Author Topic: Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΠΑΕ να μη δώσει εισιτήρια στον βάζελο  (Read 2733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έχω την εντύπωση ότι ένας χρόνος ηρεμίας συσπείρωσης και σύμπνοιας για τον λαό του ΠΑΟΚ ήταν πολύς . Θα αρχίσει ο μεγάλος λαός μας να επιδίδεται εκνέου στο αγαπημλενο του χόμπυ, που είναι το κυνήγι των διοικήσεων και η παρούσα διοίκηση θα έχει την τύχη όλων των προηγούμνενων, θα εκδιωχθεί θα λοιδωρηθεί θα υποστεί όλα όσα υπέστησαν και οι προηγούμενοι. τελικά ότι μας αξίζει αυτό παίρνουμε και στον λαοό του ΠΑΟΚ αξίζει η μουρμούρα η γκρίνια και το κυνήγι .οι ίδιοι που διαμαρτύρονταν πριν λίγοκαιρό για τα ακριβά εισιτήρια στην τούμπα τώρα ευχαρίστως θα πλήρωναν την διαφορά στην τιμή 4000 άδειων θέσων , άραγε πόσο υποκρισία υπάρχει σε σε αυτήν την αποστροφή της ανακοίνωσης ???? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η υπαρξη συνδέσμων με την σημερινή μορφή δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης τους βρε αδερφέ και ας μηνείναι αυτό αρεστό , είναι η γνώμη μου και την εκφράζω ελεύθερα οπως και οι συνδεσμοι ελεύθερα κρίνουν και κατακρίνουν μια απόφαση της διοίκησης. Επίσης κατά την γνώμη μου το δίκιο το έχουν και οι δύο απλά διαφωνώ με την έκδοση ανακοίνωσης κατά της διοίκησης ,αλλα το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση στο οποίο κανένας δεν έχει εστιάσει είναι το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο δεν χωράμε εμείς , είναι δυνατόν να θέλουμε ετσιθελικά να βάλουμε ξένους οπαδούς νταηλίκι κύριοι συνδέσμοι???? Τι είνα πιο έυκολο για έναν παοκτσή???να πάει στην τούμπα ή να πάει μια εκδρομή??? επειδήεσύ θές να είσαι και στην τούμπα και στην καλογρέζα θα πρέπει κάποιος άλλος παοκτσής να μην πάει ούτε στην τούμπα ούτε στο ΟΑΚΑ??? Ε όχι ρε παιδιά !!! όταν δεν μας χωράει το σπίτι μας δεν καλούμε και ξένους.Να τους βάλουμε πούμε . Εσείς με αυτήν την ανακοίβνωση θέλετε να ξεσπιτώσετε ένα μέλος της οικογένειας σας να βάλετε έναν ξένο για να πάτε την άλλη φορά στο δικό του σπίτι που έχει και θέα στη θάλασσα . Αν το βρίσκεται σωστό διακαίωμά σας. Ας βγάλετε καμιά ανακοίνωση για το γήπεδο που είναι μικρό ας απαιτήσεται μεγαλύτερο και λειτουργικότερο γήπεδο και μετά απαιτήστε και να φιλοξενήσετε ξένους οπαδούς.  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apostolos

• Guest
..... να περάσουν oi Looney Tunes απο το Ναό....

Μλκ κλαμπ μου φυγε το σαγόνι από το γέλιο, πωπω τι ήταν κι αυτό....Μα έκανα εικόνα με τα βαζελάκια ως Looney Tunes μέσα στην Τούμπα και δάκρυσα από το γέλιο....

shogoon

• Guest
Οι διαφοροι πουθεναδες που βγαλανε γλωσσα και λενε τα διαφορα τους,ας σωπασουν καλυτερα δεν εχουμε καμια ορεξη να τους ακουμε και να κανουνε 45 ποστ χωρις να εχουνε περασει τα Μαλγαρα για αυτη την ομαδα στη ζωη τους...Η ανακοινωση ειναι 100% σωστη λεει τα πραγματα οπως εχουνε.Ολοι στηριζουμε τη διοικιση μας ομως στο οπαδικο κομματι οπως και να το κανουμε μας ξενερωσε στη προκειμενη περιπτωση.Κανενας διαχασμος δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει γιατι ξενοι για εμας τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ. θα ειναι παντα οι τυχαρπαστοι αυτοι πουθεναδες που εχουν γνωμη για ολα,ειναι μεσα σε ολα και ομως δεν ειναι πουθενα...

λοιπον μια απο τις φυλες των ΠΑΟΚτσηδων που αναλυουμε ειναι και οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ (βγαλανε και γλωσσα οι ατιμοι) . λοιπον επειδη ειμαι μονο 33 χρονων ΠΟΥΘΕΝΑΣ  και ο φιλος ειναι εκδρομικος στα 23 (και ασφαλως εχει δει περισσοτερα)  σωπαινω κατα την προσταγη του. Λοιπον προτεινω συμφωνα με τον XXXXXXX σκορπιο  να γινει και μια θυρα ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ - ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ ΠΑΟΚτσηδων.  Και μια ερωτηση προς τα παιδια που διαχειριζονται το site εμας τους τιποτα μας θελετε η να αποχωρουμε σιγα σιγα?

όχι τέτοια παρακαλώ.

Warned by Δικέφαλος: Όχι χαρακτηρισμούς
« Last Edit: October 08, 2008, 17:05:01 by BillYpoglwssioS »

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
re paidia gamw tin trela mou dld.................

northeagle_4

• Guest
Τι ειναι αυτα ρε ? ρε ηρεμηστε γαμω το φελεκι μου..... σας εχει πιασει ολους υστερια να πουμε........... και στα ευκολα μαλιστα που να ερθουν και τα δυσκολα......ξεκολλατε

COBE-4-

• Guest
Οι διαφοροι πουθεναδες που βγαλανε γλωσσα και λενε τα διαφορα τους,ας σωπασουν καλυτερα δεν εχουμε καμια ορεξη να τους ακουμε και να κανουνε 45 ποστ χωρις να εχουνε περασει τα Μαλγαρα για αυτη την ομαδα στη ζωη τους...Η ανακοινωση ειναι 100% σωστη λεει τα πραγματα οπως εχουνε.Ολοι στηριζουμε τη διοικιση μας ομως στο οπαδικο κομματι οπως και να το κανουμε μας ξενερωσε στη προκειμενη περιπτωση.Κανενας διαχασμος δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει γιατι ξενοι για εμας τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ. θα ειναι παντα οι τυχαρπαστοι αυτοι πουθεναδες που εχουν γνωμη για ολα,ειναι μεσα σε ολα και ομως δεν ειναι πουθενα...

λοιπον μια απο τις φυλες των ΠΑΟΚτσηδων που αναλυουμε ειναι και οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ (βγαλανε και γλωσσα οι ατιμοι) . λοιπον επειδη ειμαι μονο 33 χρονων ΠΟΥΘΕΝΑΣ  και ο φιλος ειναι εκδρομικος στα 23 (και ασφαλως εχει δει περισσοτερα)  σωπαινω κατα την προσταγη του. Λοιπον προτεινω συμφωνα με τον XXXXXX σκορπιο  να γινει και μια θυρα ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ - ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ ΠΑΟΚτσηδων.  Και μια ερωτηση προς τα παιδια που διαχειριζονται το site εμας τους τιποτα μας θελετε η να αποχωρουμε σιγα σιγα?

αν παντως θελεις τη δικη μου αποψη να αποχωρησεις.μακαρι να γινοταν.μια χαρα τα λεει ο σκορπιος.
 Warned by Δικέφαλος: Σεβασμός στα μέλη του forum και στις απόψεις τους.
« Last Edit: October 08, 2008, 17:06:29 by BillYpoglwssioS »

Offline sabbath

• Αλλαγή

λοιπον μια απο τις φυλες των ΠΑΟΚτσηδων που αναλυουμε ειναι και οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ (βγαλανε και γλωσσα οι ατιμοι) . λοιπον επειδη ειμαι μονο 33 χρονων ΠΟΥΘΕΝΑΣ  και ο φιλος ειναι εκδρομικος στα 23 (και ασφαλως εχει δει περισσοτερα)  σωπαινω κατα την προσταγη του. Λοιπον προτεινω συμφωνα με τον XXXXXXX σκορπιο  να γινει και μια θυρα ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ - ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ ΠΑΟΚτσηδων.  Και μια ερωτηση προς τα παιδια που διαχειριζονται το site εμας τους τιποτα μας θελετε η να αποχωρουμε σιγα σιγα?

όχι τέτοια παρακαλώ.

καλα μη τρελαινεσαι...τα ατομα που συζητανε (συζηταμε) εδω μεσα δεν ειναι ουτε το 0,00001 του κοσμου του ΠΑΟΚ......

και γω λεω να αποχωρησεις και να υποδεχτουμε τους βαζελους με λουλουδια  δωρα και καραμελες....στο δευτερο γυρο ελπιζω κι αυτοι να το σεβαστουν...

κατι παρομοιο να γινει και με τους γαυρους...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

shogoon

• Guest
αν παντως θελεις τη δικη μου αποψη να αποχωρησεις.μακαρι να γινοταν.μια χαρα τα λεει ο σκορπιος.
δυστηχως θα πρεπει να ακους τις αποψεις των αλλων  ισως σε βοηθησουν . οποιος διαχειριζετε το site μπορει να μου το πει εσυ δυστηχως οχι .  αντε τελος απο μενα γιαυτο το θεμα ραντεβου στο ΝΑΟ για την ΝΙΚΗ και ΜΟΝΟ. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΥΣ.
« Last Edit: October 08, 2008, 17:30:45 by ÄéêÝöáëïò »

Callahan

• Guest
Απορώ, οι σύνδεσμοι που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στον ΠΑΟΚ, γιατί βγάζουν μια τόσο σκληρή ανακοίνωση, την συγκεκριμένη στιγμή. Είναι πλέον συνηθισμένο (κακώς), να μην γίνονται εκδρομές στα μεγάλα ματς, και η αδικιολόγητη σκληρότητα, της ανακοίνωσης με βάζει σε σκέψεις...

Και αν όπως λένε, υπεύθυνος για το τι συμβαίνει στην Τούμπα είναι και ο κόσμος, για το ρήμαγμα της πόρτας της 4Α και για το Ντου ποιοι είναι υπεύθυνοι?? Διότι, δεν παιρνούσαν μέσα μόνον οι μεθυσμένοι, αλλά χιλιάδες ακόμη τζαμπατζήδες. Στην 4 με τα τουρνικέ, δεν είχε ούτε ουρα.. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

Χίλιες φορές να δούμε το ματς μόνο ΠΑΟΚτσάκια, που από ότι φαίνεται συμφαίρει οικονομικά την ομάδα μου... Και για να μην τρελαθούμε τελείως: Εγώ εισιτήρια για τους Λαγούς δεν πληρώνω (και εγώ στην 4 πάω). Αν οι σύνδεσμοι θέλουν όντως να έθουν οι Λαγοί, ας πληρώσουν από τα ταμεία τους.

ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (που μπορεί να γίνουν από μπάτσους) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ (με τα τουρνικέ) ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ..

Υ.Γ. Τις περισσότερες φορές οι τιποτάδες, πουθενάδες, που δεν έχουν περάσει τα Μάλγαρα είναι αυτοί που βάζουν τα περισσότερα φράγκα και κινείται η ομάδα μας. Οι τρεις χιλιάδες που ταξιδεύουν, από οικονομικής - ουσιαστικής άποψης είναι περισσότερο τιποτάδες. Επειδή οι μεν βοηθούν την ομάδα περισσότερο οικονομικά και οι δε περισσότερο ηθικά αξίζουν τον ίδιο σεβασμό. Όποιος νομίζει ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚτσής από τους άλλους, είναι απλά πλανημένος...
 Warned by Δικέφαλος: Σεβασμός στους συνδέσμους μας και παρακαλώ όχι υπονοούμενα
« Last Edit: October 08, 2008, 17:22:27 by Callahan »

shogoon

• Guest
και για να αποφορτησω λιγο το κλιμα το WARNED ποτε βγαινει απο πανω μας ? οχι τιποτα αλλο ειναι και κιτρινο και με αναγουλιαζει . λοιπον πλακα κανουμε ειπαμε ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Edit Δικέφαλος: Διάβασε εδώ: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html το άρθρο 9

οκ ευχαριστω
« Last Edit: October 08, 2008, 17:38:15 by shogoon »

LoGotHeTiS

• Guest
Το θέμα το έχουμε εξαντλήσει..Μήπως σιγά σιγά να μεταφερόμαστε στο τοπικ του αγώνα??

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
έχω την εντύπωση ότι ένας χρόνος ηρεμίας συσπείρωσης και σύμπνοιας για τον λαό του ΠΑΟΚ ήταν πολύς . Θα αρχίσει ο μεγάλος λαός μας να επιδίδεται εκνέου στο αγαπημενο του χόμπυ, που είναι το κυνήγι των διοικήσεων και η παρούσα διοίκηση θα έχει την τύχη όλων των προηγούμνενων, θα εκδιωχθεί θα λοιδωρηθεί θα υποστεί όλα όσα υπέστησαν και οι προηγούμενοι...

:tikitaka:
τελικα υπαρχει ακομα και σημερα 'κοσμος' που πιστευει οτι ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ-ΒΟΥΛΙΝΟΥ-ΒΑΤΜΑΝ-ΓΟΥΜΕΝΟΥ-ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ, εγιναν απλα και μονο γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ ξυπνουσε καθε πρωι καβλωμενος να κυνηγησει διοικησεις... γιατι δεν ειχε ποτε ουτε δουλεια, ουτε οικογενεια, ουτε τπτ αλλο να ασχοληθει και ελεγε τι να κανω σημερα? παω να κυνηγησω την ΠΑΕ/ΚΑΕ... γιατι ηταν απλως ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ  :o ... συγχαρητηρια!!
Ε! ΟΧΙ ρε... Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Π.Α.Ο.Κ.!    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η υπαρξη συνδέσμων με την σημερινή μορφή δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης τους βρε αδερφέ και ας μηνείναι αυτό αρεστό, είναι η γνώμη μου και την εκφράζω ελεύθερα οπως και οι συνδεσμοι ελεύθερα κρίνουν και κατακρίνουν μια απόφαση της διοίκησης.

προσωπικα και εμενα με αφηνει παντελως αδιαφορο η υπαρξη τετοιων αποψεων... αλλο η αδιαφορια και αλλο το να σε αφησω να περασεις τον προλογο σου...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΩΚΑΜΕΡΑ/ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ, ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑΙΝΕΙΕΣ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΕΙΑΞΕΤΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ/ΠΑΝΟ/ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ/ΚΑΣΚΟΛ... ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ/ΤΡΕΝΟ/ΚΑΡΑΒΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ, ΜΟΝΟΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ... ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Ο ΒΟΛΟΣ, Η ΛΑΡΙΣΑ, Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Η ΧΑΛΚΙΔΑ, Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Η ΣΑΜΟΣ, Η ΡΟΔΟΣ, Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ...
ΠΑΝΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ... αν και σας βαζω σε τσαμπα κοπο γιατι κανεις δεν θα βρεθει να σας πει τον λογο και αδυνατω να πιστεψω οτι θα το καταλαβετε μονοι σας...

... αλλα το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση στο οποίο κανένας δεν έχει εστιάσει είναι το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο δεν χωράμε εμείς , είναι δυνατόν να θέλουμε ετσιθελικά να βάλουμε ξένους οπαδούς νταηλίκι κύριοι συνδέσμοι???? Τι είνα πιο έυκολο για έναν παοκτσή???να πάει στην τούμπα ή να πάει μια εκδρομή??? επειδήεσύ θές να είσαι και στην τούμπα και στην καλογρέζα θα πρέπει κάποιος άλλος παοκτσής να μην πάει ούτε στην τούμπα ούτε στο ΟΑΚΑ??? Ε όχι ρε παιδιά !!!

O0
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ?? δεν υπαρχει τι ειναι πιο ευκολο... εχει να κανει με ΚΑΘΗΚΟΝ... και το καθηκον (ηθικο/ψυχικο/πνευματικο/σωματικο) του καθε Π.Α.Ο.Κ.τση (οργανωμενου ή μη) ειναι να ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ασχετα απο καιρο/νομους/κυβερνησεις/ονοματα/επιθετα/παε/καε/σκατε... και επειδη μαλλον καποιοι ξεχασαν οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, βγαινει αυτη η ανακοινωση...

εγω προσωπικα (και δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι πολλοι αλλοι!!) εχουμε λιγες/ελαχιστες ευκαιριες για να μπορεσουμε να ανταποδωσουμε στα αδελφια μας στην Θεσσαλονικη την φιλοξενια...
να ερθουν να αραξουμε 2-3 βραδυα πριν (οπως κοιμαμαι και εγω μεσα στα σπιτια τους)...
να βγουμε μια βολτα στη χαβουζα (οπως με ταιζουν και με ποτιζουν αυτοι στην Θεσσαλονικη)...
να τους παρακαλαω να μεινουν μετα τον αγωνα και να μην ταξιδεψουν μεσα στη νυχτα και τα χαραματα (οπως κανουν και αυτοι)...
και να πεσω να κοιμηθω εχοντας εννοια για τα παλικαρια που διασχιζουν χιλιομετρα (οπως κανουν τα αδελφια μου)...
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΕΝΑ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...
... αλλα τι σας λεω τωρα... εσεις δεν κατανοειτε την εννοια και την αξια του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!! το μερος που ο δεσμος μεταξυ ανθρωπων συνδεεται, ενωνεται και γινεται ενα...

Εσείς με αυτήν την ανακοίβνωση θέλετε να ξεσπιτώσετε ένα μέλος της οικογένειας σας να βάλετε έναν ξένο για να πάτε την άλλη φορά στο δικό του σπίτι που έχει και θέα στη θάλασσα. Αν το βρίσκεται σωστό διακαίωμά σας. Ας βγάλετε καμιά ανακοίνωση για το γήπεδο που είναι μικρό ας απαιτήσεται μεγαλύτερο και λειτουργικότερο γήπεδο και μετά απαιτήστε και να φιλοξενήσετε ξένους οπαδούς.  

να ξερετε οτι πολλοι συνδεσμιτες θα εδιναν τα διαρκειας τους ωστε να μην μεινει κανεις απ'εξω απο τον Ναο... εστω και για αυτους που θυμουντε τον Π.Α.Ο.Κ. μονο στα ντερμπυ...
επισης να ξερετε, οτι οι συνδεσμοι φτειαξαν ενθετο 15σελιδο για το ποσο μικρο ειναι το γηπεδο, πριν απο 5 χρονια, οταν ειχαμε πολεμο με τους μπατατουδογουμενους!!... οχι τωρα στα καλα και στα χαχα...
... αλλα τι σε λεω τωρα... εσεις νομιζετε οτι οταν παμε στο οακα/τηγανι/κωλογειτονιες ειναι σαν να πηγαινουμε σε εξοχικο με θεα στη θαλασσα!!  :veryangry:

και για να ληγει το θεμα, ειχα την ευκαιρια:
- να ενισχυσω την ομαδα μου εκει, μεσα στο αντρο της σαπιλας, στην χαβουζα, που χρονια τωρα εδειχνες οτι ησουν ΚΑΤΙ απο Π.Α.Ο.Κ., χωρις ομαδα, μονο και μονο γιατι υπηρχε ο λαος σου
- να παραδωσω μαθηματα οπαδικης συμπεριφορας ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε ολη την Ελλαδα... να δειξω την παλικαρια και την λεβεντια του Π.Α.Ο.Κ.τση... γιατι πιο πολυ χαρηκα και εζησα σαν οπαδος οταν οι gayροι με κοιταγαν σαν χαζοι μεχρι το '90 στην 5αρα, παρα ενα χρονο μετα που ημουν απων απο τις κερκιδες και τους νικουσα...
- να βγαλω γουστα και οχι να φαω παπα απο το πως θα μου παρουσιασουν τον αγωνα στον β' γυρο απο την ΝΕΤ... (και την αλλη μερα να γινομαι μαγκας κλαιγοντας και χυνοντας σαλια απο τα ραδια/μικροΦΟΝΑ!!)
- να αποδειξω το ποσο ΚΛΑΝΟμαγκες ειναι οι βαζελες και να τις ξεμπροστιασω αλλη μια φορα σε ολους μιας και ηταν σε ολους γνωστο (μετα τα δειγματα στο νταχαου) οτι, εστω και μετα απο 7 χρονια που εχουν να ανεβουν!!!!!!!, ουτε 500 ατομα δεν θα εμπαιναν στον Ναο...
- ... να μην ξαναδω/ακουσω αυτοποτιστες και αυτοπαραγωμενες χλωριδες στον λαο μας!!
και αν για τα αλλα υπαρχουν ακομα καποιες ελπιδες για το τελευταιο απογοητευτηκα!

... ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΛΑΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.!!

υ.γ.: αστυνομος και αστυφυλακας δεν θα γινει κανενας συνδεσμιτης... τα παιδια που ειναι σε συνδεσμους ξερουν που καθοντε στο Ναο, ξερουν πως συμπεριφεροντε και οταν 'ψιλομπερδευοντε', ειναι παντα εκει τα αδελφια τους να τους συνεφερουν...
εσεις που κανατε περα τον Μαναβη και τον τρελοΝικολα γιατι σας 'χαιδευαν' τα αυτια και τα μαγουλα επειδη δεν φωναζατε... εσεις που νιωθατε πιεσμενοι απο την εμπειρια-μαγκια των παλιων... εσεις τωρα ζητατε απο τους συνδεσμους να γινουν μπατσοι, στην ασυδοσια τη δικια σας?
... ανυπαρχτοι ειστε και δημιουργηται μονο αηδια γυρω σας και ντροπη!!
 Warned by Δικέφαλος: Με βαριά καρδιά γιατί ενώ διαβάζω ένα πολύ καλό ποστ, στο τέλος διαβάζω αφορισμούς, χαρακτηρισμούς και διχόνοια... Κρίμα.

Callahan

• Guest
Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο, και το ότι οι σύνδεσμοι έχουν βοηθήσει τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ το εννοώ. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την κατάληψη, κάτι που δεν θα το έκανε κανείς από εμάς μεμονωμένα. Και όταν οι σύνδεσμοι έβριζαν το Γούμενο και εμείς τους γιουχάραμε, πάλι μαλακία κάναμε. Και τα ίδια αργότερα με τον ορφανό. Σε όλα τα σοβαρά ζητήματα οι σύνδεσμοι μπήκαν μπροστά. Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν, γιατί μια τόσο σκληρή ανακοίνωση προς την διοίκηση για ψήλου πήδημα??? Ούτε στο γαύρο θα πάμε, ούτε στην αεκ κλπ.

Δικέφαλε μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (που μπορεί να γίνουν από μπάτσους) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ (με τα τουρνικέ) ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ..

Στο παραπάνω αναφέρομαι Callahan
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Callahan

• Guest

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
Warned by Δικέφαλος: Με βαριά καρδιά γιατί ενώ διαβάζω ένα πολύ καλό ποστ, στο τέλος διαβάζω αφορισμούς, χαρακτηρισμούς και διχόνοια... Κρίμα.
[/quote]

γιαννη, φαντασου το κριμα και ποσο βαρια ειναι η δικια μου καρδια που πρεπει να τα γραψω!!

δεκτη η καρτα... αρρωστησαν τα μυαλλα μου ομως...

PAOK_VOLOS

• Guest
έχω την εντύπωση ότι ένας χρόνος ηρεμίας συσπείρωσης και σύμπνοιας για τον λαό του ΠΑΟΚ ήταν πολύς . Θα αρχίσει ο μεγάλος λαός μας να επιδίδεται εκνέου στο αγαπημενο του χόμπυ, που είναι το κυνήγι των διοικήσεων και η παρούσα διοίκηση θα έχει την τύχη όλων των προηγούμνενων, θα εκδιωχθεί θα λοιδωρηθεί θα υποστεί όλα όσα υπέστησαν και οι προηγούμενοι...
:tikitaka:
τελικα υπαρχει ακομα και σημερα 'κοσμος' που πιστευει οτι ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ-ΒΟΥΛΙΝΟΥ-ΒΑΤΜΑΝ-ΓΟΥΜΕΝΟΥ-ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ, εγιναν απλα και μονο γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ ξυπνουσε καθε πρωι καβλωμενος να κυνηγησει διοικησεις... γιατι δεν ειχε ποτε ουτε δουλεια, ουτε οικογενεια, ουτε τπτ αλλο να ασχοληθει και ελεγε τι να κανω σημερα? παω να κυνηγησω την ΠΑΕ/ΚΑΕ... γιατι ηταν απλως ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ  :o ... συγχαρητηρια!!
Ε! ΟΧΙ ρε... Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Π.Α.Ο.Κ.!    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η υπαρξη συνδέσμων με την σημερινή μορφή δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης τους βρε αδερφέ και ας μηνείναι αυτό αρεστό, είναι η γνώμη μου και την εκφράζω ελεύθερα οπως και οι συνδεσμοι ελεύθερα κρίνουν και κατακρίνουν μια απόφαση της διοίκησης.

προσωπικα και εμενα με αφηνει παντελως αδιαφορο η υπαρξη τετοιων αποψεων... αλλο η αδιαφορια και αλλο το να σε αφησω να περασεις τον προλογο σου...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΩΚΑΜΕΡΑ/ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ, ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑΙΝΕΙΕΣ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΕΙΑΞΕΤΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ/ΠΑΝΟ/ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ/ΚΑΣΚΟΛ... ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ/ΤΡΕΝΟ/ΚΑΡΑΒΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ, ΜΟΝΟΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ... ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Ο ΒΟΛΟΣ, Η ΛΑΡΙΣΑ, Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Η ΧΑΛΚΙΔΑ, Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Η ΣΑΜΟΣ, Η ΡΟΔΟΣ, Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ...
ΠΑΝΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ... αν και σας βαζω σε τσαμπα κοπο γιατι κανεις δεν θα βρεθει να σας πει τον λογο και αδυνατω να πιστεψω οτι θα το καταλαβετε μονοι σας...

... αλλα το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση στο οποίο κανένας δεν έχει εστιάσει είναι το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο δεν χωράμε εμείς , είναι δυνατόν να θέλουμε ετσιθελικά να βάλουμε ξένους οπαδούς νταηλίκι κύριοι συνδέσμοι???? Τι είνα πιο έυκολο για έναν παοκτσή???να πάει στην τούμπα ή να πάει μια εκδρομή??? επειδήεσύ θές να είσαι και στην τούμπα και στην καλογρέζα θα πρέπει κάποιος άλλος παοκτσής να μην πάει ούτε στην τούμπα ούτε στο ΟΑΚΑ??? Ε όχι ρε παιδιά !!!

O0
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ?? δεν υπαρχει τι ειναι πιο ευκολο... εχει να κανει με ΚΑΘΗΚΟΝ... και το καθηκον (ηθικο/ψυχικο/πνευματικο/σωματικο) του καθε Π.Α.Ο.Κ.τση (οργανωμενου ή μη) ειναι να ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ασχετα απο καιρο/νομους/κυβερνησεις/ονοματα/επιθετα/παε/καε/σκατε... και επειδη μαλλον καποιοι ξεχασαν οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, βγαινει αυτη η ανακοινωση...

εγω προσωπικα (και δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι πολλοι αλλοι!!) εχουμε λιγες/ελαχιστες ευκαιριες για να μπορεσουμε να ανταποδωσουμε στα αδελφια μας στην Θεσσαλονικη την φιλοξενια...
να ερθουν να αραξουμε 2-3 βραδυα πριν (οπως κοιμαμαι και εγω μεσα στα σπιτια τους)...
να βγουμε μια βολτα στη χαβουζα (οπως με ταιζουν και με ποτιζουν αυτοι στην Θεσσαλονικη)...
να τους παρακαλαω να μεινουν μετα τον αγωνα και να μην ταξιδεψουν μεσα στη νυχτα και τα χαραματα (οπως κανουν και αυτοι)...
και να πεσω να κοιμηθω εχοντας εννοια για τα παλικαρια που διασχιζουν χιλιομετρα (οπως κανουν τα αδελφια μου)...
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΕΝΑ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...
... αλλα τι σας λεω τωρα... εσεις δεν κατανοειτε την εννοια και την αξια του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!! το μερος που ο δεσμος μεταξυ ανθρωπων συνδεεται, ενωνεται και γινεται ενα...

Εσείς με αυτήν την ανακοίβνωση θέλετε να ξεσπιτώσετε ένα μέλος της οικογένειας σας να βάλετε έναν ξένο για να πάτε την άλλη φορά στο δικό του σπίτι που έχει και θέα στη θάλασσα. Αν το βρίσκεται σωστό διακαίωμά σας. Ας βγάλετε καμιά ανακοίνωση για το γήπεδο που είναι μικρό ας απαιτήσεται μεγαλύτερο και λειτουργικότερο γήπεδο και μετά απαιτήστε και να φιλοξενήσετε ξένους οπαδούς.  
να ξερετε οτι πολλοι συνδεσμιτες θα εδιναν τα διαρκειας τους ωστε να μην μεινει κανεις απ'εξω απο τον Ναο... εστω και για αυτους που θυμουντε τον Π.Α.Ο.Κ. μονο στα ντερμπυ...
επισης να ξερετε, οτι οι συνδεσμοι φτειαξαν ενθετο 15σελιδο για το ποσο μικρο ειναι το γηπεδο, πριν απο 5 χρονια, οταν ειχαμε πολεμο με τους μπατατουδογουμενους!!... οχι τωρα στα καλα και στα χαχα...
... αλλα τι σε λεω τωρα... εσεις νομιζετε οτι οταν παμε στο οακα/τηγανι/κωλογειτονιες ειναι σαν να πηγαινουμε σε εξοχικο με θεα στη θαλασσα!!  :veryangry:

και για να ληγει το θεμα, ειχα την ευκαιρια:
- να ενισχυσω την ομαδα μου εκει, μεσα στο αντρο της σαπιλας, στην χαβουζα, που χρονια τωρα εδειχνες οτι ησουν ΚΑΤΙ απο Π.Α.Ο.Κ., χωρις ομαδα, μονο και μονο γιατι υπηρχε ο λαος σου
- να παραδωσω μαθηματα οπαδικης συμπεριφορας ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε ολη την Ελλαδα... να δειξω την παλικαρια και την λεβεντια του Π.Α.Ο.Κ.τση... γιατι πιο πολυ χαρηκα και εζησα σαν οπαδος οταν οι gayροι με κοιταγαν σαν χαζοι μεχρι το '90 στην 5αρα, παρα ενα χρονο μετα που ημουν απων απο τις κερκιδες και τους νικουσα...
- να βγαλω γουστα και οχι να φαω παπα απο το πως θα μου παρουσιασουν τον αγωνα στον β' γυρο απο την ΝΕΤ... (και την αλλη μερα να γινομαι μαγκας κλαιγοντας και χυνοντας σαλια απο τα ραδια/μικροΦΟΝΑ!!)
- να αποδειξω το ποσο ΚΛΑΝΟμαγκες ειναι οι βαζελες και να τις ξεμπροστιασω αλλη μια φορα σε ολους μιας και ηταν σε ολους γνωστο (μετα τα δειγματα στο νταχαου) οτι, εστω και μετα απο 7 χρονια που εχουν να ανεβουν!!!!!!!, ουτε 500 ατομα δεν θα εμπαιναν στον Ναο...
- ... να μην ξαναδω/ακουσω αυτοποτιστες και αυτοπαραγωμενες χλωριδες στον λαο μας!!
και αν για τα αλλα υπαρχουν ακομα καποιες ελπιδες για το τελευταιο απογοητευτηκα!

... ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΛΑΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.!!

υ.γ.: αστυνομος και αστυφυλακας δεν θα γινει κανενας συνδεσμιτης... τα παιδια που ειναι σε συνδεσμους ξερουν που καθοντε στο Ναο, ξερουν πως συμπεριφεροντε και οταν 'ψιλομπερδευοντε', ειναι παντα εκει τα αδελφια τους να τους συνεφερουν...

Συμφωνώ 101% :prosk:
Με εκφράζει και η ανακοίνωση των συνδέσμων,έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Παίδες, γιατί είναι ανάγκη να σκοτωνόμαστε όποτε υπάρχει ένα θέμα προς συζήτηση;
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και άλλες τόσες απόψεις. Ο ΠΑΟΚ είναι λαική ομάδα, όχι σα κάποιους άλλους που φυμώνουν τους αντιφρονούντες.

Καταννοώ ότι ο καθένας πιστεύει πως η σωστή γνώμη είναι η δική του, αλλά λίγος σεβασμός στη γνώμη του άλλου δε βλάπτει. Αυτός που συζητάει μαζί μας και εμείς τον μπινελικώνουμε ή τον βαφτίζουμε ντερμπακια, μπαχαλάκια κτλπ, ίσως κάθεται δίπλα μας στην επόμενη εκδρομή και πίνουμε από την ίδια μπίρα.

Καλό είναι να μη ξεχνάμε ότι ο λόγος που φιλοξενούμαστε και γράφουμε εδώ και σε άλλα φόρουμ του ΠΑΟΚ, είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.

Η νίκη επί της βαζέλας την άλλη εβδομάδα χρειάζεται όσο τίποτα. Το καλύτερο φάρμακο θα είναι, πάμε όλοι μαζί λοιπόν να στηρίξουμε την ομάδα που αγαπάμε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...