Author Topic: Συνάντηση μελών του φόρουμ πριν τον αγώνα με τον σκώληκα  (Read 4356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
να δώσω και γώ με την σειρά μου τα έυσημα μου στον Σ.Φ Τριανδρίας για την άψογη
(και πάλι..) φιλοξενία. Αυτήν την φορά οι μπύρες και οι ρετσίνες ήταν και περισσότερες
και πιό κρύες,τα σουβλάκια ήταν και πολλά και γευστικά, ενώ η παρέα ήταν κ' μεγαλύτερη
και καλύτερη.

Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά που τρέξανε για τις ετοιμασίες και στον θείο του Αλέξη που επί
ώρες έψηνε μέσα στην βροχή με τόσο καλή διάθεση!

Με δυό λόγια ....: ΠΑΟΚworld meeting =  η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Υ.Γ : Κάποιες γριούλες θα το ξανασκεφτούν πολύ να φωνάξουν κάτι κακό για τον ΠΑΟΚ.......

Υ.Γ 2 : χάσαμε ευκαιρία για μια ανεπανάληπτη ΠΑΟΚworld φωτογραφία! Δεν πειράζει .... ο βάζελος
είναι κοντά...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ολα καλα αδερφια..δε χρειαζεται να λεμε και πολλα
ατακες
scorpios-εχω κακο προαισθημα για τον αγωνα ρε γαμωτο..ειμαι στην 5η πρασινη και ακομα ρε μαλακα το σκεφτομαι ;D
Μετα απο τα κονε που εκανε το τσακαλακι τον εντυσα με το νεο του παρατσουκλι ¨η Αννιτα Πανια του φορουμ¨ λογω των γνωριμιων που εκανε μεταξυ των μελων-να σαι καλα ρε ανθρωπε
λιγο η βροχη σε εσπαζε τα νευρα αλλα που να καταλαβει ο ΠΑΟΚτσης απο αυτα..
ολα καλα...thx στα παιδια για τη φιλολοξενια
capri sorry αδερφε θα τα πουμε ξανα ετσι?δεν μιλησαμε.τα ιδια και με σενα κλαμπ
εις το επανιδειν με το βαζελο ακομη πιο πολλοι!
« Last Edit: September 29, 2008, 20:16:31 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
serree gia ta soyvlakia den mas eipes....kala htan?.....

egrapses istoria me tin kinisi sou...ta eusima mou....
P.A.O.K

nomercy4

• Guest
na pw ki egw euxaristw sta paidia apo ton sf triandrias gia ti filoxenia.

episis xarika gia ti gnwrimia me kapoia apo ta meli ..sigoura den mporesa me olous tin epomeni fora omws ;)

soulakia apithana..pagwmenes mpires...vroxi pou stin espage..xavale  pirsous kai poreia mexri to nao gia to matsaki

apsoga ola me liga logia;))

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ολα καλα αδερφια..δε χρειαζεται να λεμε και πολλα
ατακες
scorpios-εχω κακο προαισθημα για τον αγωνα ρε γαμωτο..ειμαι στην 5η πρασινη και ακομα ρε μαλακα το σκεφτομαι ;D
Μετα απο τα κονε που εκανε το τσακαλακι τον εντυσα με το νεο του παρατσουκλι ¨η Αννιτα Πανια του φορουμ¨ λογω των γνωριμιων που εκανε μεταξυ των μελων-να σαι καλα ρε ανθρωπε
λιγο η βροχη σε εσπαζε τα νευρα αλλα που να καταλαβει ο ΠΑΟΚτσης απο αυτα..
ολα καλα...thx στα παιδια για τη φιλολοξενια
capri sorry αδερφε θα τα πουμε ξανα ετσι?δεν μιλησαμε.τα ιδια και με σενα κλαμπ
εις το επανιδειν με το βαζελο ακομη πιο πολλοι!

δασκαλε εγραψες χα χαχα ακου η αννιτα πανια του φορουμ χαχαχα που εισαι τσακαλακι..........

Offline Geo

• Αλλαγή
Από τη LIN4 και μένα,..... περάσαμε καταπληκτικά.
Η βροχή μαμήθηκε αλλά εμείς εκεί .... νάναι καλά η πυλωτή της χορηγού πολυκατοικίας....
Βρεθήκαμε με αδέρφια που ξέραμε από την προηγούμενη συνάντηση.
Γνωρίσαμε νέα αδέρφια από κοντά, όχι όλους όμως......δεν πειράζει την επόμενη φορά.
Όλοι τους καταπληκτικά παιδιά..γνήσια ΠΑΟΚτσάκια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ:
1) στα παιδιά του ΣΦ Τριανδρίας για τη φιλοξενία,
2) στα παιδιά του forum, tsakalaki, serreos_4, BIANCONERO, alexisv, για την οργάνωση της συνάντησης, (sorry αν ξέχασα κάποιον)
3) στον ηρωϊκό θείο του Αλέξη, δεν ξέρω δυστυχώς το όνομά του, καταπληκτικός ψητάς ...εισηγούμαι για επίτιμο μέλος του forum.....
4) στο καιρό που μας έκανε να βρεθούμε πιο κοντά,
5) στον ΠΑΟΚ που μάμησε τον ρούλη και έκλεισε τόσο ωραία η 2η συνάντηση του PAOKWORLD.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Megalo respect ston alexisv gia to treximo kai akoma megalytero sto theio tou pou kathise kanena 8wro ypo vroxh na pshsei 300 souvlakia. Psyxara kai pshtara. epishs ston big brother tou forum tsakalaki pou thymatai onomata, fatses, nicknames kai den 3erw kai gw ti allo.
A3ize h talaipwria. Radevou se 3 evdomades.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

junior

• Guest
perasate kala blepw, ante stin epomenh kai egw mazi sas

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια μου:
-Σε άπαντες τους οργανωτές της συνάντησης για το τρέξιμο και τη διάθεση.
-Στον ανεπανάληπτο ψητά που έκανε κάτι σουβλάκια, από τα καλύτερα που έχω φάει στη ζωή μου.
-Στα παιδιά του Σ.Φ. Τριανδρίας που μας δείχνουν για άλλη μια φορά ότι ο ΠΑΟΚ μας ενώνει όλους.
-Σε αυτήν την παρέα που αυξάνεται γεωμετρικά και βοηθάει στο να "Διδάσκουμε ΠΑΟΚ παντού", το PAOKWorld.

Η καλύτερη φορά μέχρι την επόμενη!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

rounos

• Guest
Να χαιρετησω και'γω οσους γνωρισα η' εστω ανταλαξαμε ενα "γεια" -ειμασταν και πολλοι-,και να πω ευχαριστω στα παλικαρια της Τριανδριας για την φιλοξενια.Ονοματα,παρατσουκλια,προσωπα θα ξανατσεκαριστουν και σε μελλοντικη συναντηση,ηθελα να μιλησω και λιγο παραπανω με μερικα φιλαρακια αλλα δυστυχως δεν προλαβα.Σε καποιους χρωσταω και κατι μπυρες  ;D ;D.Τσακαλακι θεος,απο τις τσεπες του εμφανιζοντουσαν "βοηθηματα κατουρηματος" -κοινως μπυρονια- σε ανυποπτες φασεις,χαβαλε,συζητησεις και φυσικα στο τελος του αγωνα ενα χαμογελο ολοι μας φευγοντας απο τον ΝΑΟ του ποδοσφαιρου.

Μπραβο σε ολους,και περιμενουμε απο τωρα την επομενη συναντηση......

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Adikia megali gia emas tou eksoterikou....alla tin epomeni fora tha briskomai kai ego stin sinantisi(oi loipoi tou eksoterikou as me zilepsoun tora)!
Isos eprepe na eixate bgalei kai mia anamnistiki foto apo tin sinantisi gia na tin kanoume korniza!!!

είναι στο πρόγραμμα...
« Last Edit: September 30, 2008, 01:26:31 by Capricorn »
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

goudas4

• Guest
serree gia ta soyvlakia den mas eipes....kala htan?.....

Ρε μαλακα σοβαρα τωρα καθησες και τα εκανες μονος σου? Η κινηση σου ηταν θεικη και τιμηθηκε δεοντως...Ελπιζω να επαναληφθει... ;)

Η συναντηση ηταν φοβερη αλλα δυστυχως δεν γνωρισα πολλα αδερφια γιατι περιμενα εναν Κυπριο αδερφο απο τα Γιαννενα και ημουνα μαζι του την περισσοτερη ωρα.
Ελπιζω στην επομενη συναντηση να καταφερω να γνωρισω ακομα περισσοτερους...
Χαιρετισματα σε ολους και ειδικα στα αλανια της χαμουτζιας που δινουν παρων στον συνδεσμο οποτε ανεβαινουν...

GENTLESOS

• Guest
Kati teties ores miso thanasima tin Australia :(

JamaicaN

• Guest
KATHREFTH ZEIS GIA PANTA PAOKTSHS!

poio polla gia tin sunantisi argotera....

Αυτός ειναι η αιτία του κακού ?
« Last Edit: September 30, 2008, 12:16:19 by tsakalaki »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
perasate kala blepw, ante stin epomenh kai egw mazi sas

κριμα που δεν ηρθες ....junior θα βγαζαμε πολυ γελιο.........

Offline maria-mtb

• Βασικός
Egw efaga mallon pio polu apo olous giati o pshsths me eixe apo konta k mou pasare o,ti evgaine... :P :P :P
euxaristoume ton sundesmo gia th filokseneia gia akomh mia fora...o,ti k na poume einai ligo!

p.s. euxaristw to geo gia to adiavroxo, glutwsa liga kila vroxhs k htan megalh h epistrofh meta... ;)
« Last Edit: September 30, 2008, 19:16:07 by maria-mtb »

JamaicaN

• Guest
KATHREFTH ZEIS GIA PANTA PAOKTSHS!

poio polla gia tin sunantisi argotera....

Αυτός ειναι η αιτία του κακού ?

gamiseta...kai o MALAKAS odigos pou eixame pou ekane 8 na rhtoume kai 8 na fugoume 16 wres sunolo!!! ase pou eftase 7:30 stin athina, akribws tin wra pou efeuge to ploio....To epomeno? 17:30....
alla an eisai korufi st@@ soou ola, o PAOK panw apola.....

ps: kala to ti akouse o odigos 4-5 wres de fantazese...!

SE GNWRIZW APTON KATHREFTH
TON SPASMENO TON DEKSI....

apostolos

• Guest
Mlks stamathste me autes tis perigrafes giati etoimos eimai na ta vronthksw kamia wra....
Pantws an me to kalo erthw to Noembrio pou sxediazw, e re mana mou ti exei na ginei...Vevaia den tha exei derby, alla estw kai gia kana pio mikro matsaki sunanthsoula tha ginei etsi? De thelw ahdies...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Tsakalaki distixws de mporesa na parevre8w, to leoforio tou sf xanthis eftase stis 6misi toumpa, elega na parw ena taksi kai nar8w alla h maria enhmerwse oti ksekinagate gia gipedo.

Tha ta poume me vazelo mages..!

p.s.

POUTANA ATHINA
ase to maraki
na ksanagirisei
pali edw sth 8rakh

chiltsid

• Guest
Να πω και εγώ ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στον συνδεσμο τριανδριας,για την φιλοξενια του.
χάρηκα ιδιαίτερα που γνωρισα επιτελους καποια ατομα απο εδω μεσα!
δυστυχώς ειμασταν αρκετοι και συγκρατισα μονο απο λιγα ατομα τα ονοματα.

παντως εχει μεγαλη διαφορα να γνωρισεις και απο κοντα τα ατομα με τα οποια μιλάς σχεδον καθε μερα μεσο internet.