Author Topic: Διάθεσης εισιτηρίων ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω διαδικτύου (Οδηγίες, λεπτομέρειες κ.λ.π.)  (Read 1864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åíçìåñþíåé ôïõò öéëÜèëïõò ôçò, üôé áðü ôéò 4 ôï áðüãåõìá ôçò Ôñßôçò 14.Ïêô.2008 èá îåêéíÞóåé ç äéáäéêáóßá äéÜèåóçò, ìÝóù äéáäéêôýïõ, ôùí åéóéôçñßùí ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ – Ðáíáèçíáúêüò ôçí ÊõñéáêÞ 19.Ïêô.2008.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=78929A595992A673101163F413E21142?newsCode=20081013165331953

reset4

• Guest
γνωρίζει κανεις με ποια εταιρία συνεργάζετε η παε για τα online tickets?

Bayern4

• Guest
Έχει υπογραφεί η συμφωνία με την εταιρεία «Ticket Hour» που έχει αναλάβει την εγκατάσταση ελεγχόμενης πρόσβασης στο γήπεδο. Δηλαδή τα τουρνικέ και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Είναι σημαντικό για την ΠΑΕ γιατί αποκτά πολλά οφέλη. Υπάρχουν πολλά τέτοια συστήματα, αλλά αυτό του ΠΑΟΚ θα είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτό θα είναι έτοιμο την 1η αγωνιστική. Θα μπορεί κάποιος φίλαθλος της ομάδας να εκτυπώνει από τον υπολογιστή του σπιτιού του το εισιτήριο και να έρχεται να μπαίνει στο γήπεδο με αυτό. Η είσοδος σε όλο το γήπεδο θα είναι ελεγχόμενη πλέον.
οπως ειχαν δηλωσει οι διοικουντες στη τελευταια συνεντευξη τυπου.

Offline blue_eyes

• Βασικός
επειδη δεν εχει δωθει λινκ μεχρι τωρα, απο εδω μαλλον μετα τις 4 θα μπορειτε να παιρνετε τα εισητηρια
http://buy.tickethour.com/sports.html

mpougatsas

• Guest
Θα μπορεί κάποιος φίλαθλος της ομάδας να εκτυπώνει από τον υπολογιστή του σπιτιού του το εισιτήριο και να έρχεται να μπαίνει στο γήπεδο με αυτό.

μου μυρίζει πλαστογράφηση εδώ..ελπίζω να το έχουν σκεφτεί απ΄την παε καλά και να έχει προβλεφθεί κατι τέτοιο

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Tι πλαστογραφηση ρε αδερφε?Το καθε εισητηριο θα εχει ξεχωριστο κωδικο.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

eptalofitis

• Guest
Η αγορά θα γίνεται με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μόνο με ΠΑΟΚ Mastercard?

Και ο κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε ένα μόνο όνομα... δεν είναι ότι να ναι.

reset4

• Guest
Θα μπορεί κάποιος φίλαθλος της ομάδας να εκτυπώνει από τον υπολογιστή του σπιτιού του το εισιτήριο και να έρχεται να μπαίνει στο γήπεδο με αυτό.

μου μυρίζει πλαστογράφηση εδώ..ελπίζω να το έχουν σκεφτεί απ΄την παε καλά και να έχει προβλεφθεί κατι τέτοιο

fantazomai tha enoeis ektupwsi 2-3 fores tou eisitiriou h kati tetoio..

den paizei tetoio senario giati polu apla me tin eisodo sou sto gipedo, tha apenergopoieitai o kwdikos tou eisitiriou sou.. opote no martini no party

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
για αγορα εισιτηριων ηλεκτρονικα στο www.paokfc.gr

ÐÁÏÊÁÑÁ

• Guest
4 και κάτι και ακόμα καμία οδηγία για το πως θα γίνει η δουλειά. Κοντεύω να μπω μέσα στην οθόνη...

kosmpa86

• Guest
ante tha mpoume mesa stin othoni re!!!
kapia ergasia kanoun tis telefteas stigmis logika

ÐÁÏÊÁÑÁ

• Guest
Δεν πειράζει, πρώτη φορά γίνεται αυτό, λογικό είναι να θέλουν να είναι 100% σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά όταν αρχίσει η διαδικασία. Εισητήρια λογικά για όλες τις θύρες θα δίνουν, έτσι;

reset4

• Guest
παρακαλουνται οι φιλοι του ΠΑΟΚ που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο ηλεκτρονικά να σηκώσουν το δάκτυλο τους απο το F5 γιατί εχει κολλήσει το συστημα..ευχαριστω

ÐÁÏÊÁÑÁ

• Guest
Αν πας να μπεις στο www.paokfc.gr αργεί πολύ να μπει, ενώ συνήθως ανοίγει αμέσως. Φαντάσου πόσοι έχουν πλακώσει για να αγοράσουν εισητήρια

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
e-smprwxidia, e-manoura kai e-eeee ooooop! tha boume mesa reee ainte!!!!

thomas

• Guest
ρε παιδια πήρα δύο εισητήρια όλα καλά μέχρι το τέλος όπου αφού επιβεβαιώθηκε η παραγγελία μου μου βγαίνει μήνυμα ευχαριστούμε αλλά χωρίς εισητήρια για εκτύπωση ούτε μέιλ μου έχει έρθει.πλήρωσα κανονικά με πιστωτική.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
θωμα τα εισιτηρια θα τα εκτυπωνες?ή θα τα επαιρνες απο τα εκδοτηρια?τι εβαλες?
εμενα μου εστειλαν μειλ επιβεβαιωσης

thomas

• Guest
mail επιβεβαιωσης περιμένω και εγώ θα τα εκτύπωνα.να ξανακλείσω ή θα γίνει διπλοκράτηση?αυτό φοβαμαι γιατί έδωσα τα στοιχεία της κάρτας κανονικα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μη ξανακλείσεις.
Εάν χρεωθεί η πιστωτική σου η αγορά έχει ολοκληρωθεί.
Κανονικά το mail θα σε έρθει άμεσα. Τσέκαρε μην έχει φύγει στα spam.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι