Author Topic: Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΠΑΕ να μη δώσει εισιτήρια στον βάζελο  (Read 2759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
μην τα περιμενετε ολα απο τους συνδεσμους.ουτε μπορουν να ειναι πανω απο το κεφαλι του καθενα ποτε θα κανει την μαλακια  για να τον κραξουν.το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε .ο καθενας μεσα στο γυπεδο .συμφωνω απολυτα με τον logotheti.η ευθηνη της περιφρουρησης της ΤΟΥΜΠΑς οσο βαραινει τους συνδεσμους αλλο τοσο βαραινει και τον καθενα απο μας

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
απιστευτα μεγαλο λαθος και ως κινηση και ως περιεχομενο

η διοικηση μετα το ματς με τον ρουλη δεν εβγαλε ανακοινωση αλλα καλεσε τους συνδεσμους να συζητησουν.δεν χρεαζεται να βγαινουν αυτα προς τα εξω

τωρα ως περιεχομενο δεν το ξανασχολιαζω..το εκανα ηδη στο αλλο σχετικο τοπικ και μου φαινεται εντελως υποκριτικο

Offline bozik

• Αλλαγή
μπράβο για την ανακοίνωση και για το ξεκαθάρισμα της θέσεις των συνδέσμων...το θέμα όμως θέλει κουβέντα για να μην ξανά επαναληφθεί...και αν ξανά επαναληφθεί...συγγνώμη που θα το πω...και με βαριά καρδια το λέω...Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΟΧΈΣ Ο Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΈΣ...αυτά που συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι πρέπει να τηρούνται...αλλιώς προδίδονται οι συμφωνίες.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline diegito4

• Αλλαγή
επειδη ειμαστε εκδρομικος λαος και γουσταρουμε κλπ εχει κι ενα ματς χαντμπολ στην βεροια που μπορειτε να πατε γιατι τουλαχιστον σε μια ομαδα μας που κανει πρωταθλητισμο στο κιλκις την αφησαμε μονη ΕΚΔΡΟΜΙΚΕ λαε του ΠΑΟΚ

επειδη η "εξυπναδα" ειναι αντικειμενικο προτερημα...σου λεω λοιπον οτι για τον αγωνα handball στην βεροια βγαινει εκδρομη απο καποιους σφ.
capito?

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αντε να δουμε.το κιλκις ειναι πιο μακρια?
diegito πραγματικα φιλε δεν προσβαλομαι αλλα αυτα ειναι εξυπναδα η πραγματικοτητα?

κι επειδη τα 5000 απλα εισιτηρια σε μεγαλο ποσοστο θα διακινηθουν απο συνδεσμους μαλλον αυτοι που εγραψαν την ανακοινωση και τα φιλαρακια τους σε ενα ευρυ κυκλο θα εξυπηρετηθουν

επειδη ειμαστε εκδρομικος λαος και γουσταρουμε κλπ εχει κι ενα ματς χαντμπολ στην βεροια που μπορειτε να πατε γιατι τουλαχιστον σε μια ομαδα μας που κανει πρωταθλητισμο στο κιλκις την αφησαμε μονη ΕΚΔΡΟΜΙΚΕ λαε του ΠΑΟΚ

κι επειδη δεν θελω να γινω μ.Χ. προφητης στον επαναληπτικο αν εχει περασει ο νεος νομος(πολυ πιθανο),αν παει κι ο βαζελος καλα (κι αυτο πιθανο) και υπαρχει πιθανοτητα να μαζεψει κοσμο ξερετε τι 3 θα παρουμε και μαλλον δεν θα ειναι αυτο που θελετε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Apo opadikhs pleuras diafwnw me thn PAE. Apo pleuras AGWNISTIKHS symfwnw...merikes fores auta DEN symbadizoun

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ακομα και 100 ευρω το ενα να εδινε τα εισητιρια στους βαζελους  για να καλυψει τη χασουρα ο ζαγορακης η εστω αν πληρωναν τη διαφορα οι συνδεσμοι μας,δεν ειναι δυνατον να μεινουν 5.ΟΟΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ εκτος τουμπας για να ερθουν 1000 πρασινοι.....σε εναν αγωνα που το sold out ειναι σιγουρο....

αλλα μαλλον αυτοι που γραφουν τις ανακοινωσεις δεν το σκεφτηκαν η δεν τους ενδιαφερει.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
ρε τόλη τώρα μου λες ότι επειδή πχ δεν είχαμε κόσμο στο κιλκίς δεν σημαίνει ότι είμαστε εκδρομικός λαός?..λίγη σοβαρότητα ρε αδερφέ..τι συγκρίνεις τώρα..

πάντως αυτό που συμβαίνει με τους απλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και την σχέση τους με τους οργανωμένους μονο στον ΠΑΟΚ υπάρχει..πουθενά αλλου.
στην γωνια πάντα με την πετρα στο χέρι να τους χτυπήσουν,να τους θέσουν και καλά προ τον ευθυνών τους(οι σύνδεσμοι που είναι-τι κάνουν?) αλλα σε οτιδήποτε καλο καμια αναφορά μη γνωρίζοντας βεβαια και αδιαφορώντας αν κάποιος έδωσε έστω ένα λεπτό από τον χρόνο του και την τσέπη του.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ωραια παμε. Συνδεσμιτες μη συνδεσμιτες, φορουμιστες, αγαπητοι φιλοι, αδερφια
συνεχιστε ετσι, το αξιζουμε. Πολλη ηρεμια ειχε πεσει και ελεγα και εγω. Μηπως ΟΡΙΜΑΣΑΜΕ;

Οι "αυτοκρατοριες" πεφτουν εκ των εσω.

Και εγω νομιζα οτι η στηριξη ηταν καθολικη.

ΩΡΑΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........

Ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντιθετος με την ανακοινωση! Δεν χρειαζοταν την στιγμη που τα λενε κατ' ιδιαν με τον ΖΑΓΟΡ.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline diegito4

• Αλλαγή
sabbath να σου πω εγω πως το βλεπω?
στα παπαρια μου αν μεινουν απ΄εξω!!

ξερεις γιατι?
γιατι αυτοι οι 5000 δεν θα ειναι σιγουρα στο επομενο εντος με λεβαδειακο!!
οποιος πιστευει το αντιθετο ας μου δωσει ενα παραδειγμα σχετικο μεταξυ ενος ντερμπυ και ενος 'μικρου' αγωνα.

στα παπαρια μου ξανα..

Offline bozik

• Αλλαγή
αφού όλοι πάνω-κάτω συμφωνούμε....εγώ εκεί που διαφωνώ είναι στη γενίκευση και στην κρητική γενικά για τη διοίκηση με πάτημα στο θέμα αυτό...έχουμε μια διαφωνία με την παε,που όμως είναι αρκετά σημαντικοί για να κάνει πίσω ο οπαδός του ΠΑΟΚ, για να στηρίξει  όπως υποσχέθηκε προς την παε και στο θέμα αυτό...αφού πρώτα  αθετεί τις συμφωνίες της η παε ,πρέπει να ξέρει ο μη συνδεσμιτης ποια είναι οι θέση των συνδέσμων(εγώ ήμουν έτοιμος σε αυτούς να το χρέωνα που δεν είχαν κάνει το κουμάντο τους από το καλοκαίρι)....δεν είναι γαύρος πως να το κάνουμε...σε καμια εβδομάδα βεβαια δεν θα θυμάται κανεις τίποτα από αυτούς που δεν πάνε εκδρομές....αλλα ελπίζω μέσα από τις κουβέντες με την παε να βρεθεί λύση και να μην ξανά έχουμε τα ίδια προβλήματα....ας προσέξουμε πως μιλάμε και να μην πληγώνουμε τον ΠΑΟΚ...η διαφορετικοί άποψη δεν σημαίνει ότι είναι λαμόγια....να σκεφτόμαστε αν κάνει ποιο μεγάλο τον ΠΑΟΚ ότι λέμε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
bozik συμφωνω  αδερφε και νομιζω οτι με την οριμοτητα που βλεπεις τα πραγματα εσυ αν τα δει η πλειοψηφια θα λυθουνε ολα τα πραγματα.
 Ξανατονιζω οτι βαζω το θεμα με ταεισητηρια προσωρινα στην ακρη και τονιζω οτι ο ΠΑΟΚ ηδη δεχεται πολεμο για το ματς με την βαζελα....

Offline bozik

• Αλλαγή
 διεκόπη?  :-\ γιατί να μπούμε στο τρυπάκι που θέλουν να μας βάλουν...δεν μας νοιάζει τη λένε για μας και ούτε μας ενδιαφέρει να μας συμπαθούνε οι μη ΠΑΟΚτσηδες...γουστάρουμε να μας μισούνε και να βγάζουν το κόμπλεξ τους ....το μονο που πρέπει να μας νοιάζει είναι να είμαστε ενωμένοι...και μετά...δεν πάνε να λένε...

kp-83

• Guest
Ρε παιδιά ηρεμία!!!Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Διοίκησης και Συνδέσμων.
Απλά τα παιδιά εξέφρασαν την άποψή τους στο θέμα των εισιτηρίων αφού θέλουν να ακολουθούν παντού την ομάδα.Είναι οπαδοί!!!!Ωστόσο μια διοίκηση έχει ως στόχο την καλύτερη προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας.Αν ο Ζαγοράκης και το υπόλοιπο συμβούλιο  πιστεύει ότι θα ωφεληθεί αγωνιστικά και οικονομικά η ομάδα ας μην δώσει εισιτήρια.Αφού είναι Διοίκηση , αυτοί αποφασίζουν!!!!
    Αλλά αυτό που με εξοργίζει πολύ περισσότερο είναι ότι δεν μάθαμε να προστατεύουμε την ομάδα μας!!!!!!Ενώ το πρόβλημα το έχει ο βάζελος τα μμε ,  οι ραδιοφωνατζήδες με τις ανοιχτές γραμμές , αλλόθρησκοι το μεταφέρουν στην ομάδα μας.Όπως επί Άγγελου ενώ ο βάζελος καίγονταν για να βγει πρωταθλητής εμείς είμασταν με την πλάτη στον τοίχο με όλα αυτά που ακούστηκαν πριν και μετά το ματς , περί "στήσιμο" στο βάζελο και τέτοιες ηλιθιότητες.
    Έτσι και τώρα περνάει η γραμμή πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει για να αποδείξει πως δεν είναι υποκατάστημα κανενός....καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει και να ακουστεί σε περίπτωση στραβής!!!!
    Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει για την ιστορία του και  τον κόσμο του  και δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν τόποτε.
     Όσο για τους πονηρούς ραδιοφωνατζήδες αλλόθρησκους και όποιον δικό μας πέφτει στην παγίδα τους και αφήνει υπονοούμενα ας παίξουν τα σπίτια τους , τις μάνες τους , και τις αδερφές τους στο διπλό να γίνουν μάγκες και όχι μετά Χριστόν προφήτες!!!
    Στήριξη και προστασία στην ομάδα μας για την υλοποίηση των φετινών στόχων που είναι η ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ , η συμμετοχή της ομάδας στο ΟΥΕΦΑ και το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΝΙΚΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ!!!!!!!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

Υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν στο γήπεδο της Τούμπας είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο κόσμος, όχι η αστυνομία. Η αστυνομία μπορεί να θέλει (και σίγουρα θέλει) να εκκενωθεί ολόκληρη η πόλη της Θεσσαλονίκης για τους οπαδούς του Παναθηναικού, αλλά αυτό δεν γίνεται. Κουμάντο στο σπίτι του (Τούμπα) κάνει ο νοικοκύρης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Όσο για αυτούς που ρωτάνε τι θα γίνει με τους συνοπαδούς μας που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 7 και γενικά ψάχνουν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη ενέργεια της ΠΑΕ, τους απαντάμε με μεγάλη ευκολία να γίνει ότι ακριβώς θα συνέβαινε στην περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεχότανε τα εισιτήρια που τους προτείναμε.

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

ο βαζελος ζητησε 1000 εισιτηρια.με τον ρουλη αν διναμε ολο το πεταλο θα περναμε και ολο το δικο τους.αυτη θα ηταν η συμφωνια.δεν νομιζω να μας δωσει κανεις ολοκληρο πεταλο στο οακα

Bayern4

• Guest
με τον ρουλη ΕΜΕΙΣ διναμε. δεν εχει ΑΝ διναμε.

τα εισιτηρια που θα επαιρνες στο δευτερο γυρο ειναι ΛΟΓΙΚΟ να σε καλυπτουν αναλογικα με ΒΑΣΗ, τα εισιτηρια που θα εδινες στον πρωτο γυρο.

ΑΝ η διαφωνια ειναι στη ποσοτητα των εισιτηριων στο ΟΑΚΑ, ας βγει η ΠΑΕ να το πει.

αν οχι, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαφορα στις συνθηκες για αγωνα με φιλοξενουμενους(ειτε πρασινους ειτε κιτρινους).

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
το εχω γραψει και το ξαναγραφω.δεν νομιζω οτι ο ΠΑΟΚτσης ειναι ή πρεπει να ειναι αντιθετος με την μετακινηση οπαδων και ποιο συγκεκριμενα με την ελευση 1000 βαζελων.
ΟΜΩΣ ειναι ή πρεπει να ειναι αντιθετος με την φιλοσοφια αυτη της μετακινησης γιατι νεκρωνουν 5000 θεσεις για τον ιδιο σε αντιθεση με οτι προκειται να συμβει στον επαναληπτικο.που για να ξερετε οσοι δεν ξερετε (που οι περισσοτεροι δεν ξερετε) αν παρουμε εισιτηρια,δεν θα κοψουν ολο το πεταλο τους οπως εμεις και λογικα θα ειμαστε πιο κοντα απο οτι στην μιση τουμπα οπως επισης οι μεμονωμενοι που θα πανε στο οακα θα περνανε απο την ιδια εισοδο που με τους βαζελους εκει στον φραχτη του οακα πισω απο την 21.σε αντιθεση με τα μετρα στην τουμπα που αν ανεβαινεις προς το γηπεδο θα πρεπει να κανεις ολοκληρο κυκλο με καμια δεκαρια αποκλεισμενους δρομους

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Γιατί υπάρχει συνεχεια αυτή η καραμέλα για τις 5000 θέσεις? ΕΠΡΕΠΕ 1000 θέσεις να επερνε ο βαζελος και άλλες 1000 το πολύ να μέναν κενές όπως συμβαίνει όταν εμείς παμε οάκα (όπως εγραψε καπου αδερφος). Επειδή δηλαδή λένε η μπατσοι για 4000 κενές θέσεις? ε και? Οπως λεει και η ανακοίνωση ΕΜΕΙΣ κανουμε κουμαντο στο σπίτι μας (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και θα επρεπε να καθορίσουμε την κατασταση όπως μας βολεύει.

θες 1000 εισητήρια? ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕ ΘΕΣ? ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ.

ps. tolis_pt des ligo live sou estila ke pm

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
δεν νομιζω να μας δωσει κανεις ολοκληρο πεταλο στο οακα
Και να το επαιρνες τι θα το εκανες?Πηρες και 4000 για κρητη τι τα εκανες?
Μην λεμε οτι θελουμε και οτι μας συμφερει,αλλο στο σκουληκι και αλλο στο οακα!
θες 1000 εισητήρια? ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
+1
γιατι αυτοι οι 5000 δεν θα ειναι σιγουρα στο επομενο εντος με λεβαδειακο!!
+10
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΟΧΈΣ Ο Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΈΣ
+100

Υ.Γ. Τα παιδια λενε αποψεις στο φορουμ και ο καθενας εχει την δικη του,καλο ειναι να κανουμε ολοι και λιγο πισω και να μην ειμαστε καθετοι σε αυτο που πιστευουμε.
Υ.Γ.1 Οι συνδεσμοι κανανε πισω και δεν ειπαν τιποτα για το σκουληκι καποια στιγμη επρεπε και να κρινεις την διοικηση σου οπως και εγινε με την αποψη που ειπαν!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!