Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15954 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Τελικά ο μικρός Γκαγκάτσης τι κάνει ρε παιδιά; Πόσο χειρότερες διαιτησίες να είχαμε αν δεν ήταν στην ΠΑΕ;
Εντάξει, καλό είναι να βολεύουμε τον υιό του κουμπάρου, αλλά αφού στιγματίζεται που στιγματίζεται ο ΠΑΟΚ με αυτό το επίθετο, ας κάνει και κάποια δουλειά ...

μαλλον πεσαμε εδω πολλοι στην λουμπα του λαγογιαννη εχει λυσσαξει
με βιολιδη με γιο γκαγκατση κλπ . ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΑΚΗ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΥΡΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
ΘΥΜΑΣΤΕ ? τωρα θελει λεει να φερει στο σωστο δρομο την διοικηση γιατι
δεν βγαινει στους δρομους να κανει επανασταση ο ζαγορακης εχει συμβιβαστει
ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ .....εγω θα ελεγα να διοικησουν
λαγογιαννης-καναρακης........ ;D

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
επειδη εχω ακουσει πολλες φορες τον λαγογιαννη να μιλαει για το συγκεκριμενο θεμα,το αναφερει για ολους αυτους που το καλοκαιρι σαν ξερολες ελεγαν οτι ο ΠΑΟΚ με γκαγκατση ....διαιτησια....κλπ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Η αληθεια ειναι οτι εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν γουσταρω να μου την λενε για τον γκαγκατση.
Σκεφτειτε να τον ειχε κανας gay, τι θα λέγαμε?

..και μην ειστε ραδιοφωνολαγνοι. Τοσο πολυ σας αρεσει να ακουτε?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ αν μας έπαιζε καλά η διαιτησία στα φρύδια μου ποιανού γιός είναι , από την στιγμή ομως που όχι δεν μας παίζει καλλά αλλά τουναντίον μας σφάζουν όπου μας βρουν θέλω η διοίκηση να το παίξει το χαρτί του γιατί ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. ΄΄Οσο για τα προσόντα δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός με πτυχία και γνώσεις . Το να τον διώξουμε επειδή δεν μας παίζει καλά η διατησία θα είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι τον πήραμε γιαυτόν τον λόγο , τον να τον κρατάμε είναι σαν να προσδοκούμε εύνοια , γιαυτό κατά την γνώμη μου ήταν λάθος η πρόσληψη του διότι πέρα από κάθε προσφορά που μπορεί να έχει το παιδι και δεν την αμφισβητώ η διοίκηση έπρεπε να προνοήσει όλο αυτόν τον ντόρο και στην τυχόν δύσκολη θέση που θα περιέλθι με την κίνηση της προσληψής του. Το διοικεί εστι πρροβλέπει και η διοίκηση δεν προέβλεψε τις παράπλευρες απώλειες οι οποίες πλέον δεν αφορούν μόνο την γειτονιά της παπαναστασίου με τα συνεχή υπονοούμενα , προσφάτως είχαμε και τον Αντωνίου του βάζελου να αφήνει υπονούμενα . Εν τέλει κατα την γνώμη μου θα πρέπει να παραμείνει τώρα στην παε και σε ανύποπτο χρόνο να πάρει άλλο πόστο εφόσον είναι άξιο μέλος , πόστο όμως ανάλογο της εμπειρίας του και όχι του ονόματός του.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

MetroStar

• Guest
Δεν τον πηρες για αυτο τον λογο. Για τα οικονομικα της ΠΑΕ των πηρες υπαλληλο. Με την ανεργια που υπάρχει κανόνισε ο μπαμπας να τον στειλει να δουλεψει στον κολλητό του και κομματικό σύντροφο του, αλλα αυτό δε σημαίνει ότι τον πήρες για την διαιτησία. Ο καθενας απλα θελει να βολεψει τα παιδια του σε γνωστους και φιλους. Πως η κυρα Δεσποινα στελνει την κορη της στην Μαριλενα την κομμωτρια για δουλεια, ετσι κι ο Βασίλης στέλνει στον Θόδωρο τον Μακη.

Metro για τί τον πέρασες τον ΠΑΟΚ και λες αυτές τις @@???Πρώτα απ'όλα ο Ζαγοράκης δεν είναι μπακάλης!Προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα μας και βάζει άτομα που μπορούν να βοηθήσουν...
Μονο ένα κομματόσκυλο θα σκεφτόταν έτσι...

Όλα κι ολα στο συγκρκριμένο θέμα ο Ζαγορακης είναι οφσαιντ. Ο μονος λογος της προσληψης ειναι η φιλια του  με τον Γκαγκατση.

kostas4

• Guest
Δεν τον πηρες για αυτο τον λογο. Για τα οικονομικα της ΠΑΕ των πηρες υπαλληλο. Με την ανεργια που υπάρχει κανόνισε ο μπαμπας να τον στειλει να δουλεψει στον κολλητό του και κομματικό σύντροφο του, αλλα αυτό δε σημαίνει ότι τον πήρες για την διαιτησία. Ο καθενας απλα θελει να βολεψει τα παιδια του σε γνωστους και φιλους. Πως η κυρα Δεσποινα στελνει την κορη της στην Μαριλενα την κομμωτρια για δουλεια, ετσι κι ο Βασίλης στέλνει στον Θόδωρο τον Μακη.

με τετοιους "Φιλους" τους εχθρους τι τους θελουμε...καποια πραγματα εχουν τα ορια τους

kite-surf

• Guest
Ρε παιδια στην καθε εταιρια,  ο προεδρος της, σε διευθυντικες θεσεις  που ειναι θεσεις εμπιστοσυνης, προσλαμβανει ατομα εμπιστοσυνης...δεν ειναι μονο τα πτυχια...ειναι και αυτα...

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Metro αν είχες ακούσει τις δηλώσεις του Ζαγοράκη είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο υπάλληλο τις παε...αλλα μάλλον δεν τις άκουσες!!!
Αν ο Ζαγοράκης είναι offisde εσύ έχεις αποβληθεί με μπλε-πράσινη-κόκκινη κάρτα!!!
Δυστυχώς κάποιοι φίλαθλοι τις IDEAS μας σκέφτονται σαν να υποστηρίζουν κόμματα που γίνονται ρουσφέτια...
Metro όσο και να μη γουστάρεις αυτός ο υπάλληλος κρίθηκε με κριτήριο τις γνώσεις του,το μειονέκτημα είναι ότι έχει ένα καταραμένο όνομα και i απειρία που αυτό θα αλλάξει με τον καιρό και με την δουλειά!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline arwstos

• Αλλαγή
Σημαντικη μερα η 4η Νοεμβριου:
Περαν των αμερικανικων εκλογων μαθαμε και τι ψηφιζει ο Ζαγορακης!
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Πάντως μη λέτε ότι προσλήφθηκε βάσει των πτυχίων του ρε μάγκες ... Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι με παρόμοια προσόντα. Θα συμφωνήσω με τον αδελφό πιο πάνω. Δεν έπρεπε να είχε προσληφθεί σε καμιά περίπτωση άνθρωπος με το επώνυμο Γκαγκάτσης ...

Για τον Λαγογιάννη δε ξέρω ... δεν άκουσα τι ειπώθηκε γιατί δε τον ακούω. Αλλά νομίζω ότι εύλογα καθένας αναρρωτιέται τι στο καλό τον πήραμε αυτόν. Για να δίνουμε τροφή για σχόλια;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

CLUB LARISA

• Guest
Με την ανεργια που υπάρχει κανόνισε ο μπαμπας να τον στειλει να δουλεψει στον κολλητό του και κομματικό σύντροφο του, αλλα αυτό δε σημαίνει ότι τον πήρες για την διαιτησία. Ο καθενας απλα θελει να βολεψει τα παιδια του σε γνωστους και φιλους. Πως η κυρα Δεσποινα στελνει την κορη της στην Μαριλενα την κομμωτρια για δουλεια, ετσι κι ο Βασίλης στέλνει στον Θόδωρο τον Μακη.

Καλά μιλάμε μερικοί έχουν φύγει για Διάστημα....Πέρα απο τους νεφελίμ, σε άλλα αστρικά σύμπαντα, παρέα με τους Ινουνάκι κ τον μεγάλο Θόρ.....Τώρα αυτό το ποστ είναι ποστ κριτικής και οξυδερκούς πνεύματος?Ποιός είναι ο κομματικός σύντροφος?Ρε σεις μερικοί εδώ μέσα ξεπέρασαν και το κουραδόμυαλο του περούκα που βγαίνει στα πάνω ράδια δίκην νέου Γεωργίου.....Κυρα Δέσποινες, Μαριλένες κ κομμώτριες στον ΠΑΟΚ υπήρχαν τότε που μας έκαναν κουμάντα τα βουλκανιζατέρ, τα φρουτάκια κ τα μπακάλικα.Με πιάνεις?ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη συγχρονη διοικητική μας ιστορία για το γεγονός οτι η ΠΑΕ εμφανίζει θετική χρήση, εμείς μιλάmε για άλλα αντ' άλλα......ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ κ σταματήστε να πετάτε κουτοπόνηρες χαζομαρούλες γιατί αρκετά ανεχτήκαμε.....
« Last Edit: November 05, 2008, 09:39:08 by CLUB LARISA »

bagos1

• Guest
ο διορισμος υιου γκαγκατση δεν εγινε με κανενα αξιοκρατικό κριτίριο  απλα επειδη ο ζαγοράκης βάζει άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης δίπλα του  έκανε όπως το ίδιο κάνει και κάθε πρόεδρος σε κάθε οργανισμό ή εταιρία και δεν νομίζω να είπε ποτέ κανεις οτι ο μακης θα ασχολιότανε με την διαιτησία.  φαντάζεστε μετα απο κάθε αγώνα να πέρνει τηλέφωνο ο μάκης τον μπαμπά γκαγκατση και να του λεει ........ΜπαΜπα! μας αδικΑνε!....Ημαρτον!

CLUB LARISA

• Guest
Κατ' ουσίαν συμφωνώ.Το αξιοκρατικό κριτήριο βέβαια δεν αναιρείται απ το γεγονος της πρόσληψης ΩΣ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του φίλου γκαγκάτση. Δεν μπορεί δλδ ο γιός του φίλου να ναι ΚΑΙ αξιόλογος οικονομικός διευθυντής κ επομένως να πληρείται κ το αξιοκρατικό κριτήριο?

bagos1

• Guest
την αναιρεση του αξιοκρατικού της υποθέσεως το στηρίζω στο οτι ο μακης δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωή του, σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι δεν ειναι αξιος για μια τετοια θεση η οτι δεν κανει καλα την δουλειά του απλα σε αυτή την θέση μπορούσε να προσλάβει κάποιον με εργασιακή εμπειρία, αλλα ουσιαστικά αυτά ειναι ψιλά γράμματα γιατί κάθε νέος απο κάπου πρέπει να αρχίσει. κατευθείαν στα βαθιά λοιπόν και αν ξέρει κολύμπι ας κολυμπήσει και ίπτυο και πεταλούδα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η ειρωνια,οι υπαινιγμοι,η συνεχης <<εκτοξευση λασπης>> και τα κακεντρεχη υπονοουμενα προς το προσωπο του χρυσοστομου γκαγκατση ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!!!!!κανενας ανθρωπος ειτε ειναι αληταρας δημοσιογραφος,ειτε ακομη και ΠΑΟΚτσης,ειτε οποιοσδηποτε,δε θα τολμησει να πιασει ξανα στο στομα του εναν ανθρωπο που δε γνωριζουμε!
οποιος εχει στοιχεια για κατι <<βρωμικο>> δε θα το ξαναπαιξει μαγκας ειτε μπροστα απο την οθονη του,ειτε με τα λογια.θα παει στον εισαγγελεα να τα καταθεσει!!ο γενικος διευθυντης του ΠΑΟΚ μας ειναι ο χρυσοστομος γκαγκατσης και εχει κι αυτος μεγαλο μεριδιο στην καταπληκτικη φετινη πορεια της ομαδας.
σορυ για το υφος μ αλλα δεν αντεχω την αδικια που ζει ενα συγκεκριμενο ατομο.φανταστειτε πως θα νιωθει ο ιδιος.......
    ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΛΩΡΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

giannis80

• Guest
Ας πάρουμε τον Σάκη τον Λάιο για διευθυντή γραφείων να είναι όλα under control.Όπως τον αύγουστο του 2004......

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
η ειρωνια,οι υπαινιγμοι,η συνεχης <<εκτοξευση λασπης>> και τα κακεντρεχη υπονοουμενα προς το προσωπο του χρυσοστομου γκαγκατση ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!!!!!κανενας ανθρωπος ειτε ειναι αληταρας δημοσιογραφος,ειτε ακομη και ΠΑΟΚτσης,ειτε οποιοσδηποτε,δε θα τολμησει να πιασει ξανα στο στομα του εναν ανθρωπο που δε γνωριζουμε!

Αδερφε κατι μου λεει πως ο μυσοχυσιας ο καρπετ, παλι με τον αγαπημενο του σουπερ ηρωα Μακη θα ξανασχοληθει αυριο... Οποτε αυτο που λες ισως να ισχυει για την ερτ, αλλα τα μμε γενικα δεν πιστευω να σταματησουν την λασπολογια τοσο ευκολα..

Offline ved

• Αλλαγή
ηδη σημερα παλι ο ειπε καρπετοπουλος οτι αφου εκανε αυτην την επιλογη Ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να τα περιμενει αυτα και εχει αυτος ευθυνη.. κλπ αλλα εξυπνα.

φυσικα στην κοτα τον κολκα.

ετσι ειναι απολογουμαστε τωρα στο καθε καθαρμα της συχαμενης αυτης χωρας.

μονο και μονο γιαυτο θα πρεπει να τους γαμησουμε στιος αγωγες.

μιλησαν τα αγγελουδια οι καρπετοπουλοι και οι βαζελοπαλεμαχοι.

μεγιστοι υπερασπιστες του φοβερου ελληνικου ποδοσφαιρου,,,
« Last Edit: November 10, 2008, 20:54:28 by vedder »

MetroStar

• Guest
Τελικά ο Μάκης έχει δύο πτυχία όπως λέει η ΠΑΕ?

Ο Καρπετόπουλος πως είναι τόσο σίγουρος οτι δεν έχει και έχει λυσσάξει ότι η ΠΑΕ λέει ψέματα?

Ποιά είναι η αλήθεια τελικά?

apaoki13

• Guest
Μπες στην γκαζέτα και ρώτα τον γκουρού. Είμαι σίγουρος ότι θα χαρεί πολύ από το γεγονός ότι τα ψέματά του βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.