Apla Capricorn ΒΑΡΕΘΗΚΑ να μας φταιν ΠΑΝΤΑ οι αλλοι για τα επεισοδια!
και ΝΑΙ ...για μενα εμεις φταιμε για οσα εγιναν στις Σερρες!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ (που σιγουρα υπαρχει ενα ποσοστο ΚΑΙ σε αυτους), ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!! ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Τωρα γιατι δεν εγιναν στο Ηρακλειο?...πολυ απλα γιατι δεν βρεθηκε αφορμη. (Οχι ομως οτι καποιοι δεν την εψαξαν!)
κουραστηκα τοσα χρονια να κλεινω τα ματια μου...βαρεθηκα να ψαχνω αφορμη να δικαιολογησω λιγους οι οποιοι πανε γυρευοντας για φασαριες. Καποτε το εκανα..κοροιδευα τον εαυτο μου..οχι πια! Καποιοι ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ για επεισοδια...και οταν ψαχνεσαι, συνηθως θα βρεις! Αφορμες ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν...πιθανον ΕΝΑΣ στην απεναντι κερκιδα στο επομενο ματς να μας κανει κολοδαχτυλα! Αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να καψουμε μια πολη...για αλλους παλι ειναι! ΟΚ..διαφορετικη αντιληψη των πραγματων!
Εγω ξερω οτι τωρα ο λογος η εστω η αφορμη που δεν παιρνουμε εισητηρια ειναι αυτα που εγιναν στις Σερρες..αυτο ειναι κοινο μυστικο στην Κομοτηνη!!
και ετσι την πληρωνω ΠΑΛΙ εγω για κατι που καναν ΠΑΛΙ αλλοι...Και εμενα χαλασε μια ωραια εκδρομη που σχεδιαζα να κανω απο το καλοκαιρι.
Φυσικα το να πας χωρις εισητηρια σε οποιοδηποτε γηπεδο ΣΗΜΕΡΑ ισοδυναμει με αυτοκτονια! (Οποτε εγω τουλαχιστον θα μεινω πισω..)
Οπως σιγουρα δεν θα δοθουν εισητηρια και στο ματς στις Σερρες...αλλα εμας θα μας φταιει ο περουκας τοτε!
και πολυ φοβαμαι οτι θα γινει και σε αλλα ματς αυτο...(το θεμα το δωσαν την καταλληλη εκταση κ τα ΜΜΕ, και περασε αλλη μια χρονια η ιστορια με του κακους ΠΑΟΚτσηδες...αλλα βοηθησαμε κι εμεις, μην τα ριχνουμε μονο αλλου)
Καποιοι καναν την εξυπναδα..και τωρα θα την πληρωσουν ολοι..ακομα κ ο ΠΑΟΚ!