Υπάρχουν κάποια γεγονότα.
Σας τα λέω για να καταλάβετε κάποια πράγματα παραπάνω όσοι ενδιαφέρεστε για το μπάσκετ. Δεν πρόκειται να αρχίσω να απαντώ σε pm οπότε μην κάνετε τον κόπο. Αν θέλετε μη δίνετε βάση καθόλου. Στ' αρχίδια μου
Τα γεγονότα έχουν ως εξής.
Πριν ακόμη γίνουν όλα αυτά τα τραγελαφικά, πολύ πριν, όταν δεν υπήρχε άλλη λύση εκτός του Μπάνε στον ορίζοντα, ο ίδιος ο Μπάνε πίστευε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, με τον δικό του τρόπο.
Ο Μπάνε είχε και έχει όρεξη να βοηθήσει (απλά τότε είχε πολύ μεγαλύτερη όρεξη από τώρα που τον ξενέρωσε ο ΑΣ). Ήταν βέβαιος πως θα μπορέσει να παρουσιάσει μία αξιοπρεπή ομάδα του χρόνου.
Αλλά ήταν και δύσπιστος στο αν του επιτρέψουν να προσπαθήσει. Πριν περάει πολύς καιρός από τότε που τον κάλεσαν εμφανίστηκε ξαφνικά (για τον Μπάνε) η ομάδα Πατρίδα. Ο Μπάνε προσπάθησε να μάθει ποιοι είναι αυτοί και απόρρησε που ενώ τον κάλεσαν ως έσχατη λύση, τον έβαλαν ξαφνικά να είναι αντιμαχόμενη παράταξη με κάποιους άλλους. Με αυτούς δεν μπορούσε να συνεργαστεί, γιατί δεν ήθελε καμία από τις δύο πλευρές.
Έμενε η γνώμη του ΑΣ. Ο οποίος κάνει μέχρι σήμερα την πάπια. Και αν δεν είναι σίγουρο ακόμη αν προτιμά την ομάδα Πατρίδα (οι απόψεις διίστανται) είναι σίγουρο πως δεν θέλει τον Μπάνε. Σήμερα ο Μπάνε δικαιώθηκε για την απαισιοδοξία του.
Τέλος γεγονότων. Γνώμη τώρα.
Θα μου πεις γιατί τότε τον κάλεσαν; Μα είναι απλό. Για αχυράνθρωπο. Για μπροστάρη. Ο Μπάνε όμως είχε άλλα σχέδια. Και δεν τους βόλευαν.
Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε στωικά να βρει ο Κατσαρής εκείνη τη διοίκηση, που θα την ελέγχει απόλυτα. Η πλευρά Πατρίδα φαίνεται να του ξυνίζει του προέδρου και αυτό μάλλον θετικό είναι γι' αυτούς.
Για τον ΠΑΟΚ όμως θα ήταν θετικό να ηγηθεί ο Μπάνε της ΚΑΕ και να τον σηκώσει ο λαός στις πλάτες του με τα διαρκείας.
Θα πω όμως για πολλοστή φορά πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αμφισβητήσει την τελική επιλογή του προέδρου του ΑΣ, ο οποίος εκλέχτηκε πανηγυρικά πριν λίγες μόλις μέρες. Είτε τον ψήφισε, είτε όχι. Αν δεν μετείχε τότε είναι απαγορευτικό. Του εμπιστευτήκαμε όλοι, ψήφισαν ή όχι, απείχαν ή όχι, με πλήρη εμπιστοσύνη το μέλλον του ΠΑΟΚ. Εγώ λοιπόν θα κάνω πάσο στην επιλογή των πολλών και θα στηρίξω την όποια επιλογή Κατσαρή.
Αυτό με υποχρεώνουν οι συνοπαδοί μου. Θα γκρινιάζω, θα κρίνω, αλλά θα σεβαστώ ταπεινά το ότι ο Κατσαρής είναι καθολικά αποδεκτός από το λαό του ΠΑΟΚ.
Με κανέναν δεν είσαι σίγουρος αν σε δαγκώσει. Εγώ πάντως θα το ριψοκινδύνευα με τον Μπάνε. Για τον ίδιο λόγο που το κάνω με τον Ζαγοράκη.
Τώρα θα το κάνω με κάποιον άλλον. Μπορεί να διαφωνώ με κάθε τρόπο και για κάθε δυνατό λόγο αλλά έχω αποφασίσει να ακολουθάω τους πολλούς πλέον που ξέρουν. Μακάρι να έχουν δίκιο.
Αυτά και Over στο παρών θέμα.