Χριστέ και Παναγιά!!!
Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Είσαι γιός του Γκαγκάτση, άρα είσαι σημαδεμένος και δεν πρέπει να ασχολείσαι στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Είσαι γιός του Κοτζαμάνη, άρα είσαι γιός του δολοφόνου του Λαμπράκη και δεν πρέπει να οδηγάς όχημα, ειδικά τρίκυκλο.
Ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, είναι μια προσωπική επιλογή της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του προέδρου της, από τον προηγούμενο Μάρτιο, απλά το δημοσιοποίησε σήμερα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα κριθεί για όλα όσα κάνει στο τέλος της θητείας της βάσει έργων και όχι υποθέσεων. Αν η συγκεκριμένη επιλογή αποτύχει θα βαρύνει την διοίκηση, το αντίστροφο θα ισχύει αν πετύχει.
Το να θεωρούμε αποτυχημένη μια επιλογή της διοίκησης πριν δούμε έργο, είναι αυθαίρετο.
Στα παπάρια μου τι θα πουν κάποιοι στα ράδια ή γράψουν άλλοι σε εφημερίδες. Έμαθα να παλεύω μόνος μου, να μην έχω συμμάχους και να αδιαφορώ για το τι λένε οι αντίπαλοι μου. Δεν θα υποκείψω ακολουθώντας ένα σαβουάρ βιβρ που μου προτείνουν, ενώ κανείς δεν το τηρεί στα πλαίσια του επαγγελματικού αθλητισμού.
ΥΓ. Ζαγοράκη, άλλαξε τα όλα!!! Φέρε ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Στο κάτω-κάτω, εσύ θα κριθείς σαν υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί, άρα δικαιούσαι να κάνεις τις επιλογές σου.