Έχει τελειώσει ήδη το 1/5 του πρωταθλήματος (χωρίς τα πλέι οφς) και είμαστε δευτεροτρίτοι και αήττητοι. Από την ομάδα νομίζω ότι και στη συνέχεια θα δούμε μία από τα ίδια.
Κατ' αρχάς η αμυντική γραμμή μας είναι από τσιμέντο (οπλισμένο). Ο Μαλεζάς έχει κερδίσει άξια τη θέση του βασικού και εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη. Και αυτός και ο Μάρκος Αντόνιο πάντως διώχνουν συχνά στα τυφλά. Ο Κοντρέρας είναι άριστος.
Στην επίθεση, και εφ' όσον δεν κάνουμε κάποια προσθήκη το Γενάρη, θα δούμε το ίδιο έργο με δυνατότητες βελτίωσης. Τουλάχιστον αυτό λένε οι παίκτες. Ο Μουσλίμοβιτς είναι μόνος του και δεν φταίει το σύστημα γι' αυτό.
Τώρα για το κέντρο. Eξαιρετική η δουλειά του Γκαρσία, τόσο ανασταλτικά, όσο και στο παιχνίδι με τη μπάλλα στα πόδια. Πολύ καλός και ο Βερόν. Ο Ίβιτς δεν έχει δείξει ακόμα όσα περιμένουμε. Προς το παρόν κερδίζει αρκετά φάουλ, έχει προσπαθήσει και το γκολ, που θα το βρει κάποια στιγμή, και περιμένουμε τις καλές πάσες του. Τα άκρα μας δυστυχώς δεν τραβάνε όσο θα έπρεπε. Τουλάχιστον τρέχουν και μαρκάρουν σωστά. Δεν ξέρω αν έχει να δείξει πράγματα ο Γεωργίου ή αν ο Αραμπατζής προπονείται και για δεξί χαφ. Είναι ολοφάνερο πάντως ότι μας λείπει ένας (τουλάχιστον) μπουκαδόρος (σαν το Βιερίνια). Ο Σέρτζιο μπορεί να μην βγάζει καλές σέντρες, αλλά τις βγάζει
. σε αντίθεση με τον Παντελή. Περιοχή δεν πατάει κανένας από τους δύο και χάνουν και πολλές μπάλλες. Τον Μπακαγιόκο από τα εικοσάλεπτα και τις τρεις διαφορετικές θέσεις που έχει παίξει δεν ξέρω άν είναι σωστό να τον κρίνουμε. Γενικά στο γήπεδο δείχνει αφηρημένος.
Ο Χαλκιάς είναι μέχρι στιγμής από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, παίζει στην ομάδα της καρδιάς του, και τίποτα δεν δείχνει ότι δεν θα συνεχίσει το ίδιο καλά.
Γενικά η ομάδα δείχνει σταθερότητα, έχουμε έναν εξαιρετικο παίκτη σε κάθε γραμμή, και φαίνεται να βαδίζουμε σύμφωνα με το πλάνο, όπως μας το παρουσίασαν διοίκηση και προπονητής. Του χρόνου με δυο τρεις προσθήκες θα παίξουμε και καλή μπάλλα. Τα θεμέλια έχουν μπει και είναι γερά.
Και φτου μη μας ματιάξω.
Υ.Γ.Ε.Θ. Και για να μην ξεχνιόμαστε... μας λείπουν και κάτι εκατομμυριάκια για να στρώσει ωραία το πράγμα.