Author Topic: ΠΑΟΚ-1926 ως σημερα (Ρετρό, σύγχρονες, εισητήρια κτλ.)  (Read 54670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
ρε joker την πρωτη την φωτο τι την εβαλες να μας τρελανεις θες?ενω εμεις καναμε αποχη και αγωνα για να φυγει ο γουμενος καποια προβατα πηγαν στο γηπεδο και βγαλαν και πανο για καρδιες και ιστοριες και τωρα κλαινε για τα χρεη και μας εχουν σπασει ταρχιδια για εξυγιανση

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
κι εγω αποχη εκανα φιλαρακι...οχι δεν θελω να σας τρελανω...μια φωτο ειναι απλα...χαλαρωσε...

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν χρειαζεται να την ξαναπροβαλουμε.τοτε την ειχαν χρησιμοποιησει οι εφημεριδες για να κανουν πολιτικη υπερ του γουμενου γιαυτο τρελενομαι οταν την βλεπω

Offline Suicidal

• Βασικός
Ρε παιδιά , μια θερμή παράκληση ξανά πρός όλους,
το έχουμε ξανατονίσει, σας παρακαλώ προσέξτε το.
Ευχαριστώ.

Μια παράκληση μόνο, όσοι ποστάρετε αυτοκόλλητα η φωτογραφίες από το imageshack.us, να βάζετε την δεύτερη διεύθυνση από το πάνω μέρος => Thumbnail for forums (1).

Αυτό γίνετε για εξοικονόμηση χώρου αλλά και για αυτούς που δεν έχουν γρήγορες συνδέσεις.

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο στην εμφάνιση, αλλά θα βοηθήσουμε πολλούς να ανοίγουν πιο γρήγορα τις σελίδες τους.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όποιος έχει φωτογραφίες από Τεργέστη, Ναντ, Γενεύη και γενικά από εκτός στην Ευρώπη κλπ. ας ποστάρει... Να μην ξεχνάμε τις θρυλικές εκδρομές στο πλευρό της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης, της ομάδας που γέννησε μια ολόκληρη γεννιά ΠΑΟΚτσήδων σε εποχές χαλεπές για το ποδόσφαιρο...

Επειδή έχω προσέξει έναν κορεσμό για το ποδόσφαιρο (και επειδή το προσωπικό αρχείο μου θα έλεγα ότι είναι... ελλιπές! :biggrin:)

Δεν υπάρχουν και πολλά για το μπάσκετ στο διαδίκτυο ρε γαμώτο μου... Όλο τα ίδια και τα ίδια βρίσκω σε ΠΑΟΚτσήδικα sites...  :( :-\

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν σου πω οτι η δευτερη φωτο που ειναι κρεμασμενα τα παιδια στα καγκελα της 4 την εβγαλα με το κινητο μου!!Τι μου θυμησες τωρα ρε Κατισι χεχε

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ MODS KAI ADMINS ΤΟΥ SITE: Επειδή σε αυτό το τόπικ υπάρχουν (και θα υπάρξουν και άλλα μελλοντικά) διαμάντια μεγάλης ιστορικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ και το λαό του, προτείνω όσες φωτογραφίες δεν υπάρχουν ήδη στη multimedia gallery του site, να στοιχειοθετηθούν και να ανεβούν και εκεί στις κατάλληλες κατηγορίες.

Με αυτό τον τρόπο τα αρχεία αυτά θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή σε οποιονδήποτε ΠΑΟΚτσή χρησιμοποιεί το paokworld, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να είναι και μέλος στο φόρουμ...  ;)

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
Βρηκα αυτην την φωτο σε ενα συρταρι. δεν ειναι τιποτα φαντασμαγορικο, αλλα ειπα να την ανεβασω. εναι απο το καβαλα-ΠΑΟΚ 0-3 το 96 αν θυμαμαι καλα.

http://i141.photobucket.com/albums/r76/thanos9t9/paok.jpg

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline KATISI4

• Αλλαγή

και μια απο Γενευη που το ζητησε ο corrupt

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline lik4

• Αλλαγή
ναουσα χαντμπολ

Ρε παιδιά , μια θερμή παράκληση ξανά πρός όλους,
το έχουμε ξανατονίσει, σας παρακαλώ προσέξτε το.
Ευχαριστώ.

Μια παράκληση μόνο, όσοι ποστάρετε αυτοκόλλητα η φωτογραφίες από το imageshack.us, να βάζετε την δεύτερη διεύθυνση από το πάνω μέρος => Thumbnail for forums (1).

Αυτό γίνετε για εξοικονόμηση χώρου αλλά και για αυτούς που δεν έχουν γρήγορες συνδέσεις.

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο στην εμφάνιση, αλλά θα βοηθήσουμε πολλούς να ανοίγουν πιο γρήγορα τις σελίδες τους.

« Last Edit: March 04, 2009, 11:04:57 by tsakalaki »

Offline KATISI4

• Αλλαγή

MetroStar

• Guest

Aυτός ο τρελός Σταυρουπολίτης καθότανε μπροστά μου στον τελικό, και σε μια φάση είχε ανέβει στην κολονά που στήριζε το παλιό στέγαστρο και απο κάτω του είχε ανέβει μια κοπέλα. Κι αυτός ήθελε να κατέβει και άρχισε να κοπανάει την κοπέλα με την πούτσα του στο κεφάλι. Και τότε το αλάνι η κοπέλα αρπάζει την πούτσα και αρχίζει να του την παίζει... Αυτή η σκηνή θα μου μείνει χαραγμένη στο μυαλό για όλη μου τη ζωή...