Author Topic: εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-0, 4 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00  (Read 6444 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή

Απογοητεύτηκα και από τους πιτσιρικάδες που μπήκανε χεσμένοι με τον Τέλη, ενώ ο Παπαδόπουλος του γαύρου γάμησε με την κούλα. Ο ΠΑΟΚτσής δυστυχώς δεν έχει μάθει να έχει απαιτήσεις από τους πιτσιρικάδες και μπορεί να τους περιμένει αιώνια. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι φυτώριο.

αυτη ειναι η αληθεια

Offline dave

• Αλλαγή
Δυστυχώς ήταν το πρώτο ματς που η ομάδα δεν μπόρεσε να απαντήσει πειστικά στην αμφιβολία μου. Αυτή ήταν αν έχουμε βάθος για να κάνουμε το άλμα. Δεν έχουμε βάθος ως ομάδα.

Έχουμε κάποιους καταπληκτικούς παίχτες, τους καλύτερους στη θέση τους στο πρωτάθλημα, όπως ο Κοντρέρας, ο Βερόν, ο Μουσλίμοβιτς και ο Γκαρσία.
Κάποιους που μπορούν να σταθούν σε καλό επίπεδο, όχι απαραίτητα top επίπεδο αλλά ψηλά, όπως ο Κονσεϊσάο, ο Βιερίνια, ο Μπιζέρα κτλ
Κάποιες εκπλήξεις όπως ο Δάρλας και από κει και κάτω το χάος.

Απογοητεύτηκα και από τους πιτσιρικάδες που μπήκανε χεσμένοι με τον Τέλη, ενώ ο Παπαδόπουλος του γαύρου γάμησε με την κούλα. Ο ΠΑΟΚτσής δυστυχώς δεν έχει μάθει να έχει απαιτήσεις από τους πιτσιρικάδες και μπορεί να τους περιμένει αιώνια. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι φυτώριο.

διαφωνω και εκπλησσομαι με το απαισιοδοξο του ποστ.

συμφωνουμε προφανως οτι λακης και παντελης δεν αποτελουν, βαθος, αυτο το ξεραμε απο πριν δε το μαθαμε στον εργοτελη.

ομως,

γεωργιου και αραμπατζης ειναι βαθος. ειδικα ο μικρος πιστευω θα ειναι καλη λυση οταν προετοιμαστει για να χρησιμοποιηθει. τα πρωτα ματς και η αναγκη του ΠΑΟΚ να κανει τις περσινες εικονες να ξεχαστουν, ηταν επαρκης δικαιολογια για να μη χρησιμοποιειται ο απειρος πιτσιρικας. ερχονται ομως παιχνιδια που θα ειναι ιδανικα για να παιξει και να νιωσει μελος της ομαδας. αγωνιστικα για μενα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι μπορει να προσφερει πολλα (υπ'οψη οτι δε λεω το ιδιο για τον κλαους λογω σωματοδομης)

ο αραμπατζης ξεχασαμε μαλλον οτι προκειται για τρεχαντηρι που καλυπτει ολη τη πλευρα πανω κατω για 90 λεπτα ανετα. οχι τελειος τεχνικα ουτε αμυντικα αλλα για μπακ απ οταν θα ναι ετοιμος (μαλλον σε 1-2 μηνες..) εμενα μου κανει

επισης δοξα το θεο, υπαρχει κ ο δεκεμβρης. βαλτε 1-2 κενα να καλυπτονται τοτε. 1-2 δλδ απο τις θεσεις στις οποιες δεν εχουμε τους 4 που ανεφερες PAOKCURE.

προφανως ουτε το παγκο του βαζελου ουτε του γαυρου θα εχουμε. δε νομιζω ομως να χρειαζεται, αφου δεν εχουμε ευρωπαικα παιχνιδια. γενικα οταν (κ οχι αν) ο γεωργιου βρει τη θεση του στην ομαδα, οταν ετοιμαστει ο αραμπατζης ο παγκος μας θα ναι μια χαρα για μια ομαδα με στοχο την τριαδα (δικος μου αυτος)

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε παιδιά εκπλήσσομαι που έβγαλα απαισιοδοξία. Αφού λέω καθαρά πως μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα, γιατί ομάδα που παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο μη τη φοβάσαι.

Εγώ δεν αλλάζω γνώμη για την ομάδα με μία ισοπαλία, ούτε με τίποτα. Η σειρά αγώνων μου διαμορφώνει την άποψη.

Απλά απάντησα σε κάτι που έγραψα πριν το ματς και που είναι το σημαντικότερο για μένα φέτος. Εγώ θέλω να δω πόσο απέχουμε από την κορυφή.
Σε κάθε ματς λοιπόν η ομάδα έχει να μας δώσει απαντήσεις σε μία ατελείωτη σειρά αγωνιστικών προβλημάτων που είχαμε επί σειρά ετών. Μη το παίρνετε αρνητικά. Δεν ελέγχουμε την ομάδα. Αλλά για να βλέπουμε που φτάσαμε και παράλληλα να υπολογίζουμε πόσο απέχουμε από το να μην έχουμε αντίπαλο στη σούπερ κλίκα. Θετικά τα λέω όλα αυτά. Όχι επικριτικά.

Άλλωστε η ομάδα αποδεικνύει πως κάνει άλματα.

Εγώ δεν έχω τρελές απαιτήσεις φέτος. Απλά να κυνηγάμε με λύσσα κάθε ματς, για να δούμε πόσο ακριβώς απέχουμε από την κορυφή, που θα διεκδικήσουμε του χρόνου.

Αυτό που με απογοήτευσε πάντως περισσότερο από τον Λάκη και τον Κωνσταντινίδη, είναι η διαπίστωση πως οι πιτσιρικάδες μας δεν είναι ακόμη υπολογίσιμη δύναμη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Φιλε δεν ειναι το ιδιο που ειπες περι παπαδοπουλου του γκευ.....πιστευω οτι και ο Γεωργιου αν εμπαινε πρωτο επισημο μεσα στην ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ θα εβγαζε πολλα περισοτερα απο τον παπαδοπουλο του γκευ....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Μην ξεχνατε οτι ο Παπαδοπουλος του gay ειχε 2 γεματες χρονιες στην γρια στην σουπερκλικα
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline babis36

• Αλλαγή
Βασικο ειναι να ειμαστε ψηλα μεχρι και τον Δεκεμβριο.Καποιες διορθωτικές κινησεις μπορουν να γινουν απο εκει και περα αλλα οχι και πολλα πραγματα.Αν βρεθει κατι καλο εχει καλως ειδάλως παμε με το υλικο που έχουμε και οποιος αντεξει
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Εγώ πιστεύω οτί ο Γεωργίου θα πάει κάλα ας τον δούμε πρώτα στην τούμπα. Όσο για τον παπαδόπουλο του γαύρου που είπε κάποιος δεν νομίζω οτί γάμησε, μόλις βγήκε ο ντούντου στο πρώτο χάθηκε όλο το κέντρο τους και τελείωσε το ημίχρονο έτσι. Επίσης στο δεύτερο  έκανε απλά 2 σουτ που πήγαν στον θεό, τίποτα το ιδιαίτερο.

Offline cure

• Αλλαγή
Μάγκες για να μη παρεξηγηθώ. Δεν κατηγορώ για κάτι τα παιδιά που έπαιξαν. Θέλω να επισημάνω κάτι που παρατηρώ και το θεωρώ τραγικό λάθος. Το να βλέπουμε τα τραγικά παιχνίδια κάποιων με άλλα μάτια και με άλλα μάτια κάποιων άλλων, απλά και μόνο λόγω ηλικίας.

Δεν μιλάω μόνο για τον Γεωργίου, αλλά για το ότι όλοι οι πιτσιρικάδες μας όλοι από το Γλύκο μέχρι τον Ηλιάδη, τον Αραμπατζή ως τον Μπαλάφα είναι του "περιμένουμε να δούμε πότε θα παίξει τη μπάλα που ονειρευόμαστε ότι μπορεί" κι όχι του "μπαίνω μέσα και παίζω".
Αν κάποιος είναι παιχταράς μπαίνει μέσα και αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Όλα τ΄αλλα είναι...

Θέλω να πω πως είναι τραγικό λάθος να κρίνουμε με επιείκια έναν 20χρονο και να σκίζουμε έναν 30χρονο. Έτσι κάνουμε κακό στον ίδιο τον παίχτη, γιατί του περνάμε μία φιλοσοφία του ότι έχεις χρόνο μπροστά γιατί είσαι ταλέντο και με το πάσο σου. Αφήστε με αυτά. Τα είδαμε τ' αποτελέσματα.

Από τον Μπαλάφα, τον Αραμπατζή, το Γεωργίου, το Γλύκο και τον Αθανασιάδη πρέπει να απαιτούμε να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, γιατί αλλιώς θα δημιουργήσουμε αιώνια ταλέντα, με την ανοχή μας.

Στον ΠΑΟΚ πρέπει να υπάρχει πίεση σε όλους.

Εγώ προτιμώ τον Γεωργίου π.χ. να τον κρίνω ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τον οποίο έχω απαιτήσεις, παρά ως ταλέντο, γιατί έτσι τον μειώνω. Από αυτόν περιμένω να ηγηθεί του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια. Και από τον Κλάους. Αν κάνουμε τα στραβά μάτια θα έχουμε αντί ηγέτες, αιώνια ταλέντα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=Μετα απο τοσα χρονια ο ΠΑΟΚ δεν εχει ουτε μια ηττα στις 5 πρωτες αγωνιστικες!2 ισοπαλιες και 3 νικες για να μη ξεχνιομαστε!!!!
2=σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να στεναχωρηθει κανεις,κατε με,απο την ισοπαλια με εργοτελη ο οποιος ειναι και μαλιστα αηττητος.
3=δεν ηταν κακη η εμφανιση!!!ηταν ακρως επαγγελματικη!το μονο που ελειψε ηταν το γκολ!η ομαδα ειχε 4-5 ευκαιριες για γκολ και μη ξεχνατε οτι ο μουσλιμοβιτς σκοραρε σε ανυπαρκτο οφσαιντ που εδωσε το κορακι.
4=mvp ο γκαρσια.
            ΕΧΟΥΜΕ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΤΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ!!!!

ΥΓ=PAOKCURE για μενα ειναι λαθος η επισημανση σου για γεωργιου και και στεφανο.ο στεφανος μπηκε 3 λεπτα και ο βαγγελακης πραγματι δεν εκανε κατι φοβερο αλλα εκεινες οι τριπλιτσες που εκανε στο κορνερ σε δυο αμυντικους δε σε χαλασαν...αλλωστε και οι 2 εχουν αποδειξει οτι ειναι πραγματι ταλεντα.φιλικα κ αδερφικα παντα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
φαγαμε γκολ απο το αεκακι φιλε

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μάγκες για να μη παρεξηγηθώ. Δεν κατηγορώ για κάτι τα παιδιά που έπαιξαν. Θέλω να επισημάνω κάτι που παρατηρώ και το θεωρώ τραγικό λάθος. Το να βλέπουμε τα τραγικά παιχνίδια κάποιων με άλλα μάτια και με άλλα μάτια κάποιων άλλων, απλά και μόνο λόγω ηλικίας.

Δεν μιλάω μόνο για τον Γεωργίου, αλλά για το ότι όλοι οι πιτσιρικάδες μας όλοι από το Γλύκο μέχρι τον Ηλιάδη, τον Αραμπατζή ως τον Μπαλάφα είναι του "περιμένουμε να δούμε πότε θα παίξει τη μπάλα που ονειρευόμαστε ότι μπορεί" κι όχι του "μπαίνω μέσα και παίζω".
Αν κάποιος είναι παιχταράς μπαίνει μέσα και αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Όλα τ΄αλλα είναι...

Θέλω να πω πως είναι τραγικό λάθος να κρίνουμε με επιείκια έναν 20χρονο και να σκίζουμε έναν 30χρονο. Έτσι κάνουμε κακό στον ίδιο τον παίχτη, γιατί του περνάμε μία φιλοσοφία του ότι έχεις χρόνο μπροστά γιατί είσαι ταλέντο και με το πάσο σου. Αφήστε με αυτά. Τα είδαμε τ' αποτελέσματα.

Από τον Μπαλάφα, τον Αραμπατζή, το Γεωργίου, το Γλύκο και τον Αθανασιάδη πρέπει να απαιτούμε να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, γιατί αλλιώς θα δημιουργήσουμε αιώνια ταλέντα, με την ανοχή μας.

Στον ΠΑΟΚ πρέπει να υπάρχει πίεση σε όλους.

Εγώ προτιμώ τον Γεωργίου π.χ. να τον κρίνω ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τον οποίο έχω απαιτήσεις, παρά ως ταλέντο, γιατί έτσι τον μειώνω. Από αυτόν περιμένω να ηγηθεί του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια. Και από τον Κλάους. Αν κάνουμε τα στραβά μάτια θα έχουμε αντί ηγέτες, αιώνια ταλέντα.

Σωστος. Ετσι πρεπει να αρπαξεις την ευκαιρια απο τα μαλλια. Στον γαυρο ο Παπαδοπουλος την αρπαξε με την πρωτη την ευκαιρια..δυστυχως απο Γεωργιου δεν ειδα τιποτα. Αλλωστε ο Βαγγος αν δεν την αρπαξει τωρα την ευκαρια ποτε θα την αρπαξει? Οταν επιστρεψει ο Βιερινια?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
φωτογραφιες απο εργοτελη εχουμε??

fatal_invasion

• Guest
Στα παπάρια μου το αποτέλεσμα και το κάθε αποτέλεσμα.έφαγα στην μάπα 52 ώρες σε καράβια και κτελ.Πριν καμιά ώρα πάτησα σπίτι.

Ο ο ο  ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
φαγαμε γκολ απο το αεκακι φιλε
γραψε λαθος φιλε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
φωτογραφιες απο εργοτελη εχουμε??

koita sthn selida 11 tou parontos topic

------------------------------------------------------------------------------------------------------

YG. ftiakste ta profil sas reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D fylo,hlikia,topo,glwssa,upografh kai avatar/eikona

ftiakse to profil twra leme pou me diabazeis , oxi aurio me8aurio se ena xrono , palia+nea melh , gia ena kalutero optika/ais8htika forum  ;)

pata " Προφίλ" twra kai sumplhrwse to se lewwwwwwwwwwwwwwwww  ;D

Και εσύ όμως διάβασε

Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.0.html

Οποιοι δεν συμπληρώσουν τα προφίλ τους κακό του κεφαλιού τους
« Last Edit: October 07, 2008, 07:02:08 by tsakalaki »
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
exo na graco sto forum pano apo 3,5 mhnes.tha graco esto kai kathisterhmena gia ton agona pou edose h omada mas sthn krhth me ton telh opou etuxe na doso kai ego to paron kathos hmoun se stratopedo tou hrakleiou.panikos apo ton lao mas sthn plateia tou hrakleiou me sunthimata liges ores prin arxisei o agonas.sthn poreia(45 lepta)gia to ghpedo gnorisa kai 2 atoma tou forum(fatal_invasion kai ton alkaholik).mporei na mhn exo dei thn omada oso tha hthela logo stratou alla h emfanish htan polu kakh ston sugkekrimeno agona.
2 binteo apo thn poreia kai 3 apo thn kerkida(10 tuxeroi mono :nianiania:)
http://rapidshare.com/files/161178006/MOV00029.3gp.html
http://rapidshare.com/files/161182164/MOV00031.3gp.html
http://rapidshare.com/files/161182581/MOV00032.3gp.html
http://rapidshare.com/files/161182783/MOV00033.3gp.html
http://rapidshare.com/files/161183038/MOV00034.3gp.html

NO MORE GREEKLISH!!!!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg226572.html#new
« Last Edit: November 06, 2008, 15:37:41 by Capricorn »
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
με την εως τωρα παρουσια του τελη, πιστευω το χ που πηραμε στην κρητη ειναι ενα καλο αποτελεσμα τελικα...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
+1
ΠΑΟΚ παντου!!!

LFPADRAM

• Guest
Αγριεψαν τα πραγματα στα αβαταρ βλεπω.... 8)