Author Topic: ΠΑΟΚ-1926 ως σημερα (Ρετρό, σύγχρονες, εισητήρια κτλ.)  (Read 55328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Η φωτογραφίες δεν υπάρχουν κ στη multimedia gallery??

Offline Suicidal

• Βασικός
αρκετές ναι !

αλλα έχει ποστάρει και πολλές φωτογραφίες πραγματικά κειμήλια.

κατά τα χερια από την Κάθριν λέμε,
δώσε εσύ φιλενάδα, μην μασάς !  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
Δεν γινεται κ κανένα κονε με την Multimedia team να μπαίνουν παράλληλα κ εκεί αυτές που λείπουν?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δεν ξερω τι εχει εκει και τι οχι ουτε εχω τον χρονο να καθομαι να τις ξεχωριζω
εγω στελνω οτι εχω στο αρχειο μου...
γεια σου τρελε billy..

Offline Suicidal

• Βασικός
xexexexe,

για ψάξε λίγο καλά στην τελευταία από Highburry......  ;D ;D ;D ;D ;D

LFPADRAM

• Guest
Και καλα κανεις Κatis γιατι μερικοι μλκες πηγαινανε εκδρομες τοσα χρονια και δεν αξιωθηκαν να παρουν μια φορα μαζι τους φωτογραφικη μηχανη. Εστω και απο δω ξυπνανε πολλες αναμνησεις. Τι να πρωτοθυμηθεις απο αυτες τις φωτο θησαυρο που εβαλες? Το Βιθεντε Καλντερον το 97, το τελικο 5ο ματς με βαζελο το 98 στο ΟΑΚΑ,  την φιλαδελφεια η την πραγματικη καταληψη του καυταντζογλειου  το 94-95 απο 20000 ΠΑΟΚΙΑ?? Διαλεγμενες τις ειχες ρε φιλεναδα?? :'(

Υ.Γ. Μιας που το φερε η κουβεντα, το 97 στην Μαδριτη ημουνα μαζι με μια παρεα απο Ευοσμο. Εκει ειχαμε γνωριστει ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε τπτ, θυμαμαι οτι ειχαμε βγαλει κατι γαματες φωτο σε κατι πλατειες πανω σε αγαλματα που τα βαζαμε κασκολ και ετσι. Αν  κατα τυχη μπαινει κανα απο τα παιδια εδω ας μου στειλει κανα μηνυμα γιατι δεν εχω καμια φωτο απο κεινη την εκδρομη παρα μονο 2 μεσα στο αεροπλανο...(και αυτες παλι απο σποντα μου της εδωσε αλλος  :P)

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εισαι μεςα?μηπως με το φλαυ το πρασινο?και παλι δεν μοιαζεις πολυ...

όχι βρε φιλενάδα καραφλό με έκανες στα 25 μου τότε.....
δες το PM σου
....
« Last Edit: October 13, 2008, 13:37:28 by BillYpoglwssioS »

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
billy ήσουνα higbury??τυχερεεεεε...
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Και καλα κανεις Κatis γιατι μερικοι μλκες πηγαινανε εκδρομες τοσα χρονια και δεν αξιωθηκαν να παρουν μια φορα μαζι τους φωτογραφικη μηχανη. Εστω και απο δω ξυπνανε πολλες αναμνησεις. Τι να πρωτοθυμηθεις απο αυτες τις φωτο θησαυρο που εβαλες? Το Βιθεντε Καλντερον το 97, το τελικο 5ο ματς με βαζελο το 98 στο ΟΑΚΑ,  την φιλαδελφεια η την πραγματικη καταληψη του καυταντζογλειου  το 94-95 απο 20000 ΠΑΟΚΙΑ?? Διαλεγμενες τις ειχες ρε φιλεναδα?? :'(

Υ.Γ. Μιας που το φερε η κουβεντα, το 97 στην Μαδριτη ημουνα μαζι με μια παρεα απο Ευοσμο. Εκει ειχαμε γνωριστει ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε τπτ, θυμαμαι οτι ειχαμε βγαλει κατι γαματες φωτο σε κατι πλατειες πανω σε αγαλματα που τα βαζαμε κασκολ και ετσι. Αν  κατα τυχη μπαινει κανα απο τα παιδια εδω ας μου στειλει κανα μηνυμα γιατι δεν εχω καμια φωτο απο κεινη την εκδρομη παρα μονο 2 μεσα στο αεροπλανο...(και αυτες παλι απο σποντα μου της εδωσε αλλος  :P)

λιγο πιο πανω εχει 2 φωτογραφιες απο ατλεντικο μαδριτης το 1997 δες τες θα δω και εγω αν εχω αλλες και αν βρω θα στειλω η θα ρωτησω γνωστους αν εχουν να τις περασουμε

LFPADRAM

• Guest
Ναι τις ειδα να σαι καλα ετσι και αλλιως!Με το πρασινο φλαι στο χαιμπουρι παντως δεν ειναι billys.....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
billy δεν μπορω να καταλαβω ποιος εισαι   πμ δεν εχω...

Offline Suicidal

• Βασικός
έχεις έχεις Κάθριν......

LFPADRAM όπως τα λες είναι, ειδικά από Highburry παίζουν απίστευτες φωτογραφίες αλλα που να τις βρείς ! Αν γνωρίζει κανένας να πάει να βρει τον Σίφι (πρώην WIZARD , τώρα πρέπει να έχει δισκάδικο), αυτός είχε βγάλει τρελες φωτογραφίες ! ! ! Πόσες φορες κι εγώ το μετάνιωσα ο μαλάκας που δεν έβγαζα φωτό στα ευρωπαϊκά iδiος.........
πάντως Highburry δεν ήμουνα να κρατάω φωτογραφική, βασικά δεν ήμουνα να κρατάω τίποτα....

LFPADRAM

• Guest
Τον Σιφο απο κορδελιο λες ε? Γαμω τα ατομα!

ναι ναι , αυτόν. Aν του πεις Billys / Γερμανία και τα λοιπά θα καταλάβει με την μια !
(Αμαρτωλές ιστορίες αυτό το Wizard, τέλος πάντων τέρμα το OFFTOPIC)
« Last Edit: October 13, 2008, 14:09:01 by BillYpoglwssioS »