Author Topic: ΠΑΟΚ-1926 ως σημερα (Ρετρό, σύγχρονες, εισητήρια κτλ.)  (Read 55757 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
ακομα δεν μπορω να ξεχασω πως εχασα εκεινη την εκδρομη ρε πουστη μου
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
   Pare brigate.Basika exo adikisi kamia alles 100 fotografies tou googlare ton na pathis plaka.

;)

Offline Matador

• Αλλαγή
και αν θυμάμαι καλά είχαμε "προποφτη" τον ρίνους israel και μετά από ένα mats τον χειμώνα τον ρώτησαν πια η γνώμη του για τον παίχτη που πρόκειται να απόχτηση ο ΠΑΟΚ. Και απαντάει τον μονο όσβαλντ που γνωρίζει είναι αυτός που εμπλέκεται στην υπόθεση kennedy  :D
:smiley4: :smiley4: :smiley4:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

1965.
Eίσοδος στο γήπεδο της Τούμπας.
Από αριστερά: Βασιλειάδης, Χαραλαμπίδης, Μουρατίδης, Θεοφανίδης, Αφεντουλίδης, Κούδας, Βαλτσάνης, Μουσελεμίδης, Μήτρακας, Συμεωνίδης.

http://postimg.org/image/59cfws8nt/

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Ï ÃéáííÜêçò êáé ï ÓôÝöåíò

Óôçí ðñþôç ðñïðüíçóç ôïõ ÐÁÏÊ óôçí Ôïýìðá ôçí ðåñáóìÝíç ÐáñáóêåõÞ âñÝèçêáí ðÜíù áðü 12.000 ößëïé ôïõ ÄéêåöÜëïõ óôéò êåñêßäåò. Ðáñþí Þôáí üðùò ðÜíôá êáé ï ãíùóôüò ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ, ï ÃéáííÜêçò, ï ïðïßïò ðáñüôé åßíáé êáèçëùìÝíïò óå áíáðçñéêü êáñïôóÜêé åßíáé ðÜíôá ðáñþí óôá ÐÁÏÊôóÞäéêá ñáíôåâïý óõíïäåõüìåíïò áðü ôïí ðáôÝñá ôïõ… ÌÜëéóôá êáèþò ôá åðßóçìá ôçò Ôïýìðá åß÷áí ãåìßóåé áóöõêôéêÜ, ôïõ äüèçêå Üäåéá íá ìðåé äßðëá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï. Ìüëéò ïëïêëçñþèçêå ç ðñïðüíçóç ï ×ïõìð ÓôÝöåíò ðÞãå êáé áãêÜëéáóå ôïí ÃéáííÜêç âãáßíïíôáò êáé ìßá áíáìíçóôéêÞ öùôïãñáößá ìáæß ôïõ…

Ï ×ïõìð ÓôÝöåíò Ýäåéîå ôçí áíèñùðéÜ ôïõ ÷áñßæïíôáò ìßá ìåãÜëç áãêáëéÜ óôïí ãíùóôü ïðáäü ôïõ ÐÁÏÊ, ôïí ÃéáííÜêç, ðïõ ðáñüôé åßíáé óå áíáðçñéêü êáñïôóÜêé áêïëïõèåß ðéóôÜ ôïí ÄéêÝöáëï.
http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45460:2013-07-02-22-30-12&catid=151:paok&Itemid=121

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

http://postimg.org/image/ha9de6kgl/

(Για την ιστορία, και όσους ενδιαφέρονται,
η φωτογραφία είναι από την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 1975-1976
και τον αγώνα Εθνικός-ΠΑΟΚ 0-4, στο Καραϊσκάκη) .

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Kυριακή στο κοτέτσι.
1988-89. Ρούλης Οσίας Ξένης-ΠΑΟΚ 0-0

Δεν την ανεβάζω μόνο για τον Γιάννη τον Γκιτσιούδη
τον πρώτο τερματοφύλακά μας που έτυχε τού χαρακτηρισμού "γάτα"
(και ίσως τού μόνου που τον δικαιολογούσε βάσει απόδοσης)
αλλά και για να καταδείξω στο ευρυγώνιο φόντο
πόσο στέναζε απο ασπρόμαυρο λαό
η κερκίδα τού μικρού συνοικιακού γηπέδου.

http://postimg.org/image/wyus2xnib/

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
πρωταθλημα 96-97

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
πρωταθλημα 96-97

Offline bozik

• Αλλαγή
κυπελλο 12-5-2001

Offline bozik

• Αλλαγή
παπαπετρου 1-11-98

Offline bozik

• Αλλαγή

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
57 σελιδες παπαριες και ψεμματα

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Αυτες οι φωτο που σηκωσε η ΠΑΕ ειναι ολες απο θυρα 1 κυριως και λιγο απο 2&3. Τι κοσμο ακριβως περιμενεις να δεις εκει? Υπαρχει περιπτωση το γηπεδο να εχει μεσα 30000 μουτζαχεντιν? Αναλογα τη θυρα θα δεις και τις αντιστοιχες εικονες. Ετσι ηταν απο παντα.

57 σελιδες ψεμματα? Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ? Αν ετσι εχουν τα πραματα εσυ τι εισαι? Δεν εισαι κομματι του ΠΑΟΚ? Υπαρχει περιπτωση μια ομαδα που συγκεντρωνει χοντρα κοφτα 800000 κοσμο εντος συνορων να ειναι ενα ενιαιο μονοδιαστατο πραγμα?

Παρε τυχαια 30000 κοσμο και πετα τον στο γηπεδο. Μετα απο λιγο θα παρεις την πραγματικη και δευτερευουσα εικονα ομαδοποιησης....ανα θυρα. Και με το περασμα των χρονων οι αντιθεσεις μεγαλωνουν και δυστυχως θα συνεχισουν να μεγαλωνουν. Αυτο ομως δεν ειναι θεμα ΠΑΟΚ. Ειναι πολιτικο θεμα.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: July 26, 2013, 21:03:34 by katz »
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bozik

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΓΑΥΡΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑ 2001

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ένας και ένας.
ΑΡχίΔια

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
'Aνοιξη του 1980,
μετά την πρόκριση επί των σκουληκιών (2-0)
σε επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα στο Καυτανζόγλειο,
που έμεινε στην Ιστορία για την ΠΑΟΚτσήδικη "κερκίδα με τους τενεκέδες".

http://postimg.org/image/3ruwblq6p/