Author Topic: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 66 - 77 Κυριακή 19/10/2008 ώρα 17:30 SPORT +  (Read 3584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ξεκολλατε με τα υπολοιπα.. ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.. να ανεβει και η ψυχολογια της ομαδας...

Να παιξουμε ενα καλο παιχνιδι.. να κερδισουμε και το ματς.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ!

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Ελα ρε....ξεκολατε με κατι χωρια και παπαριες μην τα παρω κ εγω τωρα!  ;D >:( ;D >:(
(Ο λαος του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια απεναντι στην επαρχια εχει αρχισει να συμπεριφερεται σαν ΑΘΗΝΑΙΟΣ (!!!!!!!). Δεν το λεω τωρα με αφορμη 2-3 εκφρασεις επειδη μιλαμε για την πολη μου...αλλα αυτο βλεπω γενικοτερα δυστυχως!! Και αυτο ερχεται σε αντιθεση με την ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Εγω ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ δεν ονειρευομαι να γινω....δεν ξερω ομως για καποιους αλλους!!!!

+1000
Δεν αντέχω να μη σχολιάσω αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά μερικών-μερικών. Σε λίγο θα μιλάμε για το "σαλονικοκεντρικο" κατεστημένο τις "συμπρωτεύουσας"  Καλη η πλακιτσα, αλλα ποιοι είστε σεις  που μιλάτε για χωρια? Οι απόγονοι του Aη-Δημήτρη η του Προξένου Κορομηλά?

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
το ματς ειναι δυσκολο

το γηπεδο ειναι κλουβι,τα εισιτηρια πολυ λιγα αφου ακομα και περυσι εξαντλουνταν καμια ωρα πριν τον αγωνα,η χωρητικοτητα οπως την υπολογιζω δεν ειναι παραπανω απο 1000 ατομα,σκεψεις για ντου με τον τροπο που γινεται η εισοδος απο σκαλες κλπ πολυ δυσκολα

στο φιλικο τρικαλα-πανιωνιος φετος το καλοκαιρι το διδυμο μαιλς-μπαξτερ οπως και ο καλαμποκης με την αμυνα των τρικαλων ειχαν χοντρο προβλημα,ενω τη διαφορα εκαναν ραισεβιτς και κενταλ με μακρινα σουτ στο 4αρι του πανιωνιου.δεν ξερω τι μπορει να κανει ο χαριτοπουλος εκει

πολυ ξυλο στην περιφερεια,χωρις σχεδον κανενα συστημα και πολυ τριποντο

απο οτι διαβασα η ομαδα πηγαινει μονο με χαριση και ψιλοτραυματια καυκη

με ιδια αποδοση οπως με πανιωνιο,σε εκτος εδρας παιχνιδι τα πραγματα ειναι δυσκολα και λογικα με το ξυλο που παιζουν τα τρικαλα θα εχουμε προβλημα αφου με τις βολες μεγαλη αστοχια

τελος παντων τα τρικαλα δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο κομπλεξ με ΠΑΟΚ.γαυροι πολλοι χωρις ιδιαιτερη δυναμη σε αντιθεση με τα χανουμια.βαζελοι πολυ λιγοι

Offline bozik

• Αλλαγή
Ελα ρε....ξεκολατε με κατι χωρια και παπαριες μην τα παρω κ εγω τωρα!  ;D >:( ;D >:(
(Ο λαος του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια απεναντι στην επαρχια εχει αρχισει να συμπεριφερεται σαν ΑΘΗΝΑΙΟΣ (!!!!!!!). Δεν το λεω τωρα με αφορμη 2-3 εκφρασεις επειδη μιλαμε για την πολη μου...αλλα αυτο βλεπω γενικοτερα δυστυχως!! Και αυτο ερχεται σε αντιθεση με την ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Εγω ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ δεν ονειρευομαι να γινω....δεν ξερω ομως για καποιους αλλους!!!!

+1000
Δεν αντέχω να μη σχολιάσω αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά μερικών-μερικών. Σε λίγο θα μιλάμε για το "σαλονικοκεντρικο" κατεστημένο τις "συμπρωτεύουσας"  Καλη η πλακιτσα, αλλα ποιοι είστε σεις  που μιλάτε για χωρια? Οι απόγονοι του Aη-Δημήτρη η του Προξένου Κορομηλά?
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα της θεσσαλονικης-ανηκει σε ολο τον ελληνισμο-ιδρυθηκε απο κωνσταντιπολιτες που εκδιωχθηκαν απο τουρκους και εγκατασταθηκαν στην θεσσαλονικη-αλλα απο τοτε μπορει να εσπασαν τα παιδια τους σε γερμανιες-αθηνες-αυστραλιες και οτι μπορεις να φανταστεις και μπροστα στον ΠΑΟΚ και στο μεγαλειο του ειναι  ολοι χωρια-ιδιως ομαδες που δεν εχουν καμια ιστορια αλλα και μπροστα σε τοπικες ομαδες  πχ στο 2-0 με το βαζελο θα πουμε...γαμηστε ρε το χωωωωριοοοοο της αθηνας
σεβομαι ολη την επαρχια ,επαρχιωτης ειμαι και εγω και αν μισω κατι ειναι ο τοπος που μενω οχι που καταγομαι..οταν αναφερομαι σε τρικαλα ,καρδιτσα ,κομοτηνη κλπ μιλαω μονο για τον αθλητικο συλλογο

« Last Edit: October 18, 2008, 01:28:39 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω ήξερα τρικαλα Καρδιτσα ειναι σε κοντρα. Σημερα εμαθα οτι ειναι και οι 2 πολεις ειναι απο τη μπασκετομανα Θεσσαλια. Ενδιαφερον.

Ενα σπυρι παρακαλω...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν ας πάμε και στα του παιχνιδιού, ενός παιχνιδιού που είναι αρκετά δύσκολο για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ΄όλα στο βασικότερο σημείο που είχαμε πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι, δηλαδή στη θέση του άσσου, έχουμε επιπλέον προβλήματα, αφού ο Ακινς είναι παρελθόν, ο Δεμερτζής τραυματίας κα εκτός αποστολής και ο Καυκής, ο καλύτερος (όχι κατα τεκμήριο αλλά με βάση τον αγώνα στο παλατάκι) γκάρντ απείχε από τις προπονήσεις. Θα είναι μεν στην αποστολή αλλά δεν ξέουμε πόσο ετοιμοπόλεμος.

Από την άλλη τα Τρίκαλα θα έχουν τον ενθουσιασμό της πρώτης εμφάνισης μπροστά στο κοινό τους και σε σχέση με το φιλικό μας (71-87) πριν ένα μήνα έχουν τέσσερις προσθήκες, οι δύο κοντά στο καλάθι, όπου επίσης είχαμε πρόβλημα στον πρώτο αγώνα.

Πίστευω ότι  Πεδουλάκης θα αναγκαστεί να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ουέσον όχι από την αρχή αλλά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι ο Κυρίτσης θα είναι περισσότερο έτοιμος να αγωνιστεί κι ελπίζω ότι ο Τσιάρας θα πάρει προσπάθειες και δεν θα είναι ωσεί παρών όπως στο παιχνίδι με το νιόνιο.

Γενικότερα νομίζω ότι θα πάρουμε το παιχνίδι, αλλά θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ για τη νίκη.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

SKAILS

• Guest
για μενα θα πρεπει να χρησιμοποιηθει πολυ κ ο δεμερτζης σ αυτο το ματς,ειδικα ααν ισχυει πως ο καυκης δεν ειναι 100% ετοιμος.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
τραυματιας εκτος αποστολης

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
παιδες το ματσακι ειναι πολυ δυσκολο σημερα......εχουμε μεγαλο προβλημα στον ασσο και απεναντι εχουμε τον ειβερι που δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα......το ματς με τον πανιωνιο το χασαμε εξαιτιας κυριως του ασσου ελπιζω να μην γινει το ιδιο........πρεπει να "τραβηξουν" οι υπολοιποι αρκετα ετσι ωστε να καλυφθει το κενο.........πρεπει οι γκργκορυ,ντιαρα,βασιλειαδης,κυριτσης και τσιαρας να παιξουν με βαση τις δυνατοτητες τους ετσι ωστε να μην εχουμε προβλημα........δυσκολα τα πραγματα......ειδωμεν

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε τσακαλακια επειδη ειμαι απο "χωριο" αυτο το καναλι που θα μας δειξει, δλδ το ΣΠΟΡΤ+ που γραφετε στον τιτλο, ειναι το Νοβα; Και αν ειναι ποιο απο ολα ειναι;

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mpougatsas

• Guest
οχι ματαντορ.. ειναι της ερτ
πρεπει να έχεις την ψιφιακη κονσόλα της ερτ για να το δεις

Offline Matador

• Αλλαγή
Ευχαριστω ρε τσακαλε Μπουγατσα, γαμω τι κωλοκαναλο ειναι αυτο; Πρωτη φορα το ακουω.

Και ηθελα να δω την ομαδαρα μας πριν το ματς με τις πουτανες της Αθηνας.

mpougatsas

• Guest
το ψάχνω τώρα μήπως το δείξει μέσω ιντερνετ ..
 αμα βρώ κατι θα ενημερώσω το τόπικ με κανα λινκ..

Offline Matador

• Αλλαγή
Εισαι αλανι.

mpougatsas

• Guest
Λοιπόν αυτά τα κανάλια είναι κάποιων αλλοθρήσκων και θα δείχνουν αεκακι-λάρσα αλλά τους είπα να βάλουν τρίκαλα-ΠΑΟΚ στο ημίχρονο(που θα ξεκινάει το μπασκετάκι) και μετα το τέλος
της αεκούλας και πρίν το ματς της Τούμπας, και είπαν οτι θα το κάνουν..
                          http://www.justin.tv/ellinaras
                        http://www.justin.tv/planetsportsvssentratv
δοκιμάστε κι αυτά που είναι δικών μας αλλά δεν τους βρήκα για να ξέρω αν θα τα δείξουν τα ματς στα σίγουρα :
                              http://www.justin.tv/edessaqqsweden
                                      http://www.justin.tv/katernik

αντε και με τη νίκη σε μπάσκετ και μπάλα...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
2 poulman einai
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
mpike to ena poulman molis... live from 3kala

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **