Author Topic: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο  (Read 18037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Απ: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο
« Reply #480 on: April 27, 2009, 15:07:59 »

θελει μεγαλη προσοχη.........ποιος θα ειναι πισω απο τον μπανε εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια...........

Και οι δύο κινήσεις που ενδιαφέρονται να σχηματίσουν διοίκηση πρωτοδικείου προτείνουν επικεφαλή τον Πρέλεβιτς.
Η μία κίνηση είναι από τους παλαιμάχους και η άλλη από Πατρίδα, Χατζησπύρο κλπ. Επίσης και οι δύο κινήσεις υποστηρίζουν ότι θα ενισχύσουν οικονομικά την διοίκηση Πρέλεβιτς εφόσον σχηματίσουν διοίκηση.
Στα πλαίσια της ενότητας και της στήριξης στον Μπάνε, ευχή μου είναι να σχηματιστεί μια διοίκηση με μπροστάρη τον Πρέλεβιτς και να συμπεριληφθούν σύμβουλοι και από τις δύο κινήσεις.
Υπάρχει διαβεβαιώση επίσης ότι τον Μπάνε θα στηρίξουν οικονομικά οι Βιολίδης, Κατσαρής, Γαλατσόπουλος και Αμοιρίδης, όταν παραστεί ανάγκη, χωρίς βεβαίως να εμπλακούν οι ίδιοι στην διοίκηση του.
Νομίζω ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, μέχρι τώρα. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν ως βασική αρχή την προσφορά τους στον ΠΑΟΚ και όχι την προσωπική προβολή. Μέχρι τώρα, οι εξελίξεις οδηγούν προς το ποθούμενο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #481 on: April 27, 2009, 15:26:35 »
Η τελευταία πρόταση του Αλαμάνα είναι βάλσαμο για τα πονεμένα μας μυαλά... ΜΑΚΑΡΙ!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #482 on: April 28, 2009, 14:56:17 »
άντε να αναλάβει ο μπάνε γιατί από ότι ακούω έχουν πέσει οι δουλειές του παπαδάκη.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #483 on: April 28, 2009, 15:11:04 »
αν δεν ειναι ο παπαδακης, θα ειναι αλλος.. Ετσι εγινε το μπασκετ πλεον...ολοι απο εναν ψωνιζουν και αναλογα ποσο ικανοποιημενο τον εχεις, παιρνεις και τους αναλογους παικτες. Δεν ειναι τυχαιο, που τα σκουλικια τα τελευταια χρονια εχουν καλους αμερικανους, ενω δεν ξοδευουν πια και τοσα πολλα λεφτα σε συγκριση με εμας.

Οταν αναλαβει ο ΜΠΑΝΕ πρεπει να δωσουμε θετικη αυρα στην ομαδα..αν αρχισουμε απο τωρα την γκρινια, καηκαμε :(

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #484 on: April 28, 2009, 15:15:32 »
άντε να αναλάβει ο μπάνε γιατί από ότι ακούω έχουν πέσει οι δουλειές του παπαδάκη.
Γιατί ρε αδερφέ τέτοια ειρωνεία?Εξήγησέ το μας σε παρακαλώ, ειλικρινά δεν το περίμενα απο σένα τέτοιο ποστ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #485 on: April 28, 2009, 15:28:33 »
φίλε club για το συγκεκριμένο θέμα έχω τοποθετηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι κάθετος και αν ρίξεις μια ματιά στα συγκεκριμένα τοπικς θα καταλάβεις.
τον μπάνε μόνο σαν παίκτη θέλω να τον θυμάμαι. για την μετέπειτα πορεία του θεωρώ οτι μιλάμε για άλλο άτομο.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #486 on: April 28, 2009, 15:30:06 »
Για δες που νόμιζα ότι τις μεταγραφές τις έκανε ο Πανελούδης και όχι ο Μπάνε...

Μπάνε, μην έρχεσαι!
Πανελούδη, έλα πίσω!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #487 on: April 28, 2009, 15:38:18 »
μην μπερδεύεσαι το ίδιο ήταν.
πα-πα-πρε α.ε. που έλεγε εύστοχα και η θύρα 4 στις ανακοινώσεις της.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #488 on: April 28, 2009, 15:39:25 »
φίλε club για το συγκεκριμένο θέμα έχω τοποθετηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι κάθετος και αν ρίξεις μια ματιά στα συγκεκριμένα τοπικς θα καταλάβεις.
τον μπάνε μόνο σαν παίκτη θέλω να τον θυμάμαι. για την μετέπειτα πορεία του θεωρώ οτι μιλάμε για άλλο άτομο.

Κανένας δεν ισχυρίστηκε ποτέ οτι ο τίγρης είχε την προπονητική μέσα του. Δεκτό και οτι απέτυχε ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ. Το γιατί σηκώνει πολύ συζήτηση, αλλά αυτήν την φορά δεν έρχεται προπονητής σου. Απο άλλο πόστο έρχεται, το οτι ψώνιζε απο Παπαδάκη δεν λέει κάτι. Η αγορά έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια, δεν λέει κάτι αυτό.....Κ ο Παπαλουκάς του Παπαδάκη νομίζω είναι. Τι Παπαδάκης τι Καπικιόνι, η ρίζα του κακού δεν είναι ο μανατζαραίος, άλλα πράγματα είναι εκτός λογικής εδώ και χρόνια στην ΚΑΕ.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #489 on: April 28, 2009, 15:47:29 »
το οτι ψώνιζε μόνον από τον παπαδάκη λέει τίποτα ;

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #490 on: April 28, 2009, 15:47:46 »
βεβαια οτι εφαγε τα μουτρα του ο μπανε σε καποια θεματα μπορει να σημαινει οτι εχει γινει και πιο σοφος. και οτι θαναι και πιο προσεκτικος.αλλωστε μην ξεχναμε οτι μεσα στα οσα λαθη του στην προπονητικη ο μπανε εδειξε ταλεντο στο αναδεικνυει παικτες που τους τσιμπουσε το ποκ τις επομενες χρονιες λογω του ανυπαρκτου πανελουδη.

το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος αγαπαει την ομαδα και αν εχει και τις ικανοτητες για την θεση θα φανει στο μελλον.

νομιζω οτι πρεπει να τον στηριξουμε και κυριως να τον στηριξουν και η παε αλλα και ο ασ και οι ανθρωποι που θα ειναι απο πισω του. επισης ο μπανε δεν θα πρεπει να φοβηθει να πει την αληθεια απο την αρχη στον κοσμο.

το μπασκετ ειναι το παιδι της οικογενειας που χρειαζεται την περισσοτερη προσοχη και φροντιδα.

αν σε μια οικογενεια ενα παιδι ειναι αρρωστο ολες οι χαρες ειναι μισες.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #491 on: April 28, 2009, 15:48:57 »
''η ρίζα του κακού δεν είναι ο μανατζαραίος, άλλα πράγματα είναι εκτός λογικής εδώ και χρόνια στην ΚΑΕ.''
ωραίος κλαμπ.

Papacon,ας παίρνει από όποιον θέλει.Ας παίρνει και μόνο από έναν.Αρκεί να δούμε τον ΠΑΟΚ ψηλά.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #492 on: April 28, 2009, 15:52:54 »
προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ απο ποιο λαμογιο θα ψωνιζοουμε παικτες......ολοι οι μανατζερ λαμογια ειναι.......νταβατζηλικι πουλανε.........αυτο που με ενδιαφερει ειναι να υπαρξει σωστη,αποτελεσματικη,"καθαρη" διοικηση.......ολα τα αλλα ειναι......"φυκια για μεταξωτες κορδελες"........αν μπορει να το κανει αυτο ο μπανε ειμαι μαζι του.......

θα προσπαθησω να μην εκφραζω αποψη για τα διοκητικα αυτες τις ημερες καθως ειμαι ο πλεον απαισιοδοξος και δεν θελω να επηρεασω κανεναν!

παντως να υπενθυμησω οτι επι εποχης μπανε ειτε ως προπονητης ειτε ως μανατζερ ηρθαν παικτες οπως ο μουλα-ο πασαλιις-ο νιλσεν-ο σκεπανονοβιτς-ο σεκουλιτς κτλ.
ασχετα αν ΑΠΕΤΥΧΕ ως προπονητης,σαν σκαουτερ(να το πουμε και ετσι) ειναι πολυ καλος.......και πιστευω πως μπορει να βρει ευκολα καλους και φθηνους σερβους......να θυμησω οτι και ο σαβιτς εκανε μεγαλη καριερα ως μανατζερ!

zagorakis

• Guest
« Reply #493 on: April 28, 2009, 16:52:34 »
Καραμπέρης: "Τους ευχαριστώ όλους"

Ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης τόνισε πως οι συζητήσεις όποιων βρεθούν στην διοίκηση της ΚΑΕ θα πρέπει να ξεκινήσουν από το υπάρχον τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας που έμειναν μέχρι το τέλος.

Τους τελευταίους δύο μήνες ο έμπειρος παράγοντας βρέθηκε κοντά στο τμήμα μπάσκετ και θέλησε να ευχαριστήσει μέσω γραπτής δήλωσής του, όσους βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε φέτος ο "Δικέφαλος".

"Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την φετινή σεζόν, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια, όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια και σε πολλές περιπτώσεις υπερέβαλαν εαυτούς προκειμένου να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα η ομάδα του ΠΑΟΚ".

"Πιο συγκεκριμένα και για το διάστημα της δικής μου παρουσίας στην ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους συνεργάτες τους, τους ανθρώπους των γραφείων, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα και κατάφεραν να αντεπεξέλθουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες".

"Ακόμη και αυτές τις δύσκολες στιγμές, οφείλουμε ως ΠΑΟΚ να ενεργούμε με σεβασμό στην ιστορία και τις ιδέες μας και για το λόγο αυτό θεωρώ ότι είναι υποχρέωση, όποιων ανθρώπων αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις τους για το μέλλον από τους ανθρώπους (παίκτες και προπονητές) που στήριξαν την ομάδα και πάλεψαν για αυτήν τη χρονιά".

http://www.sport24.gr/html/ent/223/ent.289223.asp

makptol

• Guest
« Reply #494 on: April 28, 2009, 17:13:20 »
καραμπερη τον κουμπαρο σου τον πανελουδη δεν θα ευχαριστησεις ?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #495 on: April 28, 2009, 18:01:27 »
Παπακον, σύμφωνοι. Είναι κοινό μυστικό ότι τότε έπαιξαν διάφορα μεταξύ τάκη-μπάνε-παπ που μας ξενέρωσαν. Γι' αυτό και πολλοί είναι μουδιασμένοι στο άκουσμα του Μπάνε εξαιτίας όσων ακούστηκαν. Και όντως, δεν έρχεται άφθαρτος, όπως ήρθε ο σκύλος στην ΠΑΕ. Αλλά από την άλλη, όσο και να συμφωνώ μαζί σου, τι προτείνεις, όταν τόσα χρόνια ΚΑΜΙΑ σοβαρή λύση δεν προέκυψε ούτε κάτι άλλο φαίνεται στον ορίζοντα; Παρότι δεν μου άρεσαν όσα έγιναν, δεν μπορώ παρά να στηρίξω την προσπάθεια αυτή. Δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλα περιθώρια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #496 on: April 28, 2009, 18:28:51 »
και πιστευω πως μπορει να βρει ευκολα καλους και φθηνους σερβους......
σαν τον κογιαντίνοβιτς :a1006: :a1006: :a1006:
χαριτολογώντας πάντα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #497 on: April 28, 2009, 20:21:49 »
γιατι ασχημος ηταν?  :D
τα σκουλικια μια φορα τα γ%Τ$&^& ;D

northeagle_4

• Guest
« Reply #498 on: April 28, 2009, 21:20:22 »
και ο μιλισλαιεβιτς δεν βγηκε κακος παικτης.καθε αλλο

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #499 on: April 29, 2009, 15:40:32 »
και πιστευω πως μπορει να βρει ευκολα καλους και φθηνους σερβους......
σαν τον κογιαντίνοβιτς :a1006: :a1006: :a1006:
χαριτολογώντας πάντα.

Kάτω τα χέρια από το μεγάλο Φέλιξ ρε εγκάθετε...!   :D :D :D

το μπασκετ ειναι το παιδι της οικογενειας που χρειαζεται την περισσοτερη προσοχη και φροντιδα.

αν σε μια οικογενεια ενα παιδι ειναι αρρωστο ολες οι χαρες ειναι μισες.