Author Topic: Τα εισιτήρια διαρκείας BASKET της περιόδου 2008-09  (Read 4719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Τσίμπησα και εγώ ,προχθές, το διαρκείας μου στην 106.Άντε όλοι να κάνουμε ένα ντου και εκεί.24 ευρώ είναι η προκαταβολή για τα 80ρια αλλά μπορείς να δώσεις όσα θες παραπάνω.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εμείς από Αθήνα πως θα πάρουμε εισητήριο?
τηλέφωνα με ΚΑΕ  μας βλέπω να κάνουμε

fatal_invasion

• Guest
για όσους πήρατε,θέλω να ρωτήσω κάτι.Τα καρτελάκια είναι έτοιμα,ή μόνο προεγραφές γίνονται;
Θέλω να πάω να το πάρω μια και καλή.

LoGotHeTiS

• Guest
Όχι τα καρτελάκια δεν είναι έτοιμα.Απόδειξη παίρνεις.

Offline ved

• Αλλαγή
φαταλ δυσκολα να παρεις μια και καλη,,,γιατι φετος ειναι ονομαστικα και θα χρειαζεται μια προεργασια.

LoGotHeTiS

• Guest
Συμπληρώνεις μια αίτηση και βγάζουν φωτοτυπία την ταυτότητά σου.Απλά αν κάποιος το καθυστερήσει δεν ξέρω αν θα βρει 80ρια διαρκείας.

fatal_invasion

• Guest
έλα;;;;;Τι μαλακία είναι αυτή από πάνω!

Τέσπα,άμα κάποιος πάει και δηλώσει απώλεια ταυτότητας θα αργήσει να του έρθει καινούργια;και πόσο,γνωρίζει κανείς;

Η καινούρια ταυτότητα βγαίνει σε μισή ώρα, το προηγούμενο ποστ τι ειναι ?
« Last Edit: August 21, 2008, 16:10:05 by tsakalaki »

fatal_invasion

• Guest
ελα ντε

ποιός το έβαλε? να το σβύσω ?
« Last Edit: August 21, 2008, 18:11:46 by tsakalaki »

tilemachos

• Guest
Απο τη στιγμη που μπηκαμε στο τρυπακι των διαρκειας ειμαι σιγουρος οτι θα παμε πολυ καλα και στην αγορα εισητηριων διαρκειας στο μπασκετ. Εξ' αλλου πολλοι ειναι αυτοι που νιωθουν τυψεις επειδη δεν μπορουν να αγορασουν στο ποδοσφαιρο και θα στραφουν στο μπασκετ. Και με τετοιο κοσμο πρεπει να κανουμε την Ελλαδα και το Δροσο να φυγουν απο τις καρεκλες τους.  :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Εμεις οι πιο μακρινοι πως θα τσιμπισουμε διαρκειας? Μονο με τρεξιμο καποιου απο Σαλονικη για την ωρα?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

goudas4

• Guest
Παιδιά τα διαρκείας μέχρι πότε θα πωλούνται?
Γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που λόγω των συνεχόμενων υποχρεώσεων αλλά και των διακοπών, που δεν έχει την οικονομική
δυνατότητα αυτή την περίοδο να αγοράσει...
Πάντως η αλήθεια είναι ότι πρέπει σιγά-σιγά να αρχίζουμε να αγοράζουμε μαζικά διαρκείας έτσι ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα φέτος και στο μπάσκετ!

Bayern4

• Guest
Mεχρι να αρχισει το πρωταθλημα.
κανεις την προεγγραφη με το 30% της τιμης του διαρκειας κ το εξοφλεις οταν θα πας να παρεις το καρτελακι

zagorakis

• Guest
ÍÅÏ ÙÑÁÑÉÏ ÓÔÁ ÅÉÓÉÔÇÑÉÁ ÄÉÁÑÊÅÉÁÓ
Áðü ôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåôáé üôé ãéá ôçí êáëýôåñç äõíáôÞ åîõðçñÝôçóç ôùí öéëÜèëùí ðïõ åðéèõìïýí ðïõ åðéèõìïýí íá ðñïìçèåõôïýí åéóéôÞñéá äéáñêåßáò, ïé ðñïåããñáöÝò óõíå÷ßæïíôáé óôá ãñáöåßá ôçò ÊÁÅ óôï ðáëáôÜêé êáèçìåñéíÜ (ÄåõôÝñá – ÐáñáóêåõÞ), áëëÜ ìå íÝï ùñÜñéï, áðü 9ð.ì. Ýùò êáé 7ì.ì.
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?&file=com_newsview&id=356

Offline maria-mtb

• Βασικός
ws pote 8a mporoume na agorasoume diarkeias?

fatal_invasion

• Guest
αν κρίνουμε από τις προήγουμενες χρονιές,λογικά όλο το χρόνο.

kostas4

• Guest
σημερα πηγα και πηρα διαρκειας για το μπασκετ.δεν παμε καθολου καλα.

τα γραφεια ηταν αδεια και μου ειπανε εκει οτι εχουνε πουληθει μονο 500-600 κομματια

οσοι μπορειτε να παρετε συντομα για να ανεβασουμε τον αριθμο.25 ευρω προκαταβολη δινεις και τα καρτελακια θα ειναι ετοιμα 15 σεπτεμβριου

shaman4

• Guest
σημερα πηγα και πηρα διαρκειας για το μπασκετ.δεν παμε καθολου καλα.

τα γραφεια ηταν αδεια και μου ειπανε εκει οτι εχουνε πουληθει μονο 500-600 κομματια

οσοι μπορειτε να παρετε συντομα για να ανεβασουμε τον αριθμο.25 ευρω προκαταβολη δινεις και τα καρτελακια θα ειναι ετοιμα 15 σεπτεμβριου

me lupei auto.
Alla to perimena...

O kosmos tou PAOK den einai akomi gia diarkeias sto basket.ego etsi pisteuo.

peja_4

• Guest
Ρε παιδια ουτε η κληρωση δεν εχει γινει ακομα!
Ουτε εγω πηρα ακομα που παιρνω τα τελευταια 4 χρονια.
Οταν θα γινει η προωθηση θα φτασουμε σιγουρα 4000

apostolos

• Guest
Ki egw pisteuw pws panw apo 3 xiliarika tha ta piasoume sigoura, afou edw tha parw egw pou den uparxei periptwsh na dw mats....An ontws einai hdh 500-600 den einai asxhma kathiste re, twra ginetai to roster, akoma sthn mpalla xwnei o kosmos, mia xara tha pame mhn anhsuxeite...