Author Topic: Διάθεσης εισιτηρίων ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω διαδικτύου (Οδηγίες, λεπτομέρειες κ.λ.π.)  (Read 1841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Να ρωτησω ρε παιδια...Οταν με βγαζει το χαρτη και λεει επιλογη θεσης τι παταω?...Προσπαθω και δε με βγαζει τιποτα.Thanks
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εάν δεν το έκανες ήδη διάβασε αυτό: http://www.paokworld.com/index.php/news/football-mainmenu-38/220-online-tickets.html

Σιγουρέψου ότι έχεις διαλέξει κομμάτι στη Θύρα που θέλεις που να έχει ελεύθερες θέσεις (πράσινο χρώμα)! Η κάθε θύρα είναι διαιρεμένη σε περισσότερα κομμάτια.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστω Δικεφαλε, να σαι καλα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
καμια 200 εισητηρια βλεπω οτι περισευουν μεσω νετ.τα πιο πολλα στην 6 ,η 5 εκλεισε.οποιος δεν εκλεισε ακομα ας σπευσει μεσω νετ,σκδοτηριου,συνδεσμων το σολντ αουτ ειναι θεμα ωρων πλεον.

tasosfragos

• Guest
ρε παιδιά αν πάω σε μια τράπεζα και δώσω τα λεφτά για τα εισιτήρια γίνεται να τα πάρω?(γιατί δεν έχω πιστωτική)

GeorgT

• Guest
Δεν χρειαζεται να έχεις πιστωτική, αρκει κ μια κάρτα αναλήψεως (e-visa αν θυμάμαι καλά) που μπορείς να βγάλεις σε όποια τράπεζα θέλεις, βάζεις τα λεφτα μέσα, χρεώνετε απο εκεί κ τέλος!

dimos8enis

• Guest
μολις εκλεισα εισιτηριο για το ματς με την ξανθη. ρε παιδια ελπιζω να μην κλαψω τα λεφτα μου και να μη μπορεσω να μπω (αλλα θα μπω.. ;-))

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
Μην αγχώνεσαι.. Είχα κλείσει και εγώ στην 5 στο ματς με τι Λάρισα online και μπήκα μια χαρά με την εκτύπωση του mail που μου στείλανε από την ΠΑΕ (σκανάρεις το bar code της εκτύπωσης στα τουρνικέ).

dimos8enis

• Guest
ναι αλλα εγω δεν ελαβα εmail... μονο για την εγγραφη.
πως θα επιβεβαιωσω οτι ειναι ολα οκ?
να σημειωθει οτι εχω επιλεξει παραλαβη απο τα εκδοτηρια ε, οποτε θα παω εκει φανταζομαι και θα παρω κανονικο εισιτηριο φανταζομαι...
αλλα δεν εχω επιβεβαιωση οτι ολοκληρωθηκε η αγορα

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
φαντάζομαι ναι θα έχεις κανονικό εισητήριο. Εγώ είχα επιλέξει την εκτύπωση και έλαβα 2 mail. Ένα με την επιβεβαίωση εγγραφής στο σύστημα και ένα με το εισητήριο.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Η επιβαιβέωση της πληρωμής είναι διαδικασία που αργεί ή γινεται αμέσως?
Προσπαθώ αρκετή ώρα για την αγορά 2 εισιτηρίων και στο 5ο στάδιο που αφορά τη πληρωμή μόλις πατώ επιβαιβέωση σταματά εκεί και δε με παραπέμπει στο 6ο στάδιο της εκτύπωσης των εισιτηρίων...

dimos8enis

• Guest
υπαρχει εστω καπου που μπορουμε να βαλουμε ονομα και να μας πει τι εχουμε αγορασει, ή αν πάρουμε ένα τηλέφωνο να μας πουνε αν όντως έχει γίνει η αγορά?

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εγω μόλις έστειλα μειλ στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών info@paokfc.gr . Υπάρχει πάντως και ένα τηλ το  2310 954050 . Και εγώ την ίδια αγωνία έχω αν έχει γίνει η πληρωμή πριν ξαναπροσπαθήσω και τελικά βρεθώ με τα διπλά εισιτήρια...

dimos8enis

• Guest
ε το ιδιο θα κανω κι εγω, εχει πλακα να πληρωσω δυο φορες

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τελικά δεν υπάρχει συνεργασία με όλες τις τράπεζες, όπως μου απάντησαν στο μειλ που έστειλα  :(
οπότε τικετ μόνο απ τα εκδοτήρια  :)

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
παιδια λιγο υπομονη.εγω αγορασα ον-λαιν εισιτηρια χωρις κανενα προβλημα.θα ερθει μειλ επιβεβαιωσης αγορας και θα υπαρχει ενας κωδικος που πρεπει να κρατησετε και με αυτο να πατε στα εκδοτηρια

dimos8enis

• Guest
αρα να υποθεσω οτι σ'εμενα που δεν ηρθε κανενα ε-μειλ οτι δεν ολοκληρωθηκε η αγορα ε?
τεσπα, ξαναγοραζω...

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/72361

Όσοι δεν ξέρουν από Ίντερνετ καλά θα κάνουν να μάθουν γιατί με βάση τα δεδομένα που προκύπτουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ 1.800 εισιτήρια από τα παιχνίδια Πανθρακικός και ΑΕΚ έχουν ήδη βρει κατόχους.

Η διοίκηση του Δικεφάλου από την περασμένη βδομάδα είχε ανάψει το «πράσινο» φως στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να αγοράζουν μέσω Ιντερνετ εισιτήρια και για τα τέσσερα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας έως το τέλος της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος (με Πανθρακικό, ΑΕΚ, Καβάλα και Εργοτέλη) και ήδη η ζήτηση είναι εντυπωσιακή.

Τα προπωλημένα εισιτήρια μέσω Ιντερνετ ξεπέρασαν κιόλας τα 1.000 για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, ενώ ακόμη μεγαλύτερη είναι η ζήτηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ακόμη μεγαλύτερη (ίσως λόγω του ονόματος).

Σύμφωνα λοιπόν με τον έλεγχο που έγινε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ διαπιστώθηκε ότι είχαν προπωληθεί περίπου 1.800 εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα γίνει στις 21 του μηνός. Όσο θα περνούν οι μέρες και η ομάδα θα συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός και εκτός Τούμπας, το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο. Η διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων συνεπάγεται με την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια που συμβαίνει κάθε βδομάδα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ive4

• Guest
Εχθές είχε εισητήρια για τον αγώνα με την Διναμό στο σάιτ της ΠΑΕ. Σήμερα δεν έχει. Ξέρει κανείς αν θα έχει απο Δευτέρα ;

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ναι περσεα.σημερα και αυριο εχουν δικαιωμα μονο οσοι εχασαν τη θεση τους στη θυρα1 λογω της ουεφα.