Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή

Ήταν ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, ο άνθρωπος που θα έλυνε προβλήματα καθημερινότητας (από προβλήματα με χορηγούς μέχρι κάποιο χαλασμένο διαρκείας) και θα συντόνιζε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ σε αρμοδιότητες και εύρυθμη λειτουργία.

εσυ πιστευεις οτι στον κοσμο δεν υπαρχει αλλος τετοιος ανθρωπος με αυτα τα προσοντα και να μπορει να κανει αυτην την δουλεια?γιατι παντα πρεπει να επιλεγουμε ατομα που φερνουν καλος η κακος την διχονοια?ειναι λογικο αυτο,μια ζωη να μαλωνουμε μεταξυ μας για καποιο προσωπο?

Offline blue_eyes

• Βασικός
συμφωνω με λικ οτι υπαρχουν χιλιαδες ατομα που μπορουν να κανουν την ιδια και καλυτερη δουλεια απο τον γκαγκατση

ο συγκεκριμενος ομως (οπως και καθε υπαλληλος της ΠΑΕ) αξιζει να κριθει μοναχα απο την δουλεια και την προσφορα του και οχι απο οτιδηποτε αλλο

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
πολυ τα ψειριζουμε και λεμε και οτι να ναναι ......ποιοι ειναι οι κοινοι χορηγοι  ρε φαταλ ? κοινοι χορηγοι με γαβρο ?
αφου λενε οτι χορηγος μας ειναι ο βγενοπουλος και ειμαστε στο αρμα του βαζελου αποφασισε σε ποιο αρμα ειμαστε .....
αναρωτιεσε αν μας ειπανε αληθεια και τριχες ......ασε τις φιλοσοφιες και τις θεωριες συνομωσιας δεν αντεξε και δικαολογημενα για το δικο του
το καλο επρεπε να μην ανακατευτει καθολου ..........για μενα ειναι ειλικρινης ανακοινωση .....ανακαλυψες και ενοχη στην δηλωση του.....

"γ)όσοι λοιπόν θέλατε ο γκαγκάτσης να φύγει λόγω συγγένειας τότε απαιτήστε να φύγουν και οι κοινοί μας χορηγοί.

Το θέατρο του παραλόγου για μένα.Άραγε μας είπαν την αλήθεια;"

αυτες οι δυο προτασεις σου ειναι οτι ναναι...... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ........

Άσχετο αλλά ο Δημοσθένης δε φταίει σε τίποτα αδερφέ... ;)

Offline ved

• Αλλαγή
o μακης ητανε πολυ καλος στην δουλεια του και ειναι και πολυ καλο παιδι και φυσικα οπαδος της ομαδας. φυσικα ηταν ενα στελεχος που μπορεις να βρεις χιλιαδες χωρις να εχουν τετοιο βαρος και διχασμο με το ονομα τους.

η παραιτηση του φυσικα πρεπει να γινει δεκτη.

ο μακης τον πρωτο και μονο που πρεπει να κατηγορησει οτι δεν τον στηριξε ειναι ο πατερας του αυτον και την καριερα του. ο μεγαλος γκαγκατσης εβγαλε τοσα πολλα λεφτα ολα αυτα τα χρονια αλλα η απληστια του δεν εχει τελιωμο. δεν λογαριασε τον γιο του και την δουλεια του και το μελλον του. διψουσε και για αλλα φραγκα μην λογαριαζοντας οτι αν δουλεψει στον κοκκαλη θα φερει σε δυσκολη θεση τον γιο του.

και φυσικα προικισμενος με το θρασος που εχουν τετοιοι ανθρωποι πηγε και  στρογγυλοκαθησε στα επισημα διπλα στο κοκκαλη  την ημερα που σφαζανε την ομαδα του γιου του. ελεος δηλαδη !!! ποσα να καταπιουμε ακομα!!

και τελος για οσους λενε οτι δεν κρινουν καποιον απο το ονομα του να εβλεπα την φατσα τους αν αυριο ανακοινωνε η παε για νεο διευθυντη τον ανιψιο του φασουλα,, τον αδερφο του ανατολακη τον ανιψιο του κοκκαλη κλπ κλπ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Φυσικά και μπορεί να υπάρχει αντικαταστάτης που μπορεί να προσφέρει περισσότερα.
Το θέμα όμως είναι ότι ήταν επιλογή της διοίκησης που εμπιστευόμαστε και πρέπει να την στηρίζουμε όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με τις πράξεις μας.

Ποτέ να μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελείται πρώτα από όλα από μια παρέα ανθρώπων με την ίδια τρέλα και καψούρα για την μεγαλοσύνη του ΠΑΟΚ.
Αν κομμάτια αυτής της παρέας δέχονται επιθέσεις και αποχωρήσουν ο ένας μετά τον άλλον, θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις μη ευχάριστες.

Ελπίζω ο νέος διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, εχεμύθειας και πρώτα από όλα ΠΑΟΚτσής. Να βάζει την υστεροφημία του και τις δημόσιες σχέσεις κάτω από τον ΠΑΟΚ. Να είναι στρατιώτης του ΠΑΟΚ και να μην τη δει στρατηγός. Να είναι χαμηλών τόνων και να μην προσπαθήσει να φανεί αρεστός στα ΜΜΕ με πληροφορίες και ρουφιανιλίκια. Να ειναι κοινωνός του "Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα"!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι αν στηριζεις και εμιστευεσαι οπως λες την διοικηση,η επομενη επιλογη σιγουρα θα ειναι καλυτερη

Offline gagas

• Αλλαγή
η διοικηση ομως δεν θα πρεπει να παιρνει αποφασεις κ να αλλαζει στελεχη επειδη εγω εσυ κ ο αλλος τρωμε παπα απο δημοσιογραφους ή δεν αντεχουμε την καφενειακη ή ροαδιοφωνικη ψευτοκαζουρα των σκουλικιων..
ενας ανθρωπος που μαλωνει με τον πατερα του γα τον ΠΑΟΚ μαλλον αξιζει περισσοτερο να εχει εκεινη τη θεση απο καποιον αλλο..που το μονο κριτηριο που θα τον κανει να διαφερει ειναι το διαφορετικο επιθετο..

και καποιοι αλλοι υπαλληλοι εκει στα γραφεια να προσεχουν..

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει ρε παιδια αμφισβητει δηλαδη κανεις οτι ο γκαγκατσης πηρε τη θεση λογω ονοματος????εδω σ αυτη τη χωρα καποιοι γινονται πρωθυπουργοι λογω ονοματος.....

εγω πιστευω οτι ηταν απο τα λαθη της διοικησης......καλυτερα που φευγει....το ονομα γκαγκατσης να μην ξαναακουστει...

δεν αμφισβητω οτι το παλικαρι ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και τον ευχαριστουμε για οσα προσφερε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
να φυγει κ ο ηλιαδης ο στελιος.λογω του αδερφου του..λαθος της διοικησης που τον κραταει ακομα.να μην ξανακουστει το ονομα ηλιαδης..

Offline lik4

• Αλλαγή
ο οποιοσδηποτε φερνει διχονοια στο λαο του ΠΑΟΚ δεν εχει θεση στην ομαδα μας ακομα και ο θεος ο ιδιος να ειναι
ο Θοδωρος το εχει πει πολλες φορες ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα,αλλα μερικοι δεν μπορουν ακομη να το καταλαβουν

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

ο στελιος θα φυγει ετσι κι αλλιως λογο τις ποδοσφαιρικης του αξιας.του χρονου παμε να διεκδικησουμε το πρωταθλημα πραγματικα
« Last Edit: March 07, 2009, 15:58:58 by Capricorn »

Offline sabbath

• Αλλαγή
να φυγει κ ο ηλιαδης ο στελιος.λογω του αδερφου του..λαθος της διοικησης που τον κραταει ακομα.να μην ξανακουστει το ονομα ηλιαδης..

καμμια σχεση δεν εχουν τα παραδειγματα....

τελος παντων αν προσφερει τοσο μεγαλο εργο που ειναι αναντικαταστατος ας μεινει.....αλλιως το να φυγει μονο καλο θα κανει..(για τον γκαγκατση λεω)....και για τον ιδιο και για τον ΠΑΟΚ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
Lik4 συμφωνουμε για τη διχονοια,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να φερνει διχονοια λογω οικογενειας.
να μου πεις για τον αναστασιαδη,τον σαλπιγγιδη ναι.αλλα για καποιον που δεν τον ξερω καθολου και ξερω τον πατερα του,δεν καταλαβαινω γιατι να διχαζομαι..γιατι μου την λενε τα σκουλικια?για να περασει του ραπτοπουλου κ του πετρουλακη,του καρπετοπουλου και του κωνσταντινου,του παπαδημητριου και του σακελαροπουλου?

Offline gagas

• Αλλαγή

τελος παντων αν προσφερει τοσο μεγαλο εργο που ειναι αναντικαταστατος ας μεινει.....αλλιως το να φυγει μονο καλο θα κανει..(για τον γκαγκατση λεω)....και για τον ιδιο και για τον ΠΑΟΚ....
φιλε μου δεν σου ειπα εγω οτι ειναι αναντικαταστατος.απλα δεν μπορω να καταλαβαινω γιατι τοσο μισος για ενα παιδι που δεν το ξερουμε κ που το εμπιστευεται ο ζαγορακης.αν δεν υπηρχαν τα ραδια και οι τηλεορασεις δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα τωρα.
οσο για τη σχεση με τα αδερφια ηλιαδη,δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουν καμια.ο πατερας υπηρετει τον κοκαλη,ο γιος τον ΠΑΟΚ.ο μιξιαρης τον αρη,ο στελιος τον ΠΑΟΚ.ο μιξιαρης δεν μας βριζει?δεν ειναι αχωνευτος?δεν κανει παντα οτι περναει απο το χερι του για να χασει ο ΠΑΟΚ και να προκαλεσει?επειδη το κανει απο αλλο ποστο?
συμφωνω παντως με το λικ4.του χρονου θα φυγει ετσι κ αλλιως γιατι θα παμε για πρωταθλημα..

Offline lik4

• Αλλαγή
φιλε δεν εχει σχεση αν εχουν δικιο η αδικο αυτοι που δεν τον θελουν,το σημαντικο ειναι οτι υπαρχουν και υπαρχει και η διχονοια

υγ 1ον και ποιος σου ειπε οτι καποιοι δεν τον θελουν λογο αυτων των δημοσιογραφων?
    2ον και ποιος σου ειπε οτι υπαρχουν καλοι και κακοι δημοσιογραφοι ολοι μπασταρδα ειναι(εκτος εξαιρεσεων 2 στους 100)

Offline sabbath

• Αλλαγή

φιλε μου δεν σου ειπα εγω οτι ειναι αναντικαταστατος.απλα δεν μπορω να καταλαβαινω γιατι τοσο μισος για ενα παιδι που δεν το ξερουμε κ που το εμπιστευεται ο ζαγορακης.αν δεν υπηρχαν τα ραδια και οι τηλεορασεις δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα τωρα.
οσο για τη σχεση με τα αδερφια ηλιαδη,δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουν καμια.ο πατερας υπηρετει τον κοκαλη,ο γιος τον ΠΑΟΚ.ο μιξιαρης τον αρη,ο στελιος τον ΠΑΟΚ.ο μιξιαρης δεν μας βριζει?δεν ειναι αχωνευτος?δεν κανει παντα οτι περναει απο το χερι του για να χασει ο ΠΑΟΚ και να προκαλεσει?επειδη το κανει απο αλλο ποστο?
συμφωνω παντως με το λικ4.του χρονου θα φυγει ετσι κ αλλιως γιατι θα παμε για πρωταθλημα..

ενταξει οχι και μισος....δεν εχω και τοσο μεγαλο προβλημα αν μεινει.....δεν νομιζω οτι ειναι προτευων ζητημα....

απλα θα προτιμουσα να φυγει....ιδιαιτερα μετα το προχθεσινο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όταν άκουσα ότι προσελήφθη στον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, το μυαλό μου πήγαινε, όπως και των περισσοτερων, σε προσπάθεια του Ζαγοράκη να εισχωρήσει στα κυκλώματα της διαιτησίας και προστασίας του ΠΑΟΚ από αυτά.
Βλέπετε, το όνομα Γκαγκάτσης, μου δημιούργησε αυτή την εντύπωση.

Σύντομα όμως διαπίστωσα, ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης, ουδεμία σχέση είχε με αυτό. Ήταν ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, ο άνθρωπος που θα έλυνε προβλήματα καθημερινότητας (από προβλήματα με χορηγούς μέχρι κάποιο χαλασμένο διαρκείας) και θα συντόνιζε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ σε αρμοδιότητες και εύρυθμη λειτουργία.

Λυπήθηκα με την παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση, όπως και όλοι όσοι τον έβλεπαν να βρίσκεται συνεχώς στα γραφεία, να προσπαθεί και να δίνει λύσεις στο κάθε πρόβλημα που προέκυπτε και να ξεχνάει ωράρια, δουλεύοντας από το πρωί έως το βράδυ όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε πραγματικός ΠΑΟΚτσής.

Οι λόγοι που αναφέρει στην δήλωση του είναι αληθινοί. Είναι μικρός στην ηλικία και περισσότερο ευάλωτος στα όσα άκουγε από τα ράδια και διάβαζε στις εφημερίδες.
Βλέποντας το πρωτοσέλιδο της Μετροσπορτ και την φωτογραφία του πατέρα του με τον "Θείο", κατάλαβε πως δεχόταν ακόμα ένα χτύπημα, όχι ο ίδιος, αλλά ο Ζαγοράκης για τις επιλογές του. Γνώριζε ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν όταν ο πατέρας του, σύντομα, γινόταν και επίσημα υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ίδια προβλήματα είχε και έχει ο Ποικιλίδης (με δημοσιεύματα), όπως θα έχουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Ζαγοράκη.
Στόχος δεν είναι ο οποιοσδήποτε Γκαγκάτσης, Ποικιλίδης, Μιχαηλίδης, Μηλιωρίδης κλπ, αλλά ο Θόδωρος. Προσπαθούν να του "πάρουν" από κοντά του, τους συνεργάτες του και να τον αποδυναμώσουν.

Ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι "τρελαμένος" εδώ και μέρες και "τρελάθηκε" ακόμα περισσότερο με την χθεσινή παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση επειδή βλέπει πως κάποιοι πετυχαίνουν τον στόχο τους.
Ελπίζω ο Ζαγοράκης να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του. Αυτός βέβαια είναι ο μόνος που γνωρίζει πόσο αναντικατάστατος είναι ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στα γραφεία και όχι εγώ, άρα και ο αρμόδιος να κρίνει και να αποφασίσει.

Όσο για το αν ο Μάκης Γκαγκάτσης αγαπάει τον ΠΑΟΚ, αν αγόρασε μετοχές κλπ, γνωρίζω ότι αγόρασε σε κατάστημα του Πειραιά (το έμαθα από τρίτο πρόσωπο) και μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Όταν τον ρώτησα, "Γιατί από τον Πειραιά;" μου είχε απαντήσει "Έτσι, για να δω τα μούτρα τους, ζητώντας μετοχές του ΠΑΟΚ".

Tα είπες όλα ρε Αλαμάνα...

Πάμε τώρα με τη σειρά μας να βρούμε τον επόμενο που "δεν μας αρέσει"... :P

kite-surf

• Guest
Δεν θα μιλησω αντικειμενικα γιατι τυχαινει να τον γνωριζω προσωπικα...εκτος απο πολυ καλο ΠΑΟΚτσακι ειναι και πολυ καλο παιδι..και ειμαι σιγουρος οτι η αρρωστια του για τον ΠΑΟΚ τον κανει να δουλευει 3 φορες περισσοτερο και με περισσοτερη ορεξη απο οποιοδηποτε αλλο με τα ιδια προσοντα αλλα δεν εχει και πολυ το ΠΑΟΚτσιδιλικι μεσα του..

bagos1

• Guest
εγώ γουστάτω να μείνει για να κάνει ρόμπα τον πατέρα του

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ δεν ξέρω τον Μάκη Γκαγκάτση προσωπικά, ούτε το πόσο προσέφερε στην ομάδα. Αυτό το ξέρει καλύτερα ο Θόδωρος, που για να επιμένει σημαίνει πως ο Μάκης Γκαγκάτσης τα πήγε καλά και αυτό μου φτάνει προσωπικά.
ΟΜΩΣ
από τη στιγμή που δεν αντέχει τον πόλεμο, τότε είναι καλύτερα που φεύγει.

Βλέπετε η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει άτομα που να είναι και ΠΑΟΚτσήδες και τίμιοι και εργατικοί και κοινωνοί του "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" και άτομα ατσαλωμένα και αρχιδάτα για να αντέξουν στον πανταχόθεν πόλεμο. Δυστυχώς ο Μάκης δεν είχε έναν από αυτά τα προαπαιτούμενα, οπότε μάλλον καλύτερα που δεν συνεχίζει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός

Χρυσόστομος
Γκαγκάτσης

Χρυ-σό-στο-μος
! ! ! !

edit: Τα σχόλια για τον πατέρα του (Βασίλη) μετακινήθηκαν.
« Last Edit: April 01, 2009, 09:08:40 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo