Μάγκες για να μη παρεξηγηθώ. Δεν κατηγορώ για κάτι τα παιδιά που έπαιξαν. Θέλω να επισημάνω κάτι που παρατηρώ και το θεωρώ τραγικό λάθος. Το να βλέπουμε τα τραγικά παιχνίδια κάποιων με άλλα μάτια και με άλλα μάτια κάποιων άλλων, απλά και μόνο λόγω ηλικίας.
Δεν μιλάω μόνο για τον Γεωργίου, αλλά για το ότι όλοι οι πιτσιρικάδες μας όλοι από το Γλύκο μέχρι τον Ηλιάδη, τον Αραμπατζή ως τον Μπαλάφα είναι του "περιμένουμε να δούμε πότε θα παίξει τη μπάλα που ονειρευόμαστε ότι μπορεί" κι όχι του "μπαίνω μέσα και παίζω".
Αν κάποιος είναι παιχταράς μπαίνει μέσα και αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Όλα τ΄αλλα είναι...
Θέλω να πω πως είναι τραγικό λάθος να κρίνουμε με επιείκια έναν 20χρονο και να σκίζουμε έναν 30χρονο. Έτσι κάνουμε κακό στον ίδιο τον παίχτη, γιατί του περνάμε μία φιλοσοφία του ότι έχεις χρόνο μπροστά γιατί είσαι ταλέντο και με το πάσο σου. Αφήστε με αυτά. Τα είδαμε τ' αποτελέσματα.
Από τον Μπαλάφα, τον Αραμπατζή, το Γεωργίου, το Γλύκο και τον Αθανασιάδη πρέπει να απαιτούμε να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, γιατί αλλιώς θα δημιουργήσουμε αιώνια ταλέντα, με την ανοχή μας.
Στον ΠΑΟΚ πρέπει να υπάρχει πίεση σε όλους.
Εγώ προτιμώ τον Γεωργίου π.χ. να τον κρίνω ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τον οποίο έχω απαιτήσεις, παρά ως ταλέντο, γιατί έτσι τον μειώνω. Από αυτόν περιμένω να ηγηθεί του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια. Και από τον Κλάους. Αν κάνουμε τα στραβά μάτια θα έχουμε αντί ηγέτες, αιώνια ταλέντα.