Author Topic: Alamana85: Σεβασμός στην προσπάθεια  (Read 1459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Απ: Alamana85: Σεβασμός στην προσπάθεια
« Reply #40 on: October 02, 2008, 11:28:34 »
Ήταν η συντονιστική που εκπροσωπεί όλους τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ.
Δεν υπήρχε καμία διαφωνία από κανέναν.
gdaou
"γάβροι=κότες"

northeagle_4

• Guest
« Reply #41 on: October 02, 2008, 12:00:59 »
  Moυ φαινεται μερικοι επιτηδες γενικευεται και συγκρινεται ανομοια πραγματα δεν πιστευα οτι θα διαφωνησουν τοσο πολλοι με το κειμενο του Αλαμανα γιατι για μενα ειχε και εχει ξεκαθαρους αποδεκτες.
  Ουτε κατηγοροποιει ουτε κατατασσει ουτε τζαμπα ΠΑΟΚσιδιλικι εχει το κειμενο.Αντι να προβληματισει λοιπον το ανικειμενο του κειμενου που ειναι η ασφαλεια και οι επικινδυνες συμπεριφορες για την ομαδα αλλα και για τον ιδιο τον οπαδο απο μια μικρη ομαδα ξεφευγουμε σε στερεοτυπα τυπου "οπαδικες νικες" ," ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε","καυλα με την τουμπα ζουγλκα " κτλ κτλ
  Συγνωμμη αλλα καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο,απολυτως καμια και εκτως απο τον διαχωρισμο εντος και εκτος εδρας θα πρεπει να συμφωνησουμε αν ο κοσμος ειναι σε αντιπαραθεση με την διοικηση και τους συνδεσμους.Διοτι αυτοι σε επετρεψαν και εσενα ρε καρναβαλε να ξανανιωσεις γεματη τουμπα ,αυτοι σε φεραν κοντα στο γηπεδο και ξεημεροβραδιαζονται παιρνοντας ευθηνες με διεργασιες να φυγουν οι τσιμπα απο την 4,να μπουνε τα τουρνικε για λογους ασφαλειας του οπαδου και πολλα αλλα.
 Ναι στον οπαδισμο,ναι στην τρελλα,ναι στις κινησεις που σε κανουν μεγαλο οπαδικα ΑΛΛΑ πειτε μου εσεις πιο απο τα προαναφερθεντα γεγονοτα το κανουν αυτο ? το σπασιμο πορτας να μπει ο ντερμακιας ? η εκτοξευση μαλαματινας στο κορνερ σε ενα ματς δικο μας (η συγκριση με μαραντονα ειναι τουλαχιστον αστεια),η εκτοξευση μπουκαλιων και βεγγαλικων στα κεφαλια των μπροστινων ?
 Και μαλιστα σε ποια κεφαλια ? σε ενα πολυ δυνατο πυρηνα μας που ειναι διπλα στον ΠΑΟΚ παντα.Σορρυ αλλα αυτο για μενα δεν ειναι μαγκια ειναι ασεβεια προς την ομαδα και τον αδερφο συνοπαδο σου,ειναι βλακεια μην πω τπτ χειροτερο και ψευτομαγκια.Διαφωνω καθετα οτι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι κατατασσονται σε μια ομαδα εχω πει επανελλειμενος οτι καθενας κρινετε με βαση την "αποδοση" του στο πεταλο και οχι με το αν ειναι σουρα ,πρεζομενος κτλ δεν με ενδιαφερει αυτο αλλα οι συμπεριφορες οπως πολυ σωστα ειπε παραπανω καποιος.Αν υπηρχε μια κατηγορια να τους βαλω αυτους θα ηταν της ψευτομαγκιας και του δηθεν,της δειλιας που αφανιζεται μονο πισω απο τις πλατες του πιο ηρωικου πεταλου στην ελλαδα.Εισαι ΠΑΟΚ και εχεις ευθηνες ,εισαι ΠΑΟΚ και πρεπει να τιμας τα 4 αυτα γραμματα και οποιον αλλον τα φερει πανω του και εχει ποτιστει με αυτα τελεια και παυλα αν θες να ξεφτιλλιζεσαι δεν το κανεις κατω απο τον μανδυα του ΠΑΟΚ γιατι οπως ενας φιλος ειπε απο την στιγμη που φορας διακριτικο του ΠΑΟΚ παυεις να εισαι ο γιωργος ,ο κωστας  και ο αλεξανδρος εισαι μονο ΠΑΟΚ .-
 ΠΟΣΟΙ απο αυτους που ορισμενοι δικαιολογειτε ρε θα πηγαιναν Καραισκακη χωρις εισητηρια ? Ποσοι ? κανενας και ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω,καιρος να σταματησει το παραμυθι αυτο με ψευτομαγκιες ουτε ως το λιανοκλαδι δεν φτανεις....
 Και μην τρεξει να πει καποιος για τριπολη(εκει ημουν) και κομοτηνη φετος,αυτα που εγιναν επρεπε να γινουν και εννοειτε οτι τα γουσταρα γιατι ειδικα εκτος για πολλου λογους που δεν ειναι του παροντως
 Τελος ελπιζω (διαβαζοντας τα νεα απο το τελευταιο ποστ του Αλαμανα) ολοι να συνεισφερουμε στην λυση και να προστατεψουμε το ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,να συνεργαστουμε με τους αδερφους των συνδεσμων που θα σπαταλησουν νευρα,χρονο και φαια ουσια για να ειμαστε "εμεις" καλα και να μην κινδυνευσει η λατρεμενη ομαδα μας. Αυτα

υ.γ.1 -  Εχω δει πρεζονι και σουρομενο να κανει καταθεση ψυχης στο πεταλο το λεω και το ξαναλεω γιατι το τσουβαλιασμα δεν μου αρεσει

υ.γ.2 Η μοδα που εγινε και παλι ο ΠΑΟΚ φερνει πολυ κοσμο στο γηπεδο που για τον εναν ή αλλον λογω συμπεριφερεται σαν τον βλαχο στο the Mall και απο την καλη και απο την αναποδη.....

υ.γ.3 Εχω δει τουμπα με 45.000 εχω παει σε ματς σταθμο της νεοτερης οπαδικης ιστοριας μας οπως με αρσεναλ κτλ Δεν ειμαστε καν ακομα στο επιπεδο εκεινης της εποχης και ειδικα των 80's για να κανουμε συγκρισεις και να τρεφουμε ψευδαισθησεις.Θελουμε πολυ " δουλεια" ακομα

υ.γ.4 - και τελευταιο το ΠΑΟΚσιδιλικη σε ατομα που δεν ξερεται να το βαλετε στην ακρη,δεν ειναι δυσκολο αν δουλεψει λιγο το μυαλουδακι και απο ονομα και απο ηλικια αλλα και με την καθημερινη του τριβη με τα συνδεσμιακα και οπαδικα να καταλαβει κανεις οτι ουτε χθεσινος ειναι αλλα και το κοντερ χιλιομετρων του Αλαμανα θελει 2-3 απο μας ,σας,τους.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #42 on: October 02, 2008, 12:04:18 »
@ tool4a.....

Το οτι σκασαμε μυτη εξω απο το Καραισκακη χωρις εισητηρια..και η καταληψη στη θυρα3, περα απο το οτι ανηκουν σε αλλες εποχες (βασικα το δευτερο) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΓΝΗΣΙΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ.
Εκει ο Λαος μας εδειξε οτι δεν καταλαβαινει ουτε Φοβαται ΤΙΠΟΤΑ! ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ!

Τα μπουκαλια στο Μαραντονα προσωπικα εμενα ΔΕ μου λενε τιποτα (αυτο θα μπορουσε να το κανει Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΑΟΣ - τουλαχιστον στην εδρα του -  αντιθετα με τα αλλα που ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ-Ο-Ν-Ο ΕΜΕΙΣ).
Αλλα ακομα κ αυτο, σαν υπερασπιση..εχει τεραστια διαφορα να πετας καποια μικρα πλαστικα μπουκαλακια με λιγο νερο μεσα για εκφοβισμο κ αλλο να φευγει ενα ΓΥΑΛΙΝΟ μπουκαλι γεμματο κ με ρετσινα μισου κιλου που οποιον και να πετυχει μπορει να τον αφησει ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ εκεινη τη στιγμη!

Δηλαδη αν καποια στιγμη ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...θα πρεπει με αυτη τη λογικη να ειμαι περιφανος για αυτο? Θα πρεπει σαν ΠΑΟΚτσης να εχω να λεω μετα απο 20 χρονια οτι στη Θυρα4 σκοτωσαμε ποδοσφαιριστη αντιπαλης ομαδας..η εποπτη?

Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ οτο ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ που ηταν κατω στα καγκελα απο μπουκαλι που πεταξε αλλος "ΠΑΟΚτσης" (με πολλα-πολλα εισαγωγικα για μενα ο δευτερος)?

Μηπως θα πρεπει να ειμαστε περιφανοι αν καποια στιγμη απο τη ΒΛΑΚΕΙΑ οσων μπαινουν στην 4 ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ η με Εισητηρια ΑΛΛΩΝ ΘΥΡΩΝ (για να μη χασουν το πανηγυρι...λες κ ολο το γηπεδο δεν ειναι θυρα4 αν εσυ το θες) σε καποιο Γκολ ετσι που σας βλεπουμε απο διπλα να ειστε ο ενας πανω στον αλλον, ποδοπατηθουν και χασουν τη ζωη τους κανα εκατοστη ατομα οπως εγινε με τους οπαδους της Λιβερπουλ το'90 στην Αγγλια.....?

Αυτα ειναι καποια απο τα αποτελεσματα που θα εχουμε ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ αν δε σταματησουν αυτα τα φαινομενα ΤΩΡΑ!
(Τις ποινες της ομαδας...τους βαθμους που θα χαναμε αν πετυχαινε τον εποπτη το μπουκαλι τους βαζω καταρχην σε δευτερη μοιρα μπροστα στην ανθρωπινη ζωη!)

Αλλα ακομα κ ετσι σκεψου ΑΝ καποιο μπουκαλι εβρισκε στοχο προχθες οτι θα καθομασταν εδω μεσα κ θα κλαιγαμε ολοι μαζι για το ΘΑΝΑΤΟ του Π.Α.Ο.Κ.!! Η μηπως δεν θα συνεβαινε ακριβως αυτο? Η μηπως θα υπηρχε καποιος ΟΠΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που θα ειχε ορεξη να ασχοληθει ξανα με οτιδηποτε θα εχει να κανει με ΠΑΟΚ την επομενη μερα ενος τετοιου περιστατικου?

Δυστυχως καποιοι νεοτεροι κυριως (με ευθυνη των μεγαλυτερων) δεν εχουν παρει καλα το μαθημα τους για το τι εστι οπαδος του Π.Α.Ο.Κ.
Ο ΠΑΟΚτσης στη δεκαετια του 80 που βρεθηκε στο αποκορυφωμα το φαινομενο του οπαδισμου εκανε πολλα...και Ωραια, και Λαθη φυσικα.

Το να καταλαμβανεις θυρα γηπεδουχων σε ενα τοπικο ντερμπυ (εστω κ με τα σκουλικια),
το να σκας μυτη απο τον Ηλεκτρικο 100 ατομα, μπροστα στη δευτερη μετα τη δικη σου πιο σκληρη εδρα της Ελλαδος ψαχνωντας για εισητηρια λιγο πριν αρχισει το ματς, με τους γαυρους να σε βλεπουν και να βγαζουν αφρους,
το να ξανακανεις το ιδιο ΕΣΤΩ κ στις λιγες οπαδικα βαζελες λιγα χρονια μετα,
το να βρισκεσαι ΠΑΝΤΟΥ ασχετως χιλιομετρων κ ταλαιπωρειας,
το να διδασκεις κερκιδα και τρελλα οπου βρισκεσαι και οι απεναντι να σε κοιταν με ανοιχτο στομα,
το να σε κανουν ΝΤΟΥ δεκαπλασιοι "οπλισμενοι" γαυροι εξω απο το ΟΑΚΑ και εσυ με τη  πλατη στον τοιχο να τους παιρνεις στο κυνηγι,  
το να κυνηγας τους ΑΕΚτζηδες που κρυμμενοι στο δασακι πανε να σου τη φερουν υπουλα εξω απο το σπιτι τους,
Το να κανεις μαγγιες "αλα Μαναβη" σε Καυτατζογλεια (παλι με σκουλικια),
το να ξεκινας 1 μερα πριν τα ματς και να φτανεις Ομονοια ξημερωματα (καποτε δεκαετια 80 μαλιστα ακομα νωριτερα) και να κανεις καταληψη μια μερα στο κεντρο της Αθηνας ανενοχλητος,
το να ξεκινας την εποχη των απαγορευσεων των εκδρομων και να κανεις το ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για να φτασεις Αθηνα μεσω Ηπειρου κ Πελοπονησσου ωστε να αποφυγεις τα μπλοκα που σου εχουν στησει οι μπατσοι στα Τεμπη(!)
Το να στη στηνουν οι γαυροι στην Αλαμανα κ εσυ να τους κυνηγας στα χωραφια,
το να στη στηνουν αλλοι στα τεμπη κ εσυ να τους στελνεις για κολυμπι στο ποταμι...

............ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΙΕΣ !!
ΑΥΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ!!

Τα υπολοιπα (τα λαθη για μενα δηλαδη) δεν ειναι παρα πραματα που εχουν κανει ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!
Το να τα βαζεις με τις βιτρινες και τα αυτοκινητα του κοσμου...(Ωραια, τα κανουν και τα σκουλικια οταν ερχονται με πορεια Τουμπα...Ε, ΚΑΙ?)
Το να πετας μπουκαλια στο γηπεδο (το κανουν και οι οπαδοι του Παναργειακου...Ε,ΚΑΙ?)
Το να πετας απο μακρυα καμμια πετρα στους μπατσους και μετα με το που κανουν αυτοι δεκα βηματα να αρχιζεις να τρεχεις ομαδικα..(Το εχω δει να το κανουν συνεχεια οι Βαζελοι...Ε,ΚΑΙ?)
Το να τη στηνεις σε στενακια κ να περιμενεις κανα ξεμπαρκο οπαδο για να πουλησεις οπαδιλικι κ "μαγκια"..(Το κανουν σκουλικια στη γειτονια τους..γαυροι σε μεμονωμενους δικους μας στην Αθηνα..βαζελια..αεκτζηδες..λαρισαιοι..γριες μετα απο μεταξυ μας ματς...Ε, ΚΑΙ?)

"...Ο ΠΑΟΚτσης ΔΕΝ εγινε Μαγκας ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ αλλα ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..."
Αυτο μου ειχε πει καποτε ενας γνωστος παλιος ΠΑΟΚτσης οταν ειμουν μικρος σε μια εκδρομη..κ δεν θα το ξεχασω ποτε.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ...ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ!
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΚΕΙΝΑ Η ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΩ ΣΑ ΛΑΟΣ!
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΣΑ ΛΑΟΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΛΩΡΟ-ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ!

Το κακο (!!) ειναι ομως οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΣΑ ΛΑΟΣ!
Η ΠΑΟΚτσηδικη Φλογα καιει ακομα σε πολλους...αλλο αν υπηρχαν χρονια τωρα χιλλιαδες προβληματα στην ομαδα και κατ επεκταση και στο Λαο. Αλλο αν οι εποχες αναγκαστικα αλλαζουν κ μαζι αλλαζουμε κι εμεις!
Εδω κι ενα χρονο εφτασε η στιγμη που ο ΠΑΟΚτσης καλειται να διδαξει τι θα πει ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ.....ΞΑΝΑ!!! Εστω και στα πλαισια μια ελαφρως διαφοροποιημενης κοινωνιας!

Και εδω ερχεται το ερωτημα....ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ Ή ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ?

Εχουμε στις ταξεις μας και απο τους δυο...αυτους που εχουν τα @@ να κανουν τα πρωτα και αυτους που ελλειψει @@, η επειδη εχουν μαθει καποια πραγματα λιγο λαθος (Φταιμε ολοι οι μεγαλυτεροι για αυτο), συμβιβαζονται με τα δευτερα!
Με αυτα που σε βαζουν στην ιδια θεση σαν οπαδο με τα σκουλικια και τους βαζελους!
Με αυτα που βαζουν σε κινδυνο τη Ζωη ακομα και συν-οπαδων μας!
Με αυτα που κινδυνευουν να διαλυσουν την προσπαθεια που αρχισε εδω και ενα χρονο!
Με αυτα που κανουν να χαιρονται μονο οι εχθροι μας!

Ελπιζω στο ματς με Βαζελο και με τα Τουρνικε να ειναι πολυ καλυτερα τα πραματα!
Αν κ τοτε εχουμε μια απο τα ιδια κ αποδειχτει οτι οι ελευθεριες που με ΚΟΠΟ αποκτησαμε δε γινονται σεβαστες, το ιδιο κ οι προσπαθειες της διοικησης που προσπαθει μεχρι στιγμης να κρατησει ηρεμους τονους (αλλα και αυτο μαλλον καποιοι το εκμεταλευονται), οποιο μετρο κ αν ληφθει εγω θα αναγκαστω με λυπη να το αποδεχτω, ακομα κ αν ειναι πραγματα κ ...προσωπα που ηλπιζα να μην ξαναδω ποτε ξανα εξω απο την Τουμπα μας και λυπαμαι πολυ που εφτασα να λεω τετοιες κουβεντες!

*  Σορρυ που δε διαβασα τα τελευταια 3-4 μηνυματα πριν ποσταρω αυτο! Ισως να ειμαι λιγο εκτος θεματος πλεον! Απλα ηθελα να πω 5 πραματα που με τρωνε χρονια τωρα...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #43 on: October 02, 2008, 12:09:26 »
 Moυ φαινεται μερικοι επιτηδες γενικευεται και συγκρινεται ανομοια πραγματα δεν πιστευα οτι θα διαφωνησουν τοσο πολλοι με το κειμενο του Αλαμανα γιατι για μενα ειχε και εχει ξεκαθαρους αποδεκτες.
  Ουτε κατηγοροποιει ουτε κατατασσει ουτε τζαμπα ΠΑΟΚσιδιλικι εχει το κειμενο.Αντι να προβληματισει λοιπον το ανικειμενο του κειμενου που ειναι η ασφαλεια και οι επικινδυνες συμπεριφορες για την ομαδα αλλα και για τον ιδιο τον οπαδο απο μια μικρη ομαδα ξεφευγουμε σε στερεοτυπα τυπου "οπαδικες νικες" ," ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε","καυλα με την τουμπα ζουγλκα " κτλ κτλ
  Συγνωμμη αλλα καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο,απολυτως καμια και εκτως απο τον διαχωρισμο εντος και εκτος εδρας θα πρεπει να συμφωνησουμε αν ο κοσμος ειναι σε αντιπαραθεση με την διοικηση και τους συνδεσμους.Διοτι αυτοι σε επετρεψαν και εσενα ρε καρναβαλε να ξανανιωσεις γεματη τουμπα ,αυτοι σε φεραν κοντα στο γηπεδο και ξεημεροβραδιαζονται παιρνοντας ευθηνες με διεργασιες να φυγουν οι τσιμπα απο την 4,να μπουνε τα τουρνικε για λογους ασφαλειας του οπαδου και πολλα αλλα.
 Ναι στον οπαδισμο,ναι στην τρελλα,ναι στις κινησεις που σε κανουν μεγαλο οπαδικα ΑΛΛΑ πειτε μου εσεις πιο απο τα προαναφερθεντα γεγονοτα το κανουν αυτο ? το σπασιμο πορτας να μπει ο ντερμακιας ? η εκτοξευση μαλαματινας στο κορνερ σε ενα ματς δικο μας (η συγκριση με μαραντονα ειναι τουλαχιστον αστεια),η εκτοξευση μπουκαλιων και βεγγαλικων στα κεφαλια των μπροστινων ?
 Και μαλιστα σε ποια κεφαλια ? σε ενα πολυ δυνατο πυρηνα μας που ειναι διπλα στον ΠΑΟΚ παντα.Σορρυ αλλα αυτο για μενα δεν ειναι μαγκια ειναι ασεβεια προς την ομαδα και τον αδερφο συνοπαδο σου,ειναι βλακεια μην πω τπτ χειροτερο και ψευτομαγκια.Διαφωνω καθετα οτι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι κατατασσονται σε μια ομαδα εχω πει επανελλειμενος οτι καθενας κρινετε με βαση την "αποδοση" του στο πεταλο και οχι με το αν ειναι σουρα ,πρεζομενος κτλ δεν με ενδιαφερει αυτο αλλα οι συμπεριφορες οπως πολυ σωστα ειπε παραπανω καποιος.Αν υπηρχε μια κατηγορια να τους βαλω αυτους θα ηταν της ψευτομαγκιας και του δηθεν,της δειλιας που αφανιζεται μονο πισω απο τις πλατες του πιο ηρωικου πεταλου στην ελλαδα.Εισαι ΠΑΟΚ και εχεις ευθηνες ,εισαι ΠΑΟΚ και πρεπει να τιμας τα 4 αυτα γραμματα και οποιον αλλον τα φερει πανω του και εχει ποτιστει με αυτα τελεια και παυλα αν θες να ξεφτιλλιζεσαι δεν το κανεις κατω απο τον μανδυα του ΠΑΟΚ γιατι οπως ενας φιλος ειπε απο την στιγμη που φορας διακριτικο του ΠΑΟΚ παυεις να εισαι ο γιωργος ,ο κωστας  και ο αλεξανδρος εισαι μονο ΠΑΟΚ .-
 ΠΟΣΟΙ απο αυτους που ορισμενοι δικαιολογειτε ρε θα πηγαιναν Καραισκακη χωρις εισητηρια ? Ποσοι ? κανενας και ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω,καιρος να σταματησει το παραμυθι αυτο με ψευτομαγκιες ουτε ως το λιανοκλαδι δεν φτανεις....
 Και μην τρεξει να πει καποιος για τριπολη(εκει ημουν) και κομοτηνη φετος,αυτα που εγιναν επρεπε να γινουν και εννοειτε οτι τα γουσταρα γιατι ειδικα εκτος για πολλου λογους που δεν ειναι του παροντως
 Τελος ελπιζω (διαβαζοντας τα νεα απο το τελευταιο ποστ του Αλαμανα) ολοι να συνεισφερουμε στην λυση και να προστατεψουμε το ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,να συνεργαστουμε με τους αδερφους των συνδεσμων που θα σπαταλησουν νευρα,χρονο και φαια ουσια για να ειμαστε "εμεις" καλα και να μην κινδυνευσει η λατρεμενη ομαδα μας. Αυτα

υ.γ.1 -  Εχω δει πρεζονι και σουρομενο να κανει καταθεση ψυχης στο πεταλο το λεω και το ξαναλεω γιατι το τσουβαλιασμα δεν μου αρεσει

υ.γ.2 Η μοδα που εγινε και παλι ο ΠΑΟΚ φερνει πολυ κοσμο στο γηπεδο που για τον εναν ή αλλον λογω συμπεριφερεται σαν τον βλαχο στο the Mall και απο την καλη και απο την αναποδη.....

υ.γ.3 Εχω δει τουμπα με 45.000 εχω παει σε ματς σταθμο της νεοτερης οπαδικης ιστοριας μας οπως με αρσεναλ κτλ Δεν ειμαστε καν ακομα στο επιπεδο εκεινης της εποχης και ειδικα των 80's για να κανουμε συγκρισεις και να τρεφουμε ψευδαισθησεις.Θελουμε πολυ " δουλεια" ακομα

υ.γ.4 - και τελευταιο το ΠΑΟΚσιδιλικη σε ατομα που δεν ξερεται να το βαλετε στην ακρη,δεν ειναι δυσκολο αν δουλεψει λιγο το μυαλουδακι και απο ονομα και απο ηλικια αλλα και με την καθημερινη του τριβη με τα συνδεσμιακα και οπαδικα να καταλαβει κανεις οτι ουτε χθεσινος ειναι αλλα και το κοντερ χιλιομετρων του Αλαμανα θελει 2-3 απο μας ,σας,τους.

Πάλι καλά που πόσταρες αδερφέ north, γιατί ειδικά εμάς των δυο οι τρίχες της κεφαλής δεν θέλουν κ πολύ για να την κάνουν οριστικώς.....
Μερικοί, επειδή μπήκαν κανα δύο φορές μέσα σε συνδέσμους, έκαναν κανα δυο εκδρομές, νόμιζαν οτι έγιναν αυτομάτως παιδιά του Μανάβη......
Μαγκιά είναι να σαι Π.Α.Ο.Κ. κ ΑΡΣΕΝΙΚΟ.
Οχι μαλακισμένο κ ντεμέκ ζάκι και άγριος......

fatal_invasion

• Guest
« Reply #44 on: October 02, 2008, 12:28:28 »
Bianconero!Κεντρική!!! άψογος.

Bayern4

• Guest
« Reply #45 on: October 02, 2008, 12:39:37 »
θα συμφωνησω με biv, northeagle_4, Bianconero.
αλλο η μαγκια του οπαδου κ αλλο το καφριλικι.
για μενα μειωνεται ο ΠΑΟΚ(οπαδικα, οικονομικα, αγωνιστικα) με αυτα.
(κ περισυ στο παλατακι, παλι κερδιζες το σκουληκι κ πετουσες μπουκαλια).
ετσι διωχνετε κοσμο απο το γηπεδο.
μακαρι να γινει πραξη αυτο που συμφωνηθηκε χθες. τι με νοιαζει εμενα αν ειναι ΠΑΟΚτσης αυτος που κανει τα καφριλικια. ή μαζι μας ή απεναντι μας!
ξαναδιαβαστε τα αρθρα των παραπανω μαζι με του αλαμανα κ βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #46 on: October 02, 2008, 12:54:58 »
το γραψα και την επομενη του αγωνα το γραφω και τωρα
μιλαν καποια παιδια και αναφερουν κινησεις του ΠΑΟΚτση που καποιους τους εκαναν περηφανους(κι εμενα μαζι) ως υπερασπιση καποιων αλλων
παιδιων μπερδεμενων για μενα
εγω λεω να μην μιλαμε γενικα αλλα συγκεκριμενα.παιζεις με το σκουληκι.2 λεπτο κερδιζει κορνερ.πετας μπουκαλια στο κορνερ γυαλινα
καποιος εκανε παρομοιωση με τον νινη(το πιο προσφατο).βαζω και το παπουτσι μεσα εγω.εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο
ως προς την σωματικη ακεραιοτητα αυτουνου που θα φαει τον καφε στο πλαστικο η το γυαλινο μπουκαλι της μαλαματινας;δεν νομιζω.
αν δεν καταλαβαινετε την διαφορα σορρυ...
αλλα αντε να πουμε πως το καναν για να σπασουν τον τσαμπουκα στην ισπανιδα.οπως ειπε κι ο millwall την δευτερη φορα γιατι το καναν;μπερδεμα στο μυαλο...
γιατι εφυγαν μπουκαλια στα κεφαλια αδερφων που καθοταν σε εκεινο ακριβως το κομματι;
και επειδη το χω κι απορια τεσσερις μηνες τωρα...γιατι ρε μαλακες οταν ακουσαμε στο μπασκετ οτι τελικα δεν πεφτουμε πηγαμε να βγαλουμε τα ματια μας
μονοι μας και βαλαμε φωτια στις κορδελες;ασχετο η σχετικο κριντε το εσεις...μπερδεμενα μυαλα ομως πολλα
και τελειωνω
εγω τι φταιω που δεν γουσταρω μπατσους να μου τους κουβαλησουν κανονικα και με τον νομο;
εγω τι θα φταιω αν καποιος μπερδεμενος πεταξει μπουκαλι στο κεφαλι μου;
εγω τι θα φταιω αν γινει η τουμπα χιλσμπορο;
υ.γ μονο εναν λογο βρισκω να εγινε οτι εγινε(μπορει να εχω και λαθος).και παλι δεν δικαιολογειτε.
γιατι ο τσακαλος και ο μαγκας κι ο πριζωμενος αδερφος μου ΠΑΟΚτσης αλλου τις δινει τις απαντησεις του....ετσι για να γυρισουμε σε αυτα που λετε
ως υπερασπιση...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #47 on: October 02, 2008, 14:06:19 »
Χθες συναντήθηκε η συντονιστική με τον Ζαγοράκη. Η συνάντηση έγινε μέσα στον χώρο της Θύρα 4Α.
Ο προβληματισμός όλων μας είναι μεγάλος με όσα έγιναν την Κυριακή.

Πάρθηκαν αποφάσεις και θα ανακοινωθούν σύντομα με ανακοίνωση της συντονιστικής.

Θα σας πω περιληπτικά το νόημα...

Από το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναικό οι συνδεσμίτες θα είναι σε θέση αποτροπής -και αν δεν τηρηθούν όσα θέλουμε- σύγκρουσης με όσους επιχειρήσουν να μπουν στο γήπεδο κούτρα, ή όσους προσπαθήσουν να μπουν με ρετσίνες, μπύρες και ότι άλλο μπορεί να εκτοξευθεί μέσα στο γήπεδο.
Επειδή ρουφιάνοι δεν είμασταν και δεν θα γίνουμε, αλλά και ούτε η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να γίνει, θα προειδοποιήσουμε όλους (για τελευταία φορά) να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θέσαμε με σκοπό το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.
Όποιος δεν πειθαρχήσει, θα τιμωρηθεί και θα απομακρυνθεί εκτός γηπέδου.

Διαλέξτε τον δρόμο που θα πάρετε...
Ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας!

Έτσι ρε πούστη μου, τελικά μου φαίνεται πως μερικοί τέτοια αντιμετώπιση θέλουν για να στρώσουν... :b348: :thumbok:

bagos1

• Guest
« Reply #48 on: October 02, 2008, 14:12:38 »
δυστηχως οι Ελληνες καταλαβενουνε μονο απο 2 πραγματα
1) οταν βαλουνε το χερι στην τσεπη
2)οταν τρωνε ξυλο

το ενα αποκλειεται γιατι δεν γινεται ε μας απομενει το 2ο

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #49 on: October 02, 2008, 15:56:58 »
εγω θα συμφωνησω σε οσα ειπε ο μπιανκο με καποιες ενστασεις.

1) διαφωνω οτι μεσω μετρων και μπατσων κλπ θα κερδισουμε κατι μακροπροθεσμα περα απο καποια προσκαιρα αποτελεσματα...για μακροπροθεσμα δεν μπορω να σκεφτω κατι περα απο οτι εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου.

2)  δεν μαρεσει η αγιοποιηση των παλαιοτερων γενιων και η κατακεραυνωση των νεοτερων.

ξερω παρα πολυ καλα οτι υπαρχουν 25αρηδες και 30ρηδες που εχουν κανει απιστευτα πραγματα για την ομαδα,,,απιστευτα σκηνικα,,απιστευτα χιλιομετρα σε εποχες που οι μπατσοι ειναι ρομποκοπ,,τα ματ γελανε με την μολοτωφ,,οι ασφαλιτες ειναι πολλαπλασιοι,,οι καμερες παντου,,ελικοπτερα πανω απτα κεφαλια μας,,και οι νομοι απλα σου γαμανε την ζωη και δεν σε χαιδευουν.

3) οπως προειπα το θεμα για μενα δεν ειναι η καταστολη και ο διωχμος των μαυρων προβατων,,αλλα να αποκτησουμε ολοι την συνειδηση που πρεπει. αυτος ειναι ο δυσκολος δρομος αλλα και ο σωστος για μενα.

shogoon

• Guest
« Reply #50 on: October 02, 2008, 17:03:55 »
δηλαδη τωρα για να καταλαβουμε υπαρχει ενας εστω και με  ψευδωνυμο εδω μεσα που θεωρει ως σωστη πραξη την ριξη αντικειμενων στον αγωνιστικο χωρο της Τούμπας με σκοπο των τραυματισμο αντιπαλου η διαιτητη η ΠΑΟΚΤΣΗ ? να θυμησω χρονολογια 02/10/2008 και μια μερα μετα τους αγωνες champions league που παιζουνε κατι μικρες ομαδες οπως ρεαλ γιουβεντους μιλαν κτλ κτλ. μηπως θελουνε μερικοι να ειμαστε τελικα πρωτοι στο χωριο και ολα καλα?

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #51 on: October 02, 2008, 17:16:38 »
Εγώ πάντως φίλε δεν στεναχωρήθηκα όταν πχ στο 2-4 με γάβρο ο
κασναφέρης αποχώρησε όπως αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο..
Ούτε όταν το αμαξάκι έβγαζε τον καστίγιο εκτός γηπέδου και δεχόταν τα μπουκάλια βροχή..

Δε λέω ότι συμφωνώ με αυτό που έγινε στο ματς με ρούλα.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

apaoki13

• Guest
« Reply #52 on: October 02, 2008, 17:42:41 »
Αρναία αυτά ακριβώς είναι τα "ανόμοια πράγματα" που ΔΕΝ πρέπει να συγκρίνουμε. Άλλες εποχές, άλλες καταστάσεις, άλλος ΠΑΟΚ και άλλες διοικήσεις. Το να πας να γαμήσεις μία προσπάθεια που γίνεται αυτή την χρονιά με ένα μπουκάλι ρετσίνα δεν είναι το ίδιο με τα καμένα καθίσματα επί Τζον Γουμέιν. Αυτού του είδους οι πράξεις στον φετινό ΠΑΟΚ είναι ανεπίτρεπτες.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: October 02, 2008, 19:10:25 »
Αδελφέ BIANCONERO, εξαιρετικός. Κι έχεις απόλυτά δίκιο. Εμείς που ζήσαμε όλα όσα αναφέρεις οφείλουμε να διδάξουμε Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη Παιδεία στους νεώτερους.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: October 02, 2008, 19:33:53 »
BIANCONERO εξαιρετικός
αυτά τα παιδιά θεωρούν μαγκιά το να πετάς μπουκάλι. αυτό δεν είναι μαγκιά. φλώρια είναι. και αυτοί δεν είναι παοκτσήδες. μαλακές είναι. και φτάνει πια με τις ευαισθησίες σας. βρίζουμε παοκτσήδες k φούμαρα. αν μαζέψω εκτος έδρας k κεκλεισμένων των θυρών τότε έχω πληρώσει άδικα κάπου 1.5 διαρκείας.

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ

ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ  -  ΑΛΛΑ ΣΟΥΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: October 02, 2008, 19:46:56 »

αν μαζέψω εκτος έδρας k κεκλεισμένων των θυρών τότε έχω πληρώσει άδικα κάπου 1.5 διαρκείας.

δεν ισχύει πλέον αυτό φίλε

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ

ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ  -  ΑΛΛΑ ΣΟΥΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Αυτό έπρεπε να γίνει κατά την άποψη μου χθές συμφωνώ απόλυτα

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: October 02, 2008, 20:08:20 »
το τι ισχύει τώρα δεν αναιρεί αυτό που συνέβαινε παλιά.

εγώ k πολλοί άλλοι πληρώσαμε διαρκειας k τρώγαμε 5 αγωνιστικές στο διάολο. είχαμε k χρονιες με 8 αγωνιστικές μείον

τώρα ισχύει πρόστιμο. ok
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: October 02, 2008, 20:45:44 »
Συμφωνω με ολους τους παραπανω.Ας διωξουμε ολους αυτους που δεν θελουν να καταλαβουν οτι αλλαξαν σχεδον ολα.προσπαθουσα να εξηγησω στο ματς με τη λατσιο οτι το να γαμας ενα πλοιο χωρις λογο θα σου γυρισει μπουμερανγκ.ηρθε το ματς με τον οφη και αυτο επικαλεστηκαν για να μας αφησουν απ εξω.αμα στραβωσει το πραγμα και μεινει κανενας στον τοπο απο μπουκαλι ή σαν το μαλακα προχθες που πεταξε το καπνογονο στα κεφαλια των μπροστινων θα το εχουν ως αλλοθι για οτιδηποτε θελουν να περασουν και να εφαρμοσουν στις πλατες μας.χωρις να θελω να σκεφτομαι παραπερα για αποκλεισμους απο πρωταθληματα κλπ.και μην νομιζετε πως θα μας καλυψει κανενας γιατι εχουν πεσει ολα σχεδον τα αλλοθι που επικαλουμασταν παλιοτερα.ΠΑΛΙΑ ΕΠΕΦΤΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ .

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

chiltsid

• Guest
« Reply #58 on: October 02, 2008, 21:14:03 »
Χθες συναντήθηκε η συντονιστική με τον Ζαγοράκη. Η συνάντηση έγινε μέσα στον χώρο της Θύρα 4Α.
Ο προβληματισμός όλων μας είναι μεγάλος με όσα έγιναν την Κυριακή.

Πάρθηκαν αποφάσεις και θα ανακοινωθούν σύντομα με ανακοίνωση της συντονιστικής.

Θα σας πω περιληπτικά το νόημα...

Από το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναικό οι συνδεσμίτες θα είναι σε θέση αποτροπής -και αν δεν τηρηθούν όσα θέλουμε- σύγκρουσης με όσους επιχειρήσουν να μπουν στο γήπεδο κούτρα, ή όσους προσπαθήσουν να μπουν με ρετσίνες, μπύρες και ότι άλλο μπορεί να εκτοξευθεί μέσα στο γήπεδο.
Επειδή ρουφιάνοι δεν είμασταν και δεν θα γίνουμε, αλλά και ούτε η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να γίνει, θα προειδοποιήσουμε όλους (για τελευταία φορά) να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θέσαμε με σκοπό το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.
Όποιος δεν πειθαρχήσει, θα τιμωρηθεί και θα απομακρυνθεί εκτός γηπέδου.

Διαλέξτε τον δρόμο που θα πάρετε...
Ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας!

:thumbok:,μπραβο σωστη κίνηση!!!!

Υ.Γ εύγε bianco kai north,τα ειπατε ολα!!!

antongio

• Guest
« Reply #59 on: October 02, 2008, 21:33:39 »
ρε παιδια να τολμισω να  κανω μια προταση?
αιθουσα v.i.p αν δεν κανω λαθος εχουμε ετσι δεν ειναι?
Γιατι να μην εχουμε και μια αιθουσα 100-150 θεσεων κατω απο το γηπεδο για ατομα που ειναι σε κατασταση μεθης?
Θα υπαρχει ενας προτζεκτορας 60'',καρεκλακια,ενα πτυελοδοχειο... :P ,τουαλετα, κληματιζομενος χωρος απο τον οποιο δεν θα μπορουν να βγουν πριν απο την ληξη του αγωνα!
ετσι τα παιδια της περιφρουρησης αντι για σουτια θα τους οδηγουν εκει!
δεν νομιζω οτι προκειται για γκετοποιηση ισα ισα προκειται για σεβασμο της προσωπικοτητας
Μπορει να ακουγεται λιγο κουφο αλλα αλλα σαν ιδεα μ αρεσει!!!