Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός Σάββατο 25/10/2008 19:00 Nova  (Read 5136 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
Εγώ παίδες δεν το έχω για εύκολο mats. Aν μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σαν ΠΑΟΚ θα τους πάρουμε. Ελπίζω όταν δω το παιχνίδι από την "σκατογερμανια" να δω το γήπεδο γεμάτο να καυλώσω.

PAOK_VOLOS

• Guest
Αυτά τα ματς θα κρινουν τη θέση που θα πάρουμε στο πρωτάθλημα.2-0 στο μισάωρο και μετα στο χαλαρό.Ελπίζω και η γειτονιά της παπαναστασιου να παρει 1Χ για να πλησιασουμε κι αλλο στην κορυφή.

Αν έχει κατω από 20.000 λαό θα είναι τρελή αποτυχία

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγω ελπιζω ο παπαναστασιακος να χασει... και εξηγουμαι.. ο στοχος μας ειναι το ουεφα.. με νικη επι της Λιβαδειας και παραλληλα ηττα του ρουλη ειμαστε στο +9 απο τον βασικο(τουλαχιστον ετσι ηταν στην αρχη του πρωταθληματος) διεκδικητη της 4ης θεσης απο την 7η κιολας αγωνιστικη.. καθαριζουμε πρωτα με αυτο και μετα κοιταμε και παραπανω..

Οσον αφορα το παιχνιδι πρεπει να βαλουμε ενα γρηγορο γκολ να φυγει το αγχος και να αποδωσουμε επιτελους καλο ποδοσφαιρο..

20.000 τουλαχιστον πρεπει να εχει μεσα...

Offline sabbath

• Αλλαγή
αν βγεις 4ος φετος ετσι κι αλλιως στα play offs με τον νεο συντελεστη(5} θα δωσεις μαχη για το ουεφα....ειτε ειναι 5ος ο αρης ειτε οποιοσδηποτε....

βεβαια αν η διαφορα σου απ τον δευτερο ειναι μικρη τοτε μπορεις να χτυπησεις και ch.l.....

θεωρητικα ακομα και ο πεμπτος φετος μπορει να χτυπησει τσαμπιονς λιγκ στα play offs με αξιωσεις........
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Εγω θα προτειμουσα χ των ζουζουνιτσων και -3 απο την κορυφη.......!βλεπω τιτλο........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
εγω θελω ανετη νικη με τον λεβαδιακο και καλη μπαλα και μετα βλεπουμε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω θελω νικη
ειτε με 8-3 ειτε με στραβοκλωτσια και αυτογκολ του ζησοπουλου στο 93....
και θα την παρω την νικη ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον.μη με πριζωνεται με καλες μπαλες και τετοια...λες και παιζει
κανενας μπαλα στην ελλαδα...

ive4

• Guest
εγω θελω ανετη νικη με τον λεβαδιακο και καλη μπαλα και μετα βλεπουμε.

[/quote

μου είναι αδιάφορο τι μπάλα θα παίζουμε φέτος.
Μισό - 0 δε με χαλάει.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Εγω θα προτειμουσα χ των ζουζουνιτσων και -3 απο την κορυφη.......!

Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς αν κερδίσουμε που όλοι το ευχόμαστε το ιδανικότερο θα ήταν να κερδίσει το σκουλήκι.Αν φοβάσαι μήπως χάσεις την 4η θέση από αυτό τον φετινό σκουλήκι που είναι χειρότερο από τις δύο προηγούμενες χρονίες τότε..και ο γάβρος κάπου πρέπει να χάσει και βαθμούς και για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και για να είμαστε κοντά

peris518

• Guest
3 βαθμοι και κανενας τραυματισμος..αυτο θελω εγω απο το ματσακι

trelos4

• Guest
μπορουμε και σε αυτο το ματσ να κανουμε σολδ αουτ?
η εστω να μεινουν 100-200 εισητηρια?

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
δεν υπαρχει κανενας λογος να μην εχει κοσμο το γηπεδο.προσωπικα αυτο το παιχνιδι για μενα θα ειναι κριτηριο για το πως θα παμε αυτη τη χρονια.μονο καλος κοσμος κ πολλη φωνη.
 θυμηθειτε το περσινο ματς και τι εγινε στο τελος... ;)
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Εγω θα προτειμουσα χ των ζουζουνιτσων και -3 απο την κορυφη.......!

Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς αν κερδίσουμε που όλοι το ευχόμαστε το ιδανικότερο θα ήταν να κερδίσει το σκουλήκι.Αν φοβάσαι μήπως χάσεις την 4η θέση από αυτό τον φετινό σκουλήκι που είναι χειρότερο από τις δύο προηγούμενες χρονίες τότε..και ο γάβρος κάπου πρέπει να χάσει και βαθμούς και για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και για να είμαστε κοντά

δε καταλαβες.....χ των ζουζουνιων για να χασει εδαφος ο γκευ να τον πλησιασω οπως ειπα στους -3 και συναμα το σκουληκι να παραμεινει στον πατο εκει που του αξιζει και να γυρισει στο φυσικο του περιβαλλον την β εθνικη.....

βλεπω τιτλο.....βλεπω ζουζουνια στην β....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
ενα γρηγορο και ανετο 2-0 και μετα αν μπορεσουμε και κανα γκολακι ακομα

να βαλω και το υστερογραφο για γουρι :

YG. φτιαξτε τα προφιλ σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεε  ;D φυλο,ηλικια,τοπο,γλωσσα,υπογραφη και avatar/εικονα

φτιαξε το προφιλ τωρα λεμε που με διαβαζεις , οχι αυριο μεθαυριο σε ενα χρονο , παλια και νεα μελη , για ενα καλυτερο οπτικα/αισθητικα forum  ;)

πατα " Προφίλ" τωρα και συμπληρωσε το σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω  ;D
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

GeorgT

• Guest
πω πω πω ρε Dragon πολύ μανία με τα προφίλ έχεις, ούτε ασφαλίτης να ήσουν ρε αδερφέ  :D :D

(οφτοπικ)

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Θα βγάλουμε τρελα γούστα σε αυτό το mats καθώς θα λείπουν και οι derbakides :P (από θέμα κερκίδες εννοώ) όλοι εκεί αδέρφια στο πλευρό της ομάδας..

Συμφωνώ απόλυτα με τον αδερφό.Επιτέλους θα πάει κόσμος που θα φωνάζει για την ΠΑΟΚαρα και δεν θα είναι με το κινητό στο χέρι για να λέει ότι πήγε και αυτός στην Τούμπα.Όσο για το ματς τους 3εις βαθμούς να τσιμπήσουμε και είμαστε άνετοι.Θέλει προσοχή όμως γιατί έχουμε που έχουμε πρόβλημα στην επίθεση, θα παίζουν και αυτοί με σύστημα 8-1-1.

GeorgT

• Guest
Σήμερα ειναι πέμπτη κ έχει ακομα εισιτήρια τον 15ευρω για τις θύρες 7 κ 8, να δείτε που το σαββατο κ καλή κερκίδα θα γίνει κ τα τουρνικέ θα λειτουργήσουν άψογα! (εγω πάντως θα βγάλω πάλι φωτογραφίες κ θα τις ποσταρω εδώ, όπως κ σε όλα τα ματς φέτος)

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Είσαι από αυτούς με τα κινητά ε?  ;D ;D

Offline spinos_4

• Αλλαγή
off topic αν πρέπει να σβηστεί σβήστε το....
μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει topic για την κεντρική διαχείριση τον τηλεοπτικών ?

Έλα σπίνε

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6112.msg223945/topicseen.html#new
« Last Edit: October 23, 2008, 10:36:18 by Capricorn »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

GeorgT

• Guest
ελα σπίνος κανε κλικ:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6112.msg223945.html#msg223945

Είσαι από αυτούς με τα κινητά ε?  ;D ;D

φτου καρφώθηκα!!