Author Topic: πανθρακικός - ΠΑΟΚ 0 - 1, Σαββατο,20 Σεπτεμβρίου 19:00 Nova  (Read 8062 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
• Áðü ÷èåò ôï âñÜäõ ïñéóôéêïðïéÞèçêå üôé ï Ðáíèñáêéêüò äåí äßíåé åéóéôÞñéá ãéá ôï åðüìåíï ðáé÷íßäé ôçò ÊïìïôçíÞò.

mpouaxaxaxaxaxaa...........................
« Last Edit: September 15, 2008, 17:29:46 by ÄéêÝöáëïò »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ti xwritikotita exei to stadio tou pan9rakikou? Koita na deis vlaxomagkies...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

bagos1

• Guest
ligo kato apo 4000 an 8umamai kala

Offline Geo

• Αλλαγή
Θέλει προσοχή πάντως να μην έχουμε τα περσινά στην ξάνθη. Στην μπούκα μας έχουν όλοι....

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
http://www.stadia.gr/komotini/komotini-gr.html

εδω το γηπεδο του πανθρακικου 3000 λεει....τωρα με τα εργα που εκαναν δεν ξερω εαν αυξηθηκε....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

KWSTAKIS

• Guest
παιδες προσοχη μην εχουμε τα ιδια με ξανθη!!
καλα ρε και αυτοι οι πουστηδες; τι φοβουνται;ας δωσουν εκει 500 εισητηριακια να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!! τι μαλακες ρε ειναι αυτοι!!!
προσοχη παντως και δεν θελει μαγκιες του στυλ "παοκ εισαι μπαινεις νταβατζιλιδικα!!!" γαμω τον πατο τους!!

bagos1

• Guest
re paidia apla pas perneis to eisitiriaki sou kai mpeneis ti pio aplo?

katafraktoi

• Guest
Για το οτι δεν μας δινει ομως εισητηρια ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ!
(Η οποια συν τοις αλλοις ειχε δειξει απο την αρχη της χρονιας καλη διαθεση απεναντι μας δηλωνοντας ΚΑΙ ως δευτερη εδρα της την Τουμπα!)

Δε βλαπτει να ριχνουμε ποτε-ποτε και καμμια ματια στον καθρεπτη!
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν δεν ειχαν προηγηθει τα γεγονοτα των Σερρων θα παιρναμε τα εισητηριακια και θα καναμε ολοι την εκδρομουλα μας.
Τωρα εξαιτιας των λιγων θα μεινουμε σπιτια μας και θα δουμε το ματς απο το χαζοκουτι, και ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει (οργανωμενη τουλαχιστον) στηριξη!
Ελπιζω να μας γινονται μαθημα καποια πραγματα.

tekknogeist

• Guest
 siga min den exoume stirixi, karavania tha fygoume k ama theloun as min mas valoun mesa... :bwflag:

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Αυτή η μαγκιά μας έχει φάει..
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

GeorgT

• Guest
Δε βιάζεστε λίγο, έχουμε το αεκακι πρώτα!!

tekknogeist

• Guest
den yponow kati, eirinika tha pame, den katalava apagorevete na paw se ena meros tis elladas na parw to eisitirio mou k na dw ena mats?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Για το οτι δεν μας δινει ομως εισητηρια ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ!
(Η οποια συν τοις αλλοις ειχε δειξει απο την αρχη της χρονιας καλη διαθεση απεναντι μας δηλωνοντας ΚΑΙ ως δευτερη εδρα της την Τουμπα!)

Δε βλαπτει να ριχνουμε ποτε-ποτε και καμμια ματια στον καθρεπτη!
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν δεν ειχαν προηγηθει τα γεγονοτα των Σερρων θα παιρναμε τα εισητηριακια και θα καναμε ολοι την εκδρομουλα μας.
Τωρα εξαιτιας των λιγων θα μεινουμε σπιτια μας και θα δουμε το ματς απο το χαζοκουτι, και ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει (οργανωμενη τουλαχιστον) στηριξη!
Ελπιζω να μας γινονται μαθημα καποια πραγματα.

file eiklikrina den se katalavainw

Me ta legomena sou einai san na paradexesai oti stis serres gia oti egine ftaine
APOKLEISTIKA oi dikoi mas. Sthn krhth giati dhladh den egine tipote .... ?
Kai sthn telikh an to 8ema einai h apofygh twn epeisodiwn tote h apofash tous
auth auton ton skopo den voh8aei .......... 8umhsou kai thn 3an8h perisy....

kata ta alla symfwnw me ton

Δε βιάζεστε λίγο, έχουμε το αεκακι πρώτα!!

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
           Εφημεριδα ''μετρο σπορ''
'' Δεν εδωσε εισητηρια ο πανθρακικος.χτες οριστικοποιηθηκε η αρνηση του πανθρακικου να παραχωρησει εισητηρια στον ΠΑΟΚ για τις αναγκες του κοσμου του,για το ματς της επομενης αγωνιστικης.
Οι επιτελεις της ομαδας της θρακης εξηγησαν στους ανθρωπους του ΠΑΟΚ οτι λογω της μικρης χωρητικοτητας του γηπεδου της κομοτηνης[με λιγοτερεςαπο 6.000 θεσεις] δεν ειναι δυνατο να δοθουν εισητηρια σε φιλοξενουμενους καθως υπαρχουν αλλωστε πολλα διαρκειας και θελουν τα υπολοιπα να διατεθουν στους κατοικους της πολης''
          Πολλα διαρκειας?μην χεσω...

CLUB LARISA

• Guest
Dεν πειράζει.....Όσα περισσέψουν απο τα ......χιλιάδες διαρκείας τους, ας δοθούνε στους κατοίκους της πόλης......Όποιος θέλει να δει το ματς, πάει ή στέλνει κάποιον να πάρει εισιτήρια....Τα πράγματα είναι απλά.....

MiXaLiS G4

• Guest
Diladi dn 8a do8oun eisitiria??eleos diladi...

katafraktoi

• Guest
Apla Capricorn ΒΑΡΕΘΗΚΑ να μας φταιν ΠΑΝΤΑ οι αλλοι για τα επεισοδια!

και ΝΑΙ ...για μενα εμεις φταιμε για οσα εγιναν στις Σερρες!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ (που σιγουρα υπαρχει ενα ποσοστο ΚΑΙ σε αυτους), ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!! ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

Τωρα γιατι δεν εγιναν στο Ηρακλειο?...πολυ απλα γιατι δεν βρεθηκε αφορμη. (Οχι ομως οτι καποιοι δεν την εψαξαν!)

κουραστηκα τοσα χρονια να κλεινω τα ματια μου...βαρεθηκα να ψαχνω αφορμη να δικαιολογησω λιγους οι οποιοι πανε γυρευοντας για φασαριες. Καποτε το εκανα..κοροιδευα τον εαυτο μου..οχι πια!  Καποιοι ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ για επεισοδια...και οταν ψαχνεσαι, συνηθως θα βρεις! Αφορμες ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν...πιθανον ΕΝΑΣ στην απεναντι κερκιδα στο επομενο ματς να μας κανει κολοδαχτυλα! Αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να καψουμε μια πολη...για αλλους παλι ειναι! ΟΚ..διαφορετικη αντιληψη των πραγματων!

Εγω ξερω οτι τωρα ο λογος η εστω η αφορμη που δεν παιρνουμε εισητηρια ειναι αυτα που εγιναν στις Σερρες..αυτο ειναι κοινο μυστικο στην Κομοτηνη!!
και ετσι την πληρωνω ΠΑΛΙ εγω για κατι που καναν ΠΑΛΙ αλλοι...Και εμενα χαλασε μια ωραια εκδρομη που σχεδιαζα να κανω απο το καλοκαιρι.
Φυσικα το να πας χωρις εισητηρια σε οποιοδηποτε γηπεδο ΣΗΜΕΡΑ ισοδυναμει με αυτοκτονια! (Οποτε εγω τουλαχιστον θα μεινω πισω..)

Οπως σιγουρα δεν θα δοθουν εισητηρια και στο ματς στις Σερρες...αλλα εμας θα μας φταιει ο περουκας τοτε!
και πολυ φοβαμαι οτι θα γινει και σε αλλα ματς αυτο...(το θεμα το δωσαν την καταλληλη εκταση κ τα ΜΜΕ, και περασε αλλη μια χρονια η ιστορια με του κακους ΠΑΟΚτσηδες...αλλα βοηθησαμε κι εμεις, μην τα ριχνουμε μονο αλλου)

Καποιοι καναν την εξυπναδα..και τωρα θα την πληρωσουν ολοι..ακομα κ ο ΠΑΟΚ!

Offline Suicidal

• Βασικός
πανθρακικός - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
οκ κατάφρακτοι να μην ξαναπάρουμε οικειοθελώς ποτέ και πουθενά
εισιτήρια. Επίσης επειδή (όπως λες) κάποιοι πάντα ψάχνονται για επεισόδια
να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στον ορφανό και τον ιωαννίδη και
βέβαια επειδή επεισόδια γίνονται και στο σπίτι μας καλό θα τανε να ξανασκεφτούμε
αν θα πάμε ακόμη και στα εντός.......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ νομίζω ότι πανθρακικός δεν δίνει, γιατί αν έδινε 600 εισιτήρια θα πηγαίναμε 3000 το λιγότερο και θα γινόταν της τρίπολης......τώρα ας ελπίσουμε να μην γίνει της ξανθης...των σερρών μπορεί να γίνει ξανά μονο αν χτυπήσουν κομοτηναίοι ΠΑΟΚΤΣΉ....που όμως δεν νομίζω να το σκέφτηκαν αυτό οι παράγοντες του πανθρακικού....μάλλον την τρίπολη σκέφτηκαν....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος