Author Topic: Συνάντηση μελών του φόρουμ πριν τον αγώνα με το χανούμι  (Read 3679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
to simio to vrikame i ora mas lipei....ara akouo protaseis gia tin ora pou tha arxisoume na mazevomaste???
P.A.O.K

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Ένα χάρτη αν είναι εύκολο (παρότι ξέρω την περιοχή) ή κανονικό ή σημαδεμένο google earth παιδιά, να το βρει ο κόσμος.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Kατά τις 17.00...?? ??

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή

http://img247.imageshack.us/img247/6754/triandriafm2.jpg
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

DimNaoussa

• Guest
egw na 3erete oti wra kai na einai tha erthw meta tis 7.30 giati tha rthw me to lewforio tou sf kai tha arghsoume logika..

αν βρεις κανένα
« Last Edit: September 11, 2008, 16:54:23 by tsakalaki »

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
dhladh kleisate 1 lepto dromo ap'to spiti m....wraia re alania!an volepsei mporei na perasw..
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

The_Cure

• Guest
"Παιζει" να περασουμε και μεις απο κει(2-3) ατομα...
Τσακαλακι,θα τα πουμε τλφνικως....

CLUB LARISA

• Guest
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο....Γερή μάζωξη με γερά άτομα......
Πιείτε, φωνάξτε κ διδάξτε Π.Α.Ο.Κ. και για τους απόντες αδέρφια........

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πω ρε γαμώ τη ξενιτιά τί γούστα χάνουμε...

ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΠΑΟΚ!
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
re larisa esy den 8a aneveis?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
milisa me ta paidia apo ton sf triandrias kai me eipan pos kiriaki apo tis 3 tha einai  anoiktoi opote eimaste anetoi...pistevo an arxisou-me sti 4 na mazevomaste einai kala ti lete?
P.A.O.K

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
θα εχουμε και χορηγο:  ρετσινα Μυρτω Μαλαματινα.
Σοβαρα μιλαω. Με πηρε ενας φιλος που δουλευει εκει και μου ειπε οτι θα φερει μια κασα!

(παρεπιπτοντως 50χιλιαρικα η ετησια χορηγια της Μυρτω στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ )

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Πιστεύω πως κατά τις 4, άντε 4,30 πρέπει να αρχίσουμε να μαζευόμαστε.
Γιατί πρέπει να είμαστε στο γήπεδο τουλάχιστο 8 η ώρα.
Υπάρχει μια απόσταση από τον Σ.Φ μέχρι το γήπεδο που θα γίνει κάτω από φαΐ και ποτό
Έχουμε να πούμε πολλά και επειδη θα είμαστε πολλοί φυσικό είναι να δημιουργηθούν πηγαδάκια οπότε να έχουμε το περιθώριο να μιλήσουμε με όλους
Εγω υπολογίζω 4.30 με 7.30 είναι καλά μετά επειδή θα χάνει η μάνα το παιδί στο γήπεδο καλό ειναι να το σπάμε.
Συν τις άλλοις πρέπει να κλείσει και ο σύνδεσμος να πάνε τα παιδια για τα πανιά κλπ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

goudas4

• Guest
Ο Συνδεσμος βρισκεται στην οδο Μακεδονιας 16 πισω απο το δημαρχειο της Τριανδριας στο παρκο...
Εκει πηγαινει απο λεωφορεια, το 17 και το 37 που περνανε απο Εγνατια.

Κατα τις 4-4:30 θα ειναι η καλυτερη ωρα για την συναντηση πιστευω... ;)

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Tsakalaki
Η απόσταση από τον σύνδεσμο της Τριανδρίας μέχρι το γήπεδο, είναι 10 λεπτά με τα πόδια στο πολύ χαλαρό.

Κάθε μέρα κάνω 4 φορές τουλάχιστον τη διαδρομή, αφού κάθομαι 3 λεπτά από τον σύνδεσμο.

Μακάρι να μπορέσω να περάσω. Πρέπει να πάω να παραδώσω τα χρηματα στην ΠΑΕ από τα εισιτήρια. Αν τα έχω νωρίτερα και τα παραδώσω νωρίτερα, θα περάσω σίγουρα.
Αν μπορέσω θα περάσω γύρω στις 5 και θα κάτσω κανα τέταρτο της ώρας.

Την απόσταση την ξέρω Αλαμανα αλλλα υπολογίζω και το βάρος που θα έχουμε μετα απο την συνάντηση  ;D
« Last Edit: September 12, 2008, 06:22:29 by tsakalaki »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Κανονίστε να πιείτε τόσο πολύ, που θα πάτε στο γήπεδο και δεν θα μπορείτε να βγάζετε φωνή.
Βλέπω κάποια παιδιά, που αρχίζουν τα τραγούδια έξω από το γήπεδο με την συντροφιά ρετσίνας και όταν μπαίνουν μέσα, είναι τόσο χάλια που δεν καταλαβαίνουν τι παίζει στο γήπεδο, στην κερκίδα, παντού.
Είναι και αυτός ένας λόγος, που η κερκίδα παρουσιάζει κακό συγχρονισμό.

Το σωστό είναι να πηγαίνεις ξενέρωτος και να φεύγεις πιωμένος από την ουσία ΠΑΟΚ!
Να έχεις διαύγεια, καθαρό μυαλό, να βλέπεις την αντίπαλη ομάδα και να σου σηκώνεται!
Να την βλέπεις να περνά το κέντρο, να πλησιάζει την περιοχή σου και να νομίζεις ότι πάνε κλέφτες να μπουν στο σπίτι σου και να ετοιμάζεσαι για κλωτσομπούνια.
Να βάζει η ΠΑΟΚάρα την μπάλα στο πλεκτό και να λες, δεν μου φτάνει ρε. Έχει ωραιο κώλο και θέλω να την πάρω και από εκεί. Όσα μπορώ περισσότερα, τόσα θα της βάλω. Που θα ξαναβρώ τέτοια γκόμενα?
Και όταν έρθει το τέλος του ματς, όταν είσαι εξουθενωμένος, να ανάψεις το τσιγάρο, να θυμάσαι και να αναπολείς κάθε δευτερόλεπτο που έζησες, νοιώθοντας περήφανος και ευτυχισμένος που είσαι ένας στρατιώτης της μεγαλύτερης στρατειάς του κόσμου.

Το πιώμα είναι για άλλες ημέρες και όχι πριν τον αγώνα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Να βάζει η ΠΑΟΚάρα την μπάλα στο πλεκτό και να λες, δεν μου φτάνει ρε. Έχει ωραιο κώλο και θέλω να την πάρω και από εκεί. Όσα μπορώ περισσότερα, τόσα θα της βάλω. Που θα ξαναβρώ τέτοια γκόμενα?

:b191: :prosk: :spray:
Niente incontri....Solo scontri

GENTLESOS

• Guest
Πω ρε γαμώ τη ξενιτιά τί γούστα χάνουμε...

ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΠΑΟΚ!

A RE GAMO TIN AUSTRALIA MOU

Offline Suicidal

• Βασικός
sorry alla 8a skasw an den to pw: allazeis me germania Mpamph ?  :-*

Kala to parth sthn Triandria ap'oti blepw den 8a exei prohgoumeno, mono epakolou8o ! ! !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GENTLESOS

• Guest
GAMIONTAS
San Poustis  ;D ;D

Dio ores me to aeroplano eisai re si Bill  :-[ :'(

An kai ego genimenos ekei eimai stin Germania oxi oti exei kaliteri zoi alla eisai dio ores apo to nao !!!