Author Topic: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο  (Read 18276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο
« Reply #300 on: January 23, 2009, 10:21:11 »
Ειναι δυσκολο τετοιες ωρες να γλιτωσουμε τους αφορισμους προς πασα κατευθυνση. Χρειαζεται ομως λιγο εκγρατεια, οι συνδεσμοι ειναι απο τους τελευταιους που φταινε. Μην παιρνει μπαλα αδιακριτως οποιον να'ναι. Συμμεριζομαι κι εγω την απορια του dave. Ασχετα απο την ασθενεια του Δροσου (γερος να ειναι ο ανθρωπος) απο που κι ως που δεν πληρωνει ως το τελος της σεζον? Εισαι η δεν εισαι ρε προεδρος της ΚΑΕ? (Ημαρτον με την ιωαννα τωρα..) Μας ειπες οτι θα πληρωσεις τα χρεη? Δεν τραβιομασταν ποσες μερες μεχρι να σου υπογραψουν οτι ειναι "τοσα" τα χρεη? Δεν ειπες οτι θα τακτοποιησεις τις εκκρεμοτητες ΣΟΥ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕΣ? Τι θα πει δεν ειναι στοχος η 4αδα και αρα μειωνουμε το μπατζετ?? Αρα κι εγω περιμενω να μου δωσεις πισω 30 ευρω απο το διαρκειας γιατι με αυτη την γελοια λογικη, δεν παμε για 4αδα αρα γιατι 80 και 100 ευρω τα διαρκειας ρε Δροσε?

Μετα απο μια φαινομενικα(!) υγιης κατασταση στην αρχη της σαιζον, φτασαμε παλι στο σημειο να τρωμε τα νυχια μας να δουμε τι μας ξημερωνει αυριο και αν θα παιζουμε Α1. Για μενα το χειροτερο ειναι το ξενερωμα του κοσμου, που ειδε μια "καλη" κινηση να καταληγει στα ιδια και στα ιδια. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

Ευχαριστω που με εκανες να αισθανθω τοσο μαλακας ρε "προεδρε" που στηριξα την προσπαθεια.
Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις λενε, αλλα εγω εχω παθει τοσες φορες με το μπασκετ και μυαλο ακομα να βαλω. Ελπιζω αλλοι να εχουν περισσοτερη υπομονη, εμενα μου τελειωσε για την  ΚΑΕ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

bagos1

• Guest
« Reply #301 on: January 23, 2009, 10:54:13 »
μάγκες όλοι αφήστε μυνήματα στο facebook

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #302 on: January 23, 2009, 11:11:04 »
Καταλαβαίνω την πικρία και οργή που νοιώθουν ορισμένοι με τους συνδέσμους και την συντονιστική επιτροπή.
Είναι δικαιολογημένη μέχρι ενός σημείου. Φταίμε, κυρίως επειδή πιστέψαμε τις διαβεβαιώσεις του Δρόσου για πληρωμές και κάλυψη του μπάτζετ, μετά την "ασθένεια του".

Κοινώς φάγαμε Παπά.

Οι εξελίξεις όμως ήταν ραγδαίες τις τελευταίες ημέρες. Δυστυχώς, αυτές, μας πρόλαβαν πριν μπορέσουμε να συνομιλήσουμε με όλες τις πλευρές και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Πιστέψτε με. Είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις όλα τα γεγονότα ώστε να καταλήξεις στις πράξεις που πρέπει να κάνεις. Πολύ περισσότερο, το να δημοσιοποιήσεις τους φταίχτες αυτής της κατάστασης και να τους παραδώσεις ενώπιον του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού.

Το θέμα είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα εργαστούμε πάνω σε αυτό το θέμα, θα αναζητήσουμε την αλήθεια και όταν την ανακαλύψουμε πάρα πολλοί θα αναγκαστούν να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

ΥΓ. Μην βιαστείτε να προτείνετε λύσεις. Ίσως αυτές οι "λύσεις" να είναι αυτές που υπόγεια έφθασαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτά τα χάλια για να εμφανίσουν εαυτούς ως σωτήρες.

το θεμα αλαμανα δεν ειναι τι καναμε για το μπασκετ,εκει φαγαμε ολοι παπα,,το θεμα ειναι οτι εχουμε αφησει μπουρδελο τον ασ τοσους μηνες με μισοπαραιτημενο κατσαρη σε θεατρο του παραλογου.

αν ειχαμε φτιαξει και καθαρισει τον ασ μας και τον ειχαμε δυνατο,,και ελεγχο στο μπασκετ θα καναμε για να προλαβουμε αυτη την κατασταση και δεν θα πανικοβαλομασταν σε τετοιες περιπτωσεις.

θα ξεραμε οτι υπαρχει ενας ισχυρις ασ που αξιοπιστα θα προσπαθουσε αμεσα να λυσει το προβλημα. τωρα ειμαστε στο ερμεο του κατσαρη του δημοκρατη κλπ

ive4

• Guest
« Reply #303 on: January 23, 2009, 11:33:08 »
μάγκες όλοι αφήστε μυνήματα στο facebook

σε ποιον ;

bagos1

• Guest
« Reply #304 on: January 23, 2009, 11:43:03 »
ston droso, tis poutanas ginetai apo mpinelikia ston dr

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #305 on: January 23, 2009, 11:49:06 »
Θα αφήσω δίπλα τις κατηγορίες και θα πω μόνο πως πάλι ο λαός του ΠΑΟΚ βγαίνει χαμένος και αισθάνεται ΠΑΛΙ μαλάκας!

Μετα απο μια φαινομενικα(!) υγιης κατασταση στην αρχη της σαιζον, φτασαμε παλι στο σημειο να τρωμε τα νυχια μας να δουμε τι μας ξημερωνει αυριο και αν θα παιζουμε Α1. Για μενα το χειροτερο ειναι το ξενερωμα του κοσμου, που ειδε μια "καλη" κινηση να καταληγει στα ιδια και στα ιδια. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

Ευχαριστω που με εκανες να αισθανθω τοσο μαλακας ρε "προεδρε" που στηριξα την προσπαθεια.
Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις λενε, αλλα εγω εχω παθει τοσες φορες με το μπασκετ και μυαλο ακομα να βαλω. Ελπιζω αλλοι να εχουν περισσοτερη υπομονη, εμενα μου τελειωσε για την  ΚΑΕ.

Συμφωνώ 100%, άντε να δούμε πότε θα έρθει πάλι αυτή η κατάσταση και θα ζητηθεί βοήθεια από τον κόσμο, να πάρει διαρκείας και να πάει στο γήπεδο! Να δούμε πόσοι και ποιοι θα τολμήσουν και θα ρισκάρουν, γιατί για πραγματικό ρίσκο μιλάμε, να βοηθήσουν. Η εμπιστοσύνη του κόσμου τελειώνει και δεν ξέρω πως θα αλλάξει αυτό...

Εγώ αναρωτιέμαι και το άλλο, η χρονιά αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς των τελευταίων ετών, δηλαδή, έρχεται ένας πρόεδρος με λεφτά, φέρνει καλούς παίχτες και επιστρέφουν παλιοί γνωστοί(Βασιλειάδης), ο κόσμος εμπιστεύεται την προσπάθεια αυτή και αγοράζει διαρκείας, (2500 κάπου εκεί) χορηγοί, τηλεοπτικά έρχονται και αυτά. Άρα φτάνουμε σε ένα σημείο να τα έχουμε όλα, τελικά η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες αλλά θεωρώ πως μικρό το κακό, μια μέτρια χρονιά φέτος και πάμε για την καλή του χρόνου! Όλα αυτά μέχρι τον Δεκέμβριο μετά από εκεί το ΧΑΟΣ...

Τελικά αν μια χρονιά αρχίζει με όλα αυτά και φτάνουμε στη μέση και λέμε "Άντε ας το διαλύσουμε" τότε τι θα γίνει όταν αρχίσει μια χρονιά χωρίς όλα αυτά; Α2 με την μια; Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #306 on: January 23, 2009, 13:02:49 »
ενταξει κουφαλα το εκανες επιτυχως το ξεπλυμα???φταιμε εμεις που σε στηριξαμε!ΛΑΜΟΓΙΟ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #307 on: January 23, 2009, 13:10:43 »
Συνεχίστε μερικοί να βλέπετε το θέμα μονόπλευρα ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που τρώνε απ' την ΚΑΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ......
Δεν είναι μόνο ο Δρόσος και ο κάθε Δρόσος, είναι και τα καθίκια (Α.Σ. κ παρατρεχάμενοι της ΚΑΕ) που κονομάνε εις βάρος μας απο προπερσυ.....
Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ, ας τους δώσουν σε εμάς επιτέλους, εμείς ξέρουμε πως να τους ξηγηθούμε

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #308 on: January 23, 2009, 13:49:31 »
Γαμιόλη δρόσο να γίνεις καλά ρε πούστη, να ζήσεις πολλά χρόνια αλλά να τα ζήσεις φτωχός και κερατάς. Άλλο δεν σου χρειάζεται γιατί παλιομαλάκας και σκουπίδι είσαι εκ φύσεως.

Αλλά θα μου πεις ο δρόσος κι ο πανελούδης είναι μόνο οι μπροστάρηδες. Από πίσω τρώνε με χρυσά κουτάλια τόσοι και τόσοι.

Που πήγαν τα λεφτά από τους χορηγούς, τα διαρκείας, τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά; Που πήγαν ρε μουνόσκυλα και βαράτε διάλυση έτσι ξαφνικά; Όλα τα φάγατε και το κλείνετε το μαγαζί;

Όσο για τον vedder και άλλα αδέρφια που ψάχνουν ενόχους στο λαό και λένε για το ότι αφήσαμε τον ΑΣ στην τύχη και τα ζούμε όλα αυτά, εγώ διαφωνώ κάθετα. Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος και το λέω επειδή έτσι το έζησα. Είμαι μέλος του ΑΣ και παρόλο που δεν πήγαινα σε συνελεύσεις, το καλοκαίρι ήθελα να πάω σε αυτές που γινόταν για το μπάσκετ.
Ε λοιπόν το ότι θα γίνει η συγκέντρωση, προσοχή όχι απλά το που αλλά το ότι θα γίνει τέτοια συνέλευση το έμαθα από τον HOMO ένα τέταρτο πριν!!! Έτσι διοικείται ο ΑΣ. Και για να το κλείσω, έτσι θα συνεχίσει να διοικείται, γιατί ο ΠΑΟΚτσής δεν πρόκειται να συμμετάσχει ποτέ.

Ας κοιτάξουμε λίγο παραπέρα στην ΠΑΕ και την ΑΜΚ για να βεβαιωθούμε οριστικά.

Συμφωνώ μόνο με το βάθος της σκέψης τους, πως έχουμε ως λαός αυτό που μας αξίζει. Ε λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα πέσει στο μπάσκετ γιατί αυτό μας αξίζει. Κι αν έχετε κάποιο τρόπο να μη πέσει πείτε μου κι εμένα να ακολουθήσω τυφλά.

Μέχρι τότε πάω να χαρώ τον Μουσλίμοβιτς και τον Κοντρέρας σαν πανηγυρτζής. Περιμένοντας τον ηγέτη στον ΑΣ ή την ΚΑΕ για να τον ακολουθήσω ως μάζα. Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει πάνω του την ομάδα, αλλά είναι από αυτούς που θέλουν ηγέτες, μπροστάρηδες κτλ κι εγώ είμαι μέρος αυτού του λαού. Μάζα λοιπόν
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #309 on: January 23, 2009, 13:51:10 »
Eγω βλεπω εναν διαβολικο κυκλο να κανει περαντζαδα μπροστα μου επανελλειμενα με τον ιδιο καταστροφικο ρυθμο και ενταση....
 Τα δροσο δροσο οεοεεοε,οι αφιξεις στα αεροδρομια και η αποθεωση ξαφνικα τωρα γυρισαν στα μουτρα μας,δεν θελω να το παιξω εξυπνος ουτε νιωθω δικαιομενος μακαρι να εβγαινα μαλακας αλλα οταν το καλοκαιρι τα εβλεπα με πολυ κριτικο ματι οσα εκτυλλισονταν στον μπασκετ καποιοι με ελεγαν Δροσος ή Α2 και αλλα ψευτοδιλληματα που μας οδηγησαν και παλι σε κατασταση ντροπης...
  Απο ΑΣ σε Πανελουδη και απο Πανελουδη σε ΑΣ,Απο ΑΣ σε Δροσο και απο Δροσο σε ΑΣ ειναι πλεον γνωστοι οι σωτηρες απλα απο την μια πλευρα αλλαζει μονο το ονομα.....
  Οι προθεσεις του φανηκαν απο την αρχη,καποιοι μιλουσαν για απλα εκκεντρικο χαρακτηρα και καποιοι βλεπαμε δουλειες αρπακολλα και σχεδιασμο να βγει ισα ισα η χρονια και τωρα ξαφνικα φταινε οι συνδεσμοι,ενω οι υπολοιποι χειροκροτητες του δροσου και του κωστακγη βασιλειαδη δεν φταινε.Αιωνιος καρκινος μας να κατηγορει μια μεριδα του κοσμο την αλλη ως φυτα,ανενεργους και φταιχτες.Οι συνδεσμοι ειμαστε εμεις μην πετατε την μπαλα αλλου.Οπως και να εχει τελικα τωρα πρεπει ολοι μαζι να αναλαβουμε δραση μην ξαναπαει το μπασκετ παλι σε καποια χερια που μας κατεστρεψαν και αγκιστρωθηκαν πανω στον ΠΑΟΚ.
  Να συνεδριαση η Συντονιστικη επειγοντως και να αρχισουν οι κινητοποιησεις αμεσα,εμεις στην αθηνα περιμενουμε το ματς με τον πανελληνιο να ξεκινησουμε αυτο που επρεπε να ξεκινησει εδω και καιρο.ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #310 on: January 23, 2009, 13:57:13 »
εμεις στην αθηνα περιμενουμε το ματς με τον πανελληνιο να ξεκινησουμε αυτο που επρεπε να ξεκινησει εδω και καιρο.ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ

N αγιάσει το στόμα σου.....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, παρατρεχάμενοι , βασιλειάδηδες, "διοικητικοι" και λοιποί.....ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Η ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ.....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #311 on: January 23, 2009, 14:10:19 »
Κι επειδή το ξέχασα.
Είναι δυνατόν ρε παλιόπουστα να κινδυνεύεις να ψοφήσεις και αντί η γυναίκα σου να είναι στο πλευρό σου να την αφήνεις να διοικεί τον ΠΑΟΚ;

Ή κι η αρρώστια σου παππάς είναι ή η γυναίκα σου σε έχει τόσο χεσμένο που δεν δίνει δεκάρα για τη ζωή σου

ή τώρα που το σκέφτομαι πήγες να κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλλου και γι' αυτό δεν τη νοιάζει

Άντε παλιομαλάκα που ανθρώπινα μακάρι να μην έχεις τίποτα, αλλά είσαι ολόκληρος ένα ψέμα. Κλέφτη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

bagos1

• Guest
« Reply #312 on: January 23, 2009, 14:30:19 »
κάτι το οποίο είπε σήμερα ο χαλβατσιώτης και ειχε δίκιο 2 ώρες πριν κάνει την εγχείρηση εθεάθη στο faceβοοοκ και μάλιστα υπάρχουν και πιστήρια διοτι αναφερει το facebook τι ώρα ο δρόσος έγινε φίλος με κάποιον (βασικά πρόσθεσε κάτι μουνάκια ως φίλες)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #313 on: January 23, 2009, 14:39:55 »
τελικα αυτο που φοβομουν το καλοκαιρι εγινε...οτι θα φαω παπα με τον δροσο.τον εφαγα...

απο την στιγμη που τελειωσε το ματς με το σκουληκι μεχρι σημερα καποιοι ειτε του ασ ειτε γνωστα λαμογια(πανελουδης,γαλατσοπουλος κτλ) θελουν
να ριξουν την ομαδα β εθνικη.αρχιζω να πιστευω οτι και με το σκουληκι αυτο θελανε αλλα ισως να φοβοταν το λιντσαρισμα εκεινη
την ωρα.καλυτερα τωρα και στα υπουλα...

τα λεφτα που μαζευτηκαν φετος πιθανον να πηγαν για να μπαλωθουν τρυπες.οχι στην ομαδα ομως οπως αποδεικνυεται
αλλα μπορει και σε οικογενειακες επιχειρησεις...

ο δροσος εβγαλε μεροκαματο.δεν γεννηθηκε ακομα ο ανθρωπος στην ιστορια του ΠΑΟΚ που απλα θα βγαζει απο την τσεπη του λεφτα
χωρις να ξερει οτι θα τα παρει πισω με το παραπανω.ισως το καλοκαιρι η ολη καθυστερηση αν θυμαστε στο να αναλαβει η οχι την ομαδα
ηταν απλα οι συζητησεις με τα λαμογια στο πως θα χωριστει η αρπαχτη...

τελος συμφωνω με την αποψη οτι ο κοσμος ολος(και οχι μονο οι συνδεσμοι) φταιει για την κατασταση του ερασιτεχνη.
αυτη την στιγμη αλλη λυση δεν υπαρχει.ειτε παιρνουμε τον ερασιτεχνη μεσω ενωτικου ψηφοδελτιου στα χερια μας ειτε αφηνουμε
κατσαριδες και λοιπους να τρωνε με χρυσα κουταλια δηλωνοντας για επαγγελμα τον ΠΑΟΚ.
κι αυτα που βλεπουμε σημερα στο μπασκετ θα μπορουσαμε ηδη να τα βλεπαμε και στην μπαλα.και ποιος ξερει μπορει και στο μελλον
να συμβει αυτο...

υ.γ ποτε ρε πουστη μου θα σταματησουν να βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν αρπαχτη;ποτε θα σταματησουν να αρμεγουν την καυλα του λαου;
μηπως οταν μας φτασουν στα ταρταρα και δεν θα υπαρχει τιποτα να αρμεξουν;η μηπως οταν εμεις οι ιδιοι τους κοψουμε τα χερια;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #314 on: January 23, 2009, 15:01:08 »
Λοιπον χτες στον Ζαγορα ο Δροσος ειπε σε μεσες ακρες τα εξης:
1)Ειμαστε 7οι μεχρι τωρα.. δυσκολα να παμε για το κατι παραπανω..οποτε πρεπει να ελαφρυνουμε το μπατζετ..
2)Ομαδες με πολυ μικροτερο μπατζετ απο μας.. πανε καλυτερα.. οποτε πρεπει να ελαφρυνουμε το μπατζετ
3)Ο κοσμος μπορει να στηριξε το καλοκαιρι..αλλα μονο με τον Πανιωνιο ειχαμε πολυ κοσμο στο παλατακι(παλι καλα που παραδεχτηκε οτι για αυτο φταιει και ο ιδιος με τον Πεδουλακη..επισης ξεχασε να αναφερει οτι τα εμπορικα ματς ειναι τωρα..με βαζελο γαυρο και σκουλικι)
4) Εχουμε πολλους καλους παιχτες που στις περισσοτερες ομαδες θα ηταν βασικοι και σε μας παιζουν ελαχιστα(βλεπε Καυκη Κυριτση Τσιαρα) ειναι πολυτελεια να τους εχουμε στον παγκο...(εμμεσως πλην σαφως για αυτο φευγουν οι 3 καλυτεροι)
5)Τα εσοδα μεχρι τωρα ειναι 250.000 απο το συμβολαιο με την Νοβα(μενει αλλη μια δοση των 140.000 που εχουμε να παρουμε) 200.000απο τα διαρκειας(λιγα λεει.. και 80 ευρω που ηταν το φτηνοτερο να βαλεις επι 3.500 βγαινουν 280.000) 400.000εδωσε ο Αμοιριδης.. και 100.000 απο τον Βεργινη.. συνολο 1.000.000ευρω.. τα εξοδα μεχρι τωρα τα εβγαλε χωρις να τα αναλυσει 1,7εκ ευρω..μεχρι τον Μαιο ειπε η ψαλιδα θα ανοιξει κι αλλο.. συνολικα υπολογιζει τα εσοδα σε 1,5εκ και τα εξοδα 3,5... ελλειμα 2εκ ευρω δηλαδη...
6)Χωρις εμενα ο ΠΑΟΚ θα ηταν στην β εθνικη.. τον εσωσα απο το χειλος του γκρεμου το καλοκαιρι..
7)Δινω τις μετοχες αυριο κιολας αν βρεθει καποιος.. αλλιως συνεχιζω κανονικα μεχρι το τελος της σεζον..
8) Τα χρεη της ομαδας τωρα ειναι 15.000ευρω καθε μηνα στην εφορια.. και 500.000ευρω στον μανατζερ Παπαδακη τα οποια ειναι ρυθμιζμενα σε 2 δοσεις.. μια τον Ιουνιο και μια τον ερχομενο Δεκεμβρη.. τα 300.000 που χρωσταει η καε στον Χαριτοπουλο δεν τα αναγνωριζει.. γιατι εχει υπογραψει συμφωνητικο απο πριν πως δεν βαραινουν τον ιδιο.
9)Δεν τον αφηνουν οι γιατροι να ειναι κοντα στην ομαδα.. θα φυγει απο Σικαγο για Λονδινο την επομενη βδομαδα και σε 45 μερες θα επιστρεψει..
10)Πρεπει να βοηθησει και η παε σε αυτη την δυσκολη κατασταση..

Και αλλα ειπε δεν τα θυμαμαι ολα..3 ωρες μιλουσε.. δεν μου φανηκε καθολου αγχωμενος..μαλιστα γελουσε κιολας σε καποιες φασεις.. δεν εχει μαλλον συναισθηση της καταστασης...
Οσο για την ασθενεια του.. δεν ξερω.. με μπερδεψε χτες..μας κοροιδευει ψιλο γαζι με φαινετε..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #315 on: January 23, 2009, 15:04:26 »
http://www.sport24.gr/html/ent/683/ent.271683.asp

Α1 ΠΑΟΚ
Δρόσος: "Να πρυτανεύσει η λογική"

Δημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2009 14:50

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ ο Δημήτρης Δρόσος παρακολουθεί την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική.

"Καλούμαστε να αποφασίσουμε με νέες συνθήκες. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Με το ρόστερ, η ομάδα είναι στην έβδομη θέση. Δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, που είχαμε από την αρχή. Αν δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, πάλι θα γινόντουσαν αλλαγές. Περιορίζουμε τα έξοδα. Στο βαθμό που πρέπει για να ανταποκριθούμε. Είναι αναγκαίοι για κάθε ομάδα Βασιλειάδης και Μουλαομέροβιτς, αλλά θεωρούνται πολυτέλεια με την οικονομική κατάσταση που βιώνει η ομάδα. Κάποιος θα κληθεί να την πληρώσει", είπε αρχικά ο κύριος Δρόσος στο "Αθλητικό Metropolis".

"Πλέον είμαι σε θέση να παρακολουθώ τα θέματα. Από μακριά βέβαια. Μίλησα με τον κύριο Κατσαρή και όχι μόνο. Άλλαξαν τα δεδομένα, που υπήρχαν το καλοκαίρι. Είναι πολυτέλεια να διατηρώ μία ομάδα, στην 7η θέση, που είναι των 3 εκ. ευρώ και παραπάνω. Πρέπει να βάλουμε σε υγιή βάση την ομάδα. Μένω εδώ και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ σεβόμενος την προσπάθεια του καλοκαιριού, αλλά και ένα καλύτερο όσο το δυνατόν μέλλον για την ομάδα. Ωστόσο, θα το πω ξεκάθαρα, ότι αν ο κόσμος κρίνει, πώς πρέπει να φύγω, θα φύγω".

Ο κύριος Δρόσος εξήγησε ότι μπορεί να καλύψει οικονομικά στο μέγεθος και πρόσθεσε: "Να μιλήσω με τους παίκτες είναι λογικό. Ο αρχηγός προσφέρθηκε να μείνει ελεύθερος. Τι να κάνω εγώ; Στον ΠΑΟΚ δεν βάζει κανείς, πάνω από 1.000 ευρώ. Όλοι οι άλλοι διαθέτουν μόνο ιδέες. Θα το πω ξανά, βάζω χρήματα, εκεί που μπορώ".

Όσο για τα εισιτήρια διαρκείας είπε: "Καλή ως άψογη η κίνηση στα διαρκείας, αλλά είχαμε ίσως το φθηνότερο εισιτήριο στην Α1. Των 100 ευρώ. Οικονομικά, δεν ήταν τόσο ανταποδοτικό. Τα χρήματα που δόθηκαν μέχρι τώρα ήταν διπλάσια από τα έσοδα. Δεν μπορεί κανείς και δεν υπάρχει λογική να μου ζητάει να εξακολουθήσω να πληρώνω χρήματα, που δεν πρέπει και που δεν μπορώ να πληρώνω".

"Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά θα είναι ικανοποιημένοι οι παίκτες. Θα τελειώσουμε τη χρονιά καλά οικονομικά, αν φύγουν δυο παίκτες. Θεωρώ, ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστικό πρόβλημα. Περιμένουμε την επιστροφή των Χαρίση, Καυκή και Ντιαρά και να ξέρετε και κάτι. Αν εγώ παραιτηθώ, που παραιτούμαι σήμερα κιόλας, μπορεί κάποιος να κρατήσει παίκτες όπως ο Βασιλειάδης, ο Μουλαομέροβιτς και τα άλλα παιδιά";
PAOK-Hersonissos (Kriti)

bagos1

• Guest
« Reply #316 on: January 23, 2009, 15:09:28 »
τα έσοδα απο νοβα ειναι 700 χιλιάρικα, μαλακίες λέει ο δρόσος και ο Αμοιρίδης έβαλε 750 χιλιάρικα σύμφωνα με τον ίδιο τον Αμοιρίδη, οποτε και μαλακίες λέει αλλά και αδειάζει τον εαυτό του διότι τα φράγκα ή τα έφαγε και τα έκανε τσαντούλες lui vuiton για την όμορφη ιωάννα ή τα έβαλε στην υποτιθεμενη αύξηση που κλήθηκε να καλήψει

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #317 on: January 23, 2009, 15:17:25 »
Α Π Α Τ Ε Ω Ν Α Σ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #318 on: January 23, 2009, 15:25:05 »
Όσο και αν αρνούμασταν κάποιοι πεισματικά να το πιστέψουμε το καλοκαίρι, αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια... Και νομίζω όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποιά καλόπαιδα κρύβονται πίσω από την κομπίνα...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #319 on: January 23, 2009, 15:25:25 »
τελικα αυτο που φοβομουν το καλοκαιρι εγινε...οτι θα φαω παπα με τον δροσο.τον εφαγα...

απο την στιγμη που τελειωσε το ματς με το σκουληκι μεχρι σημερα καποιοι ειτε του ασ ειτε γνωστα λαμογια(πανελουδης,γαλατσοπουλος κτλ) θελουν
να ριξουν την ομαδα β εθνικη.αρχιζω να πιστευω οτι και με το σκουληκι αυτο θελανε αλλα ισως να φοβοταν το λιντσαρισμα εκεινη
την ωρα.καλυτερα τωρα και στα υπουλα...

τα λεφτα που μαζευτηκαν φετος πιθανον να πηγαν για να μπαλωθουν τρυπες.οχι στην ομαδα ομως οπως αποδεικνυεται
αλλα μπορει και σε οικογενειακες επιχειρησεις...

ο δροσος εβγαλε μεροκαματο.δεν γεννηθηκε ακομα ο ανθρωπος στην ιστορια του ΠΑΟΚ που απλα θα βγαζει απο την τσεπη του λεφτα
χωρις να ξερει οτι θα τα παρει πισω με το παραπανω.ισως το καλοκαιρι η ολη καθυστερηση αν θυμαστε στο να αναλαβει η οχι την ομαδα
ηταν απλα οι συζητησεις με τα λαμογια στο πως θα χωριστει η αρπαχτη...

τελος συμφωνω με την αποψη οτι ο κοσμος ολος(και οχι μονο οι συνδεσμοι) φταιει για την κατασταση του ερασιτεχνη.
αυτη την στιγμη αλλη λυση δεν υπαρχει.ειτε παιρνουμε τον ερασιτεχνη μεσω ενωτικου ψηφοδελτιου στα χερια μας ειτε αφηνουμε
κατσαριδες και λοιπους να τρωνε με χρυσα κουταλια δηλωνοντας για επαγγελμα τον ΠΑΟΚ.
κι αυτα που βλεπουμε σημερα στο μπασκετ θα μπορουσαμε ηδη να τα βλεπαμε και στην μπαλα.και ποιος ξερει μπορει και στο μελλον
να συμβει αυτο...

υ.γ ποτε ρε πουστη μου θα σταματησουν να βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν αρπαχτη;ποτε θα σταματησουν να αρμεγουν την καυλα του λαου;
μηπως οταν μας φτασουν στα ταρταρα και δεν θα υπαρχει τιποτα να αρμεξουν;η μηπως οταν εμεις οι ιδιοι τους κοψουμε τα χερια;

απλα πραματα καλει η συντονιστικη συναντηση των οπαδων που ειναι μελη στον ασ κανει προταση εκτακτης συνελευσης για αλλαγη διοικησης (χρειαζεται ενα μικρο ποσοστο) κατεβαζουμε ενα αξιοπιστο ψηφοδελτιο και τους σουταρουμε σε μια βδομαδα.

και μετα ασχολουμαστε με δροσο.

υγ. η μαζα εδιωξε γουμενο και εφερε ζαγορακη,,δεν βαλαμε αγγελια.