Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ 1:1 (Κυριακή 14/09/2008 ώρα 21:15)  (Read 16815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ - αεκ 1:1 (Κυριακή 14/09/2008 ώρα 21:15)
« Reply #440 on: September 11, 2008, 21:34:50 »
Θα με κάνεις να ονειρευτώ το βράδυ πως είμαι δικαστής και τους χώνω μέσα όλους αυτούς, από ορφανούς και ιωαννίδηδες μέχρι ζαγόρες.  ;D
Αλλά μάλλον προτιμώ να είμαι ο δήμιος, παρά δικαστής ή κάτι τέτοιο.
Χραπ!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #441 on: September 11, 2008, 23:07:13 »
EINAI MIKRO TO GIPEDO REEEEEEE!!!!!!!

PAOK GERA, GAMA TA MOUNIA!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

BLACK DOG

• Guest
« Reply #442 on: September 12, 2008, 01:57:56 »
ηδη εχω τσακωθει με 3 χανουμια εδω στα γιαννενα που μου λενε οτι θα αρπαξουμε 3αρα και 4αρα.εχω λυσαξει λες και παιζω με το γαυρο.με εχουν κανει εξω φρενων!τελικα τα αεκακια ειναι οι πιο υπουλοι και τρισαθλιοι απο τους 3 του ποκ.
μουνια γαμω τις μανες σας θα προσκυνησετε ολοι μεθαυριο  γαμω τα σπιτια σας.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #443 on: September 12, 2008, 01:59:56 »
Λοιπον σημερα η κατασταση για οσους περιμεναν ηταν απο τραγικη ως εξαγριωτικη.Καταρχας να ρωτησω,γιατι η ΠΑΕ γνωριζοντας οτι πιθανον θα υπαρχει σημερα καθυστερηση στα εισιτηρια,γιατι δεν ανακοινωσε μια μεσημεριανη προς απογευματινη ωρα εναρξης διαθεσης για να αποφευχθει ο πιθανος πρωινος και ανωφελος συνωστισμος?Τελειως τζαμπα δηλαδη εγινε αυτος ο πανικος ενω θα μπορουσαν να πουν ελατε στις 3 για να μαστε σιγουροι κ να μη περιμενουν πολλοι σαν τους μαλακες 6 και 7 ωρες κ στο τελος να νευριαζουν απ την ανοργανωσια κ τον χαμο κ να φευγουν.
Φτανει το μεσημερι κ ενω ξερουμε θα βγουν στις 1 μας λενε στις 2.Παει 2 τιποτα.Παει 2.30 τιποτα.Παει 3 τιποτα.Μετα ερχονται κατι συνδεσμιτες κ υποτιθεται προσπαθουν να διορθωσουν αυτα που η ΠΑΕ επρεπε να χει προνοησει δηλαδη να υπαρχει μια ταξη στην ουρα κ οχι να μην χωρας να φυγεις καν.
Σ εκεινο το σημειο κ εγω αφου εχω τρελαθει απ τις συνεχεις μεταβολες καθως δεν ειμαστε αργοσχολοι να μην εχουμε τι να κανουμε , εχουμε κ δουλειες που εχουμε παρατησει ολη μερα, ερχεται ενας ανευθυνουπευθυνος που δε καταλαβα αν ηταν της ΠΑΕ ή συνδεσμιτης κ μας λεει θα ερθουν μπατσοι να μας πεταξουν δακρυγονα για να μπουμε σε ταξη.Εγω τρελαινομαι κ τα βαζω μ αυτον που τολμησε να σκεφτει καν αυτην την μαλακια να μας την πει.Σε μας στον απλο λαο του ΠΑΟΚ να τολμησουν να ριξουν χημικα οι ιδιοι οι υποτιθεμενοι δικοι σου ανθρωποι!Ειναι να μην τρελαθεις?Ανταλλασσω καποιες φιλοφρονησεις με τον συγκεκριμενο κ με λεει στην τελικη ειναι παραμυθι για να τρομαξουν οι αλλοι κ να μπουν στην ουρα.
Τελικα κ αφου η κατασταση παει να ξεφυγει εντελως ερχονται τα γαμημενα τα εισιτηρια κ ανοιγουν μονο το κεντρικο παραθυρο του εκδοτηριου.
Ηταν τοσο μεγαλος κοπος για την ΠΑΕ να στειλει παραπανω υπαλληλους να ανοιξουν κ τα αλλα 1-2 πλαινα παραθυρα του εκδοτηριου κ να μοιραστει ο κοσμος?
Απαιτει γνωσεις Ανωτερων Μαθηματικων για να το σκεφτεις αυτο το απλο πραμα δηλαδη???
Τελικα υστερα απο τεραστιο συνωστισμο κ βλεποντας οτι γινεται χαμος,δε φτανω ουτε αυριο στο εκδοτηριο μπροστα κ εχοντας ακουσει οτι εχουν μεινει ελαχιστα η καθολου για 4,7,8 αποφασιζω κ φευγω.Ανηφοριζοντας προς  τα πανω βλεπω εκπληκτος να λειτουργει εκδοτηριο μπροστα στην 4 την μεγαλη.
Επρεπε εμεις να μυρισουμε τα δαχτυλα μας δηλαδη οτι ανοιξαν κι αλλο εκει περα?Παιρνω τελικα για 2 δικους μου εισιτηριο για την 7 αφου εγω εχω διαρκειας κ φευγω.Οδηγωντας παλι προς την ΠΑΕ ειδα οτι υπηρχε ουρα κ μπροστα στα γραφεια του ΑΣ αρα πιθανον να ανοιξε κ εκει εκδοτηριο εν αγνοια μας αφου επρεπε να κατεχουμε μαντικες ικανοτητες για να το ξερουμε οτι εχει κ εκει εισιτηρια(αν ειχε  κ εκει τελικα δεν ειμαι σιγουρος).
Αυτα τα ολιγα.Να κοιταξουν αλλη φορα οι της ΠΑΕ να τηρουν τα βασικα απο αποψης οργανωσης κ εξυπηρετησης του απλου φιλαθλου κ οχι να πουλανε κ τρελα κιολας
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ

ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
« Reply #444 on: September 12, 2008, 02:01:40 »

1 η ώρα,η photo από το paokmania

Και η παε μοιράζει νερά στον κόσμο.

Φέρτε νερά νερά γαμώ τον πειραιά
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

GeorgT

• Guest
« Reply #445 on: September 12, 2008, 07:50:42 »
Βασικα φίλε gate4salonika ειχε ανακοινωθεί απο τον ποικιλιδη περίπου της 1 οτι θα λειτουργούσαν παράλληλα κ τα άλλα δυο εκδοτήρια, οι περισσότεροι το ήξεραν.

Passenger-4

• Guest
« Reply #446 on: September 12, 2008, 08:55:25 »
Ainteeee PAOKARAAAAAAA
Apo simera ksekinaei to piwma...kai tin kyriaki ..liwmaaaa.....xexe

Passenger-4

• Guest
« Reply #447 on: September 12, 2008, 09:14:19 »
ki ena tragoudaki pou evgala twra prin tin douleia

(sto rythmo tou "ax eulampia")

Perimena stin thyra
sto xeri mia mpyra
stin toumpa mesa gia na mpw

eskasa ntoumani
 na kanw kai kefali
tin Paokara gia na dw

oOOoooo Paokara
gia sena tha ta kanw ola mantara
oOOooo Paokara
Treladiko gia senane tha mpw

sta xronia ta wraia
tsakalia gia parea
pita sto narkwtiko

oi mpatsoi na koitane
kai na paramilane
me tou PAOK ton lao

oOOoooo Paokara
gia sena tha ta kanw ola mantara
oOOooo Paokara
Treladiko gia senane tha mpw

xexe
PAOK gama tin aek tin poutana
enas filos to eipe prin...meta apo kairo den pernaei h evdomada mexri na erthei kyriaki...ki otan erxetai den thes na teleiwsei

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #448 on: September 12, 2008, 09:29:07 »
μαλλον τα χανουμια εχουν καταλαβει  οτι το ματς το εχουν χαμενο.. και αρχισαν να γραφουν μαλακιες στις κωλοφυλαδες τους

δειτε το πρωτοσελιδο της ωρας για sport

http://img440.imageshack.us/my.php?image=orabal0.jpg
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #449 on: September 12, 2008, 09:58:29 »
Ta xanoumakia exoun ka8e logw na fovountai meta thn sfagiastikh diaithsia
tou vassara thn prohgoumenh agwnistikh....

Vre oust apo dw gamw thn ypoulh fara sas...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #450 on: September 12, 2008, 10:18:44 »
Μπράβο ξαδέρφες. Έτσι πρέπει να κάνετε. Να ψάχνετε να βρίσκετε από πριν δικαιολογία για το χαμένο από πριν παιχνίδι στην Τούμπα. Τι να πείτε άλλωστε; Ότι θα ξεγυμνωθούν τα παλτά σας μέσα στην Τούμπα; Ότι οι πραγματικά μεγάλοι παίχτες είναι αυτοί με τα μαυρόασπρα. Πως να τα πείτε; Λέγονται αυτά;

Ώστε τον αεκτσή Παμπορίδη φοβάστε υποτίθεται; Οι αδικημένες εσείς... Μη μασάτε βρε κοπελιές. Θα σας δώσει κανένα πέναλτι ο επόπτης. Ξέρετε εσείς.

Αλλά και πάλι δεν θα είναι αρκετό... κότες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fricoulas22

• Guest
« Reply #451 on: September 12, 2008, 10:28:29 »
Λοιπον σημερα η κατασταση για οσους περιμεναν ηταν απο τραγικη ως εξαγριωτικη.Καταρχας να ρωτησω,γιατι η ΠΑΕ γνωριζοντας οτι πιθανον θα υπαρχει σημερα καθυστερηση στα εισιτηρια,γιατι δεν ανακοινωσε μια μεσημεριανη προς απογευματινη ωρα εναρξης διαθεσης για να αποφευχθει ο πιθανος πρωινος και ανωφελος συνωστισμος?Τελειως τζαμπα δηλαδη εγινε αυτος ο πανικος ενω θα μπορουσαν να πουν ελατε στις 3 για να μαστε σιγουροι κ να μη περιμενουν πολλοι σαν τους μαλακες 6 και 7 ωρες κ στο τελος να νευριαζουν απ την ανοργανωσια κ τον χαμο κ να φευγουν.
Φτανει το μεσημερι κ ενω ξερουμε θα βγουν στις 1 μας λενε στις 2.Παει 2 τιποτα.Παει 2.30 τιποτα.Παει 3 τιποτα.Μετα ερχονται κατι συνδεσμιτες κ υποτιθεται προσπαθουν να διορθωσουν αυτα που η ΠΑΕ επρεπε να χει προνοησει δηλαδη να υπαρχει μια ταξη στην ουρα κ οχι να μην χωρας να φυγεις καν.
Σ εκεινο το σημειο κ εγω αφου εχω τρελαθει απ τις συνεχεις μεταβολες καθως δεν ειμαστε αργοσχολοι να μην εχουμε τι να κανουμε , εχουμε κ δουλειες που εχουμε παρατησει ολη μερα, ερχεται ενας ανευθυνουπευθυνος που δε καταλαβα αν ηταν της ΠΑΕ ή συνδεσμιτης κ μας λεει θα ερθουν μπατσοι να μας πεταξουν δακρυγονα για να μπουμε σε ταξη.Εγω τρελαινομαι κ τα βαζω μ αυτον που τολμησε να σκεφτει καν αυτην την μαλακια να μας την πει.Σε μας στον απλο λαο του ΠΑΟΚ να τολμησουν να ριξουν χημικα οι ιδιοι οι υποτιθεμενοι δικοι σου ανθρωποι!Ειναι να μην τρελαθεις?Ανταλλασσω καποιες φιλοφρονησεις με τον συγκεκριμενο κ με λεει στην τελικη ειναι παραμυθι για να τρομαξουν οι αλλοι κ να μπουν στην ουρα.
Τελικα κ αφου η κατασταση παει να ξεφυγει εντελως ερχονται τα γαμημενα τα εισιτηρια κ ανοιγουν μονο το κεντρικο παραθυρο του εκδοτηριου.
Ηταν τοσο μεγαλος κοπος για την ΠΑΕ να στειλει παραπανω υπαλληλους να ανοιξουν κ τα αλλα 1-2 πλαινα παραθυρα του εκδοτηριου κ να μοιραστει ο κοσμος?
Απαιτει γνωσεις Ανωτερων Μαθηματικων για να το σκεφτεις αυτο το απλο πραμα δηλαδη???
Τελικα υστερα απο τεραστιο συνωστισμο κ βλεποντας οτι γινεται χαμος,δε φτανω ουτε αυριο στο εκδοτηριο μπροστα κ εχοντας ακουσει οτι εχουν μεινει ελαχιστα η καθολου για 4,7,8 αποφασιζω κ φευγω.Ανηφοριζοντας προς  τα πανω βλεπω εκπληκτος να λειτουργει εκδοτηριο μπροστα στην 4 την μεγαλη.
Επρεπε εμεις να μυρισουμε τα δαχτυλα μας δηλαδη οτι ανοιξαν κι αλλο εκει περα?Παιρνω τελικα για 2 δικους μου εισιτηριο για την 7 αφου εγω εχω διαρκειας κ φευγω.Οδηγωντας παλι προς την ΠΑΕ ειδα οτι υπηρχε ουρα κ μπροστα στα γραφεια του ΑΣ αρα πιθανον να ανοιξε κ εκει εκδοτηριο εν αγνοια μας αφου επρεπε να κατεχουμε μαντικες ικανοτητες για να το ξερουμε οτι εχει κ εκει εισιτηρια(αν ειχε  κ εκει τελικα δεν ειμαι σιγουρος).
Αυτα τα ολιγα.Να κοιταξουν αλλη φορα οι της ΠΑΕ να τηρουν τα βασικα απο αποψης οργανωσης κ εξυπηρετησης του απλου φιλαθλου κ οχι να πουλανε κ τρελα κιολας
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ

Αδερφε ,σορυ κιολας ,αλλα εκτος απο το σκηνικο με τον τυπο που ειπε για δακρυγονα(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!) , δε βλεπω να εχεις δικιο σε αλλο σημειο . Και αυτο το λεω γιατι οταν εισαι ΠΑΟΚ ,και στηνεσαι απο τις 6 εξω απο τα εκδοτηρια,ξερεις οτι θα αργησεις να παρεις εισιτηριο... Ξερεις οτι θα τραβηξεις γολγοθα...Ισως εχεις δικιο που λες οτι η ΠΑΕ μπορουσε να διευκολυνει τα πραγματα...Αλλα αν ακουσες ,ολα τα ΜΜΕ λενε για την πρωτοφανη ζητηση στην Τουμπα ,και οτι το σκηνικο θυμισε 1970!!! Δηλαδη και η ΠΑΕ δεν μπορουσε ρε φιλε να το φανταστει...Περιμεναμε κατι παρομοιο να γινοτανε ,αλλα οχι κι ετσι...Κανεις δεν μπορουσε να μυρισει τα δαχτυλα του ..  Με συγχωρεις κιολας..

bagos1

• Guest
« Reply #452 on: September 12, 2008, 10:35:46 »
to mono pragma pou katalogizw stin pae einai oti eprepe mprosta sta tameia na valei kagela kai kanan securita na kratiete mia aksioprephs seira kai na leipoune ta smproksimata alla kai ta psirismata giati stis oures uphrxane kai gunaikes kai manades atomon pou logo allon upoxrewsewn den mporousane na pane.  oson afora to wrario dia8eseis ton eisitirion den ftaiei h pae mias kai h idia den eiksere pote 8a anoiksei h eforia na pane na sfragisoune ta eisitiria. 

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #453 on: September 12, 2008, 10:47:43 »
οι νέες στολές του χανουμιού..

http://img126.imageshack.us/my.php?image=xanoumisa01ko1.gif

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #454 on: September 12, 2008, 10:51:37 »
bagos1 λες οτι επρεπε να υπαρχει σεκιουριτας.....για να ρωτησω εγω τι θα μπορουσε να κανει ο ανθρωπος??το πολυ πολυ να ετρωγε ξυλο αφου ξερεις πολυ καλα τα μυαλα καποιων.....
εγω προσωπικα εχω στηθει απειρες φορες σε τετοιες ουρες για ενα εισητηριο συναυλιας και δεν εχω δει ποτε σεκιουριτα....ο μονος τροπος ειναι τα καγκελακια γυρω γυρω για να μπει σε μια σειρα ο κοσμος......
η αλλη λυση ειναι να ανοιξουν ολα τα εκδοτηρια γυρω απο την τουμπα τα οποια ειναι και εξω απο καθε θυρα....αυτο εκανε και η παε αλλα λιγο καθυστερημενα......
στην τελικη η τωρινη δοιηκηση πρωτη φορα αντιμετωπισε τετοιο πραγμα οποτε την επομενη φορα θα υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ περισσοτερη οργανωση...συν το οτι γαμηθηκε και η εφορια.....
δεν πτοουμαστε ρεεεεεεεεεε ΠΑΟΚ ειμαστε....
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ......

υ.γ.αρχισαν να κλαινε παλι με τον διαιτητη οι ξαδερφες,το γνωστο τροπαριο.....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

apostolos

• Guest
« Reply #455 on: September 12, 2008, 10:54:14 »
Re paidia eida tis fwtografies. Akoma kai xwris kagelo, toso duskolo htan na dhmiourghthei mia fusiologikh oura? O enas pisw apo ton allon ki as kanei to guro tou ghpedou kiolas....
Dhladh re seis oute 5 xronwn paidia, gurw gurw ki o,ti vgei? an einai dunaton re, oute sth zougla tou amazoniou oi fules den kanoun etsi, oura kanoun ki ekei gia na tous taisei o fularxos....ntropi...

fricoulas22

• Guest
« Reply #456 on: September 12, 2008, 11:00:01 »
Παιδια,αλλωστε η διοικηση ειπε πως θα εβαζε καγκελα κατα τις 9 το πρωι ,αλλα με τοσο κοσμο ,που να βαλει καγκελα ????   Και που να φανταστει τετοια ωρα , τοσο κοσμο??????  Μη λεμε τα ιδια ρε παιδια , το ξεσκισαμε το θεμα με τις ουρες ... ενταξει, αρκετα...Για την ταλαιπωρια,οχι αλλο .  Ειναι και κατι το φοβερο για το λαο μας αυτο που εγινε...Ολοι οι αλλοι ακουν και απλα λυσσανε... ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ !        ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ !

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #457 on: September 12, 2008, 11:06:06 »
Επειδή ήμουν έξω από τα γραφεία από τις 10 το πρωί, καθώς έκανα την μαλακία να μην ανοίξω ράδιο ή να πάρω τηλέφωνο για να ακούσω αν τα εισιτήρια τα θεώρησε η εφορία, είδα ότι τα εισιτήρια ήρθαν στα γραφεία στις 2:20 περίπου, μέσα στα γραφεία έγινε η μοιρασιά (σύνδεσμοι-εκδοτήρια) και οι υπάλληλοι για τα εκδοτήρια έφυγαν με συνοδεία ανθρώπων για την προστασία τους ανά 3 λεπτά ο καθένας.

Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την εφορία, τότε τα εκδοτήρια θα άνοιγαν πρωί-πρωί και η ταλαιπωρία (χρόνος αναμονής) θα ήταν ελάχιστη.
gdaou
"γάβροι=κότες"

bagos1

• Guest
« Reply #458 on: September 12, 2008, 11:24:15 »
pantos bravo mas ektos apo trapezes kuriakatika exoume tora kai tis eforeies pou spane tin apergeia gia na mas eksuperetisei kai na sfragisei ta eisitiria. to megaleio tou na eisai PAOKtsis oles oi portes anoigoune

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #459 on: September 12, 2008, 11:30:43 »
μαλλον τα χανουμια εχουν καταλαβει  οτι το ματς το εχουν χαμενο.. και αρχισαν να γραφουν μαλακιες στις κωλοφυλαδες τους

δειτε το πρωτοσελιδο της ωρας για sport

http://img440.imageshack.us/my.php?image=orabal0.jpg

επειδη τωρα τα πηρα στο κρανιο μ αυτο που ειδα...

υπαρχει καμια φωτο απο το πανο που απλωσανε τα χανουμια μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ την αμεσως επομενη αγωνιστικη μετα τη σφαγη απο τον παπαπετρου που ανεφερε κατι για ενωμενους προσφυγες????

ΓΛΥΦΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ!!!!!