Author Topic: Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΠΑΕ να μη δώσει εισιτήρια στον βάζελο  (Read 2727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Η πολιτική του Θοδωρή είναι ολόσωστη . Κυρίως από οικονομικής άποψης . Δε θέλουμε χαμένα εισιτήρια και άδειες θέσεις . Μπορεί να ακούγεται ψυχρό αλλά έτσι είναι .
Από κει και πέρα ο Θοδωρής πρέπει να πάρει κάποια μέτρα γιατί καποιοι δεν καταλαβαίνουν και κάνουν κακό στην ομάδα. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι ωριμος και να μη δημιουργεί καταστάσεις ώστε να τιμωρείται η ομάδα. Ούτε να πετάει μπουκάλια , ούτε να μπουκάρει σε γήπεδα. Είτε αρέσει αυτό σε κάποιους , είτε όχι .
ΑΠό την άλλη εννοείται πως οι σύνδεσμοι είναι υπεύθυνοι να περιφρουρούν την κερκίδα. Ποιος είναι δηλαδή? Εγώ ?
Οι σύνδεσμοι είναι οργανωμένοι και πρέπει να περιφρουρούν τον χώρο .
Αν δηλαδή εγώ δω 20 άτομα να πετάνε αντικείμενα τι μπορώ να κάνω ? Να πάω να τους πλακώσω στις σφαλιάρες ? Όταν όμως μιλάμε για οργάνωση θα έχεις 50-60 άτομα που θα περιφρουρούν .

Athinaios--4

• Guest
Κι επειδή μίλησε ένας φίλος για πουθενάδες που δεν έχουν περάσει τα Τέμπη να σας θυμίσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουμε γεννηθεί πέρα από τα Τέμπη. Και δε ζούμε στην Τούμα για να πηγαίνουμε σε 5 λεπτά στο γήπεδο. Δε πήγαμε σε σχολείο γεμάτο ΠΑΟΚια.
Γεννηθηκαν κάποιοι εκεί που στα σχολεία σε φώναζαν βούλγαρο και στις γειτονιές έπεφτε ξύλο .
Γιαυτό αφήστε τα αυτά και κοιτάξτε να πειφρουρήσουμε την ομάδα .

Scorpion4

• Guest
Δε μιλισα για σενα αδερφε αυτοι για τους οποιους μιλησα ξερουνε καλα...τα παιδια απο Αθηνα που παντα ειναι διπλα στην ομαδα οπου κι αν παιζει τα γνωριζουμε και ξερουνε ποσο τους εκτιμουμε και τους σεβομαστε γιαυτο που κανουν...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
makptol

για μένα δεν είναι γούστο να πηγαίνω όπου παίζει ο ΠΑΟΚ (οποτε μπορώ).
γούστο θα χαρακτήριζα κάτι άλλο.
η εκδρομή είναι εκδρομή.
φυσικά και περιμένω κι εγώ και επιθυμώ να μην πέσει το παραμικρό.
δεν είμαι κατά τις βίας.
κατά τις μαλακίας είμαι.
τη ρίψη αντικειμένων τη θεωρώ μαλακια.
στεναχωριέμαι για την προσπάθεια που κάνουν κάποια παιδιά να κρατήσουν την 4 ψηλά.
είναι πολύ δύσκολο όμως να ελέγχεις αυτή τη μάζα.
ευελπιστώ για τα καλύτερα για όλους μας και τον ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, οπως κι εσυ.

BIANCONERO

• Guest
Ελα...για μενα το πε!  :P
(Θα τα πουμε απο κοντα κουφαλα το βραδυ...)

Χαλαρωστε το κλιμα ρεεεε....................

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Η ανακοίνωση είναι 100% σωστή και με καλύπτει πλήρως σαν ΟΠΑΔΟ του ΠΑΟΚ.
Οι σύνδεσμοι έκαναν απλά το αυτονόητο, σαν σύνδεσμοι.
Ούτε πόλεμος ξεκίνησε ούτε τίποτα.
Το θέμα το δημιούργησε η αστυνομία, όπως είπε κ ένας αδερφός πιο πάνω, αλλά η ΠΑΕ έπρεπε να θέσει και αυτή τους όρους της.

Πάμε να πάρουμε το 3ποντο τώρα.
ΑΡχίΔια

Scorpion4

• Guest
Ελα...για μενα το πε!  :P
(Θα τα πουμε απο κοντα κουφαλα το βραδυ...)

Χαλαρωστε το κλιμα ρεεεε....................

Tha se perimenw koufalaaaa....xaxaxaxa :) ;D ;D

Photis

• Guest
Εγώ συμφωνώ 1000% με την απόφαση της Π.Α.Ε. Κι αυτό γιατί πίσω από την απόφαση δεν είναι το οικονομικό αλλά η απαράδεκτη στάση των οργανωμένων που δεν προστατεύουν την ομάδα με αποτέλεσμα να δεχόμαστε πρόστιμα κατά συρροήν.Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως απαιτούνται πραγματικά θυσίες ώστε να αλλάξουμε μια για πάντα επίπεδο...Άμμα δεν  μπούν μπροστάρηδες οι συνδέσμοι τότε δεν έχουμε πιθανότητα για κάτι καλό....
ΠΑΟΚ!!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
επειδη τωρα ολοι ψαχνονται να δουν ποιους εννοει ο scorpios ας το αφησουμε καλυτερα εκτος αν θελει ο ιδιος να τους κατονομασει....αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα μας τωρα....
εμενα αυτο που με απασχολει ειναι το γεγονος οτι παραασχοληθηκαμε με το θεμα των εισιτηριων και αφησαμε στην ακρη το αγωνιστικο...και το ματς ειναι δυσκολο...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Θα συμφωνήσω με 'ενα από τους προλαλίσαντες. Το να κλείσουμε 5000 θέσεις για 1000 άτομα που θα έρθουν, και αν έρθουν είναι εντελώς ασύμφωρο. Επίσης να θυμήσω ότι στο εξωτερικό οι μεγάλες ομάδες στα εντός έδρας δν δίνουν σε κανένα αφού όλα τα εισητήρια διαρκείας είναι κλεισμένα . Ας κάνουμε μεγαλύτερο φήπεδο και ας δώσουν εισητήρια. Από το να έρθει ένας βάζελος και να μην έρθει κάποιος δικό μας με τίποτα.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Κι επειδή μίλησε ένας φίλος για πουθενάδες που δεν έχουν περάσει τα Τέμπη να σας θυμίσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουμε γεννηθεί πέρα από τα Τέμπη. Και δε ζούμε στην Τούμα για να πηγαίνουμε σε 5 λεπτά στο γήπεδο. Δε πήγαμε σε σχολείο γεμάτο ΠΑΟΚτσήδες.
Γεννηθηκαν κάποιοι εκεί που στα σχολεία σε φώναζαν βούλγαρο και στις γειτονιές έπεφτε ξύλο .
Γιαυτό αφήστε τα αυτά και κοιτάξτε να πειφρουρήσουμε την ομάδα .
Αθηναιε-4 τωρα τελευταια οτι και να γραφεις με βρισκει 100% συμφωνο

συμφωνω και με τζοκερ οτι το ματς ειναι δυσκολο οχι τοσο επειδη οι λαγοι εχουν καλη ομαδα αλλα επειδη πρεπει παση θυσια να νικησουν Τουμπα. Και με Χ βολευονται αλλα με ηττα ο Τομ Τζοουνς και ο Αντωνακης θα εχουν προβλημα. Θα επιστρατευσουν καθε μεσο για την νικη. Ο νοών νοεί τω..

LFPADRAM

• Guest
Τελικα ο βαζελος με μια και μονο κινηση να ζητησει 1000 εισιτηρια καταφερε και αποκομισε πολυ μεγαλυτερα οφελη απο το να ειχε τελικα 1000  οπαδους (που δεν θα ειχε ουτε τοσους) μαζι του! Μιλαμε ουτε τον Σαββα θεοδωριδη να ειχανε! Αυτο πρεπει να σταματησει τωρα αλανια και την επομενη εβδομαδα που θα ειναι και η εβδομαδα του αγωνα το μονο που πρεπει να απασχολει τον λαο του ΠΑΟΚ ειναι το πως θα μπει η φωτια στο καζανι και θα καψει ακομα ενα θυμα! Και θελω να πω κατι με αφορμη την ανακοινωση.

Ο τελευταιος λογος που βγηκε η ανακοινωση ειναι για να διχασει το κοσμο του ΠΑΟΚ (που δυστυχως γινεται). Οι συνδεσμοι οφειλουν να δημοσιοποιουν τις αποψεις τους και οχι μονο να συζητανε κατ'ιδιαν με τον εκαστοτε προεδρο, προς ενημερωση ολου του λαου του ΠΑΟΚ γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα κατηγορηθουνε για κλειστο κυκλωμα και αλλα τετοια. Και κατι τετοιο φυσικα δεν γινεται για δημιουργια εντυπωσεων και ουτε φυσικα αποτελει κοντρα και μομφη προς την διοικηση οπως προλαβαν να γραψουν εφημεριδες σαν τον φιλαθλο και την αλητικη μ.θ. Τιποτε δεν ειναι τυχαιο φυσικα εξαλλου και οταν κατι τετοιοι γραψουν κατι θετικο για τον ΠΑΟΚ τοτε θα πρεπει να αρχισουμε να ανησυχουμε. Ας το τελειωσουμε το θεμα και ας μην ψαχνουμε προεκτασεις εκει που δεν υπαρχουν.

Οι συνδεσμοι οπως και ο καθε υγιης σκεπτομενος οπαδος του ΠΑΟΚ στηριζει την διοικηση Ζαγορακη, θα εκφραζονται διαφωνιες (οπως αντιστοιχα παραπονα εκανε και η διοιηκηση για 2-3 περιστατικα) και παραπονα και συνεχιζουμε ενωμενοι για το κοινο καλο.  Η συσπειρωση του λαου του ΠΑΟΚ επετευχθη μετα απο πολλα χρονια και με πολυ κοπο για να χαλασει τοσο ευκολα απο τις αγωνιωδης προσπαθειες ραδιοφωνων και εφημεριδων να βγαλουν ψωμακι σε εβδομαδα που δεν εχει αγωνιστικη δραση. Οταν θα καταλαγιασει το θεμα να ξερετε οτι θα επανερθουν στο προσκηνιο οι χορηγιες του βγενο και παραμονες του ματς (πρωτη η γατα συνηθως) θα εμφανιστει ο μεγιστανας που κονομησε απο την πτωση των διεθνων χρημαστηριων και ερχεται να επενδυσει στον ΠΑΟΚ.... 

CLUB LARISA

• Guest
Edit Δικέφαλος: Άρθρο 4.10Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ :book:

Tα πες ολα αδερφέ.....Πες πες πες, να περάσουν oi Looney Tunes απο το Ναό, γιατί νορμάλ, ούτε τον Θρασύβουλα δεν μπορούν.....
« Last Edit: October 08, 2008, 17:21:11 by ÄéêÝöáëïò »

BIANCONERO

• Guest
Μονο ενα ξεχασες....
φανταζομαι οτι θα βγει και κανα ονομα παιχτη μας που θα ενδιαφερει το Βαζελο για Γεναρη!

ive4

• Guest
μπορούμε να συμφωνήσουμε και με την ΠΑΕ και με τους συνδέσμους για να μη μαλώνουμε  ;D

xristos4

• Guest
Υπάρχου και δικαιοματα αλλα....και υποχρεωσεις!
Εχεις το δικαιομα να θες να πας παντού (αν και θεωρώ οτι το παντου δν ειναι μόνο τα ντέρμπι) την υποχρεωση σου ομως να περιφρουρησεις τα σημεια στα οποια καθεσε την εκανες πράξη? Αν οχι κανε πρωτα αυτο και μετα ζήτα και οτι θες!

Offline savage republic

• Βασικός
Αν και είναι λογική αυτή η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ, με σωστό πνεύμα, όχι μόνο έχει κάποιες λάθος διατυπώσεις (δευτερεύον), αλλά τη θεωρώ λανθασμένη ως πολιτική κατεύθυνση. Ο βάζελος μας έχει βάλει με αυτό του το αίτημα σε τρελλό τρυπάκι φαγωμάρας, έχοντας στο πλευρό του και την αστυνομία. Ας κοιτάξουμε το ματς να γίνει σε κατάμεστο και φανατισμένο γήπεδο, χωρίς διακοπές και όλα τ' άλλα θα έρθουν με τη σειρά τους. Πάντως, το ότι η συζήτηση έχει χάσει το δρόμο της, είναι γεγονός. Εχθρός μου είναι ο βάζελος, ο κοντός προδότης και οι πράσινες φανέλες σε δέκα μέρες. Σ' αυτά συγκεντρώνομαι και αυτά θα πολεμήσω. Όχι μία λάθος απόφαση της διοίκησης (που δεν ξέρω κατά πόσο λάθος ήταν στην τελική, όταν φέτος σε δύο παιχνίδια μετράμε 2 στα 2 ντου, μία διακοπή και μεταξύ μας καυγάδες, ακόμα και στα εκτός. Πράξεις για τις οποίες λογοδοτεί και πληρώνει η ΠΑΕ, όχι ο τσαμπουκαλεμένος ΠΑΟΚτσής που κιμπάρικα θέλει να πληρώσει καπέλο 5 ευρώ στο εισιτήριό του).

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Μονο ενα ξεχασες....
φανταζομαι οτι θα βγει και κανα ονομα παιχτη μας που θα ενδιαφερει το Βαζελο για Γεναρη!

Έχει ήδη βγει Bianco...

kospatras

• Guest
Δοξα το Θεο.αυτη η ανακοινωση με εκανε να νιωσω καλυτερα σαν ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ επειτα απο τα ασχημα χθεσινα νεα.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.αν και ακομα δεν μου καθεται καλα που δεν θα εχουμε κοσμο στο οακα(αν και η αντιπαλοι ζητησαν εισητηρια για το ΝΑΟ) το μονο που με ενδιαφερει επειτα απο ολα οσα προηγηθηκαν ειναι να ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ το πιο βρωμικο,το πιο σιχαμενο και πιο εχρικο σωματειο(για μενα δεν ειναι ουτε ο γαυρος ουτε η χανουμα πρωτα) στον κοσμο.Η ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙ.-

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Kρατιέμαι δυο μέρες τώρα για να μην γράψω τίποτα για την άρνηση της ΠΑΕ να δώσει εισιτήρια στο Alloy Fan Park.Επειδή όμως βλέπω οτι το θέμα ξεφεύγει, να πω κ γω μια άποψη, να δώσω μια άλλη οπτική γωνία σε ο,τι συζητάτε. Σήμερα το πρωί πέτυχα στα δικαστήρια γνωστό μου, ο οποίος τυχαίνει να χει διαρκείας στα VIP του ΟΑΚΑ, φανατικός λαγός και μάλιστα μέτοχος γιατί συμμετείχε κ στην αύξησή τους, πράγμα που έμαθα μόλις σήμερα.
Απο την αρχή είχα γράψει οτι θέλω σαν τρελός να δώσουμε στον λαγό εισιτήρια. Κ μόνο η σκέψη οτι φλεβάρη μάρτη θα έσκαγα ΟΑΚΑ με καμια δυομισαρού χιλιάδες Παοκτσάκια με έκανε να είμαι σε φρενίτιδα....Εγώ όμως δεν είμαι ΠΑΕ, ούτε μπορώ να ξέρω τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας κίνησης. Ούτε βέβαια η ΠΑΕ είναι οπαδός για να μπει στη δική μου ψυχολογία κ ψυχοσύνθεση. Δέχομαι αυτούς που κατακρίνουν την ΠΑΕ μας, δέχομαι την κριτική κ την στήριξη της άποψης οτι έσφαλε.Απο κει όμως ως το σημείο να λέμε οτι γίναμε σκουλίκια κ οτι ο Σκύλος έγινε ντέμης υπάρχει τεράστια διαφορά. Αν είναι το πάθος μας να μας τυφλώνει κ να πετάμε οτι μπαρούφα μπορεί να μας κατεβεί για να μειώσουμε στην ουσία την ίδια την ομάδα μας, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί.
Κ επανέρχομαι στην σημερινή μου συνάντηση που με έκανε να δω διαφορετικά τα πράγματα. Ο λαγός με είπε , σχεδόν σίγουρος , οτι η παε πανλαγιακός επίτηδες ζήτησε εισιτήρια, γιατί ήξερε εξ αρχής οτι δεν πρόκειται να τα δώσουμε λόγω χωρητικότητας και διαρκείας. Την βδομάδα που μας πέρασε στο ΟΑΚΑ παίχτηκε μεγάλη γκρίνια με την απόδοση της ομάδας τους κ πολύ μουρμουράνε ζητώντας την απομάκρυνση του Παιτέρη, αφού ο βατραχοπρίγκιπας παραμένει άνεργος κ on call.
Τί θέλω να πώ?Ας περάσει απ το μυαλό μερικών οτι όλα γίνονται για να φτιάξουν κλίμα οι λαγοί κ να αναστρέψουν την άθλια εικόνα που δείχνουν.Πιθανό το βρίσκω. Πάντως είτε το θέλουν είτε όχι νομίζω οτι αυτό έχει ήδη επιτευχθεί. 11 μέρες μένουν κ αντί να ασχολούμαστε με την ομάδα μας, με τις ελλείψεις, τους τραυματισμούς κ τα σέα, ασχολούμαστε ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. Ο αποπροσανατολισμός αυτός κάνει καλό?Κ αν κάνει καλό, νομίζετε οτι κάνει καλό σε εμάς που το ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ? Ας βοηθήσουμε κ ας ντοπάρουμε πρώτα την ομάδα να πάρει το ματς κ ας ζητήσει η συντονιστική, λέω εγώ, συνάντηση με την ΠΑΕ μετά για να τις εξηγήσει το σκεπτικό μας ως οπαδοί κ την ανάγκη να παίρνουμε κ να δίνουμε εισιτήρια. Η νακοίνωση άλλωστε λέει οπαδικές αλήθειες κ είναι σκληρή γιατί έτσι πρέπει να περάσει μήνυμα στους τρίτους για το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΟΠΑΔΟΣ.Μην μπαίνετε στην λούμπα αυτή, αδέρφια τώρα, είναι μαλακία να προδιαθέσουμε την ομάδα αρνητικά, τη στιγμή που ο λαγός, όπως είναι (όσοι είδαν το ματς με την λιβαδειά), μπορεί να φάει κ πέντα στο Ναό. Αλλωστε καλό θα ήταν αυτοί που προτιμησαν τα Καγιέν το καλοκαίρι και αυτοί που προτίμησαν τις πίσω πόρτες των αεροδρομίων πριν κάποια χρόνια, να πάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ....  

οτι σκεφτομουν να πω το ειπε ο club larisa.συμφωνω απολυτα