Author Topic: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο  (Read 18125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Απ: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Δρόσο
« Reply #180 on: December 21, 2008, 10:49:55 »
μακαρι να ειναι ετσι logothetis οπως τα λεει,γιατι αν δεν ειναι ετσι και τα παρατησει τελειως τοτε ''να ζησουμε να το θυμομαστε το μπασκετ του ΠΑΟΚ''....και οχι επειδη ειχα κανενα ιδιαιτερο κολλημα με τον δροσο-παντα ειχα τις επιφυλαξεις μου ως προς το προσωπο του-,αλλα επειδη δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση...
κατα τ΄αλλα αφου οπως ο ιδιος λεει εχει τοσο σοβαρο προβλημα υγειας-δεν εχω λογο να τον αμφισβητησω-του ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να γινει γρηγορα καλα...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #181 on: December 21, 2008, 10:51:52 »
στην παρουσα φαση δεν με ενδιαφερει πως και γιατι φευγει ο δροσος.....με ενδιαφερουν τα εξης:

τι εχει πληρωσει μεχρι τωρα απο χρεη;
τι εχει ρυθμισει απο χρεη;
η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου εχει γινει κανονικα;
τις μετοχες τις εχει αγορασει;
εχει βαλει σε μια ταξη τα οικονομικα στοιχεια ετσι ωστε αν ενδιαφερθει καποιος να εχουμε να τα παρουσιασουμε;

και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ που με απασχολει........
ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΜΠΛΕΧΤΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #182 on: December 21, 2008, 10:56:48 »
Θα συμφωνήσω με τον  PAOKCURE  το περίμενα να είμαι ειλικρινής να συμβεί ίσως όχι τόσο νωρίς άλλα μέλλον δεν έβλεπα, ελπίζω να μην είναι πρόφαση το πρόβλημά υγείας που έχει θα φανεί αυτό βέβαια στο μέλλον

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #183 on: December 21, 2008, 11:24:21 »
Ο ανθρωπος ισχυριζεται οτι εχει σοβαροτατο προβλημα υγειας και οτι θα δωσει μαχη για τη ζωη του. Μεχρι να δουμε τι θα γινει και σε ποια κατασταση ειναι τωρα η ΚΑΕ, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να του ευχηθουμε καλη αναρρωση και να γυρισει νικητης απο το εξωτερικο. Ο,τιδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη, νομιζω οτι δε τιμα το φορουμ.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #184 on: December 21, 2008, 11:40:25 »
δεν ασχολουμαι με μπασκετ αλλα βλεπωντας την ανακοινω ση του Δροσου δεν μπορω παρα να πω περαστικα σου και σιδερενιος..

η ανακοινωση του ηταν ολα τα λεφτα:
ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα οπαδός καμιάς από τις ομάδες που ηγήθηκα αλλά πλέον δηλώνω με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι θα πεθάνω οπαδός αυτής της ομάδας που με αγάπησε και την αγάπησα τόσο γρήγορα και τόσο έντονα . ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #185 on: December 21, 2008, 11:52:36 »
Εμενα Blue ισα ισα αυτο το σημειο ειναι και το μονο που με προβληματιζει αλλιως πραγματικα θα πιστευα οτι ο ανθρωπος εχει προβλημα υγειας. Αυτο το ντεμαραζ ΠΑΟΚσηδιλικιου στα λογια μου δημιουργει ερωτηματικα.

Τεσπα...κοντη γιορτη. Αν ο Δροσος εχει προβλημα τοτε περαστικα και σιδερενιος
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zan

• Guest
« Reply #186 on: December 21, 2008, 12:14:14 »
Την ζημια ποιος θα την πληρωσει?

reset4

• Guest
« Reply #187 on: December 21, 2008, 12:19:58 »
καταρχήν περαστικά του..

στην συνέχεια περαστικά μας..

πόσο χαίρομαι που δεν έτρεξα να πάρω διαρκείας.. και τα εβαλα στην Α.Μ.Κ της ΠΑΕ..

ποτε δεν πίστεψα σε ότι και να εκανε.. (μερικοί νομίζαν οτι θα μας βγάλει και ευρωλίγκα χαχαχα)..

βάλτε τον ΤΕΟ και στο μπάσκετ να τελειώνουμε

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: December 21, 2008, 12:24:31 »
παιδιά ψυχραιμία.
δεν είπε πουθενά ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που δημιούργησε ούτε ότι πουλάει την καέ ούτε ότι δεν θα χρηματοδοτεί την ομάδα από εδώ και πέρα.
είπε ότι παρετείται από την προεδρία όπως έκανε και για τον επιχειρηματικό του όμιλο.
ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι θα γίνει χωρίς να βγάζουμε φθηνά συμπεράσματα.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

PAOK_EDESSA

• Guest
« Reply #189 on: December 21, 2008, 13:07:17 »
Τορα αρχίζανε νέα προβλήματά Πίος και Πίος θα αναλάβει.... βλέπω το καλοκαίρι πάλι άλλη ομάδα θα έχουμε... περαστικά στον δροσό... ας βάλει έναν δικό του άνθρωπο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #190 on: December 21, 2008, 13:30:55 »
Κατ΄αρχάς νομίζω ότι όλοι ευχόμαστε περαστικά στον άνθρωπο Δρόσο.

Οσο για την αποχώρησή του ή μη, επειδή διάβασα ξανά και ξανά πολύ προσεκτικά την ανακοίνωσή του, ειλικρινά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι σκέφτεται για το μέλλον. Σε κάποια σημεία της ανακοίνωσης άφηνε να εννοηθεί ότι τα παρατάει εντελώς και αποχωρεί από την ομάδα, σε κάποια άλλα σημεία δείχνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει χωρίς φυσική παρουσία, παρά μόνο στηρίζοντας την προσπάθεια οικονομικά.

Νομίζω ότι ο Αμοιρίδης είναι αυτος που πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο μιάς και συμμετέχει στη διοίκηση, είχε συμμετοχή στην ΑΜΚ της ΚΑΕ και κατέχει κι ένα ποσοστό νομίζω 10% των μετοχών.

Ας περιμένουμε λόγες μέρες να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση κι ας ελπίσουμε ότι άσχημα σενάρια που ξεπήδησαν από την ανακοίνωση να μην επιβεβαιωθούν.

Πάντως μεγάλη κατάρα στο δύσμοιρο το μπάσκετ. Δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτε.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #191 on: December 21, 2008, 13:39:48 »
τα πραγματα ειναι οντως θολα.........εχει δικιο ο γυπας........ομως καπου λεει για "σοβαρο επενδυτη που θα τηρησει το χρονοδιαγραμμα"........εμενα αυτο με ανησυχει........και δυσκολευομαι να πιστεψω πως ο δροσος θα πληρωνει χωρις να ειναι προεδρος........

Bayern4

• Guest
« Reply #192 on: December 21, 2008, 13:40:19 »
Aν ειναι λαλακας κ μας πουλαει παπα με τα περι υγειας, αλλο τοσο ειναι κ οι δυσπιστοι.

οπως ειπε κ ο "παππους" πρεπει να μαθουμε τι εγινε με τις μετοχες κ τα χρεη.
απαντησεις που δε πηραμε ποτε τους τελευταιους μηνες(ποιος να ρωτησει, θα μου πειτε..)

SKAILS

• Guest
« Reply #193 on: December 21, 2008, 14:29:36 »
φοβαμαι παιδια πως θα αφησει καμενη γη ο δροσος...σε ρεπορταζ μεσα στην εβδομαδα ελεγαν πως ο δροσος  υποσχεθηκε πληρωμες απο δευτερα,αρα οι παικτες ειναι απληρωτοι...φοβαμαι μην αφησει πιστολι ο δροσος,αν ισχυει το προβλημα υγειας του ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασει.

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
« Reply #194 on: December 21, 2008, 16:43:34 »
Για την ώρα του εύχομαι περαστικά στο πρόβλημα υγείας που αναφέρει, αλλά δεν θέλω να πάρω θέση ακόμα όσον αφορά την αλήθεια και την ορθότητα αυτών που ισχυρίζεται..
Εύχομαι μόνο να μην ζημιωθεί πάλι ο ΠΑΟΚ όπως έχει συμβεί στο παρελθόν...
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #195 on: December 21, 2008, 20:05:30 »
 Το τμήμα του μπασκετ κάποιος το χει καταραστεί πολύ χοντρα δεν εξηγείται αλλιώς...  ας περιμένουμε την επομένη κίνησή.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #196 on: December 21, 2008, 21:09:43 »
http://www.novasports.gr/basketball/a1/default.asp?aid=166894

"Παραμένει μεγαλομέτοχος ο Δρόσος"
εκτύπωσέ το
Ο Δρόσος με τον Καλαφατάκη Η ανακοίνωση αποχώρησης του Δημήτρη Δρόσου από την προεδρία του ΠΑΟΚ, για τους ανθρώπους της ομάδας μόνο απρόσμενη δεν ήταν. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και οι γιατροί στο Λονδίνο που τον παρακολούθησαν του απαγόρευσαν μεγάλες συγκινήσεις και γεμάτο πρόγραμμα εργασίας. «Ο Δημήτρης παραιτήθηκε από πρόεδρος αλλά παραμένει μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ» τόνισε στο novasports.gr ο Γιώργος Καλαφατάκης!

Ενδεχομένως κατά την διάρκεια της ημέρας ο Δημήτρης Δρόσος να εκδώσει και νέα ανακοίνωση, όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και από τον στενό του κύκλο, τα της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι τακτοποιημένα μέχρι και το τέλος. Τα χρήματα από την χορηγία του ΟΠΑΠ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και μια ακόμα μεγάλης χορηγία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες καλύπτουν το μπάτζετ της ΚΑΕ.

Στο πλαίσιο των περικοπών το μόνο που ενδεχομένως να προκύψει σε αγωνιστικό επίπεδο είναι η απομάκρυνση ενός εκ των Ουέσον ή Τομάσεβιτς, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο, άσχετα ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παρουσίασε πολύ καλή εικόνα. Ότι και να συμβεί ωστόσο που να έχει σχέση με το ρόστερ της ομάδας θα αποτελέσει 100% επιλογή του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος χαίρει της άκρας εμπιστοσύνης, τόσο του απερχόμενου προέδρου, όσο και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Το novasports.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα «Δρόσου»: «Ο πρόεδρος αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι λογικό να θέλει να δώσει προτεραιότητα σε αυτό. Αυτό που είμαι σε θέση να πω εγώ, είναι ότι αν παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΚΑΕ, ωστόσο δεν παύει να είναι ο μεγαλομέτοχός της. Αυτό, θεωρώ ότι εγγυάται από μόνο του την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τουλάχιστον φέτος».

Συγκεκριμένες πληροφορίες, ωστόσο αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Δρόσος αναζητά ήδη τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο, κάποιος ο οποίος θα είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Ο ίδιος θα ασχολείται πλέον εκ του μακρόθεν με τα κοινά της ομάδας και απλά θα φροντίζει για την εύρυθμη οικονομική συνέχεια της ΚΑΕ, αναζητώντας όμως, παράλληλα και νέο μεγαλομέτοχο της.
(21/12 13:46)

... Νικήτας Αυγουλής
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
« Reply #197 on: December 21, 2008, 22:28:37 »
http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=391&Itemid=9

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις κουβέντες από χθες βράδυ των μετόχων, Α.Σ. και άλλων φίλων του Π.Α.Ο.Κ. απο χθες βράδυ μετά την αιφνίδια παραίτηση του κ. Δρόσου κινητοπιήθηκαν...έφεραν από Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. το κάλεσμα των μετόχων της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που έχουν τις μετοχές που πήραν από κ. Πανελούδη.

Έγινε συνάντηση λοιπόν σήμερα το βράδυ με κάλεσμα του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. πριν λίγο και αποφασίστηκε και ζητήθηκε να παραμείνει ως μεγαλομέτοχος ο κ. Δρόσος ως το καλοκαίρι έστω από μακρυά και να πληρώσει όλες τις φετινές υποχρεώσεις που ανέλαβε στην ομάδα ( αυτό είναι το δίκαιο ), να παραμείνει ως αντιπρόεδρος ο κ. Αμοιρίδης που έβαλε πολλά λεφτά και να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής όπως και Δ.Σ. ελπίζουμε επιτέλους.

Την Τρίτη θα γίνει νέα συνάντηση των μετόχων για οριστικές αποφάσεις και φυσικά για να δοθούν και εγγυήσεις από κ. Δρόσο για τα οφειλόμενα.

Αυτές είναι λοιπόν οι τελευτάιες εξελίξεις που είναι αρκετά θετικές ώστε η ομάδα μας να έχει διοίκηση, Δ.Σ. και να παραμείνει σαν μεγαλομέτοχος και να πληρώσει ο κ. Δρόσος αφού είναι και μεγαλομέτοχος.

zan

• Guest
« Reply #198 on: December 21, 2008, 22:38:40 »
Μακαρι...

Bayern4

• Guest
« Reply #199 on: December 21, 2008, 23:03:34 »
αν κ το γραπτο κειμενο τους ειναι χειροτερο απο μαθητη τριτης δημοτικου,
το ερωτημα μου ειναι ενα: για ποιους μετόχους μιλαμε;
περα του κυριου δροσου ειναι ο αμοιριδης με 10% κ ο ΑΣ με το συνηθες 10%.
υπαρχουν κ αλλοι;; Ποιοι ειναι οι μετοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ;