Author Topic: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 66 - 77 Κυριακή 19/10/2008 ώρα 17:30 SPORT +  (Read 3661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
taz eisoun kai esi sta 10-20 atoma pou prospathisan sto imixrono na kanoun magitses??alla telika vrethikan stin kerkida tous piso klotsidon......
P.A.O.K

fatal_invasion

• Guest
ήθελα να 'ξερα γιατί κάθεστε και δίνετε συνέχεια.

Offline tool4a

• Αλλαγή
Aντε ρε,προσπάθησαν οι βλάχοι να πουλήσουν τρέλα?!Που πάτε βρε...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  Πολύ γέλιο πρέπει να χε!!
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

fatal_invasion

• Guest
tool θα με κάνεις μια χάρη;Κάτσε διάβασε τα παρκάτω ποστ αν μπορείς.Έλεος δηλαδή.Οι βλάχοι,τα πομάκια,οι χωριάτες και λοιπά.

Ελα ρε....ξεκολατε με κατι χωρια και παπαριες μην τα παρω κ εγω τωρα!  ;D >:( ;D >:(
(Ο λαος του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια απεναντι στην επαρχια εχει αρχισει να συμπεριφερεται σαν ΑΘΗΝΑΙΟΣ (!!!!!!!). Δεν το λεω τωρα με αφορμη 2-3 εκφρασεις επειδη μιλαμε για την πολη μου...αλλα αυτο βλεπω γενικοτερα δυστυχως!! Και αυτο ερχεται σε αντιθεση με την ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Εγω ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ δεν ονειρευομαι να γινω....δεν ξερω ομως για καποιους αλλους!!!!

+1000
Δεν αντέχω να μη σχολιάσω αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά μερικών-μερικών. Σε λίγο θα μιλάμε για το "σαλονικοκεντρικο" κατεστημένο τις "συμπρωτεύουσας"  Καλη η πλακιτσα, αλλα ποιοι είστε σεις  που μιλάτε για χωρια? Οι απόγονοι του Aη-Δημήτρη η του Προξένου Κορομηλά?

Offline tool4a

• Αλλαγή
Οχι ρε fatal καμμία σχέση.Δε λέω οτι εγώ είμαι καλύτερος η οτι εγώ δεν είμαι ο βλάχος!Ούτε βέβαια εχω καμμία σχέση με ρατσισμό
η τοπικισμό.Το γράφω για να δείξω την άγνοια που έχουν κάποιοι απέναντι στο λαό μας!Ε δηλαδή που πας τώρα να πουλήσεις τρέλα...

mpougatsas

• Guest
 Η ομάδα έκανε το χρέος της..   Ο κόσμος το ίδιο..  κάποια στόματα κλείσανε..  και ίσως κάποιοι και να κατάλαβαν τι πάει να πει ΠΑΟΚ.
                                           ..αν πάλι όχι κακό του κεφαλιού τους

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
"Τα προγνωστικα διαψευστηκαν και ο ΠΑΟΚ εκανε την εκπληξη"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
pou eisai taz...xairetismata sto kleisto kyklwma...

den leitourgisan oi kameres... apo ekei kai pera... kapoios pou eipe gia ta eishthria ths 4...

ton mpela mou vrika, giati molis piga sto gipedo, mou tin pesane apo thn dioikhsh kai me krazane oti kai kala egw edwsa ta eisithria stous dikous mas :S

kai apo oti ema8a apo thn ypey8hnh sta eisithria, ta peiran trikalinoi kai ta dwsane sthn 4 kai opou allou... egw hmoun kathgorimatikos se ayto to 8ema, giati apla o Proedros htan kathgorimatikos kai mou elege oti den exoun dwsei eisithria!!!
kai prin to paixnidi yphrxe entash stous dioikountes kai thn astynomia, giati oi twn Trikalwn tonizan oti den epitrepontan oi metakinhseis kai oi mpatsoi legane oti exoyn eisithria opote den mporoume na tous afhsoume apo eksw....

gia ta ypoloipa as ta poune oso htan ekei...

agwnistika o PAOK kerdise oysiastika otan ksypnise o Vasileiadhs... mexri ksekinhma tou prwtou hmixronou eixe 6 pontous me 2 triponta, sthn prwth fash tou paixnidiou kai sto ksekinhma ths epanalhpshs...

serreos den kserw an travousa esena pisw ;)

parte kai fwtos

Edit HOMO PAOKUS ..........
« Last Edit: October 20, 2008, 01:55:37 by HOMO PAOKUS »

JamaicaN

• Guest
aderfe ligo prosoxi me tis foto kai ta proswpa pou anebazeis sto net.....kalo tha tan na bazes kana mauro kuklaki... ;)

COBE-4-

• Guest
βγαλε τις φωτογραφιες ρε ***.αντε ****

Οι φωτος αφαιρεθηκαν. Ψυχραιμια...
« Last Edit: October 20, 2008, 01:50:29 by HOMO PAOKUS »

Offline savage republic

• Βασικός
Καθαρή νίκη με μία υποψήφια γι αποβιβασμό ομάδα. Γλυτώσαμε το κάζο. Χίλια ευχαριστώ στα παιδιά που τραβήχτηκαν. Δεν θέλουν τα συγχαρητήριά μας, αλλά για όσους ξέρουν, τα ευχαριστώ μας!
Δεν περίμενα τόσο καλό τον Ουέσον.

ΥΓ: Απορώ με κάτι άτομα, αλλά δεν γίνεται να τα καταλάβουμε όλα σ' αυτήν τη ζωή.

ΥΓ2: Diegito, ένας και να καίει!  ;)

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
sorry gia tis fwtos... XXXXXXXXX
« Last Edit: October 20, 2008, 11:22:12 by BillYpoglwssioS »

Offline surfer

• Αποστολή
  • **
Παίζει να το'χει γράψει κάνα τσακαλάκι το ματς, να το ανεβάσει πουθενά να το δούμε και μεις οι ντερμπάκηδες?

:)
P.A.O.K.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Μπραβο στη ομαδα και ειδικα στον κοσμο μας που ηταν εκει.Πιστευω θα ανεβει η ομαδα στη συνεχεια υπαρχει αρκετα καλο ροστερ και ο κοσμος στηριζει
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline ved

• Αλλαγή
aderfe ligo prosoxi me tis foto kai ta proswpa pou anebazeis sto net.....kalo tha tan na bazes kana mauro kuklaki... ;)

εγω διαφωνω με αυτο

φωτο κερκιδας ηταν οχι επισοδειων,,τετοιες κοντινες φωτο εχουμε βγαλει πολλες απο μπασκετ..και απο πανελληνιο περυσι.

υπήρχαν κάνα δυο με "ψυλομανουρες", αυτό θα εννοούσε....
« Last Edit: October 20, 2008, 10:01:02 by BillYpoglwssioS »

mpougatsas

• Guest
sorry gia tis fwtos... XXXXXXXXX
   αυτό το σχόλιο θα μείνει έτσι;; να εκφραστώ και γω ελεύθερα δηλαδή;;

κι εμείς άνθρωποι είμαστε, κι εμείς λάθη κάνουμε, κι εμάς μας ξεφεύγουν πράγματα.... κατευθείαν να μας κρεμάσετε.....
ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι..... τέλος πάντων, το κόβω.
Tο σχόλιο σβήστηκε....
« Last Edit: October 20, 2008, 11:26:40 by BillYpoglwssioS »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Όποιος τις έχει τις φώτος ας τις ανεβάσει σιαγμένες..

Κατα τ'άλλα μπράβο στην Ομάδα για το 2πόντο, πάμε παρακάτω..
Όσο για τα τσακάλια..τι να πεις..Οι εκδρομές δεν σταματάνε..
ΑΡχίΔια

bagos1

• Guest
στο ρεπορτάζ του contra.gr διάβασα οτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκανε μεσα μετα απο εισαγγελική παρέμβαση αμα κάποιος ξέρει καμία λεπτομέρεια ας πει

Offline univ

• Αποστολή
  • **
χθες οπως και πριν δυο χρονια στον Αγιο Θωμα φαινετε ποσο συνειδητα λενε καποιοι οτι ο μπασκετικος Π.Α.Ο.Κ. ειναι η πιο αδικημενη ομαδα στον πλανητη.  Βγαζω το καπελο στα παιδια που πηγανε γιατι αυτοι δεν το ξεχασαν ποτε!
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline tool4a

• Αλλαγή
http://www.paokpolichni.gr/maingr.php#

20.10.2008 Ïé åêäñïìÝò äåí óôáìáôÜíå

Êáé ôá ìõáëÜ ìáò ðÜíôá èá ðïíÜíå ìÜãêåò ìïõ, ôçí ÊõñéáêÞ ôï âñÜäõ 80 ôñåëïêïìåßá ðáñáâñÝèçêáí óôï ãÞðåäï ôùí ÔñéêÜëùí ãéá ôïí áãþíá ìðÜóêåô Ôñßêáëá-ÐÁÏÊ. Áðü ôçí áñ÷Þ ôçò åâäïìÜäáò õðÞñ÷áí óêÝøåéò ãéá ôçí äéïñãÜíùóç ìéá «ninja» åîüñìçóçò ìå óêïðü êáé ìüíï íá óôçñßîïõìå ôçí ïìÜäá ðïõ ôï åß÷å ðåñéóóüôåñï áíÜãêç. ¾óôåñá áðü Ýíá Üó÷çìï îåêßíçìá óôçí Á1, åìåßò ùò ïðáäïß Ýðñåðå íá óôçñßîïõìå ìå êÜèå ðñïóðÜèåéá ôçí ïìÜäá ìðÜóêåô ãéá íá ðÜñåé êáé ëßãï ôá ðÜíù ôçò…

Ðáñ’ üëá áõôÜ äåí Ýëåéøå êáé ç êëáóóéêÞ «õóôåñßá» ôçò ÅË.ÁÓ ìüëéò ìáò áíôßêñéóå 30÷ëì Ýîù áðü ôá Ôñßêáëá, ï õðïäéïéêçôÞò, áóôåñÜôïé êáé ìç öñüíôéóáí íá êáèõóôåñÞóïõí ôï ðïýëìáí ìáò ãéá ðåñéóóüôåñç áðü ìßá þñá ÷ñçóéìïðïéþíôáò çëßèéá ðñïó÷Þìáôá êáé äéêáéïëïãßåò, âÝâáéá áöïý äéáðßóôùóáí üôé üëïé ìáò åß÷áìå åéóéôÞñéá ôïõ áãþíá êáé ùò «Ýëëçíåò» ðïëßôåò ìðïñïýìå íá êéíïýìáóôå åëåýèåñá óôçí ÷þñá ìáò åðÝôñåøáí íá óõíå÷ßóïõìå ôï ôáîßäé ðñïò ôá Ôñßêáëá.

Ôï ðÜèïò êáé ï ðáëìüò óôçí êåñêßäá åßíáé ðåñéôôü íá ó÷ïëéáóôåß!