Θα συμπληρώσω ότι ενώ στα διαρκείας του ποδοσφαίρου έγινε κακός χαμός, στο μπάσκετ ψιλά πράγματα... Γιατί έτσι; Και από το forum, στη μπάλα πήραν διαρκείας καμιά 200αριά άτομα και στο μπάσκετ μόλις καμιά 10αριά... Η νέα διοίκηση κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα:
1. Να καλύψει μεγάλο ποσοστό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου
2. Να συνάψει διακανονισμούς για την αποπληρωμή των χρεών
3. Να κλείσει σε πραγματικά χρόνο μηδέν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό ρόστερ, με παίχτες(στην πλειοψηφία τους Έλληνες) ικανούς και έμπειρους και με έναν έμπειρο και εφυιέστατο τεχνικό
4. Να στελεχώσει την ομάδα με την τοποθέτηση σε νευραλγικά πόστα, όπως του general manager, ανθρώπων ΠΑΟΚτσήδων και παλαιμάχων της ομάδας μπάσκετ (Μπαλογιάννης, Μπουντούρης)
5. Να αποκτήσει ορισμένους νέους και ταλαντούχους αθλητές, στους οποίους θα επενδύσει μελλοντικά η ομάδα.
Σε σχέση με την κατάσταση που βρισκόταν ο ΠΑΟΚ πριν τρεις μήνες, και την παρούσα, αν μη τι άλλο ελπιδοφόρα, κατάσταση για ποιό λόγο δεν τηρούμε σαν λαός την υπόσχεση που δώσαμε στη νέα διοίκηση, αλλά πάνω απ'όλα στον ίδιο μας τον εαυτό, ΓΙΑ 100% ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ;;;
ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΕΜΕ, να τα εξαφανίσουμε... Επιστροφή στο μέλλον της ομάδας μας, στη δικαιωματικά μόνη θέση που της αρμόζει, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
Άντε να υπενθυμίσουμε σε όλο τον κόσμο τι εστί λαός του ΠΑΟΚ (και) στο μπάσκτετ! Θυμάμαι που όταν ήμουν μικρός και πήγαινα στο γήπεδο με τον πατέρα μου, που ήθελα να πξγαίνω περισσότερο στο Παλέ απ'ότι στην Τούμπα επειδή γούσταρα πιο πολύ την κερκίδα... Η εικόνα με τις κλασικές ασπρόμαυρες καρώ και ριγέ σημαίες στο πέταλο και η βροχή από χαρτάκια έχει γραφτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου... Όπως και η εικόνα με τους αντιπάλους παίκτες να βγαίνουν από τη φισούνα για ζέσταμα με τις πετσέτες στα κεφάλια σκυμμένοι,υποταγμένοι, τόσο στην τρομερή ομάδα που έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει όσο και στον φανταστικό λαό της...
Στο Παλέ λίγο-πολύ όλοι έχουμε ζήσει ένδοξες στιγμές... Πάμε τώρα να τις ζήσουμε και στο Παλατάκι μας, που τα τελευταία οχτώ χρόνια μόνο πίκρες έχει ζήσει...
GLORY DAYS ARE BACK! THE FUTURE IS OURS! ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕ ΔΙΚΈΦΑΛΕ!