, 23:13:39 »
ετσι πως τα εφερε η τυχη, μια κοντρερασ εξω μια γκαρσια-βερον μετα, μια το πεναλτυ, μια τα σφυριγματα του κυρκου, χαιρομαι τελικα που πηραμε το χ. τους ετσουξε πολυ τους αθηναιους.πλεον ο ΠΑΟΚ γινεται υπολογισιμη μοναδα.νοιοθω υπερηφανος.και με λιγη υπομονη μας περιμενουν μεγαλα πραγματα στο μελλον.με τον Σαντος και τις μεταγραφες που θα ερθουν και τον Γεναρη και το καλοκαιρι.Τα τουρνικε παντος αν λειτουργισουν κανονικα,αρχη ηταν,πιστευω οτι ειναι οτι καλητερο για την εισοδο του κοσμου τελικα.Οταν τα συνιθησουμε πλεον στο μελλον θα φανει

apostolos

• Guest
« Reply #683 on: October 22, 2008, 06:19:15 »
Κάθισα χθες και είδα το παιχνίδι καθώς το έχασα την Κυριακή και το κατέβασα απο εδώ thanks to Dikefalos....

Μάλλον με πολύ κόσμο εχω διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο διότι αλλιώς δεν εξηγείται....

Πολύ ξεσκίσανε ξανά τον Ίβιτς, τι πολλοί μάλλον όλοι....
Συγγνώμη μπορεί σούπερ να μην ήταν αλλά σίγουρα όχι για ξέσκισμα....
Βγαίνει στο δεύτερο ο Γκαρσία, μπαίνει ένας Μπιζέρα που το παιδί δεν ακούμπησε την μπάλλα, 45 λεπτά ο εκφωνητής είπε 2 φορές το όνομά του και μας παίρνει ο βάζελος το κέντρο...Και έχεις έναν Ίβιτς να κάνει σε αυτό το διάστημα τουλάχιστον 5 κλεψίματα, 3-4 σημαντικά φάουλ, και να δίνει ό,τι μπορεί τουλάχιστον ανασταλτικά....Και σχεδόν σε όλο το παιχνίδι να κανε κανα δυο λαθος μεταβιβάσεις..Σίγουρα όχι παραπάνω...Ναι, δεν εβγαλε τη μεγάλη πάσα, ναι σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα, να πατήσει περιοχή, να δοκιμάσει λίγο το πόδι του απέξω κλπ...
Αλλά ρε σεις, έχω την εντύπωση πως πραγματικά μπάλλα μερικοί δεν βλέπετε....Σας έχει κολήσει από πριν ο Ίβιτς και βρέξει χιονίσει θα τα ακούσει...Αν δηλαδή δεν κάνει κάτι το θεαματικό, μια ασίστ, έναν αγώνα να τρίβεις τα μάτια σου, πάει σέρνεται, είναι άχρηστος κλπ...
Λοιπόν με το βάζελο αρνητικός σίγουρα δεν ήταν...Το οποίο μας φέρνει και στο άδικο κράξιμο περι ξυπνήματος στον Σάντος...
Γιατί λέει τον αφήνει μέσα? Καλα ρε θα μας τρελάνετε? Αρνητικός είναι για να τον βγάλει? Ή επειδή δεν τον γουστάρετε εσείς? Ειλικρινά στο προχθεσινό ματς ούτε θα μου πέρναγε από το μυαλό να τον βγαλω....
Και εκεί που όντως είχε αρχίσει να υπάρχει πρόβλημα από τη μεριά του Κωνσταντινίδη δηλαδή, ο ύπνος όπως τον λέτε εσείς που είστε ξυπνητοί και τα βλέπετε όλα, έκανε αλλαγή σε πολύ καλό ταϊμινγκ....και έβαλε τον μαύρο, όπου αν το κάρφωνε σχεδόν μόνος το άχαστο ήθελα να ξερα τι θα λέγατε.....
Πάμε και στην επιθετικότητα του ΠΑΟΚ. Καταρχάς το ότι με νοιάζει να κρατάω το 0 πίσω δεν σημαίνει ότι ντε και καλά δεν με απασχολεί η επίθεση. Μια ταμπέλα που έχετε λανθασμένα κολήσει στον Σάντος.  Στο ματς με βάζελο ο ΠΑΟΚ συνολικά ήταν πιο επιθετικός και βρέθηκε πιο πολλές φορές σε καλά σημεία μέσα στη μεγάλη τους περιοχή από ό,τι αυτοί. Κάποια στημένα πήγαν καλούτσικα γενικά όμως η ομάδα κολούσε στην ανάπτυξη. Κι αυτό το βλεπες, δεν ήταν επειδή ο Σάντος φοβότανε ή τους κράταγε πίσω, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που σαφώς ήταν πιο επιθετική ήταν ο ΠΑΟΚ. Η πλάγια ανάπτυξη πολύ απλά δεν τραβάει....Ούτε από δεξιά ούτε απο αριστερά...Και εκεί που να χτυπιέται ο Σάντος δεν μπορεί να κάνει τίποτα...Θέλουμε παίκτες, απλά και όμορφα....
Κι όσο για τις μαγκιές βάλε δεύτερο επιθετικό κάνε δείξε αυτά αφήστε τα. Το 4-4-2 θέλει δυο τσακάλια στα πλάγια πάλι να οργώνουν και να βγάζουν σέντρες λουκούμια, ποιος θα το κάνει σε μας αυτό....? Ειλικρινά ελπίζω ο Γεωργίου να είναι όσο το συντομότερο έτοιμος να προσφέρει και ο Αραμπατζής γιατί δεν πάει άλλο....
Τεράστια αποδεικνύεται η απώλεια του Βιερίνια, ποιοτικός, μπουκαδόρος και δοκίμαζε και λίγο το πόδι του απέξω....
Ο Σέρτζιο τα χουμε ξαναπεί, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, δεν τον κράζω, αλλά του χρόνου οπωσδήποτε παίκτη εκεί.....

mpougatsas

• Guest
« Reply #684 on: October 22, 2008, 10:46:50 »
Ο Ίβιτς παίζει δεκάρι.. δεν θα τον κρίνουμε σαν αμυντικό χαφ.. δεν ξέρω πόσες πάσες έκοψε αλλά πόσες δεν μπόρεσε να βγάλει.. και δε μιλάω για το παιχνίδι της Κυριακής μόνο αλλά και για τα 5 προηγούμενα..Η δουλεια του είναι να δημιουργεί φάσεις και γενικα προυποθέσεις για γκόλ και η αλήθεια είναι οτι μέχρι στιγμής δεν το κάνει..Θέλω να τον δω και με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου όμως, ίσως εκεί μπορεί και να φανεί χρήσιμος..Αν συνεχίσει πάντως έτσι εγω προσωπικά δεν τον θέλω δεύτερη χρονιά στην ομάδα.. υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίχτες για αυτή τη θέση χωρίς να τους βγαίνει η γλώσσα στο 60'..

kospatras

• Guest
« Reply #685 on: October 22, 2008, 14:05:56 »
κατα την γνωμη μου ο IVIC φετος ειναι βασικος και αναντικαταστατος.ξερει μπαλα ο ανθρωπος αλλα ειναι αρκετα αργος.αν δεν ηταν θα επαιζε σε μεγαλο πρωταθλημα του εξωτερικου.(το χουμε ξαναπει αυτο).αν και δεν παιζει καλα τελευταια δεν τον βγαζει απτην 11αδα.ουτε κι εγω θα τον εβγαζα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #686 on: October 22, 2008, 14:21:03 »
εγώ πάντως φιλε kospatras θα τον είχα εκτος αποστολής μαζί με τον bakafloko οι πιο αποτυχημένες μεταγραφές ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ τελοσπάντων είμαι k off topic  :)

chiltsid

• Guest
« Reply #687 on: October 22, 2008, 15:10:34 »
εγω θα συμφωνήσω σε οτι αφορά τον ivic,με τον απόστολο.εχει δικιο σε αυτο που λεει,έκατσα και ειδα το ματς δυο φορες και αμα προσεξεις καλα,τα βλεπεις.
ενα πραμα μονο ξεχασες να πεις αποστολε,που παιζει μεγαλο ρολο στο προβλημα μας στην αναπτυξη αλλα και στον ιβιτς.
ο ιβιτς στα τελευταια 4 ματς εχει παικτη μαν το μαν απανω του,για αυτο δεν εχει χρονο και χωρο να οργανώσει καλα.
έτσι καταρρέει σε μεγαλο βαθμο η αναπτυξη μας αφου στηρίζεται κυριως σε αυτον και δεν εχει βοηθεια απο τα ακρα μας(παντελας,conce)που ειναι πολυ μονοτονα και αργα.
ο σαντος πρεπει να βρει τροπο να διωρθωθει αυτο το πραμα γιατι αλλως θα μας κοστισει πολλους βαθμους ακομα.
η αναπτυξη μας ειναι πολυ κακη και επισης οταν βγαίνουμε μπροστα,βγαινουμε μονο με 4 παικτες.απο τους  οποιους το πολυ 2 πατάν περιοχη.
εχουν πολλα πραματα να διορθώσουν σαντος και παικτες επιθετικα,ας ελπισουμε πως θα δουλεψουν σκληρα.

mpougatsas

• Guest
« Reply #688 on: October 22, 2008, 15:24:25 »
Ρε παιδιά αυτο το έχει παίχτη πάνω του είναι σοβαρό επιχείρημα;; δηλαδή πως θα πρεπέ να ήταν ελέυθερος να αλωνίζει ή μήπως να ερχόταν ο μούσλι καθε τρείς και λίγο να του κάνει κανα σκριν;; έτσι παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο.. κι αυτο που λέτε ειναι κάτι που όλοι οι παίχτες σάυτην τη θέση πρέπει να το αντιμετωπίσουν..

σορρυ για το οφ τοπικ..

chiltsid

• Guest
« Reply #689 on: October 22, 2008, 15:37:22 »
αλλο να μαρκαρουν τα χαφ στον χωρο φιλε μου και αλλο να σε εχει μαν το μαν,αμα εχεις παιξει μπαλα θα ξερεις σιγουρα την διαφορα,αμα οχι δεν μπορω να σε βοηθήσω.

ειναι τεραστια διαφορα.

mpougatsas

• Guest
« Reply #690 on: October 22, 2008, 15:49:57 »
σίγουρα έχει διαφορά.. δυο διαφορετικοί τρόποι άμυνας.. αλλά και δύο διαφορετικοί τρόποι ανάπτυξης.. κι αν τον παίζουν μαν του μαν σ'όλα τα επόμενα παιχνίδια ως το τέλος της χρονιας,και μπλοκάρει όλη η ομάδα;; ποιος θα φταίει ο Σαντος;;

chiltsid

• Guest
« Reply #691 on: October 22, 2008, 16:03:14 »
σιγουρα το μεγαλο μεριδιο ευθυνης το εχει ο σαντος,ειναι ο προπονητης,αυτος πρεπει να βρει τροπο να τον ελευερωση ή να βρει αλλους τροπους να αναπτυχθουμε σωστα.
για αυτο λεω πιο πανω,η ομαδα ειναι πολυ προβλεψιμη επιθετικα και θελει πολυ δουλεια σε αυτον τον τομεα.
υπομονη φιλε,να δουμε τι θα αλλαξει στα επομενα 3 ματς στα οποια θα πεσει το βαρος πιο πολυ στην επιθεση μας.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #692 on: October 22, 2008, 16:16:04 »
Σωστή η παρατήρηση του chiltsid για τον Ιβιτς. Μεγάλη η διαφορά με τα φιλικά, όπου οι αντίπαλοι δεν ενδιαφέρονταν να "διαβάσουν" το παιχνίδι μας και μας κλείσουν, και όπου τα μπακ ανέβαιναν και βοηθούσαν επιθετικά. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα "τσουλήσει" η ομάδα και με το Λεβαδειακό...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

mpougatsas

• Guest
« Reply #693 on: October 22, 2008, 16:20:17 »
Και γω αυτο περιμένω να δω.. τα επόμενα παιχνίδια που υποτίθεται οτι η ομάδα θα πρέπει να κατέβει με πιο επιθετικό προσανατολισμό και να κάνει παιχνίδι(ειδικά στα δύο ματς μεσα στην Τούμπα)θα βρει τον τρόπο ο Σάντος να τα καταφέρει με τα υπάρχοντα ''εργαλεία'';;  Αν όχι πάει να πεί οτι κάτι φταίει..ή οι εντολές ή η εφαρμογή τους.. τελος παντων ας μην προτρέχω..θα φανούν στο γήπεδο αυτα σύντομα..ας ελπίσουμε οτι θα την βρουν την άκρη και θα γίνουμε πιο δημιουργικοί μπροστά..

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #694 on: October 22, 2008, 17:18:34 »
Αν και η προπονητολογία μαρέσει μόνο σε παιχνίδια στυλ football manager, ίσως μια βοήθεια στο θέμα ανάπτυξης και ivic (που δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακός όσο νομίζουν μερικοί - περισσότερο έχουμε πρόβλημα στα άκρα) να είναι μια παραλλαγή του συστήματος που παίζουμε:

Ο γκαρσία να μένει λίγο πιο πίσω και πιο κεντρικά με τον Βερόν κάπως πιο ψηλά και δεξιά και τον Ιβιτς λίγο πιο μπροστά από Βερόν και αριστερά. 4-1-3-1-1 ή αλλιώς 4-1-4-1.

Βέβαια ο Σάντος ξέρει σίγουρα καλύτερα και μπορεί να καταλάβει αν η όποια παραλλαγή θα επηρεάσει την αμυντική λειτουργία μας (που κακά τα ψέματα δουλέυει πολύ καλά μέχρι τώρα). Το θέμα είναι να μπορέσουν και τα άκρα να δημιουργούνε τρύπες αλλά και να έχουν καλές επιστροφές.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #695 on: October 22, 2008, 19:32:48 »
Αυτό ακριβώς χαωτικέ κάναμε στο α´ ημίχρονο με την αεκ. Παίζαμε δηλαδή ένα σύστημα μεταβλητό. Όταν αμυνόμασταν ήταν 4-2-3-1 (ή 4-5-1) και όταν κάναμε επίθεση αυτό μεταβάλονταν σε 4-1-4-1 (α λα Ισπανία στο πρόσφατο EURO). Το πρόβλημα των άκρων ο Σάντος το έλυσε με την προώθηση του Βερόν. Ο Βερόν όμως δεν μπορούσε να προωθηθεί με τον βάζελο, γιατί ο βάζελος έχει κέντρο. Το χανούμι έπαιζε κατά συνθήκη ένα 7-0-3, καθώς δεν έχει δημιουργικό χαφ (που οφείλεται στον κακό σχεδιασμό που έκανε, πράγμα που γλυτώσαμε εμείς, λόγω ικανότητας στη συνεργασία διοίκησης και σάντου). Μάλλον κάτι τέτοιο θα παιχτεί πάλι στη συνέχεια. Χρειαζόμαστε όμως γρήγορα εξτρέμ (ας δοκιμάσει ρε γμτ τον Γεωργίου σε μερικά ματς) όπως και νά 'χει.

GENTLESOS

• Guest
« Reply #696 on: October 23, 2008, 02:41:31 »
ΠΑΟΚ-βαζελος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #697 on: October 23, 2008, 13:32:28 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/13726/1/

κληθηκαμε σε απολογια για υβριστικα...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #698 on: October 23, 2008, 16:22:05 »
http://www.superleaguegreece.net/news/2008/10oct2008/news22-10-08-1138.htm
-------------------------------------------------
Κλήσεις σε απολογία - 6η αγωνιστική
.......

Ι) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
-------------------------------------------------

εκεί στον τάκο..εμπλοκή,  :cwm23: