Author Topic: Δικέφαλος: Θέλει η πόρνη να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά της  (Read 370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Επειδή η ποιότητα στο youtube είναι συμπιεσμένη, μπορείτε να κατεβάσετε το παρακάτω αρχείο στο οποίο η εικόνα είναι πολύ πιο καθαρή.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία στην ομάδα της αεκ44. Ο αγώνας δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς το σκληρό παιχνίδι κυριάρχησε με τις ευλογίες του άρχοντα της σφυρίχτρας. Ο φετινός ΠΑΟΚ δεν είναι συνηθισμένος να παίζει αντιποδόσφαιρο και σε αυτό ευθύνεται η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία που στόχος τους από την αρχή υπήρξε η δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας της οποίας το κύριο συστατικό θα είναι η ποδοσφαιρική ποιότητα των παικτών και όχι οι αντιαθλητικές τους ικανότητες.

Πολλή κουβέντα έγινε γιατί χάσαμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Όλες οι αιτίες ακούστηκαν, αυτή που κυριάρχησε ήταν η ανικανότητα της ομάδας να τελειώσει τον αγώνα στο πρώτο εικοσάλεπτο και η κακή διαιτησία του Παμπορίδη που πολλοί χαρακτήρισαν και ως "εντεταλμένη". Επειδή όμως δεν είναι σωστό να μιλάμε χωρίς αποδείξεις κι επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, παραθέτουμε την παρακάτω φάση του αγώνα.

Ο σοφός λαός λέει ότι "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά της". Το αν ο Παμπορίδης είναι "ενωσίτης" ή εάν είχε πρόθεση δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να το κρίνω. Αυτό που μπορώ όμως να πω με σιγουριά είναι ότι κάτι δεν πάει καλά στην παραπάνω φάση. Την ώρα που όλο το γήπεδο βλέπει το χέρι του Εντίνιο στο κοντρόλ αυτός λέει "παίζεται". Αποδείχτηκε ότι την φάση την είδε πολύ καλά, χέρι δεν υπάρχει*. Όπως όμως και πάρα πολύ καλά είδε και την συνέχεια της φάσης.

Στο μοναδικό πλάνο που έδειξε το συνδρομητικό, παρατηρούμε τον άρχοντα του αγώνα να κάνει πηδηματάκι τον ακριβώς ίδιο χρόνο που ο Μπλάνκο κάνει πηδηματάκι για να αποφύγει το πόδι του Χαλκιά. Ο διαιτητής Παμπορίδης ζει την φάση σαν να είναι ο Μπλάνκο, έστω και για 2 δεύτερα, έστω κι αν δεν τρέχει στο πλάγιο να πανηγυρίσει την "ντρίπλα" του στον Χαλκιά. Δεν ξέρω εάν ο διαιτητής είναι "ενωσίτης" αλλά αυτό το πηδηματάκι σημαίνει πολλά. Τόσα πολλά και συνάμα τόσο αυτονόητα που δεν χρειάζεται καν να τα αναφέρουμε. Τόσα πολλά που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποχρεούται να πάρει επίσημη θέση.

Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει όλα τα πλάνα από το συνδρομητικό της συγκεκριμένης φάσης. Να δούμε το πεντακάθαρο πηδηματάκι του Παμπορίδη. Ζητούμε κι από την ΕΠΟ και την Super League να πάρουν θέση.

* special thanks to northeagle_4
« Last Edit: September 16, 2008, 02:28:24 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

rounos

• Guest
Χαρηκε η αδερφαρα που βαλανε γκολ,και πηδουσε απο την χαρα του.Ξεφτιλισμενε,επιασες και το κωλαρακι του μπλανκο μετα το ματς,για τον βαθμο που χαρισε στην ομαδα σου?Οσο για το συνδρομητικο,στο μπουρδελοακα εχουν 45 καμερες,και ακομα και το τακλιν το δειχνουνε 3D.Εδω δεν ειχαν αλλη γωνια θεασης.Να χαρω εγω αντικειμενικοτητα.Του χρονου τελειωνει το συμβολαιο.Να δουμε τοτε τις "καλυψεις" σας.....

northeagle_4

• Guest
Εγω στα πλανα που υπαρχουν στο ημιχρονο βλεπω οτι η μπαλα βρισκει τον ωμο του εντινιο και οφσαιντ δεν υπαρχει.Εντεταλμενος ο παμποριδης ναι αλλα νομιζω πρπει να εστιασουμε στο ξυλο που επαιζαν οι αμυντικοι της κουλας και η μη τιμωρια με κιτρινη του μπασινα σε σκληρο μαρκαρισμα απο πισω και μαλιστα σε κοντρα.Πολλα κακα σφυριγματα αλλα το γκολ της κουλας για μενα ειναι καθαρο ,αυτη η ληψη μπερδευε και εμενα στο ριπλευ του ημιχρονου βγαζεις καλυτερο συμπερασμα

SALPARADISE

• Guest

zan

• Guest
χχαχαχαχαχα. Ρε Δικεφαλε μπας και εισαι στην ομαδα του Μακη? Που το ειδες ρε συ....?

rounos

• Guest
Μπραβο Νορθ.Η παρατηρηση σου δειχνει απο τι "μεταλλο" ειμαστε φτιαγμενοι οι ΠΑΟΚτσηδες.Αν κατι ειναι σωστο,το λεμε.Αν στο ημιχρονο δειξαν φασεις που φαινεται αυτο που λες,παω πασο.Δυστυχως λογω δουλειας το ειδα στην νοβα,και στη συγκεκριμενη φαση λαιβ,δεν το δειξαν απο αλλη καμερα.Παντως και ο Δικεφαλος δε νομιζω να εστιαζει μονο σε αυτη τη φαση.Γενικα μιλαει,απλως τονισε το συγκεκριμενο σκηνικο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Νορθ συμφωνώ μαζί σου στην ουσία.
Όταν όμως έχεις έναν διαιτητή που ουσιαστικά ΧΑΙΡΕΤΑΙ όταν μια ομάδα πάει να βάλει γκολ τότε δεν χρειάζεται να εστιάσεις σε τίποτα άλλο κατά την ταπεινή μου άποψη.
Ο άνθρωπος πρέπει να δηλώσει κώλυμα και να μη ξανα-σφυρίξει την αεκ44.
Μερικά πράγματα δεν πρέπει να τα καταπίνουμε, το κεφάλι πρέπει να είναι ψηλά και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Και τα καλά και τα κακά.

υγ/ όχι ρε ζαν, ποιον μάκη και ποιον θέμο...
υγ2/ πάντως στην φάση αυτή ο παμπό βάζει γρήγορα γρήγορα και τη σφυρίχτρα στο στόμα. Στοίχημα ότι εάν έπεφτε από ζάλη ο Τίπεξ θα σφύριζε πέναλτυ αμέσως.

northeagle_4

• Guest
κατεβασα τον αγωνα το πρωι και στην αρχη του Β' πριν την σεντρα δεινει τα γκολ απο πολλα πλανα και φαινετε πεντακαθαρα οτι δεν ειναι χερι αν και στο ματς και εγω ξεγελαστηκα και νομιζα οτι ηταν παραβαση.
 Δικεφαλε συμφωνω μαζι σου σε ολα αδερφε απλα σταθηκα λιγο στο χερι του εντινιο γιατι απλα δεν υπαρχει.

Offline sabbath

• Αλλαγή
γνωμη μου ειναι βγαλτε το απ το youtube γιατι θα μας κοροιδευουν.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
θα μας κοροϊδεύουν; ???

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει μην παρεξηγηθεις...αλλα δεν το θεωρω και τοσο σοβαρο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
δεν παρεξηγούμαι, άλλωστε γι αυτό γίνονται αυτά τα τόπικ για να συζητούμε/κριτικάρουμε τα κείμενα που υπογράφουμε...
Διαφωνώ στο ότι δε το θεωρείς σοβαρό.
Ο διαιτητής πρέπει να είναι ουδέτερος αλλά και να φαίνεται ουδέτερος.
Αυτός ήταν έτοιμος να σφυρίξει πέναλτι και ντρίμπλαρε στο μυαλό του τον Χαλκιά. Προφανώς μας το κάρφωσε κιόλας. Εάν αυτό δεν είναι σοβαρό είναι σίγουρα σοβαρότατο.
Ο Κασναφέρης δεν έκανε τέτοια πράγματα.
Είναι εξωφρενικό να σε σφυρίζει διαιτητής-οπαδός ο οποίος εκφράζει το οπαδιλίκι του την ώρα εργασίας του.
« Last Edit: September 16, 2008, 01:41:04 by ÄéêÝöáëïò »

Callahan

• Guest
Τρομερό το βιντεάκι, ακόμα δεν πιστεύω στα ματια μου.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Σε τι διαφέρει αυτή η γελοιότητα του Παμπορίδη από αυτόν εδώ τον τρισάθλιο?

http://www.youtube.com/watch?v=_HVxB_QFDVY (Embedding disabled, limit reached)

Για όποιον δε θυμάται, να πω ότι ο Αjax πετυχαίνει το 4ο ή το 5ο γκολ εναντίον της PSV και ο διαιτητής πανηγυρίζει. Φυσικά στην απολογία του υποστήριξε ότι χάρηκε διότι και καλά είδε ότι έπραξε σωστά που πριν λίγο άφησε πλεονέκτημα σε φάουλ υπέρ του Ajax...

Πολλά μπράβο σε όποιον ανακάλυψε την ενέργεια του σφαγέα. Και κάτι άλλο για όσους πουν ότι δεν έπαιξε διαμορφωτικό ρόλο η διαιτησία. Δεν χρειάζεται ο διαιτητής να κάνει τα χοντρά, όπως κάνανε παλιότερα οι εντεταλμένοι. Αρκεί να σου σπάει τα @@ με τα φάουλ, με το να μη δίνει κάρτες και να ευνοεί το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Εύχομαι μόνο να έρθει εκείνη η στιγμή (και νιώθω ότι είναι σύντομα) που η ομάδα και ο κόσμος μας θα έχει την ποιότητα και την ψυχή να νικάει ΚΑΙ αυτούς.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ντανι ο διαιτητης τι απογινε? εφαγε καμια καμπανα?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Δεν ξέρω τι είδους τιμωρία του είχε επιβληθεί αλλά δυστυχώς σφυρίζει ακόμη.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Σημαντικό edit στο κείμενο και ιδιαίτερο "ευχαριστώ" στον northeagle_4 ο οποίος με διόρθωσε στο σημαντικότατο λάθος που έκανα όταν αναφέρθηκα σε χέρι του εντίνιο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Αυτή η επίσημη δικαιολογία ότι πανηγύρισε γιατί έπαιξε σωστά το πλεονέκτημα είναι για τα πανηγύρια...