Author Topic: Alamana85: Σεβασμός στην προσπάθεια  (Read 1486 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Είναι το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα που δεν μπήκα μέσα από το 1991. Κάθισα στον σύνδεσμο της Τούμπας, που για όσους δεν το ξέρουν είναι κάτω από το διάζωμα της Θύρα 4 και το είδα από την τηλεόραση.
Ο λόγος δεν ήταν το εισιτήριο, αφού έχω διαρκείας.
Ο λόγος δεν ήταν η βροχή, αφού έχω φάει και χιόνι στο παρελθόν στην Τούμπα.
Ο λόγος δεν ήταν η διοίκηση της ομάδας μου, αφού όσα λάθη έχει κάνει, τα έκανε χωρίς δόλο.
Ο λόγος δεν ήταν η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αφού κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού.

Ξέρετε ποιος ήταν ο λόγος;

Αυτά τα μαλακισμένα που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα και δεν έχει Βουλινό, Μπατατούδη ή Γούμενο στην διοίκηση του για να κάνει τα όσα έκανε χθες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ποια πόρτα σπάτε ρε τσογλάνια και για ποιον λόγο; Για να μπείτε τσάμπα εσείς και οι ρετσίνες σας;

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μπει εγγυητές (με υπογραφές) στην αστυνομία για την σωστή συμπεριφορά σας με μοναδικό σκοπό την απομάκρυνση των μπάτσων από τις εισόδους της Τούμπας;

Γιατί ξεφτιλίζετε αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη που πρώτος έβαλε την υπογραφή του;

Αν γυρίσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις καταστολής έξω από την Τούμπα, ποιος θα φταίει;
Ο Ζαγοράκης;
η συντονιστική;
οι σύνδεσμοι;
ή τα γαμημένα μυαλά σας, που οι διάφορες ουσίες που παίρνετε έχουν καταστρέψει ανεπανόρθωτα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα;

Πάρτε τον μπούλο από την ΠΑΟΚάρα ρε Ζώα!

Alamana85 29/09/2008
« Last Edit: October 01, 2008, 21:31:30 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

biggeorge

• Guest
Απ: Alamana85: Σεβασμός στην προσπάθεια
« Reply #1 on: October 01, 2008, 20:21:07 »
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000   
σύμφωνο απόλυτα

kospatras

• Guest
« Reply #2 on: October 01, 2008, 20:39:22 »
το ειχαμε πει.επρεπε να μπει στην κεντρικη.και πολυ σωστα μπηκε.ΣΕΒΑΣΜΟΣ.--(τρεξιμο στα βαζελια πρεπει να γινει αλλα εξω απτο ΝΑΟ.)λιγο μυαλο......

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: October 01, 2008, 20:54:44 »
Είναι το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα που δεν μπήκα μέσα από το 1991. Κάθισα στον σύνδεσμο της Τούμπας, που για όσους δεν το ξέρουν είναι κάτω από το διάζωμα της Θύρα 4 και το είδα από την τηλεόραση.
Ο λόγος δεν ήταν το εισιτήριο, αφού έχω διαρκείας.
Ο λόγος δεν ήταν η βροχή, αφού έχω φάει και χιόνι στο παρελθόν στην Τούμπα.
Ο λόγος δεν ήταν η διοίκηση της ομάδας μου, αφού όσα λάθη έχει κάνει, τα έκανε χωρίς δόλο.
Ο λόγος δεν ήταν η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αφού κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού.

Ξέρετε ποιος ήταν ο λόγος;

Αυτά τα μαλακισμένα που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα και δεν έχει Βουλινό, Μπατατούδη ή Γούμενο στην διοίκηση του για να κάνει τα όσα έκανε χθες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ποια πόρτα σπάτε ρε τσογλάνια και για ποιον λόγο; Για να μπείτε τσάμπα εσείς και οι ρετσίνες σας;

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μπει εγγυητές (με υπογραφές) στην αστυνομία για την σωστή συμπεριφορά σας με μοναδικό σκοπό την απομάκρυνση των μπάτσων από τις εισόδους της Τούμπας;

Γιατί ξεφτιλίζετε αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη που πρώτος έβαλε την υπογραφή του;

Αν γυρίσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις καταστολής έξω από την Τούμπα, ποιος θα φταίει;
Ο Ζαγοράκης;
η συντονιστική;
οι σύνδεσμοι;
ή τα γαμημένα μυαλά σας, που οι διάφορες ουσίες που παίρνετε έχουν καταστρέψει ανεπανόρθωτα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα;

Πάρτε τον μπούλο από την ΠΑΟΚάρα ρε Ζώα!

simfono apolita mazi sou tsakalaki...oli mas exoume perasi apo tin timimeni 4a...oli mas pigename i akomi pame eki..oli mas exoume kani ateliota xiliometra gia ton dikefalo aeto..oli mas exoume fai i kani ntou stin athina...stin omonia....kinigithikame,kinigisame gavrous,xanoumia,vazelous klp klp klp..

alla afto pou egine tin kiriaki sti 4a den mporo na katalavo ti ine?ine magia?ti ine?
ine i malakia pou derni ena arketa megalo meros tou kosmou tou paok pou exi mini stin epoxi tou 80..
na spasoume na boume sto gipedo ke na imaste methismeni...giati etsi ine o paok...ke an tous pis tipote  mpori na fas ke kana ksilo...na se poune ke floro...afti pou an tous fisiksis tha pesoun apo tin mastoura i ti methi tous...afti pou ti leksi ntou den kseroun ti simeni ...giati apla to mono pou kanoun ine na erxonte sta nterbi bas ke petaksoun mesa kana boukali ke meta na to poune stous filous tous...

apla ine sihameni...oust re zoa apo to nao mas...pseftomages..

MIA ZOI PAOK

Φίλε πρώτον δεν είναι δικό μου το κείμενο, το έχει γραψει ο αδερφός Alamana85 κι φυσικά θα συμφωνήσω και εγω μαζί του.
Δεύτερον διάβασε τις ανακοινώσεις του φόρουμ, όπως αυτή εδώ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg219553.html#top
« Last Edit: October 01, 2008, 21:25:16 by tsakalaki »
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

trelos sporos

• Guest
« Reply #4 on: October 01, 2008, 22:52:56 »
ρε παιδιά μη ξεχνάτε ότι και αυτοί ΠΑΟΚ είναι . χαλαρώστε λίγο με τους χαρακτηρισμούς

Την λέξη ΠΑΟΚ καλό είναι να την γράφουμε με κεφαλαία.
« Last Edit: October 02, 2008, 02:58:50 by GENTLESOS »

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #5 on: October 01, 2008, 23:24:47 »
Ναι,όντως οι χαρακτηρισμοί είναι πολύ σκληροί.Δηλαδή ποιοι χαρακτηρισμοί?Το κείμενο βρίζει ΠΑΟΚτσήδες.Δέν είναι και ότι καλύτερο.Το βάλατε και σε σαν άρθρο κιόλας.Σε παρόμοιες περιπτώσεις θα λέγατε να διαβάσετε το άρθρο 8 ή όποιο άλλο είναι(δε θυμάμαι) διότι προσβάλλει και θίγει ΠΑΟΚτσήδες.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

BIANCONERO

• Guest
« Reply #6 on: October 01, 2008, 23:53:54 »
Sorru....αλλα για μενα αυτοι ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚ!

Απλα τυχαινει να περναν τις Κυριακες τους εκει που παιζει η Αρρωστεια μου!
(για λιγα χρονια φυσικα..τους εζησα κ στο παρελθον..στα 30κατι τους που θα τους φυγει η καβλα για ψευτο-μαγκιες θα εχουν ξεχασει που πεφτει η Τουμπα!  Δε θα τους μαθουμε τωρα...)

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #7 on: October 01, 2008, 23:56:23 »
Οι χαρακτηρισμοι δεν ειναι καθολου σκληροι.
Σκληρος ειναι ο τροπος που συμπεριφερονται αυτοι οι τυποι στον ΠΑΟΚ.

Τα μυαλα ορισμενων μπερδεμενων καθε Κυριακη καλουν
τους μπατσους να γυρισουν πισω στο σπιτι μας.

Και δυστυχως δε θα αργησει η μερα που θα το καταφερουν.
Και για 100 μαλακες θα τη πληρωσει 30.000 κοσμος και θα
πρεπει να δειχνει το εισιτηριο του στους μπατσους για να κανει
βολτα γυρω απο την Τουμπα.

υγ: Ποιο ειναι το κερδος του συλλογου απο "ΠΑΟΚτσηδες" που βοηθανε ουσιαστικα τον αρη να ξεπερασει σχετικα ευκολα το πρωτο εικοσαλεπτο που ουσιαστικα ειναι και το πιο δυσκολο για τον αντιπαλο στην Τουμπα ?

υγ2: Εχετε σκεφτει σε ποια βαθμολογικη θεση θα ειμασταν τωρα
αν οι ρετσινες που πεταξαν οι μαλακες πετυχαιναν τον Κοκε ή τον εποπτη?
Διακοπη του αγωνα και -3 λεω εγω: 4 βαθμοι και πολλοι θα μας ηταν.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: October 02, 2008, 00:00:32 »
παιδιά την άλλη φορα θα τα παρακαλέσουμε τα καημένα να μην πετάνε ρετσίνες στο κόρνερ γιατί μπορεί να τιμωρηθούμε.
ρε ποιοι χαρακτηρισμοί είναι λάθος?
πάτε καλά ορισμένοι?
να δω ποσο ψυχοπονιάρηδες θα είστε αν διακοπεί κάνας αγώνας εξαιτίας τον μπούφων.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #9 on: October 02, 2008, 00:09:38 »
Quote from: arwstos link=topic=9321.msg219618#msg219618

[b
Διακοπη του αγωνα και -3 λεω εγω: 4 βαθμοι και πολλοι θα μας ηταν.[/b]

shogoon

• Guest
« Reply #10 on: October 02, 2008, 00:21:36 »
δηλαδη ειναι ΠΑΟΚ οποιος χρεωνει την ομαδα με χιλιαδες ευρω και θετει σε κινδυνο την βαθμολογική της θεση  επειδη θελει να χτυπησει αντιπαλο παικτη (ισως και βαρια) και να τιμωρηθεί η Ομαδα μας? μαλλον κατι δεν παει καλα ..................... οποιος ειναι ΠΑΟΚ προστατευει την ομαδα την βοηθαει οσο μπορει οικονομικα (εστω και ενα ευρω που λεει ο λογος)  και φωναζει απο το 1 εως το 90 λεπτό . γνωμη μου. εσυ βγες και πες οτι αυτοι ειναι ΠΑΟΚ και ολοι εμεις ειμαστε κονγκολεζοι.
ΠΑΟΚ 2008 παιδια με οραμα και προοπτικη. ο βουλινος εφυγε για οσους δεν το καταλαβαν.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: October 02, 2008, 00:22:15 »
Διακοπη του αγωνα και -3 λεω εγω: 4 βαθμοι και πολλοι θα μας ηταν.

το γαμώτο είναι ότι εκείνοι τη στιγμή ο τύπος θα λέει "πω ρε πούστη δε τον πέτυχα" και τα φιλαράκια του "κάτσε ψιλέ ρίχνω και εγώ μια μήπως τον πετύχω"

έχω να παω κοντά 5ετία στην 4α

σιχάθηκα πολλά πράγματα εκεί μέσα.

Ο ΠΑΟΚ που εγώ και αγαπώ εσείς ούτε τι σήμα έχει δεν ξέρετε ρε ΖΩΑ

θα γίνω κακός αλλά δε θα με χάλαγε οι κάμερες για τις οποίες μας έχουν ζαλίσει τα @@ να τον βρίσκαν αυτόν.

και θα γελάσω πραγματικά αν με πει κανείς τώρα "κάτσε ρε αδερφέ, ΠΑΟΚ είναι και αυτός.."

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΤΡΟΦΟ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ

δεν είναι αδερφός μας - ΖΩΟΝ είναι

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #12 on: October 02, 2008, 00:27:17 »
Καλα οσα γραφεται.. αλλα ποιοι ειναι αυτοι οι μπουφοι.. μεθυσμενοι.. τυχαρπαστοι.. κτλ κτλ... ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ? ουτε ντερμπακιδες ειναι ουτε τιποτα.. πολλοι απο αυτους εχουν γραψει και πολλα χιλιομετρα για τον ΠΑΟΚ.. το θεμα δεν ειναι τοσο απλο.. τους κατακρινω βγαζω την ουρα μου απ εξω.. εγω ειμαι ΠΑΟΚ αυτος δεν ειναι.. και τελος.. πρεπει να το δουμε λιγο πιο βαθεια το θεμα... πολλοι απο αυτους εχουν γινει ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ.. και οχι γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα.. προσφυγια.. κτλ κτλ... αυτα βλεπανε.. με αυτα μεγαλωσανε.. και αυτα συνεχιζουνε να κανουνε..

Λυση για μενα δυστυχως που το λεω δεν υπαρχει.. παντα θα εχουμε ντου.. παντα χαζομανουρες μεταξυ μας.. ριψη αντικειμενων..  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΝΟΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΖΑΣ(βαρεθηκα να ακουω οτι για ολα φταινε 20-30 αλητες πρεζακια τσογλανια) ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!

Ουτε 20 ειναι ουτε 30 ουτε 100 ουτε 200... ειναι πολλοι περισσοτεροι...

Υ.Γ. Οι συνδεσμοι μπορει να προσπαθουνε να περιορισουν τετοια φαινομενα.. αλλα πιστευω οτι η μεγαλη μαζα των ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ.. δεν ειναι κοντα στους συνδεσμους.. δρα για παρτη της.. και ανεξελεγτα πολλες φορες..

Και τελος ειμαι περιεργος να δω ποσο θα κρατησει αυτη την ουδετερη(για να μην πω καλυτερα κανω τα στραβα ματια) σταση ο Ζαγορακης...

trelos sporos

• Guest
« Reply #13 on: October 02, 2008, 00:39:12 »
ο καθένας έχει την άποψη του.δεκτο. αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι όταν οι moderators συμφωνούν με την άποψη που εμπεριέχει χαρακτηρισμούς , δεν τους τιμωρούν(βγάζουν και το κείμενο στην κεντρική). δεν είναι έτσι όμως ρε μάγκες . Η τηρούμε τον κανόνα όπως είναι ή δεν τον τηρούμε καθόλου. Εσας μπορεί να μη σας πειράζει κάποιους όμως μας ενοχλεί το βρίσιμο άλλων Παοκτσήδων.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #14 on: October 02, 2008, 00:47:40 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον biv..Το πρόβλημα είναι ότι κρίνουμε άτομα και όχι συμπεριφορές..Χρόνια ακούω να λένε για 10-20 αλήτες και τους περισσότερους από τους γνωστούς μου που ακούω να το λένε , μπορώ να τους φανταστώ να πετάνε μπουκάλι ή τους έχω δει να πετάνε..

Γουστάρουν κάποιοι τα ντού,τα πανιά,όταν τρώνε ξύλο αλλόθρησκοι,όταν κάνουμε καταλήψεις σε πόλεις κτλ και ξαφνικά λένε γιατί πετάχτηκαν 3α μπουκάλια στο κόρνερ..

Υποκρισία..

Ναι ήταν μαλακία το ότι πετάχτηκαν τα μπουκάλια αλλά ας αναρωτηθούμε τι ευθύνη έχει ο καθένας μας γι΄αυτό.Για να δούμε και πόσα views  έχουν στο youtube τα videάκια με ξύλο.

Από τα 2.000.000 πρόστιμα πρόπερσι φτάσαμε στα 100 χιλιάρικα πέρσι.Από τα 100 στο 0 δεν φτάνεις όμως έτσι εύκολα.

-σκόρπιες ασύνδετες σκέψεις-

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #15 on: October 02, 2008, 01:02:26 »
bravo logotheti. etsi eine

trelos4

• Guest
« Reply #16 on: October 02, 2008, 01:10:55 »
ο καθένας έχει την άποψη του.δεκτο. αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι όταν οι moderators συμφωνούν με την άποψη που εμπεριέχει χαρακτηρισμούς , δεν τους τιμωρούν(βγάζουν και το κείμενο στην κεντρική). δεν είναι έτσι όμως ρε μάγκες . Η τηρούμε τον κανόνα όπως είναι ή δεν τον τηρούμε καθόλου. Εσας μπορεί να μη σας πειράζει κάποιους όμως μας ενοχλεί το βρίσιμο άλλων Παοκτσήδων.

afta ta pragmata pou erxnonai sto gipedo mastouromena,den xeroun kan to skor oi pio polloi,den mporoun na fonaksun apo tin mastoura,mpainoun tzampa,kai zimionoun me lefta tn omada kai me kindino timorias.an tous dikaiologeis esto kai ligo tote kalitera na min erxese sto gipedo.den exoume apo tetoia atoma anagi.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #17 on: October 02, 2008, 01:14:18 »
Σωπα ρε.. και εσυ ποιος εισαι ειπαμε που θα μας πεις να μην ερχομαστε στο γηπεδο?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #18 on: October 02, 2008, 01:16:05 »
Αν εσεις θελετε εναν τετοιον ΠΑΟΚ λυπαμαι παρα πολυ αλλα δεν θα παρω.θιχτηκατε απο τους χαρακτηρισμους?να τους καλουμε τοτε και σπιτια μας μετα το ματς να συνεχισουμε το πανηγυρι.ειναι δυνατον?
εγω προσωπικα δεν θελω τετοιους φιλαθλους στην τουμπα γιατι το μονο που κανουν στην ομαδα ειναι κακο.και επειδη ΛΑΤΡΕΥΩ τον ΠΑΟΚ δεν γουσταρω αντι για 1 βημα μπροστα να τον πηγαινουν μερικοι 2 βηματα πισω.το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα, χομπυ,αγαπη και οχι ρετσινοτσαμπουκαδες  και τραυματισμοι
  Ο ΠΑΟΚ για μενα ειναι κομματι της ζωης μου και θελω να τον βλεπω ψηλα.και δ εθνικη να παιζει [χτυπα ξυλο] στα ματια μου θα ειναι πρωτος απο ολους.
αφηστε λοιπον την σουρα,την καφριλα και τις μαλακιες που κανετε μεσα στο γηπεδο αυτα ειναι για φιλαθλους κατωτερης ομαδας οχι για τον ΠΑΟΚ.για να παει ψηλα η ομαδα πρεπει  πρωτα εμεις να την βαλουμε μεσα μας ψηλα  ελλατωνοντας ολες τις καγκουριες που κανουμε στο γηπεδο.
  Γι αυτο σας παρακαλω πολυ και μιλαω για σας που τυχαινει να διαβαζετε αυτην την σελιδα εστω και σαν απλοι επισκεπτες αν ειστε απο αυτους που πηγαινουν στην τουμπα και... ξεφευγετε.....  με ρετσινες, πυρσους σε κεφαλια και οτι αλλο ξερετε οτι κανετε καντε μας την χαρη και χαλαρωστε......κρατηστε την  σουρωμενη μαγκια και τον τσαμπουκα που σας βγαζει.μπορει να τον χρειαστουμε πραγματικα  καποια στιγμη και να μην εχουν μεινει αποθεματα δυναμης και ψυχης.
  γιατι ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.και οχι γιατι σαν εκφραση ακουγετε ομορφα και την λεμε απλα για να την λεμε.αλλα γιατι οταν αγαπας [ ενεργα η σιωπηλα] τον ΠΑΟΚ τοτε ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.και αν εσας δεν σας αρεσει πηγαινετε στο αεροδρομιο που εχει και χωρο στηστε ενα 5χ5 ανταλλαξτε αναμενους πυρσους βαλτε και μια πλαστικη κουκλα στην γωνια του κορνερ και καντε ολοι ντου.

αντε και μετα κερναω ρετσινες.....    

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΦΤΕΡΗ
                                ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ
                                 ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
                              ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΩ
                                   ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
                                    ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
              ΓΙΑΤΙ.............
                                ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ..  ΚΑΙ
                                          ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!

trelos4

• Guest
« Reply #19 on: October 02, 2008, 01:19:02 »
Σωπα ρε.. και εσυ ποιος εισαι ειπαμε που θα μας πεις να μην ερχομαστε στο γηπεδο?

ela xalarose.rota 100 atoma apo edo mesa an simfonoun me ayta pou leo kai meta anoxe to stoma sou.ante giati merikoi exete meinei se alli epoxi