Author Topic: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο  (Read 18397 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Απ: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο
« Reply #600 on: May 31, 2009, 13:12:41 »

θελει μεγαλη προσοχη.........ποιος θα ειναι πισω απο τον μπανε εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια...........

Και οι δύο κινήσεις που ενδιαφέρονται να σχηματίσουν διοίκηση πρωτοδικείου προτείνουν επικεφαλή τον Πρέλεβιτς.
Η μία κίνηση είναι από τους παλαιμάχους και η άλλη από Πατρίδα, Χατζησπύρο κλπ. Επίσης και οι δύο κινήσεις υποστηρίζουν ότι θα ενισχύσουν οικονομικά την διοίκηση Πρέλεβιτς εφόσον σχηματίσουν διοίκηση.
Στα πλαίσια της ενότητας και της στήριξης στον Μπάνε, ευχή μου είναι να σχηματιστεί μια διοίκηση με μπροστάρη τον Πρέλεβιτς και να συμπεριληφθούν σύμβουλοι και από τις δύο κινήσεις.
Υπάρχει διαβεβαιώση επίσης ότι τον Μπάνε θα στηρίξουν οικονομικά οι Βιολίδης, Κατσαρής, Γαλατσόπουλος και Αμοιρίδης, όταν παραστεί ανάγκη, χωρίς βεβαίως να εμπλακούν οι ίδιοι στην διοίκηση του.
Νομίζω ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, μέχρι τώρα. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν ως βασική αρχή την προσφορά τους στον ΠΑΟΚ και όχι την προσωπική προβολή. Μέχρι τώρα, οι εξελίξεις οδηγούν προς το ποθούμενο.

Φιλε Alamana...
επειδη πρεπει να βγαλουμε καποιο συμπερασμα, μεσα απο καποιο (εστω υποτυπωδη) διαλογο, θα ηθελα να μου πεις τι αλλαξε απο τοτε  που εγραφες αυτα..
Δηλαδη τοτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΤΑΞΕΙΣ δεν γνωριζαν οτι ο Μπανε(ισως) χρωσταει?
Ειδικα οι κοι ΚΑΤΣΑΡΗΣ, ΒΙΟΛΙΔΗΣ που θα τον στηριζαν(απ οτι ελεγαν κατα τα γραφομενα σου)?
Ποτε το εμαθαν?
Γιατι δεν μας το κοινοποιουν, οτι αυτο ειναι το προβλημα?
Το οτι ο Μπανε ηταν στις προηγουμενες διοικησεις, αυτο δεν λεει τιποτα, διοτι και ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ηταν μεσω του ΑΣ..Αν δεν κανω λαθος στην διοικηση πρωτοδικειου θα υπαρχει και ανθρωπος του ΑΣ..Δεν γινεται αλλιως..Μηπως λοιπον(με το δικο σου σκεπτικο),θελουν να ΜΗΝ φανουν ορισμενα πραγματα,αφηνοντας (και)τον Μπανε απ εξω?  ΛΕΩ....

Στα ρωταω αυτα γιατι νομιζω οτι με τον διαλογο κατι βγαινει.....

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #601 on: May 31, 2009, 14:06:24 »
μου φερνει μνημες το σημερινο σκηνικο στο μπασκετ απο τα περσινα γεγονοτα, τοτε ειχαμε τον σωσια δροσο με τους κλεισμενους παιχτες τον κλεισμενο προπονητη την ομαδα ευρωλιγκας που θα φτιαχνε με την οικονομικη επιφανεια που θα χε (την ποια ?) κ απο την αλλη ειχαμε τους παλαιμαχους που διεκδηκουσαν κ αυτοι την προεδρια της ΚΑΕ (καραμπερης) , τωρα εχουμε τον μπανε ο οποιος βγηκε μπροστα απο ανθρωπους που και καλα μεχρι χθες τον στηρηζαν αλλα παλι τον αφησαν μονο, και τον πατριδα με το ρευστο που ειναι ετοιμος να βαλει στην καε (αληθεια τι φρουτο ειναι αυτος κανεις δν ξερει) ελπιζω του χρονου μην εχουμε παλι ιδιο σιριαλ με παλαιμαχο και ντεμεκ σωσια με ρευστο, το μονο που μας εμεινε πλεον να θημομαστε πως ηταν καποτε αυτη η ομαδα ειναι τα βιντεακια στο  youtube κ τα αποκοματα των εφημεριδων κρεμασμενα στους σ.φ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #602 on: May 31, 2009, 14:32:45 »
Τότε για ποιό λόγο η επιτροπή του ΑΣ δεν πριμοδοτεί την πλευρά Πατρίδα, δίνοντάς τους εντολή να σχηματίσουν διοίκηση πρωτοδικείου; Απλά ο Μπάνε θα αναγκαστεί να κάνει στην άκρη. Μήπως γενικότερα ορισμένους απλά δεν τους συμφέρει να βγει διοίκηση που θα κάνει τον οικονομικό έλεγχο από το 2004; Και από το φόβο μην βγουν άπλυτα ορισμένων ΠΑΟΚαρχών στη φόρα απλά κωλυσιεργούν;

Και ποιά η στάση των συνδέσμων σε αυτό το θέμα, κουβέντα δεν ακούγεται από τους σφ για το ζήτημα του μπάσκετ...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #603 on: May 31, 2009, 14:56:49 »
ειχα υποσχεθει πως δεν θα γραψω για τα διοικητικα γιατι ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ απαισιοδοξος.........την υποσχεση μου την κρατησα εν μερει σιωποντας εδω και καιρο........δεν μπορω ομως να βλεπω να "τσακωνονται" τα αδελφια μου για το ποια προταση ειναι η καλυτερη ή η λιγοτερο κακη!δεν θα παρω θεση, απλως επειδη ειμαι εκτος απο ΠΑΟΚτσης και μπασκετοφιλος εδω και πολλα χρονια θα παραθεσω την σημερινη κατασταση της Α1 και εσεις θα κρινεται αν μπορουμε να ειμαστε αισιοδοξοι οχι μονο για τον ΠΑΟΚ αλλα γενικα για το ελληνικο μπασκετ..........

Περυσι για πρωτη φορα στην ιστορια της Α1 ομαδα που ειχε κερδισει την ανοδο(δεν θυμαμαι ποια ηταν) δεν καταφερε λογω χρεων να συμμετασχει αλλα την εξαγορασε η καβαλα και ετσι ανεβηκε εκεινη!Ανοδος στην Α1 με εξαγορα!

ΦΕΤΟΣ..........

Το περιστερι που μεγαλουργησε την δεκαεται του '90 ευτυχως ξανανεβαινει κατηγορια αλλα ο προεδρος της αποχωρει μη αντεχωντας οικονομικα και η ομαδα ειναι στον αερα!

Πανιωνιος:ο προεδρος λιανος εχει αφησει ανοικτο το ενδεχομενο ακομη και να αποχωρησει αλλα σιγουρα θελει τουλαχιστον καποιον να βοηθησει οικονομικα......και μιλαμε για την ομαδα που ΦΕΤΟΣ επαιξε ευρωλιγκα.........

Μαρουσι:ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο βωβος αποχωρει και η χρυση εποχη του μπασκετικου αμαρουσιου θα μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και θα την διαδεχτει η μιζερια!

Αεκ:αυτη τη στιγμη δεν μπορει να κανει καμια μεταγραφη ξενων παικτων και ειναι με το ενα ποδι στην πτωχευση και την Β' εθνικη!

ΠΑΟΚ:τα ιδια με την αεκ και χειροτερα.....αυτη τη στιγμη δεν εχει ΚΑΝ δικαιωμα συμμετοχης στο πρωταθλημα!

Ολυμπια λαρισας:τα οργανα αρχισαν περυσι και θα συνεχιστουν με τον προεδρο της στα ορια της χρεωκοπιας!

Ηρακλης:μια απο τις παραδοσιακοτερες δυναμεις στο ελληνικο μπασκετ παραμενει στην Α2 χωρις να φαινεται καμια ελπιδα στον οριζοντα οτι μπορει να επανακαμψει......

Απολλων Πατρων:μια ομαδα με συνεχη αξιοπρεπη παρουσια στην Α1 που μεχρι πριν απο μερικα χρονια ειχε μια πολυ καλη ομαδα με χαριση-λιαδελη-πεττα-μπαρλο-αργυροπουλο-κουμπουρα κτλ οχι απλως παραμενει στην Α2 αλλα ειναι και αυτη στα ορια της χρεωκοπιας χρωστοντας στους ΠΑΝΤΕΣ!

θα θεσω δυο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ερωτηματα:

1ον:γιατι ο κοκκαλης σταματησε τα τελευταια 7-8 χρονια να βαζει χρημα στο μπασκετ;ειναι κοροιδο;δεν εχει λεφτα;γιατι το εκανε στην δεκαετια του '90;

2ον:γιατι ο κυριακου δεν βαζει χρημα στον πανελληνιο;δεν θα μπορουσε εδω και χρονια να βαλει χρημα να παιρνει χαλαρα την 3η θεση της ευρωλιγκας;δεν μπορει να φαει για πλακα αρη-πανιωνιο-μαρουσι;

και θα κλεισω λεγοντας πως ο κατα τα αλλα σιχαμερος δημοσιογραφισκος τασος μαγουλας εχει δικιο οταν λεει πως το μπασκετ πλεον δεν εχει φραγκα ακομη και οταν παιζεις ευρωλιγκα!και γι'αυτο μονο οι μεγιστανες-τρελοι γιαννακοπουλοι "τα χωνουν" χρονια οπως επισης και οι μαφιοζοι οι ρωσοι της ΤΣΣΚΑ!
Γι'αυτο στο μπασκετ οχι απλως δεν μπαινουν νεοι σοβαροι επενδυτες αλλα φευγουν και αυτοι που υπηρχαν!Το μπασκετ εδω και 10 περιπου χρονια ΔΕΝ εχει εσοδα και γι'αυτο μην τσακωνεστε ουτε για τον μπανε ουτε για τον πατριδα.........εγω θεωρω οτι ο μπανε δεν ειναι περιπτωση ζαγορακη(δηλ.που θα ενοποιησει ολους τους ΠΑΟΚτσηδες).....τετοια περιπτωση ειναι μονο ο πετζα αλλα αυτο μαλλον δεν θα γινει ποτε, οποτε.........δεν ξερω αν θα ξαναγεννηθει το ελληνικο μπασκετ και ο ΠΑΟΚ παντως αυτη τη στιγμη ειναι ΝΕΚΡΑ και τα δυο δεν φαινεται να αλλαζει αυτο στο αμεσο μελλον.........

Υ.Γ. τελικα δεν αντεξα και το εκανα το σχολιακι μου στο τελος!

Υ.Γ.2 :Sorry για το μακροσκελες αρθρακι!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #604 on: May 31, 2009, 15:38:46 »

θελει μεγαλη προσοχη.........ποιος θα ειναι πισω απο τον μπανε εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια...........

Και οι δύο κινήσεις που ενδιαφέρονται να σχηματίσουν διοίκηση πρωτοδικείου προτείνουν επικεφαλή τον Πρέλεβιτς.
Η μία κίνηση είναι από τους παλαιμάχους και η άλλη από Πατρίδα, Χατζησπύρο κλπ. Επίσης και οι δύο κινήσεις υποστηρίζουν ότι θα ενισχύσουν οικονομικά την διοίκηση Πρέλεβιτς εφόσον σχηματίσουν διοίκηση.
Στα πλαίσια της ενότητας και της στήριξης στον Μπάνε, ευχή μου είναι να σχηματιστεί μια διοίκηση με μπροστάρη τον Πρέλεβιτς και να συμπεριληφθούν σύμβουλοι και από τις δύο κινήσεις.
Υπάρχει διαβεβαιώση επίσης ότι τον Μπάνε θα στηρίξουν οικονομικά οι Βιολίδης, Κατσαρής, Γαλατσόπουλος και Αμοιρίδης, όταν παραστεί ανάγκη, χωρίς βεβαίως να εμπλακούν οι ίδιοι στην διοίκηση του.
Νομίζω ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, μέχρι τώρα. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν ως βασική αρχή την προσφορά τους στον ΠΑΟΚ και όχι την προσωπική προβολή. Μέχρι τώρα, οι εξελίξεις οδηγούν προς το ποθούμενο.

Φιλε Alamana...
επειδη πρεπει να βγαλουμε καποιο συμπερασμα, μεσα απο καποιο (εστω υποτυπωδη) διαλογο, θα ηθελα να μου πεις τι αλλαξε απο τοτε  που εγραφες αυτα..
Δηλαδη τοτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΤΑΞΕΙΣ δεν γνωριζαν οτι ο Μπανε(ισως) χρωσταει?
Ειδικα οι κοι ΚΑΤΣΑΡΗΣ, ΒΙΟΛΙΔΗΣ που θα τον στηριζαν(απ οτι ελεγαν κατα τα γραφομενα σου)?
Ποτε το εμαθαν?
Γιατι δεν μας το κοινοποιουν, οτι αυτο ειναι το προβλημα?
Το οτι ο Μπανε ηταν στις προηγουμενες διοικησεις, αυτο δεν λεει τιποτα, διοτι και ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ηταν μεσω του ΑΣ..Αν δεν κανω λαθος στην διοικηση πρωτοδικειου θα υπαρχει και ανθρωπος του ΑΣ..Δεν γινεται αλλιως..Μηπως λοιπον(με το δικο σου σκεπτικο),θελουν να ΜΗΝ φανουν ορισμενα πραγματα,αφηνοντας (και)τον Μπανε απ εξω?  ΛΕΩ....

Στα ρωταω αυτα γιατι νομιζω οτι με τον διαλογο κατι βγαινει.....

Προφανώς, ούτε αυτοί ήξεραν για τα φημολογούμενα οικονομικά προβλήματα του Μπάνε, αλλά φυσικά δεν το γνωρίζαμε και εμείς.
Ξέραμε ότι ο Μπάνε ήταν στις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά ποντάροντας στην ανάγκη που θα είχε για την οικονομική στήριξη μας (διαρκείας-εισιτήρια) θα τον πιέζαμε για να προχωρήσει στον έλεγχο. Όλα αυτά βέβαια, θα μπορούσαν να ισχύουν αν ο Μπάνε ήταν οικονομικά ισχυρός και δεν είχε ανάγκη κανέναν.
Αν ισχύουν όσα ακούγονται, τότε είναι εκ των πραγμάτων ευάλωτος.

Τότε για ποιό λόγο η επιτροπή του ΑΣ δεν πριμοδοτεί την πλευρά Πατρίδα, δίνοντάς τους εντολή να σχηματίσουν διοίκηση πρωτοδικείου; Απλά ο Μπάνε θα αναγκαστεί να κάνει στην άκρη. Μήπως γενικότερα ορισμένους απλά δεν τους συμφέρει να βγει διοίκηση που θα κάνει τον οικονομικό έλεγχο από το 2004; Και από το φόβο μην βγουν άπλυτα ορισμένων ΠΑΟΚαρχών στη φόρα απλά κωλυσιεργούν;

Και ποιά η στάση των συνδέσμων σε αυτό το θέμα, κουβέντα δεν ακούγεται από τους σφ για το ζήτημα του μπάσκετ...

Πως να πριμοδοτήσει η επιτροπή του ΑΣ την πλευρά Πατρίδα, την στιγμή που απέσυρε την πρόταση της;
Επίσης, αν ο ΑΣ δώσει το χρήσμα στην πλευρά Πατρίδα την στιγμή που υπάρχει εν ισχύ η πρόταση Μπάνε, τότε πάντα θα πλανιέται από πάνω της, η λύση που απέριψε ο ΑΣ.
Θα υπάρχει κόσμος που θα λέει ότι ο ΑΣ, ότι έκανε επιλογή που τελικά ίσως δεν ήταν η καλύτερη για την ΚΑΕ.

Λυπήθηκα που αναφέρθηκα για τον λόγο που μας φοβίζει η πρόταση Μπάνε. Οι σημαίες πρέπει να μένουν ψηλά στον ιστό και κανείς μας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι η μεγαλύτερη σημαία στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.
Μακάρι όσα ακούσαμε να είναι ψέμματα και τελικά να μην ισχύουν όσα έγραψα. Θεώρησα υποχρέωση μου όμως να τα αναφερω, επειδή πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν ενεργούμε δόλια με σκοπιμότητες, αλλά πάντα για το καλο του συλλόγου.
« Last Edit: May 31, 2009, 17:13:36 by ÄéêÝöáëïò »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #605 on: May 31, 2009, 15:50:42 »
Τότε το μπαλάκι βρίσκεται αποκλειστικά στο χέρι της πλευράς Πατρίδα, ή όποιου άλλου εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις τύχες της ΚΑΕ. Αν γνώριζαν τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ο Μπάνε, για ποιό λόγο απέσυραν την πρότασή τους;

@rebel-Alamana προσωπικά δεν έχω καμμία πρόθεση να μαλώσω με κανέναν, απλά επιζητώ μια ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με τα του μπάσκετ μιας και βλέπω άλλο ένα καλοκαίρι αγωνίας και λαχτάρας σχετικά με τις μοίρες της δύσμοιρης αυτής ομάδας... Ως ένας οπαδός που μεγάλωσα με τις δόξες του μπασκετικού ΠΑΟΚ όσες επιτυχίες και διακρισεις έρθουν από το ποδόσφαιρο, δεν θα ησυχάσω αν δεν δω και το μπάσκετ να στέκεται και πάλι στα πόδια του και να διεκδικεί όσα πραγματικά του ανήκουν και του αξίζουν...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #606 on: May 31, 2009, 16:00:59 »
Τότε το μπαλάκι βρίσκεται αποκλειστικά στο χέρι της πλευράς Πατρίδα, ή όποιου άλλου εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις τύχες της ΚΑΕ. Αν γνώριζαν τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ο Μπάνε, για ποιό λόγο απέσυραν την πρότασή τους;

Επίσης, αν ο ΑΣ δώσει το χρήσμα στην πλευρά Πατρίδα την στιγμή που υπάρχει εν ισχύ η πρόταση Μπάνε, τότε πάντα θα πλανιέται από πάνω της, η λύση που απέριψε ο ΑΣ.
Θα υπάρχει κόσμος που θα λέει ότι ο ΑΣ, ότι έκανε επιλογή που τελικά ίσως δεν ήταν η καλύτερη για την ΚΑΕ.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #607 on: May 31, 2009, 16:01:42 »
επιζητώ μια ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με τα του μπάσκετ μιας και βλέπω άλλο ένα καλοκαίρι αγωνίας και λαχτάρας σχετικά με τις μοίρες της δύσμοιρης αυτής ομάδας... Ως ένας οπαδός που μεγάλωσα με τις δόξες του μπασκετικού ΠΑΟΚ όσες επιτυχίες και διακρισεις έρθουν από το ποδόσφαιρο, δεν θα ησυχάσω αν δεν δω και το μπάσκετ να στέκεται και πάλι στα πόδια του και να διεκδικεί όσα πραγματικά του ανήκουν και του αξίζουν...

Bayern4

• Guest
« Reply #608 on: May 31, 2009, 16:10:49 »
περιμενε κανεις οτι ο Μπανε θα εμπαινε με χρηματα;;

η ομαδα του Πατριδα ειχε αποσυρθει επειδη ο ΑΣ στηριζε περισσοτερο την κινηση του Μπανε;

rounos

• Guest
« Reply #609 on: May 31, 2009, 16:21:23 »
Φαινεται οτι την ομαδα Πατριδα,καποιοι μεσα στον ΑΣ,δεν τη βλεπουν με "καλο" ματι.Ισως επειδη κανανε δηλωσεις για ελεγχο απο το 2004.Γι'αυτο και δεν νομιζω να ισχυει η αποσυρση ενδιαφεροντος.Πιο πολυ για "κοκκινη καρτα" προς αυτους δειχνει η δουλεια.....

Για τον Μπανε,στα προσωπικα του σκαλωνει η δουλεια.Λογικο λεω εγω,ασχετα αν ειναι πολυ αγαπητος στον κοσμο.Μακαρι παντως να μην ισχυουν αυτα που γραφονται γι'αυτον.

SKAILS

• Guest
« Reply #610 on: May 31, 2009, 16:58:36 »

pappous
και θα κλεισω λεγοντας πως ο κατα τα αλλα σιχαμερος δημοσιογραφισκος τασος μαγουλας εχει δικιο οταν λεει πως το μπασκετ πλεον δεν εχει φραγκα ακομη και οταν παιζεις ευρωλιγκα!και γι'αυτο μονο οι μεγιστανες-τρελοι γιαννακοπουλοι "τα χωνουν" χρονια οπως επισης και οι μαφιοζοι οι ρωσοι της ΤΣΣΚΑ!
Γι'αυτο στο μπασκετ οχι απλως δεν μπαινουν νεοι σοβαροι επενδυτες αλλα φευγουν και αυτοι που υπηρχαν!Το μπασκετ εδω και 10 περιπου χρονια ΔΕΝ εχει εσοδα και γι'αυτο μην τσακωνεστε ουτε για τον μπανε ουτε για τον πατριδα.........εγω θεωρω οτι ο μπανε δεν ειναι περιπτωση ζαγορακη(δηλ.που θα ενοποιησει ολους τους ΠΑΟΚτσηδες).....τετοια περιπτωση ειναι μονο ο πετζα αλλα αυτο μαλλον δεν θα γινει ποτε, οποτε.........δεν ξερω αν θα ξαναγεννηθει το ελληνικο μπασκετ και ο ΠΑΟΚ παντως αυτη τη στιγμη ειναι ΝΕΚΡΑ και τα δυο δεν φαινεται να αλλαζει αυτο στο αμεσο μελλον.........

Υ.Γ. τελικα δεν αντεξα και το εκανα το σχολιακι μου στο τελος!

Υ.Γ.2 :Sorry για το μακροσκελες αρθρακι!

για αλλη μια φορα συμφωνω απολυτα μαζι σου,οχι μονο σ αυτα,αλλα κ στα πιο πανο που εγραψες....Ειμαι κ εγω απαισιοδοξος,παρα την μικρη ηλικια μου εχω παρει πολλες χρονιες διαρκειας κ πρωτη φορα μεσα στη χρονια το ειχα γραψει κιολας δε θελω να βλεπω ΠΑΟΚ!!Εχω πικραθει απιστευτα πολυ για ολους κ για ολα,δλδ για το αδειο παλατακι κ τισ διοικησεις,πρωτη φορα θα απουσιασω κ εγω απο το παλατακι,δεν το αντεχω[..Λυση για μενα θα ταν ενα σχημα με αμοιριδη και βιολιδη/b]2 ανθρωπους που βαλαν λεφτα στο μπασκετ και ειναι αξιολογοι.Φυσικα και ο αλεξοπουλος,απλα δεν βλεπω να ερχεται.

[/quote]

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #611 on: June 01, 2009, 04:21:24 »
Ρε παιδιά, σόρι κιόλας αλλά δεν μπορώ να βλέπω και να διαβάζω τέτοιες απόψεις... Καταλαβαίνω τη μεγάλη πίκρα που όπως και γω άλλωστε, τρώει τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚτσής από το μπάσκετ, αλλά είμαστε οπαδοί την τρέλα μου, δε γίνεται να απέχουμε και να αδιαφορούμε για την τύχη της ομάδας μας... Λες και εμένα δεν πονάνε τα μάια μου να βλέπω διάφορα γατάκια τόσα χρόνια να φοράνε τη φανέλα που τίμησαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαικού μπάσκετ...

Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όσο και αν πονάει αυτή η αλήθεια... Ο ΠΑΟΚτσής έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα εδώ και μια δεκαετία, από τότε που πήραμε το τελευταίο Κύπελλο και η ομάδα μετακόμισε στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚτσής για να σωθεί η ομάδα του ποδοσφαίρου έχει κάνει καταλήψεις, διαδηλώσεις, συγκρούσεις με την αστυνομία και το κράτος... ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟς ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ...

Το χω γράψει εδώ μεσα επανειλημένως και θα το ξαναγράψω: μονάχα ο κόσμος μπορεί να σώσει την ομάδα, αυτός και κανείς άλλος. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορεί... Θέλει;;;

Ας μιλήσουμε τώρα για το Ρικέλμε, το εύθυμο break έλαβε τέλος.  :P

northeagle_4

• Guest
« Reply #612 on: June 01, 2009, 07:12:35 »
ας βγει καποιος να μιλησει και να παει αληθειες,φτανει πια αυτο το ξεφτιλικι.....

LFPADRAM

• Guest
« Reply #613 on: June 01, 2009, 10:19:43 »
Áëåîüðïõëïò: «ÁõôïêñéôéêÞ ãéá ôçí êáôÜíôéá»

Ôï ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ äéÜãåé ãéá áêüìç ìéá ÷ñïíéÜ äýóêïëåò óôéãìÝò. Ôá ðñÜãìáôá ðáñáìÝíïõí äýóêïëá, üðùò ôïíßæïõí ïé ßäéïé ïé äéïéêïýíôåò, êé üðùò âåâáßùò êáôáëáâáßíåé ï ßäéïò ï êüóìïò ôçò ïìÜäáò. Óôéò óêÝøåéò üëùí åßíáé íá âñåèåß ôï äéÝîïäï, áëëÜ ðþò èá ãßíåé áõôü üôáí ðáñáôçñåßôáé êáé öÝôïò ðáñáãïíôéêÞ Ýíäåéá, áðïõóßá ïñÜìáôïò, áðñïèõìßá üëùí üóùí «ìðïñïýí». Ï êáèÝíáò ãéá ôïõò äéêïýò ôïõ ëüãïõò. Ôï ìõáëü üëùí üóùí óêÝöôïíôáé êÜðïéïí ðïõ íá Ý÷åé ôçí ïéêïíïìéêÞ äõíáôüôçôá ðÜåé êáôåõèåßáí êáé ðñþôá óôïí Áðüóôïëï Áëåîüðïõëï. Êé áí óôéò óêÝøåéò ôïõ ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ Þôáí íá ãßíåé ìéá êñïýóç, ï ßäéïò ï ðñþçí ðñüåäñïò äÞëùóå ÷èåò ôï âñÜäõ óôï «Ì» åðéóôñÝöïíôáò áð’ ôçí ÁèÞíá ðùò ïé óõíèÞêåò äåí ôïõ åðéôñÝðïõí íá áó÷ïëçèåß åíåñãÜ ìå ôï ôìÞìá ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ.

«Åßìáé åêôüò Èåóóáëïíßêçò ãéá áñêåôÝò çìÝñåò, üìùò áõôü äå óçìáßíåé üôé äåí åíçìåñþíïìáé ãéá ôéò åîåëßîåéò Þ üôé äåí îÝñù ôé óõíÝâç ìå ôéò åêëïãÝò êáé ðñéí áð’ áõôÝò» ôüíéóå ÷áñáêôçñéóôéêÜ.

Óôï åñþôçìá – ôï ïðïßï ôïõ Ý÷åé ôåèåß áñêåôÝò öïñÝò óôï ðáñåëèüí, áðü ôüôå ðïõ áðï÷þñçóå áð’ ôçí ÊÁÅ, ãéá ôï áí ðñïôßèåôáé íá áó÷ïëçèåß êáé ðÜëé ìå ôá «êïéíÜ», ï ê. Áëåîüðïõëïò õðïóôÞñéîå ðùò: «áõôÞ ôç óôéãìÞ ôï ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ ðáñáìÝíåé, Ýôóé üðùò åßíáé ïé óõíèÞêåò, Ýîù áð’ ôá åíäéáöÝñïíôÜ ìïõ. Äåí åíäéáöÝñïìáé íá áó÷ïëçèþ ìå ôçí Ýííïéá ðïõ åóåßò Þ ï êüóìïò åííïåß, õðü ôéò óõíèÞêåò ðïõ åðéêñáôïýí ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá» õðïãñÜììéóå.

Ðïéåò óõíèÞêåò åííïåß; Äå èÝëçóå íá îåêáèáñßóåé: «äåí èá Þèåëá íá êÜíù êÜðïéï ó÷üëéï åð’ áõôïý». Êáé óôçí ðáñáôÞñçóç ãéá ôï áí óôåíá÷ùñéÝôáé ãéá ôï ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçí êáôÜóôáóç ðïõ õðÜñ÷åé åäþ êáé ëßãá ÷ñüíéá; «ÖõóéêÜ êáé óôåíá÷ùñéÝìáé ìå áõôÞí ôçí êáôÜíôéá. Ãíùñßæù ôé óõìâáßíåé, åíçìåñþíïìáé êé åãþ üðùò üëïò ï êüóìïò. Ôï üôé óôåíá÷ùñéÝìáé êé åãþ, üðùò üëïé ïé ÐÁÏÊôóÞäåò, äå óçìáßíåé üôé èá áó÷ïëçèþ. Ìå áõôÝò ôéò óõíèÞêåò ðïõ õðÜñ÷ïõí, äåí ìðïñþ íá ôï êÜíù êáé ôï îÝñïõí êáëÜ áõôü üóïé ìå ãíùñßæïõí. Áò êÜíïõìå üëïé ôçí áõôïêñéôéêÞ ìáò ãéá ôçí êáôÜóôáóç ðïõ Ý÷åé öôÜóåé ç ïìÜäá ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ. Áõôü ÷ñåéÜæåôáé ðñþôá, áð’ üëïõò. ÁõôüêñéôéêÞ».

Âåâáßùò óôïí Á.Ó. îÝñïõí ôéò äéáèÝóåéò, åäþ êáé ÷ñüíéá, ôïõ ðñþçí ðñïÝäñïõ. ÁëëÜ åëðßæïõí ðùò óå ìéá óõíôïíéóìÝíç êßíçóç áðü ìÝñïõò ôïõò äåí èá Þôáí áñíçôéêüò ãéá ìéá äéáöÞìéóç óôçí ïìÜäá ãéá ôç íÝá ÷ñïíéÜ.
http://www.metropolisradio.gr/10657

Êáé êëåéíïõìå ìå ëáêç áëåîïðïõëï ï ïðïéïò ðáíôá èá ìáò ÷áñéóåé êáðïéåò äçëùóåéò áëëá ìå÷ñéò åêåé öõóéêá...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #614 on: June 01, 2009, 10:26:43 »
Ο Τρισεκατομυριούχος κωλύεται.....Χάσαμε ένα τεράστιο κελεπούρι ρε πούστη μ.....άσε που θα αναλάμβανε και την ΠΑΕ μετά απο συντονισμένες προσπάθειες του Προεδράρα Κατσαρή.....

northeagle_4

• Guest
« Reply #615 on: June 01, 2009, 16:41:42 »
αφου το μπασκετ εχει γηπεδο πως να ειναι στα ενδιαφεροντα του ? βρε ουσσσσσσσσσσστ ...........

northeagle_4

• Guest
« Reply #616 on: June 01, 2009, 23:14:03 »
http://www.sport-fm.gr/article/179279

«Ï ÷ñüíïò åßíáé ÷ñÞìá êáé ï ÐÁÏÊ äåí Ý÷åé ðåñéèþñéá…»

¸êêëçóç ðñïò ôïí ÅñáóéôÝ÷íç ÐÁÏÊ íá äþóåé ôï «ðñÜóéíï öùò» ãéá ôçí äçìéïõñãßá äéïßêçóçò ðñùôïäéêåßïõ óôçí ÊÁÅ, áðçýèõíå ï ÌðÜíå ÐñÝëåâéôò, ìéëþíôáò óôï "ExtraSport". «Ï ÷ñüíïò åßíáé ÷ñÞìá êáé ï ÐÁÏÊ äåí Ý÷åé ðåñéèþñéá íá ÷Üíåé êáíÝíá áðü ôá äõï. Ç ðñüôáóç ðïõ Ý÷ù êáôáèÝóåé Þôáí ãéá äçìéïõñãßá äéïßêçóçò Ðñùôïäéêåßïõ ãéá íá ìðïñåß ç ïìÜäá íá ëåéôïõñãÞóåé. ¸÷åé ðåñÜóåé Ýíáò ìÞíáò êáé äåí Ý÷åé ãßíåé êÜôé áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç. ÅðåéäÞ ï ÷ñüíïò åßíáé ÷ñÞìá, êÜèå ìÝñá ðïõ ðåñíÜåé êÜíåé æçìéÜ óôçí ïìÜäá ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ. Áõôü ðïõ ÷ñåéÜæåôáé, åßíáé íá áñ÷ßóåé íá äïõëåýåé ï ÐÁÏÊ êé üôáí äïõëåýåé ôï óýóôçìá Ýñ÷ïíôáé êáé ôá ÷ñÞìáôá», ôüíéóå ó÷åôéêÜ ìå ôï «öëÝãïí» æÞôçìá.

«Äåí ìðïñïýìå íá êÜíïõìå Üëìáôá üôáí ðñÝðåé íá êÜíïõìå ðñïóåêôéêÜ âÞìáôá. Ç ðñïôåñáéüôçôá åßíáé íá äçìéïõñãçèåß äéïßêçóç êáé ôï åðüìåíï åßíáé íá ðÜñåé ìÝñïò ï ÐÁÏÊ óôï ÐñùôÜèëçìá. Äåí ìðïñþ íá îÝñù ðïõ èá ïäçãÞóåé áõôÞ ç êáôÜóôáóç. ÐåñéìÝíù ìéá áðÜíôçóç áðü ôïí ÅñáóéôÝ÷íç ãéá ôï ôé èá ãßíåé. Óå üëï áõôü ôï ÷ñüíï ðïõ Ý÷åé ðåñÜóåé, èá ìðïñïýóå íá åß÷å äåßîåé ï ÐÁÏÊ ðñïò ôá Ýîù ôï ôé ìðïñåß íá êÜíåé ãéá íá ðñïóåëêýóåé óõíåñãáóßåò ìå åðé÷åéñçìáôßåò êáé íá Ý÷åé åîáóöáëßóåé ÷ñÞìáôá ãéá íá êéíçèåß. Äåí õðÜñ÷åé ðñüôáóç, åìÝíá ìïõ æçôÞèçêå íá çãçèþ ìéáò äéïßêçóçò Ðñùôïäéêåßïõ êáé ôßðïôå ðáñáðÜíù. Ðïéá ðñüôáóç íá êáôáèÝóù; Åãþ ëÝù üôé ðñÝðåé íá ó÷çìáôéóôåß ìéá äéïßêçóç ðïõ èá ëýíåé ðñïâëÞìáôá ãéá íá ìðïñÝóåé ç ïìÜäá íá óõììåôÜó÷åé óôï ðñùôÜèëçìá», äÞëùóå ÷áñáêôçñéóôéêÜ êáé ðñüóèåóå:

«Ï ÅñáóéôÝ÷íçò Ý÷åé äçìéïõñãÞóåé ìéá åðéôñïðÞ, óõíáíôçèÞêáìå äõï öïñÝò, êáé ôéò äõï ìïõ äüèçêå Ýíá åñùôçìáôïëüãéï ôï ïðïßï óõìðëÞñùóá êáé ôï ðáñÝäùóá ôçí åðüìåíç çìÝñá, áëëÜ äåí õðÞñîå áíôáðüêñéóç. Ï åñáóéôÝ÷íçò õðïóôçñßæåé üôé ðñÝðåé íá Ý÷ïõí åããõÞóåéò ãéá ôçí ÊÁÅ, áëëÜ åðé÷åéñçìáôéêü ðëÜíï ôñéåôßáò Þ ðåíôáåôßáò äåí ìðïñåß íá õðÜñîåé ãéá Ýíáí áðëü ëüãï : ¼óï õðÜñ÷åé ðñüâëçìá ìå ôï éäéïêôçóéáêü êáé ôéò ìåôï÷Ýò, êáíÝíáò óïâáñüò êáé ìåãÜëïò åðé÷åéñçìáôßáò äåí èá áó÷ïëçèåß ìå ôçí ÊÁÅ».

ÔÝëïò ï ÌðÜíå ÐñÝëåâéôò ìßëçóå êáé ãéá Üëëïõò åðßäïîïõò õðïóôçñéêôÝò ôçò ðñïóðÜèåéÜò ôïõ ðïõ üìùò áðïãïçôåýôçêáí áðü ôçí êáèõóôÝñçóç: «Ìå Ý÷ïõí ðëçóéÜóåé êÜðïéïé Üíèñùðïé ðïõ Þèåëáí íá âïçèÞóïõí áëëÜ âëÝðïíôáò áõôÞ ôçí êáèõóôÝñçóç, áðïãïçôåýïíôáé êáé áëëÜæïõí ãíþìç. Äåí åß÷á ðïôÝ ìïõ êáìßá äéáöùíßá ìå ôïí ÄçìÞôñç Ðáôñßäá, Ãéá íá õðÜñîåé äéáöùíßá ðñÝðåé íá õðÜñîïõí óõæçôÞóåéò êáé äåí Ýãéíå ðïôÝ êÜôé ôÝôïéï. Äåí îÝñù ãéáôß áðÝóõñå ôçí ðñüôáóç ôïõ, ôï ìüíï ðïõ îÝñù åßíáé üôé áðü ôïí ÐÁÏÊ äåí ðåñéóóåýåé êáíåßò».

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #617 on: June 01, 2009, 23:51:25 »
http://www.sport-fm.gr/article/179279
«Έκκληση προς τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να δώσει το «πράσινο φως» για την δημιουργία διοίκησης πρωτοδικείου στην ΚΑΕ, απηύθυνε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, μιλώντας στο "ExtraSport".

Εγώ λέω ότι πρέπει να σχηματιστεί μια διοίκηση που θα λύνει προβλήματα για να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα»

δυστυχως αυτη ειναι η προοπτικη για τη μεγαλη ομαδα του παρελθοντος.. η συμμετοχη στο πρωταθλημα..δυστυχως η διψα μας για την ανακαμψη στο ποδοσφαιρο και την ΠΑΕ μας αποπροσανατολισε οσον αφορα το μπασκετ.. πολυ σωστα γινεται αυτη η ενημερωση απο τα παιδια που εχουν πληροφοριες και περισσοτερη γνωση του αντικειμενου αλλα ως φορουμ θα μπορουσαμε να αναφερουμε καποιες λυσεις...

μακροπροθεσμα...

η μια και πιο ισως σιγουρη ειναι του αγαπημενου μας πετζα που δυστυχως δεν ξερω αν θα εχει τη διαθεση να εμπλακει με τα διοικητικα σε ενα αθλημα το οποιο στην ευρωπη εχει παρει την κατηφορα εδω και χρονια...
μεγαλομετοχο δε ειδαμε καποτε ουτε στην ΠΑΕ με το κιαλι θα δουμε εδω??

βραχυπροθεσμα...

ο κοσμος ναι,... μπορει να κανει ενα κουραγιο παραπανω και να αγορασει αλλο ενα διαρκειας και φετος με οποιον κι αν αποφασιστει να παρει τις τυχες της ομαδας στα χερια του... θα εχει ομως το κουραγιο με τα αγωνιστικα δεδομενα να βρεθει στο πλευρο της ομαδας??

παντως θα ηθελα καποιος που κατεχει καλυτερα τις καταστασεις να μας πει κατι που προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο.. αυτα τα τμηματα υποδομης και το σκαουτινγκ που καποτε βγαζανε φιντανια.. τι απογινανε??  ο ΑΣ τι επενδυσεις κανει σ αυτα??

κανενα πικροχολο σχολιο απλα κι εγω το ζορι μου βγαζω....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #618 on: June 02, 2009, 02:00:04 »
1) καταρχην μια διευκρινηση γιατι γραφτηκε οτι ο μπανε συμετειχε στις προηγουμενες διοικησεις ( πανελουδη ) και γιαυτο δεν θα μπορει να κανει ''καθαρο'' ελεγχο .

ο μπανε επι πανελουδη ηταν μανατζερ και προπονητης,,δηλαδη υπαλληλος της καε οπως π.χ. και ο ζαγορακης οταν ηρθε ως ποδοσφαιριστης επι γουμενου ηταν υπαλληλος της παε,,  ο βρυζας ηταν υπαλληλος της παε ως ποδοσφαιριστης στην παε επι μπατατουδη. πιστευω οτι αυτο γραφτηκε απο λαθος. μαλιστα αν και ο πανελουδης ψωνιζε μονο απο παπαδακη καταφερνε να φερνει παικτες καλους για τα λεφτα τους ( το πρπονητηλικη ολοι ξερουμε οτι δεν το ειχε )

και μια ερωτηση ( ρητορικη φυσικα )==> καθαρο ελεγχο για τις περιοδους ποιος μπορει να κανει? μελη του ερασιτεχνη που συμφωνα με οσα παραδεχτηκε ο κατσαρης στη συνελευση χρωσταει στον πανελουδη 200,000 ? ( τι ωραιο νουμερο )

2) ο γαλατσοπουλος στηριζε την επιλογη μπανε οταν και ο αλαμανας τη στηριζε σε καθε περιπτωση ( σελ 25 του τοπικ ),,,τωρα παρακαλαει και αυτος τον πατριδα ( απο τα ρεπορταζ ),,,φυσικα ετσι η αλλιως δεν στηριζαμε και τα παντα στο γαλατσοπουλο...

3) γραφτηκε οτι υπαρχουν φημες για χρεη του μπανε και για τις δουλειες του στη βουλγαρια (στη χωρα που οι μισοι κατοικοι καπου χρωστανε καπου και οι αλλοι μισοι δεν χρωστανε γιατι ειναι λαμογια, ο μπανε που παντα τα λεφτα τα ειχε γραμμενα-δεν ειχε μανατζερ και δεν υπεγραφε συμβολαια δεν μου ακουγεται απιθανο ) ,,,
και οτι αυτα αναφερθηκαν σε μελη συνδεσμων και δεν θα μπορουν να πειστουν να παρουν διαρκειας ( πιθανοτατα προφανως γιατι θα φοβηθουν οτι θα τους κλεψει τα λεφτα ο μπανε )

ξεχωρα απο την κινηση να γραφτει κατι τετοιο ως φημη για προσωπικες υποθεσεις του μπανε στο ιντερνετ να παραθεσω την κατασταση :

ο μπανε μετα απο 2 ευρωπαικους τιτλους 1 πρωταθλημα και 1 κυπελλο στα 40 του και αφου εχει χρεη, αφησε τις δουλειες στο εξωτερικο και αφου τον  καλεσανε ,ερχεται στον ΠΑΟΚ να κλεψει ==> τα διχτακια που εχουν μεινει ως περιουσια της καε και ισως το χαρτι απο το φωτοτυπικο ( αν εμεινε και αυτο )... α και τα 70 ευρω του διαρκειας του βεντερ και του αλαμανα.
σε μια καε που σε 2-3 βδομαδες δυαλυεται οριστικα ως εταιρια...

καταγραφηκε λοιπον η παραπανω θεση και κινηση γιατι ως γνωστο τα γραπτα μενουν!!!

οι ουλτρας αντιθετα σημερα το προχωρησαν αλλου,,,οτι ο μπανε δεν θα κλεψει ( αυτοι δεν ειπαν για τα μελη τους που  φοβουντε να παρουν διαρκειας  :smack: ) αλλα ως προεδρος της καε δεν πρεπει να εχει ανοιχτα ζητηματα.

ποιο λογικο και εκλεπτυσμενο φυσικα.

βεβαιως για τον αρχιμαφιοζο γκαγκατση και την καταιγιδα δικαστηριων που τον περιμενει ... κοκοκο

4) ο παππους ως μπασκετικος ειπε οτι δεν φαινεται να μπορει να γινει ο ζαγορακης του μπασκετ ο μπανε.

και θα συμφωνησω!!! πως να γινει καποιος ο ζαγορακης του μπασκετ ? ο ζαγορ ξεκινησε με συλλαλητηρια, 11,000 (την 2η χρονια 20,000 αν και 9ος ) διαρκειας, απολυτη στηριξη των παντων εως χουντα .

για το μπασκετ αντιθετα ==> ασχολουμαστε 3-4 ατομα εδω μεσα ( στο τοπικ των μεταγραφων της μπαλας γινεται σφαγη )
και ηδη ο α.σ. συμπεριφερεται στον μπανε σαν παιδακι ( του βαζουν και ερωτηματολογια )  αλλοι του πετανε λασπη και οι δημοσιογραφοι γραφουν οτι ο λαος προτιμα πατριδα  :smack:...

5) οπως καταλαβαινετε μπανε δυσκολα ως απιθανα να ερθει ,,, ισως και καλυτερα οπως ξαναεγραψα.

εγω προσωπικα θα ηθελα να τον ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου που ηρθε να βοηθησει μεσα στα σκατα οταν αλλοι ...

παπαδοπουλος? κοκοκο

βιολιδης? κοκοκο

πατριδας? σε 3 μερες κοκοκο   ,,, ολοι οι υπολοιποι? κοκοκο

μονο ο μπανε ειχε τα @@ γιατι παντα τα ειχε τεραστια,,,οπως οταν τα εδειχνε στους γαυρους .

6)  για σημαιες ιστους κλπ να πω οτι κανενας οση λασπη και να πεταξει δεν μπορει να σπιλωσει τον μεγαλυτερο αθλητη-αγωνιστη που ειδε η γενια μας σε ολον τον συλλογο,,, ειναι πολυ μεγαλος για να τον αγγιξουν . αντιθετα  μπουμεραγκ γυρνα για τους ιδιους .
επισης η ηρεμια, το ηθος , η ψυχραιμια, η λογικη που δειχνει σε οσα λεει αυτον τον καιρο απεναντι σε τετοιο πολεμο τον κανουν ακομη πιο μεγαλο.

7) στο  τμημα αυτο μας εχουν μεινει μονο οι αναμνησεις,,,μην μας τις βρωμιζεται και αυτες.

για τους αθεραπευτα ρομαντικους που φτασαν μεχρι εδω... :13:

εξαιρετικα αφιερωμενο ===>>

« Last Edit: June 02, 2009, 02:07:17 by vedder »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #619 on: June 02, 2009, 02:08:04 »
 :headbang: :headbang:

ΑΨΟΓΟΣ.... +1926.....

Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ..Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ