Author Topic: Συνολική εικόνα αγ. περιόδου 2008-2009.Εντυπώσεις, στατιστικά(μέχρι στιγμής)  (Read 4977 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
o Λακης νομιζω ειχε υπογραψει 3ετες οποτε εχει και ενα ακομα χρονο. Το ιδιο και ο Σβουρας με διετες το καλοκαιρι. Τουλαχιστον ετσι θυμαμαι, μακαρι να κανω λαθος. Οπως και να εχει πρεπει να φυγουν, το μονο σιγουρο..

ο Βιερινια εχει καποιες μικρες ελπιες να μεινει ενα χρονο ακομα δανεικος ειδικα αν δεν παει σουπερ ενω ο Σερτζιο αν παρουμε μια απο τις 2 πρωτες θεσεις πιστευω θα μεινει.

απο Ελλαδα εγω δεν θα επαιρνα κανεναν παικτη γιατι στις μικρες ομαδες (μονο απο εκει μπορουμε να παρουμε) δεν υπαρχουν παικτες τοσο καλοι ωστε να κανουν την διαφορα ακομα και μελλοντικα. Δεν μου γεμιζει το ματι κανενας. Καλυτερα απο εξωτερικο ολο και καποιο λαβρακι θα βρουν Ζησης-Φερναντο. Και ας μην ξεχναμε αυτοι ξερουν καλυτερα..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ναι, γι αυτό είπα λογικά για Σβούρα και Λάκη.
Συμφωνώ για αυτό που λες με τους Έλληνες παίκτες, αν και ο Κονέ του Ηρακλή με έχει αφήσει καλή εντύπωση, ίσως τον μόνο που θα ήθελα.
Προτιμώ να μαζέψουμε λεφτά και το καλοκαίρι να πάρουμε έναν Γκαλέτι πχ παρά 2-3 μελλοντικούς παικταράδες τώρα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

giannis80

• Guest
Εγώ νομίζω ότι ο προπονητής δε προσαρμόζει τους παίκτες στο σύστημα, αλλά το σύστημα στους παίκτες.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να παίξει μόνο 4-2-3-1 και 4-3-1-2. Παραλλαγές του 4-4-1 και του 4-4-2 δηλαδή. Συστήματα με δεκάρι και αυτό διότι πολλά βασίστηκαν στον Ίβιτς από την προετοιμασία ακόμα. Κάτι που δυστυχώς προς το παρών δε βγαίνει.

Κατ'εμέ η Αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ είναι η γραμμή τρία. Τα εξτρέμ μας είναι πολύ μέτρια (προσωπική μου άποψη ότι τα ακραία χαφ πρέπει να έχουν ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ). Μόνο ο Βιερίνια είχε και τραυματίστηκε. Μεγάλη καντεμιά. Το 4-2-3-1 βασίζεται στις αντεπιθέσεις και συνεπώς στην ταχύτητα των άκρων, τη φαντασία του δεκαριού και τη δεινότητα του φορ. Όταν τα άκρα σου περπατάνε (Κωσνταντινίδης - Κονσεισάο) και το δεκάρι σου δε τραβάει, είναι λογικό να αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δημιουργία φάσεων.

Προς το παρών, το παιχνίδι μας βγαίνει. Σκοράρουμε, έστω και δύσκολα επειδή έχουμε έναν ικανότατο σκόρερ. Αυτό όμως δε νομίζω πως θα συμβαίνει όλη τη χρονιά. Θέλουμε εξτρέμ το Γενάρη, ένα φορ και ίσως ένα δεκάρι.
Αν είμαστε στις θέσεις που βρισκόμαστε και τώρα, θέλω να σκάσει η διοίκηση κανένα φράγγο παραπάνω μπας και γίνει το θαύμα. Αλλιώς παραμένουμε ως έχουμε και το καλοκαίρι μπαλώνουμε...
Ευχόμενοι πάντως να μη τραυματιστεί κανένας Μούσλι. Αν γίνει κάτι τέτοιο τον ήπιαμε ομαδικώς.

Έχοντας μια πρώτη γεύση από τις ομάδες, γνώμη μου είναι πως δύσκολα θα πάμε πάνω από 4η θέση. Και οι τρεις της Αθήνας είναι καλύτεροι σε μονάδες. Ο γαύρος είναι μακράν η καλύτερη ομάδα, αλλά τίποτε ιδιαίτερο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι με 4 καλές μεταγραφές το καλοκαίρι θα κάνουμε πρωταθλητισμό και θα κηνυγίσουμε ΤσουΛου ...

Διαφωνώ με την τελευταία παράγραφο,κυρίως την αρχή της.Όπως τα βλέπω σήμερα τα πράματα,η βαθμολογία αντικατοπτρίζει και την εικόνα σαν ομάδες.Πιστεύω οτι όντως ο γαύρος φαίνεται καλύτερος, κυρίως λόγο της ποιότητας 3-4 παικτών του (γκαλέτι,ντιογο,ντουντου,κοβάσεβιτς) κι εμείς με τον βάζελο είμαστε στα ίδια (αν και πιστεύω οτι φαινόμαστε λίγο καλύτεροι σαν ομάδα).Για την αεκ πιστεύω οτι θα τερματίσει  από κάτω μας, αν συνεχίσουμε φυσικά με την ίδια σοβαρότητα.Τα επόμενα 4 παιχνίδια στην πόλη μας θα δείξουν πολλά.Με 4 νίκες, πας στο καραϊσκάκη για τον αγώνα που θα καθορίσει αγωνιστικά όλη την χρονιά,δεν χάνεις και είσαι πρωτοπόρος,μπορεί και μόνος πρώτος και μετά έλα να μου πεις πως θα διαχειριστούν την πρωτιά οι προσωπικοτητάρες μας.Αυτή η ομάδα όπως είναι,για να πούμε οτι θα διεκδικήσει σίγουρα πρωτάθλημα,θέλει παίκτες δεξιά (πολύ καλός ο μίρο,αλλά επιθετικά τζίφος συν το οτι κονσεϊσαο τέλος), αριστερά μπροστά αν φύγει ο βιερίνια (δεν με χαλάει για του χρόνου,μου αρέσει σαν παίκτης και χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια) και μια χαφάρα πίσω από τον ζλάταν που να έχει βρωμόσουτο και μια σχετική σπιρτάδα (αρχίζει και μ'αρέσει ο μαρκές του ηρακλή).

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αν του χρονου παιξουμε ευρωπη (για τους γνωστους λογους υπαρχει αυτο το αν) να ξερετε οτι θα χρειαστει να δηλωσουμε παιχτες οι οποιοι προερχονται απο την ομαδα (3 ή 4) οπως επισης θα πρεπει να δηλωθουν και παιχτες οι οποιοι προερχονται απο οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα(περιπου 10).πιστευω οτι αυτο κολαει και στο τοπικ των ηλιαδη-λακη-κωνσταντινιδη κλπ

Offline Matador

• Αλλαγή
Α ρε @γιαννη80, στο μυλο μου εισαι για τον Μαρκες. Αυτος ο παικτης σε καταλληλο περιβαλλον θα γ@μ@ει και θα δερνει. Παιχτουρα ο π@@στης. Αυτον και τον Σικαμπαλακο να ειχαμε και αιντε......πιαστε μας επειτα. Θα ξεσηκωναν και λιγακι την κερκιδα με τις ενεργειες τους.

Ο Δον Φερναντο βλεπει τι εχει και πραττει αναλογα. Οι πλαγιοι στην τριαδα πρεπει να ειναι εκρηκτικοι, ταχυτατοι και ΝΕΟΙ σχετικα στην ηλικια, να απεγκλωβιζουν και τον Ιβιτς και τον Μουσλι. Οι 3 δικοι μας (Κονσε, Λακης, Σβουρας) σε αυτες τις θεσεις ειναι πανω απο 100 χρονων μαζι.

Ο Ιβιτς μπορει να μην ειναι σε καλη κατασταση, αλλα ειναι ρε παιδια πολυ στενα μαρκαρισμενος σε καθε ματς.

Μπορει οι προπονητες της σουπερλιγδας να μην ειναι προφερεσες στο ειδος αλλα τα βασικα δλδ οτι η δυναμη του ΠΑΟκ ειναι στον αξονα, τα βλεπει και ο πιο αδαης.
Γεμιζουν το κεντρο σε και οτι βγει.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Έχει τελειώσει ήδη το 1/5 του πρωταθλήματος (χωρίς τα πλέι οφς) και είμαστε δευτεροτρίτοι και αήττητοι. Από την ομάδα νομίζω ότι και στη συνέχεια θα δούμε μία από τα ίδια.

Κατ' αρχάς η αμυντική γραμμή μας είναι από τσιμέντο (οπλισμένο). Ο Μαλεζάς έχει κερδίσει άξια τη θέση του βασικού και εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη. Και αυτός και ο Μάρκος Αντόνιο πάντως διώχνουν συχνά στα τυφλά. Ο Κοντρέρας είναι άριστος.

Στην επίθεση, και εφ' όσον δεν κάνουμε κάποια προσθήκη το Γενάρη, θα δούμε το ίδιο έργο με δυνατότητες βελτίωσης. Τουλάχιστον αυτό λένε οι παίκτες. Ο Μουσλίμοβιτς είναι μόνος του και δεν φταίει το σύστημα γι' αυτό.

Τώρα για το κέντρο. Eξαιρετική η δουλειά του Γκαρσία, τόσο ανασταλτικά, όσο και στο παιχνίδι με τη μπάλλα στα πόδια. Πολύ καλός και ο Βερόν. Ο Ίβιτς δεν έχει δείξει ακόμα όσα περιμένουμε. Προς το παρόν κερδίζει αρκετά φάουλ, έχει προσπαθήσει και το γκολ, που θα το βρει κάποια στιγμή, και περιμένουμε τις καλές πάσες του. Τα άκρα μας δυστυχώς δεν τραβάνε όσο θα έπρεπε. Τουλάχιστον τρέχουν και μαρκάρουν σωστά. Δεν ξέρω αν έχει να δείξει πράγματα ο Γεωργίου ή αν ο Αραμπατζής προπονείται και για δεξί χαφ. Είναι ολοφάνερο πάντως ότι μας λείπει ένας (τουλάχιστον) μπουκαδόρος (σαν το Βιερίνια). Ο Σέρτζιο μπορεί να μην βγάζει καλές σέντρες, αλλά τις βγάζει. σε αντίθεση με τον Παντελή. Περιοχή δεν πατάει κανένας από τους δύο και χάνουν και πολλές μπάλλες. Τον Μπακαγιόκο από τα εικοσάλεπτα και τις τρεις διαφορετικές θέσεις που έχει παίξει δεν ξέρω άν είναι σωστό να τον κρίνουμε. Γενικά στο γήπεδο δείχνει αφηρημένος.

Ο Χαλκιάς είναι μέχρι στιγμής από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, παίζει στην ομάδα της καρδιάς του, και τίποτα δεν δείχνει ότι δεν θα συνεχίσει το ίδιο καλά.

Γενικά η ομάδα δείχνει σταθερότητα, έχουμε έναν εξαιρετικο παίκτη σε κάθε γραμμή, και φαίνεται να βαδίζουμε σύμφωνα με το πλάνο, όπως μας το παρουσίασαν διοίκηση και προπονητής. Του χρόνου με δυο τρεις προσθήκες θα παίξουμε και καλή μπάλλα. Τα θεμέλια έχουν μπει και είναι γερά.

Και φτου μη μας ματιάξω.

Υ.Γ.Ε.Θ. Και για να μην ξεχνιόμαστε... μας λείπουν και κάτι εκατομμυριάκια για να στρώσει ωραία το πράγμα. :yingyang:
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αυτό που είπες είναι το πιο σωστό
φέτος μπαίνουν τα θεμέλια
κρατάμε την βάση που στηρίζεται η ομάδα
βλέπουμε τις αδυναμίες μας και τις διορθώνουμε
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline babis36

• Αλλαγή
Και για να μην ξεχνιομαστε αυτη η ομαδα στην οποία  τωρα μπαινουν τα θεμελια ειναι 2η στην βαθμολογια!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πολύ σωστά
αν και ουσιαστικά τρίτοι είμαστε γιατί ο βάζελος έχει 1 mats λιγότερο με τον εργοτέλη στην αθηνα που λογικά θα το πάρει και θα πάει στο +1 από εμάς
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
Να πούμε και μερικά αρνητικά;

Οι παίκτες ναι μεν κρατάν τις θέσεις τους, πράγμα το οποίο δίνει σιγουριά στην άμυνα, αλλά δεν βλέπω πολύ κινητικότητα και υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, ενώ ο Μουσλίμοβιτς έχει μονίμως από 2 μέχρι 5 αντιπάλους να αντιμετωπίσει. Στο β´ ημίχρονο του ματς με βάζελο, ο Κονσεϊσάο κάνει μία πάσα «τακουνάκι» προς τη μεριά του. Αυτή δεν έφτασε ποτέ, όχι επειδή ήταν κακή ή αδύνατη, αλλά επειδή είχαν πάνω από 5 μέτρα απόσταση. Ε, δεν παίζεις χωρίς αντίπαλο. Επίσης, τα πολλά γεμίσματα του Μαλεζά οφείλονταν στην έλλειψη κινητικότητας των δύο ακραίων μπακ και κυρίως του Δάρλα. Η κινητικότητα είναι πάρα πολύ σημαντική και η έλλειψή της πληρώνεται. Θα πει τώρα κανείς, άμα είχες κινητικότητα, θα ήσουν Λα Κορούνια του 2000 ή Βαλένθια του 2003. Εκεί είναι το θέμα. Με δύο εξτρέμ τύπου Βιεϊρίνια και μεγαλύτερη κινητικότητα από Δάρλα (το έχει) και Σνάουτσνερ (ερωτηματικό), απελευθερώνονται οι μέσοι μας, κυρίως ο Βερόν. Ευτυχώς ανεβαίνει σιγά σιγά ο Ίβιτς. Η απόδοσή του φαίνεται χειρότερη και λόγω έλλειψης κινητικότητας των εξτρέμ. Άμα ανακάτωναν τις αντίπαλες άμυνες και πατούσαν περιοχή, τότε θα άνοιγαν χώρους, θα τραβούσαν παίκτες και θα μπορούσε να βγάλει μπαλιές πολύ πιο άνετα, αλλά κυρίως θα είχε πού να τις στείλει.

mpougatsas

• Guest
Παιδιά σας χαλάει να τερματίσουμε 3οι-4οι φέτος με ρεκόρ παθητικό καμια 7-8 γκολάκια, αήτητοι και να σηκώσουμε και το κυπελλάκι;; :P εμένα πάλι καθόλου

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Οι παίκτες ναι μεν κρατάν τις θέσεις τους, πράγμα το οποίο δίνει σιγουριά στην άμυνα, αλλά δεν βλέπω πολύ κινητικότητα και υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, ενώ ο Μουσλίμοβιτς έχει μονίμως από 2 μέχρι 5 αντιπάλους να αντιμετωπίσει.

Σωστό. Από εκεί ξεκινάει και το πρόβλημα που έχουμε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Κουνενάκης - μπασινάς - παίχτης της κομοτηνής (δεν τον θυμάμαι..) - βιτόλο - και τώρα σπυρόπουλος (μην πω και μάττος...)

Τί κοινό έχουν όλοι αυτοί....? Οι νικητές κερδίζουν μια πρόσκληση στην Θ1 για να κράξουν τον σάντος από κοντά....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Niente incontri....Solo scontri

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Κουνενάκης - μπασινάς - παίχτης της κομοτηνής (δεν τον θυμάμαι..) - βιτόλο - και τώρα σπυρόπουλος (μην πω και μάττος...)

Τί κοινό έχουν όλοι αυτοί....? Οι νικητές κερδίζουν μια πρόσκληση στην Θ1 για να κράξουν τον σάντος από κοντά....

Εγώ που τον έχω γείτονα έχω δικαίωμα συμμετοχής;  :-\

όχι ρε,εσύ είσαι προνομιούχος.....κράξιμο από τον καναπέ...!
« Last Edit: October 21, 2008, 16:44:46 by Capricorn »

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Εγω παντως στηριζω Σαντος!!!
Niente incontri....Solo scontri

CLUB LARISA

• Guest

Εγώ που τον έχω γείτονα έχω δικαίωμα συμμετοχής;  :-\

Αδερφέ σε ικετεύω, ψείρισέ του αυτό το κουραδί το πέτσινο, θα σ ανάβω καντήλια μέχρι να πεθάνω :P

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
μπα αηδιάζω.Αν και βασικά παίζει να μην το πλένει.Δεν το έχω δει ποτέ απλωμένο όταν βάζει μπουγάδα η κυρά του.