Αντε να γράψω εγώ αφού δεν βλέπω κανένα να σχολιάζει.
Κάτω απο συνεχή και δυνατή βροχή (κατα διαστήματα) καταφέραμε και συγκεντωθήκαμε και πάλι στον σύνδεσμο της Τριανδρίας.
Πιστεύω οτι είμασταν περισσότεροι απο κάθε άλλη φορά, μέτρησα απο αυτούς που τουλάχιστον γνώριζα γύρω στα 50 άτομα.
Να εκφράσω προσωπικά τις ευχαριστίες μου στα παιδιά του συνδέσμου για την φιλοξενία και ιδιαίτερα στον Αλέξη που φρόντισε για να τα έχουμε όλα έτοιμα.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια πρέπει να πω στον αδερφό serreos_4 που έτρεξε όλες αυτες τις μέρες για να προετοιμαστούμε.
Συγχαρητήρια επίσης στον αδερφό BIANCONERO για την ψησταριά που έφερε και έτσι μπορέσαμε να ψήσουμε καλύτερα (είναι μερακλής ο άνθρωπος και γαμω τα παιδια φυσικά)
Βέβαια να μην παραλείψω να ευχαριστήσω και τον ψήστη μας αν και σίγουρα δεν διαβάζει, τον θείο του Αλέξη που απο τις 1 μέχρι τις 7 περίπου έψηνε συνεχώς και μας τα είχε έτοιμα και ζεστα.
Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ήταν απο νωρίς εκεί για τους λόγους που είχαμε πει, αλλά και στα παιδιά που ήρθαν απο μακρυα και ταλαιπωρηθηκαν απο τον καιρό, Αθηναίοι, Γιαννιώτες και Λαρισσαίοι αλλά και Βολιώτες.
Να τονίσω εδώ ότι η όποια αργοπορία στο ψήσιμο, έγινε για να προλάβουν να φάνε και τα παιδιά που ερχόταν απο μακρυά και ήταν ήδη ταλαιπωρημένα και νηστικά
Πιστεύω οτι περάσαμε καλά γίνανε πολλές γνωριμίες και πιστεύω να έχουμε και συνέχεια.
Μια παρατήρηση όμως, πολλοί ήρθαν για πρώτη φορά άλλοι ίσως όχι, αλλά ρε παιδιά μιλήστε και στον διπλανό σας να δείτε ποιος είναι μπορεί να μιλάτε εδώ μεσα να καθόσασταν χθες δίπλα δίπλα και να μη το πήρατε χαμπάρι.
Για να έχουμε και καθαρές κουβέντες, αν και όσοι ήταν στην λίστα ενημερώθηκαν να πω ότι η όλη φάση κόστισε 130 ευρώ, δηλαδή τα σουβλάκια, τα ψωμιά, τα κάρβουνα, αλάτια πιπέρια, κέτσαπ και τα λοιπά.
Το ποσό που αναλογούσε στον καθένα μας ήταν περίπου 5 ευρώ, και αναλογούσαν στον καθένα περίπου απο 5 σουβλάκια.
Το ποσό καλύφθηκε και πιστεύω να φάγανε και να χορτάσανε όλοι αν και μείνανε κάποια κομμάτια στο τέλος.
Αυτή την δύσκολη αποστολή την ανέλαβε η ομάδα που παρέμεινε εκεί μετα το κλείσιμο του συνδέσμου (και μιλάμε για πολύ δυνατή ομάδα) πρέπει να είμασταν καμιά 10-15 άτομα.
Στο τέλος έγινε και μια ψιλο παρεξήγηση αλλά δεν δώθηκε συνέχεια, έτσι καλέσαμε και μια γρια (μεγαλος σε ηλικία) να φάει και αυτός ένα σουβλάκι.
Οπως γράφτηκε ποτό πολύ χωρίς όμως να ξεφύγουμε απο τα επιτρεπόμενα, φωνή και τραγούδι παρόλη την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα.
Πιστεύω πως αν δεν έβρεχε θα είμασταν ακόμα περισσότεροι, στον σύνδεσμο πάνω κάτω πρέπει να ήταν γύρω στα 100 άτομα και όπως είπα και πιο πάνω οι μισοί ήταν απο το φόρουμ.
Χάρηκα πολύ που είδα και πάλι γνωστούς και φίλους, αδέρφια και γνώρισα και άτομα που δεν τα ήξερα μέχρι τώρα.
Σίγουρα ''κάποιοι'' μπορεί να έχουν παράπονα που δεν μιλήσαμε και πολύ αλλά ελπίζω να καταλαβαίνουν.
Παρακάτω έχω την λίστα όσων δηλώσανε ότι θα έρθουν, νομίζω απο αυτούς δεν πρέπει να γνώρισα 2-3 άτομα και αυτό γιατί δεν ξέρω αν τελικά ήρθαν. Mε ? έχω αυτούς που δεν είδα εγώ, μάλλον δεν τους γνώρισα καλύτερα.
1) logothetis
2) katisi4
3) tsakalaki
4) nomercy4
5) giannis_depo_G4
6) Geo_68
7) LIN4
8 ) zagorakis
9 ) northeagle
10) Fάtal
11)diegito4
12)zapatistag4