Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός Σάββατο 25/10/2008 19:00 Nova  (Read 5183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Εγω θα προτειμουσα χ των ζουζουνιτσων και -3 απο την κορυφη.......!

Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς αν κερδίσουμε που όλοι το ευχόμαστε το ιδανικότερο θα ήταν να κερδίσει το σκουλήκι.Αν φοβάσαι μήπως χάσεις την 4η θέση από αυτό τον φετινό σκουλήκι που είναι χειρότερο από τις δύο προηγούμενες χρονίες τότε..και ο γάβρος κάπου πρέπει να χάσει και βαθμούς και για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και για να είμαστε κοντά

δε καταλαβες.....χ των ζουζουνιων για να χασει εδαφος ο γκευ να τον πλησιασω οπως ειπα στους -3 και συναμα το σκουληκι να παραμεινει στον πατο εκει που του αξιζει και να γυρισει στο φυσικο του περιβαλλον την β εθνικη.....

βλεπω τιτλο.....βλεπω ζουζουνια στην β....

Γιατί αν κερδίσει το σκουλήκι δεν θα χάσει έδαφος ο gay?και στο -1 θα πλησιάσουμε αν κερδίσουμε τη Λειβαδιά.Σόρυ που στο λέω φίλε αλλά αν βλέπεις τίτλο όπως λες θα πρέπει να εύχεσαι να χάσει ο gay και όχι αν θα πιάσει πάτο το σκουλήκι σ@@ μας γιαυτούς

soumpasiotis

• Guest
Εγω ελπιζω ο παπαναστασιακος να χασει... και εξηγουμαι.. ο στοχος μας ειναι το ουεφα.. με νικη επι της Λιβαδειας και παραλληλα ηττα του ρουλη ειμαστε στο +9 απο τον βασικο(τουλαχιστον ετσι ηταν στην αρχη του πρωταθληματος) διεκδικητη της 4ης θεσης απο την 7η κιολας αγωνιστικη.. καθαριζουμε πρωτα με αυτο και μετα κοιταμε και παραπανω..

Οσον αφορα το παιχνιδι πρεπει να βαλουμε ενα γρηγορο γκολ να φυγει το αγχος και να αποδωσουμε επιτελους καλο ποδοσφαιρο..

20.000 τουλαχιστον πρεπει να εχει μεσα...
ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ.....
ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ...ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΣΥΡΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ Κ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΗ ΠΟΥ Ι ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ......

Φίλε μην γράφεις μόνο με κεφαλαία..........κουράζει
« Last Edit: October 23, 2008, 15:57:34 by Capricorn »

Offline Geo

• Αλλαγή
λεβαδει- λεβαδει- λεβαδειακέ...
ομάδα ομάδαρα σας
γμ το πειραιά σας
και το μ.... της μάνας σας

mpougatsas

• Guest
Με «10άρι» το Μπακαγιόκο

Μία από τις δοκιμές που έκανε ο Σάντος απόντως του Γκαρσία, ήταν να τραβήξει τον Ίβιτς πιο πίσω στα χαφ δίπλα στο Βερόν και να βάλει στη θέση του Σέρβου ως «10άρι» τον Μπακαγιόκο, κάνοντας έτσι πιο επιθετική την ομάδα. Στην άμυνα, επιστρέφοντας ο Κοντρέρας δοκιμάστηκε δίπλα του τόσο ο Μαλεζάς, όσο και ο Μάρκος Αντόνιο και η τελική επιλογή θα αποτελέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το Φερνάντο Σάντος. Τέλος μία ακόμη δοκιμή έγινε με τη μετάθεση του Κονσεϊσάο στην αριστερή πτέρυγα και τη χρησιμοποίηση του Βασίλη Λάκη δεξιά.
Σήμερα το πρωί η προπόνηση είναι προγραμματισμένη και πάλι για τη Σουρωτή και εκεί θα φανούν ακόμη καλύτερα τα πλάνα του Σάντος για το ματς του Σαββάτου με το Λεβαδειακό στην Τούμπα.

http://www.metropolisradio.gr/9597

στην χθεσινή προπόνηση αναφέρεται το άρθρο..πάντως είναι μεγάλη αλλαγή για τον συντηριτικό Σάντος αν το εφαρμόσει και στον αγώνα..καινουρια πρόσωπα ενδεκάδα δεν βλέπω αλλά εντάξει μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Στην μπαρτσελονα παιζει βασικος ο κρικιτς 17-18 χρονων και εδω παιζουμε με τον λεβαδειακο και δεν παιζει ο Γεωργιου και αλλαζει το σερτζιο για να μην παιξει ο μικρος και να παιξει ο ΑΣΧΕΤΟΣ ο λακης απο δεξια........

αρχιζει ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ.....ειδα ενα πιτσιρικα να ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ στα φιλικα και υπεθετα οτι αν εχουμε τραυματια τον Βιερινια τον παικταρα θα ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παιχταρας ο γεωργιου ε??Πωπω κομπλεξ ο σαντος ο ασχετος που δεν βαζει το μεγαλο αστερι μεσα..
Πρεπει να τα εχει παρει χοντρα απο τον λακη για να τον προτιμαει..
Αφου να φανταστειτε ο σαντος εχει τετοιο κομπλεξ που προτιμαει να χανει παρα να βαζει βασικο τον μαγο της μπαλας 19χρονο αστερι γεωργιου...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Ρε φιλε κατζ,

με εκανες και γελασα ρε φιλε......χεχεεχχεχ......ΥΠΕΡ του Σαντος ειμαι (δες και αλλα μου ποστ).......τον πιστευω και μανουριαζω για αυτον......

κριτικη κανω..... και δεν βλεπω τον λογο να ειρωνευεσαι τον Γεωργιου ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ.......πιστευεις εσυ οτι ο λακης ειναι καλυτερος???????????????

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αυτη την αναγκη να αναδειξουμε ταλεντα οπως και δηποτε δεν εχω καταλαβει..
Ειδα και γεωργιου και βιερινια στην ιδια θεση..Πιστευω οτι ο πορτογαλος ειναι 3 φορες μεγαλυτερη κλαση απο τον δικο μας..Φαντασου τον βιερινια να ηταν ελληνας τι θα λεγανε..Ο νεος κουδας ο νεος χαζτηπαναγης μπλα μπλα μπλα..
Τον ειδα τον γεωργιου και δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντυπως..μονο καλο ποδι εχει για σεντρα,τυπικο ελληνικο αριστερο μπακ χαφ α-β-γ εθνικης...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Εγω παλι θα ελεγα οτι ο μονος λογος που δεν εξυμνουν ΤΟΣΟ πολυ τον Βιερινια ειναι διοτι ειναι δανεικος χωρις οψιον.....

Οσο για τον Γεωργιου μαζι με την σεντρα του που ειπες εγω θα προσθετα ΕΚΡΗΞΗ, ΤΡΥΠΛΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΣΑ.

Πες μου ο λακης που ειναι καλυτερος απο τον γεωργιου......?

mpougatsas

• Guest
στις βουτιές.. :D

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν ξερω αδερφε δεν ημουν και στις προπονησεις...Δεν ξερω και την κατασταση του λακη..
Αν και λογικα θα μπει κωνσταντινιδης βασικος και σερτζιο δεξια παλι!
Παντως ο ιδιος ο σαντος τον ειχε ανεβασει ΜΟΝΟ αυτον απο τους μικρους οποτε το να εχει κομπλεξ το αποκλειω..Απλα η κριτικη εκ του ασφαλους δεν νομιζω οτι ωφελει πουθενα,αν πηγαινες στις προπονησεις και εβλεπες οτι μαγευε τοτε οκ κραξε οσο θελεις..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αύριο παίζουμε και το τόπικ εξαφανίστηκε από την πρώτη γραμμή...
Τελικά, με βάση το παραπάνω ρεπορτάζ, θα αλλάξουμε σύστημα αύριο σε 4-4-2 ή απλά θα μπει ο Μπακαγιόκος στη θέση Ίβιτς και ο ίβιτς στη θέση του Παύλου και θα παίξουμε μόνο με Μούσλι επιθετικό?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline tsag

• Αλλαγή
Λογικά 4-4-2 θα κατεβάσει με Μπακαγιόκο παρτεναιρ του γίγαντα και Ίβιτς - Βερόν κέντρο. Θέλω να δω πότε θα αρχίσει επιτέλους να τραβάει αυτός ο Ίβιτς. Είναι ευκαιρία να δείξει κάτι επιτέλους. Με λεβαδειακό στην Τούμπα παίζεις!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

bagos1

• Guest
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι θα έχουμε μόνο ένα καθαρόαιμο αμυντικό χαφ τον βερόν και δίπλα του θα είναι ο ιβιτς οποτε συμπέρασμα αμα εμπιστεύεται την ομάδα με 1 αμ χαφ πιος ο λόγος να μην παραταχθούμε με 4-4-2 τοσο καιρο
παντος ο λάκης είναι φαβορί για δεξιά και ο μπαρμπα σερχιο αριστερα

apaoki13

• Guest
Το ίδιο σύστημα με πιο επιθετικογενείς (  ;D ) παίκτες. Αυτό που λένε όλοι οι προπονητές είναι ότι το σύστημα δεν παίζει ρόλο αλλά το πως το εφαρμόζεις. Το είπε και ο Σάντος χθες στην δημοσιογραφική. Αν τα εξτρέμ συγκλίνουν, αν το δεκάρι πατάει περιοχή, αν τα χαφ ανεβαίνουν... Είναι πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να παίξουν ρόλο.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
οποτε συμπέρασμα αμα εμπιστεύεται την ομάδα με 1 αμ χαφ πιος ο λόγος να μην παραταχθούμε με 4-4-2 τοσο καιρο

Το οτι ειχε 3 ντερμπυ στον Ναο και 3 πολυ επικινδυνα εκτος?  :gruebel:

Θα ξεκινησω για Σαλονικη αυριο πρωι πρωι με αμαξι, οποιος ζοριζετε με το μεταφορικο και ψηνεται να ανεβει, πμ. Δυστυχως δεν γνωριζω ακομα την ακριβη ημερομηνια καθοδου και δεν μπορω να δεσμευτω για την επιστροφη..   :(
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

bagos1

• Guest
δεν νομιζω οτι ειτανε θεμα ντερμπι κατι μου λεει οτι πασχιζει να χωρεσει μέσα τον ιβιτς τον πιστευει αρκετά απο οταν ειτανε στην αεκ

mpougatsas

• Guest
Το σχέδιο του Σάντος

Ο τραυματισμός του Πάμπλο Γκαρσία αναγκάζει τον Φερνάντο Σάντος να μετατρέψει το σύστημα του ΠΑΟΚ από 4-2-3-1 σε 4-4-1-1. Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Χαλκιάς και στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, θα αγωνιστούν οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Δάρλας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Βερόν και Ίβιτς, οι οποίοι θα έχουν στα άκρα τους Κονσεϊσάο (δεξιά) και Κωνσταντινίδη (αριστερά). Πίσω από τον Μουσλίμοβιτς θα παίξει ο Μπακαγιόκο.

http://www.sport-fm.gr/article/151486

apaoki13

• Guest
Τον Ίβιτς στην ΑΕΚ τον είχε αφήσει εκτός όταν πλακώθηκε με τον αδερφό του. Δεν νομίζω ότι θέλει ντε και καλά να τον έχει μέσα. Αυτόν έχει γι' αυτή τη θέση αυτόν βάζει. Ο Μπακαγιόκο δεν έχει δείξει να μπορεί και ο Βαγγελής είναι τραυματίας. Υπάρχει κάποιος άλλος και μου διαφεύγει;

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/content/view/13860/3/

Στα πιτς ο Λεονάρντο με ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι του Λεβαδειακού εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα άφησε τον Λεονάρντο Ροντρίγκεζ ο προπονητής των Βοιωτών, Μόμσιλο Βούκοτις.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έμεινε εκτός 18αδας για τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά

Μπλάζιτς, Μοντόγια, Ντιμπαλά, Καψής, Μασάντο, Τζωρμπατζάκης, Παρασκευαϊδης, Κόλτζος, Γκεοργκίεφ, Τουρέ, Ανδράλας, Ζησόπουλος, Μπούσι, Καρακώστας, Κιάσσος, Μουλόπουλος, Κατσικογιάννης, Τριποτσέρης και Βασιλείου.
PAOK-Hersonissos (Kriti)