0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
κάθε φορα που ο σύνδεσμος βγάζει μπλούζες ένα παλικάρι από σαντορίνη ζητάει και του στέλνουμε,και μάλιστα διαφορετικά νούμερα άρα δίνει και αλλου
Σήμερα έγινε και κάτι πολύ όμορφο που με έκανε για άλλη μια περήφανο ως ΠΑΟΚτσή. Ένα παληκάρι με μπλούζα του ΠΑΟΚ με ρώτησε στην Εγνατία που βρίσκεται το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Παραξενεύτηκα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, αλλά γέλασε και μου είπε ότι είναι από τη Σαντορίνη και ότι πρώτη φορά έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα γάμο και με την ευκαιρία θα πήγαινε πρώτη φορά στη ζωή του στην Τούμπα ... Φανταστείτε το. Υπάρχουν ΠΑΟΚτσάκια που δεν έχουν έρθει ποτέ τους στο ΝΑΟ. Και όμως, στα λημέρια των γαβροβάζελων κυκλοφορούν με μπλούζα του ΠΑΟΚ μας ! Αν υπήρχαν ΠΑΟΚόμετρα, αυτοί θα τα είχαν ξετινάξει
Quote from: DJ Cobra on October 25, 2008, 23:38:15Αυτό που παρατήρησα εγώ σήμερα είναι ότι όσους κράζαμε, σήμερα πρόσφεραν.Μπακαγιόκο - ΓκολΚωνσταντινίδης - Ασίστ (έστω κι από σπόντα)Κονσεϊσάο - ΑσίστΊβιτς - ΑσίστΒέβαια ήταν και το ματσάκι εύκολο. Μου την έσπασε λιγάκι η μαλακία του Χαλκιά στο τέλος. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Κατα τ' άλλα νίκη στο χαλαρό και τρίποντο στην τσεπούλα.Μη τρελαθούμε κιόλας ρε συ Cobra.. σε όλο το ματς εκτός από αυτά που αναφέρεις οι παραπάνω, εκτός του Μπακαγιόκο που έτρεχε, περπατούσαν ή κάναν λάθη. Συγκεκριμένα επειδή παρατήρησα τον Ίβιτς στα 10 κοντρόλ το πολύ τα 3-4 να ήταν σωστά.. ακόμα κ τα εύκολα τα έκανε να φαίνονται δύσκολα.Πονάμε στα εξτρέμ πολύ.. ο Ίβιτς δε φαίνεται τόσο η απώλεια ενός καλύτερου στη θέση του -ή έστω οι καλύτερες εμφανίσεις που ξέρουμε ότι μπορεί να κάνει- αλλά οι δύο στα πλάγια δε το 'χουν..
Αυτό που παρατήρησα εγώ σήμερα είναι ότι όσους κράζαμε, σήμερα πρόσφεραν.Μπακαγιόκο - ΓκολΚωνσταντινίδης - Ασίστ (έστω κι από σπόντα)Κονσεϊσάο - ΑσίστΊβιτς - ΑσίστΒέβαια ήταν και το ματσάκι εύκολο. Μου την έσπασε λιγάκι η μαλακία του Χαλκιά στο τέλος. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Κατα τ' άλλα νίκη στο χαλαρό και τρίποντο στην τσεπούλα.
Περιμενα να μπω μεσα να δω αποθεωτικες εκφρασεις για τον τροπο αντιμετωπισης του ματς και να δω πολλα πραματα για το ματς......και την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ........την μια βλεπω μιζεριες για τον Χαλκια, για την νυφη και τον γαμπρο (δεν λεω, ΤΡΕΛΑ), για τον παγκο μας........οτι ο λεβαδειακος ειναι χωριο.......Ε ρε μαγκες..........τι ειστε σεις ρε........?Μην ξεχνατε οτι η λειβαδια εκανε ως τωρα 8 ποντους και παιζει ωραια μπαλιτσα..μπορουσε να κανει ζημια στο βαζελο στο οακα....Η ομαδα χθες ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.........!πολυ ομορφη και καλη μπαλα συνδιασμενη με γκολ και ουσια....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ........την κλειστη αμυνα (που ολοι φοβοντουσαν) την ανοιξε σαν μαρουλι με τις πολλες πασες και στις δυο μεριες.......ΜΠΡΑΒΟ στον Σαντος.......ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ......ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...........!ΦΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ