Λοιπον σημερα η κατασταση για οσους περιμεναν ηταν απο τραγικη ως εξαγριωτικη.Καταρχας να ρωτησω,γιατι η ΠΑΕ γνωριζοντας οτι πιθανον θα υπαρχει σημερα καθυστερηση στα εισιτηρια,γιατι δεν ανακοινωσε μια μεσημεριανη προς απογευματινη ωρα εναρξης διαθεσης για να αποφευχθει ο πιθανος πρωινος και ανωφελος συνωστισμος?Τελειως τζαμπα δηλαδη εγινε αυτος ο πανικος ενω θα μπορουσαν να πουν ελατε στις 3 για να μαστε σιγουροι κ να μη περιμενουν πολλοι σαν τους μαλακες 6 και 7 ωρες κ στο τελος να νευριαζουν απ την ανοργανωσια κ τον χαμο κ να φευγουν.
Φτανει το μεσημερι κ ενω ξερουμε θα βγουν στις 1 μας λενε στις 2.Παει 2 τιποτα.Παει 2.30 τιποτα.Παει 3 τιποτα.Μετα ερχονται κατι συνδεσμιτες κ υποτιθεται προσπαθουν να διορθωσουν αυτα που η ΠΑΕ επρεπε να χει προνοησει δηλαδη να υπαρχει μια ταξη στην ουρα κ οχι να μην χωρας να φυγεις καν.
Σ εκεινο το σημειο κ εγω αφου εχω τρελαθει απ τις συνεχεις μεταβολες καθως δεν ειμαστε αργοσχολοι να μην εχουμε τι να κανουμε , εχουμε κ δουλειες που εχουμε παρατησει ολη μερα, ερχεται ενας ανευθυνουπευθυνος που δε καταλαβα αν ηταν της ΠΑΕ ή συνδεσμιτης κ μας λεει θα ερθουν μπατσοι να μας πεταξουν δακρυγονα για να μπουμε σε ταξη.Εγω τρελαινομαι κ τα βαζω μ αυτον που τολμησε να σκεφτει καν αυτην την μαλακια να μας την πει.Σε μας στον απλο λαο του ΠΑΟΚ να τολμησουν να ριξουν χημικα οι ιδιοι οι υποτιθεμενοι δικοι σου ανθρωποι!Ειναι να μην τρελαθεις?Ανταλλασσω καποιες φιλοφρονησεις με τον συγκεκριμενο κ με λεει στην τελικη ειναι παραμυθι για να τρομαξουν οι αλλοι κ να μπουν στην ουρα.
Τελικα κ αφου η κατασταση παει να ξεφυγει εντελως ερχονται τα γαμημενα τα εισιτηρια κ ανοιγουν μονο το κεντρικο παραθυρο του εκδοτηριου.
Ηταν τοσο μεγαλος κοπος για την ΠΑΕ να στειλει παραπανω υπαλληλους να ανοιξουν κ τα αλλα 1-2 πλαινα παραθυρα του εκδοτηριου κ να μοιραστει ο κοσμος?
Απαιτει γνωσεις Ανωτερων Μαθηματικων για να το σκεφτεις αυτο το απλο πραμα δηλαδη???
Τελικα υστερα απο τεραστιο συνωστισμο κ βλεποντας οτι γινεται χαμος,δε φτανω ουτε αυριο στο εκδοτηριο μπροστα κ εχοντας ακουσει οτι εχουν μεινει ελαχιστα η καθολου για 4,7,8 αποφασιζω κ φευγω.Ανηφοριζοντας προς τα πανω βλεπω εκπληκτος να λειτουργει εκδοτηριο μπροστα στην 4 την μεγαλη.
Επρεπε εμεις να μυρισουμε τα δαχτυλα μας δηλαδη οτι ανοιξαν κι αλλο εκει περα?Παιρνω τελικα για 2 δικους μου εισιτηριο για την 7 αφου εγω εχω διαρκειας κ φευγω.Οδηγωντας παλι προς την ΠΑΕ ειδα οτι υπηρχε ουρα κ μπροστα στα γραφεια του ΑΣ αρα πιθανον να ανοιξε κ εκει εκδοτηριο εν αγνοια μας αφου επρεπε να κατεχουμε μαντικες ικανοτητες για να το ξερουμε οτι εχει κ εκει εισιτηρια(αν ειχε κ εκει τελικα δεν ειμαι σιγουρος).
Αυτα τα ολιγα.Να κοιταξουν αλλη φορα οι της ΠΑΕ να τηρουν τα βασικα απο αποψης οργανωσης κ εξυπηρετησης του απλου φιλαθλου κ οχι να πουλανε κ τρελα κιολας
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ