Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15763 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rounos

• Guest
Καλη κινηση.Εισαι μεγαλη γατα ΤΕΟ.Το παιχνιδι στην Ελλαδα,ολοι το ξερετε,δεν παιζετε μονο στο χορτο.Και αυτο το καταλαβανε και οι διοικουντες μας.Αν θελεις να κανεις κατι "μεγαλο" -τιτλο- στην σουπερ λιγκ,χρειαζεσαι και τα καταλληλα κονε,και τα καταλληλα εργαλεια.

Εγω νομιζω οτι σιγα-σιγα χτιζετε κατι πολυ καλο σε ολους τους τομεις.Απο διοικητικα μεχρι και τις ακαδημιες,προπονητηριο....Αντε και ενα γηπεδο απο του χρονου να κρεμομαστε σαν τα τσαμπια.

fatal_invasion

• Guest
χρειαζεσαι και τα καταλληλα κονε
Συγγνώμη αλλά διαφωνώ απόλυτα με αυτήν τη λογική του κονέ.
Είμαι ΠΑΟΚ,είμαι περήφανος και δεν θα χρησιμοποιήσω μεθόδους για να βλάψω τους άλλους πλην μερικών ομάδω που κάνουν τα ίδια και μόνο σε αυτους.

Δεν ξέρω αν το είπες λάθος , αν λάθος κατάλαβα, αλλά η λέξη κονέ δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚτσή για μένα.

Τα πάντα με την αξία μας,αλλιώς να μην σώσουμε να πάρουμε ποτέ τίτλο..

Περηφάνεια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Σίγουρα ο Ζαγοράκης έχει σκεφτεί πολύ περισσότερη ώρα από μας πριν κάνει αυτήν την κίνηση. Και θα σκέφτηκε και τη δικιά μας τη μύρλα, και τι μπορεί να του σύρουν οι δημοσιογράφοι, οι αλλόθρησκοι κλπ.

Πως να το κάνουμε? Δεν μπορούμε να τα μαθαίνουμε και όλα για το πως και τι έγινε...

Μπορούμε όμως να καθόμαστε με τις ώρες και να γράφουμε ό,τι μας καπνίσει. Και αυτό κάνουμε, γιατί είμαστε ωραίοι και ελεύθερα σκεπτόμενοι ΠΑΟΚτσήδες.

Προσωπικά πιστεύω πως η ΠΑΕ χρειαζόταν κάποιο άτομο στην συγκεκριμένη θέση, Ο Πρόεδρος ήξερε τον υϊό Γκαγκάτση, που ήταν σπουδαγμένος και ΠΑΟΚτσής, και ανάμεσα σε μερικά ισάξια βιογραφικά επέλεξε το δικό του γιατί τον ήξερε καλύτερα και τον εμπιστευόταν. Εξάλλου είναι μια θέση που και λάθη να γίνουν, και θαύματα να γίνουν, ο Πρόεδρος θα ακούσει τόσο τα ''γιούχα'' όσο και τα ''εύγε''.

Υ.Γ. Για τα άλλα σχετικά με διαιτησίες και παπαριές.... σιγά μη χρειαζόμασταν έναν εικοσιπεντάχρονο γιο οποιουδήποτε για να κάνουμε βρωμιές.

... καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

katerina

• Guest
Το παιχνιδι στην Ελλαδα,ολοι το ξερετε,δεν παιζετε μονο στο χορτο.Και αυτο το καταλαβανε και οι διοικουντες μας.Αν θελεις να κανεις κατι "μεγαλο" -τιτλο- στην σουπερ λιγκ,χρειαζεσαι και τα καταλληλα κονε,και τα καταλληλα εργαλεια.

Δηλαδή εγώ που θέλω να παίζει η ομάδα μου το "παιχνίδι" της στο χόρτο είμαι βαθιά νυχτωμένη?  :'( :'( :'(

bagos1

• Guest
pantos ego gia geniko arxhgo 8a protimousa enan tupo san ton mpampi ton sougia Paok eisai!

veron

• Guest
Το παιχνιδι στην Ελλαδα,ολοι το ξερετε,δεν παιζετε μονο στο χορτο.Και αυτο το καταλαβανε και οι διοικουντες μας.Αν θελεις να κανεις κατι "μεγαλο" -τιτλο- στην σουπερ λιγκ,χρειαζεσαι και τα καταλληλα κονε,και τα καταλληλα εργαλεια.

Δηλαδή εγώ που θέλω να παίζει η ομάδα μου το "παιχνίδι" της στο χόρτο είμαι βαθιά νυχτωμένη?  :'( :'( :'(

Dystyxws MALLON nai..mono ekei DEN paizetai

rounos

• Guest
Και εγω σαν εσενα σκεφτομαι αλλα....βλεπω και τι παιζεται επισης.Οταν οι αλλοι με σταυρωνουν και με λοιδωρουν,με παιζουν με βρωμικα και πουστικα μεσα,σορυ φιλε,αλλα εφοσον τους ανεχομαι εκτος απο ρομαντικος -που ειμαι- ειμαι και κοροιδο.Η περηφανια μου δεν φαινεται απο τον Γκαγκατση και τον καθε Γκαγκατση,η περηφανια μου φαινεται οταν ενω εχω να παρω τιτλο 25 χρονια,και ενω βγηκα ενατος περσι,σε ενα μηνα πουλησα και 12.000 διαρκειας,και ποτε δεν εχω παρατησει την ομαδα μου.Και οταν λεω κονε φυσικα δεν εννοω να παρω πεναλντακια και αλλα τετοια,αλλα οταν οι ρουφιανοι οι χαμουτζηδες με παιζουν βρωμικα,να εχω και εγω να ριξω απεναντι τους,εστω και αυτον σαν ονομα.Με καταλαβες νομιζω τι θελω να πω.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Καλη κινηση.Εισαι μεγαλη γατα ΤΕΟ.Το παιχνιδι στην Ελλαδα,ολοι το ξερετε,δεν παιζετε μονο στο χορτο.Και αυτο το καταλαβανε και οι διοικουντες μας.Αν θελεις να κανεις κατι "μεγαλο" -τιτλο- στην σουπερ λιγκ,χρειαζεσαι και τα καταλληλα κονε,και τα καταλληλα εργαλεια.
Ας μην παρω ποτε τοτε τιλτο!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
re tsakalia mhn pianeste twra me koyventes.ayto poy leei o roynos(etsi nomizw dld) einai allo.na to kanoyme pio liana?
fetos epaizes me thn tripolh sthn toympa kai se sfyrizan 50-50.logw mporovhloy.peste moy oso perhfanoi ki an eiste
oso epanastates ki an niw8ete oti den sas ksenizei ligo ayto.kai den milame gia ellada aderfia
milame gia pagosmio fainomeno.o megalos 8a exei panta ena 5-10% parapanw sfyrigmata.e egw mesa sthn toympa
den goystarw me to xwrio na me paizoyn 50-50.kai pote o laos mas den to goystare.to 50-50 mono me aytoys poy logw mege8oys
sygrinomai(gia na mhn pw gia thn paradosh me gay poy xezotan ta korakia panw toys...)
pantws ksefygame.den nomizw oti einai aytos o logos proslhpshs toy gioy gkagkatsh.8ewrw oti ton kserei o zagorakhs kai
logika kati 8a vlepei panw toy gia na ton proslavei.me provlhmatise ligo o zapatista giati ton kserei
alla aderfe ws genikos diey8ynths proslhf8hke.oxi ws genikos arxhgos.to mperdepsate ligo.mporei na kanw kai la8os
to ksanalew.oyte kryo oyte zesth kati poy isxyei akoma kai gia metagrafes h kai gia tis ypoloipes proslhpseis.ola sto perasma
toy xronoy fainontai kai krinontai

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Δεν οχυρώνεις τίποτα με 25χρονο που πήρε μόλις πτυχίο η πτυχία η δεν ξέρω και εγώ τι...
Μαλακία.
Αυτα.
No Gods,No Masters

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αν τερματισουμε πανω απο την ενατη θεση φετος θα ειναι επειδη ειναι ΓΔ ο υιος γκαγκατσης
μαλιστα, το διαβασαμε και αυτο

το οτι ψαχνουμε νεους και αφθαρτους για να στελεχωσουν την παε, το ξεχασαμε

Meta apo ola ayta ta post tha sas anaferw to vasiko lathos pou kanate
osoi kraxate thn proslhpsh krinate to gio me vash ton patera, pragma pou
einai lathos vevaia. To palikari ayto mporei na einai swsto kai na mhn exei
kamia sxesh me to gnwsto gagatsh, oson afora to xarakthra vevaia.
φασιστικη κριτικη με απλα λογια, να κρινεις καποιον επειδη ο πατερας του ειναι οτι ειναι

γι αυτο δεν εχεις παρει τιτλο αδερφε και γι αυτο δεν προκειται.
αν παρεις ομως (λεμε τωρα) δωστον πισω γιατι ΓΔ ηταν ο υιος γκαγκατσης
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
γι αυτο δεν εχεις παρει τιτλο αδερφε και γι αυτο δεν προκειται.
αν παρεις ομως (λεμε τωρα) δωστον πισω γιατι ΓΔ ηταν ο υιος γκαγκατσης
Εγω δεν ειπα αυτο..
« Last Edit: July 02, 2008, 16:10:49 by ÄéêÝöáëïò »

polaret

• Guest
Χαιρετιζω τους περηφανους κατοικους της....................... φινλανδιας (αραγε και στη ζωη σας ειστε τοσο περηφανοι δηλαδη δεν ζητατε να σας σβησουν μια κληση πχ δεν λαδωσατε ποτε κανενα πολεοδομο για να κανετε την δουλεια σας δεν προσπαθησατε σε μια εφορια να βρειτε καποια  ΑΚΡΗ),
Εχω γινει 38 πλεον  το  μονα που θυμαμαι τοσα χρονια  ειναι ενα στημενο συστημα που κανει τον γαυρο και τον βαζελο μεγαλυτερο και εμενα μικροτερο
ειτε με διαιτησιες και σφαγες
 ειτε με τελικους στην αθηνα
 ειτε το πιο εξελιγμενο πλεον ,
γαυρε παρε γηπεδο δωρο 50  χρονια παρε και 15 χαρτια τηλεοπτικα βαζελε εσυ παρε κοσμοτε 3 παρε 15 τηλεοπτικα   παρε και 200 χαρτια για το βοτανικο  παρε και ολη μερα στην TV γαυρο  βαζελο και εσυ καημενε καιλα παοκτση μετα τον φυτευτο μπατατουδη παρε τον φυτευτο γουμενο  και τωρα που σε καρυδωσα  εντελως (και εισαι ακινδυνος για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ)παρακαλα να σου δωσω κανενα τοκογλυφικο δανειο .......................και αμα δεν θελεις αντε και γαμησου
Ε φτανει πια αυτο ,οταν ολοι βαζουν ΜΕΓΑΛΟΔΙΑΙΤΗΤΕΣ με σκοπο να επηρεασουν ,
Εγω θα πω μπραβο στην διοικηση (που υποτιθεται οτι την πιστευω, σε οτι κανει οτι ξερει γιατι το κανει) στην περιπτωση που εχει σκεφτει οτι με αυτο τον τροπο  θα προασπησει τα συμφεροντα του σωματειου ,καλα ξηγιεται και να σας πω και κατι ακομα .......δεν με νοιαζει κανενας τι θα πει εγω θελω να ξαναγινω ο ΠΑΟΚ 

Offline zouvalos

• Αλλαγή
eeee nai re apisteutoi tipoi.....ti einai auta pou lete re lakamades.....? volemata kai malakies....

o zisis dld otan anelave .....apo volema den anelave kai paei gamiontas.....?

o teo....ti empeiria eixe otan anelave proedros....?

de pa na gamithei pou ton lene kai gagatsi.....xestika....tin douleia tou na kanei...kai proteimw enan neo kai aftharto alla kai eilikrini sto parathiro pou eipe o filos parapanw kontra se antwniou kai thewdoridi pou egw tous vlepw gia megalous vlaxous.....sigaaaaaaaaa re ton antwniou......ton glifti.....pou evgaine ena xrono twra stin athinaiki kiriaki legontas vlAkeies kai katelikse dieuthintis....xaxaxaxaxaxa

ksekolate mages...auta den einai provlimata kai oute aksizei na kathomaste kai na vgazoume simperismata exontas mono MIA PLIROFORIA....TI EISTE ESEIS RE....? EISTE MEGALA MUALA.....o allos parethese kai to paraskinio.....o allos leei kai pou exei duo ptixia kai ti egine.....xxaxaxaxaxaxa...o allos leei 25 xronwn mikros einai KAI O IDIOS APAITEI APO TON PROPONITI NA VALEI STIN 11ADA TA PITSIRIKIA....EEEEEEE GIATI RE FILE DLD......?

loipon alania....malakia na vgazoume simperasmata etsi toso eukola.....egw pisteuw kala ekane pou ton pire kai an ton volepse kiollas akoma kalitera.....

dld an einai aksios giati na min tou dwsei tin douleia apo tin stigmi pou exei to kone me ton patera tou.....?

PATE KALA RE.....KSERETE KANENA MEROS TOU KOSMOU POU PROXORAEI KAPOIOS STHN ZWH XWRIS KONE....???????OUTE TO 0.0001% DEN TA KATAFERNEI ETSI......kai kala apo monos tou...

ante PAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK........................!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ τώρα που το σκέφτομαι ξανάθα έλεγα απλά ότι εμπιστεύομαι την διοίκηση. όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Μπορέι να έχει κάνει την μέγιστη μαλακία ο Τέο μπορεί και το αντίθετο όμως....

Αφήστε τουσ ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά για την οποία ΕΜΕΙΣ τους καλέσαμε. Η δική μας δουλειά είναι στα τσιμέντα λέμε...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

The_Cure

• Guest
Θα συμφωνησω με αρκετους απο τους αδερφους που λενε:"οτι αφου ειναι επιλογη του Τεό,μουγκα και θα δουμε στο μελλον,κατα ποσο ειναι σωστη η επιλογη...". Ολοι ξερουμε οτι θα "πεσει κραξιμο" απο τους γνωστους ρουφιανους(εντος & εκτος πολης),για την επιλογη του,αυτη... Αφηστε να ρολαρει το θεμα,να δουμε ποσο σωστη θα αποδειχθει η επιλογη του Σκυλου....
Ας μην προτρεχουμε....Στηριζουμε τον Τεό και υποστηριζουμε την Π.Α.Ο.Κ.αρα μας....

Υ.Γ. : Παντως,κακα τα ψεματα,μια ομαδα πρεπει να οργανωνεται και σε εξωγηπεδικα θεματα... ;)

PANOS2111

• Guest
auto einai to 8ema fantazestai se ena para8uro stin tv na milaei o gagatsakos kai apo to allo o savas 8eodoridis tou gaurou h o antoniou tou vazelou h mera me tin nuxta

Και τι καταλαβαμε τοσα χρονια με τον καθε παπαρα βετερανο που δεν μπορουσε να αντιμιλησει στον καθε
γαυροβαζελο δημοσιογραφο??? Ποιος υπερασπιστηκε με τσαμπουκα τον ΠΑΟΚ δημοσια???

Εγω αυτο που ευχομαι ειναι να ειναι ο junior τσογλανι και κωλοπαιδο.

Τωρα για το αν ειναι νεος και απειρος μπορει να ειναι και θετικο. Θα ειναι ολη μερα στην Τουμπα και θα ασχολειται
μονο με τον ΠΑΟΚ και τα θεματα του. Οποιον αλλο και να εβαζες θα ειχε και τις δικες του δουλειες και δεν θα εδινε στον ΠΑΟΚ το 100% οπως μεχρι τωρα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Χριστέ και Παναγιά!!!

Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Είσαι γιός του Γκαγκάτση, άρα είσαι σημαδεμένος και δεν πρέπει να ασχολείσαι στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Είσαι γιός του Κοτζαμάνη, άρα είσαι γιός του δολοφόνου του Λαμπράκη και δεν πρέπει να οδηγάς όχημα, ειδικά τρίκυκλο.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, είναι μια προσωπική επιλογή της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του προέδρου της, από τον προηγούμενο Μάρτιο, απλά το δημοσιοποίησε σήμερα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα κριθεί για όλα όσα κάνει στο τέλος της θητείας της  βάσει έργων και όχι υποθέσεων. Αν η συγκεκριμένη επιλογή αποτύχει θα βαρύνει την διοίκηση, το αντίστροφο θα ισχύει αν πετύχει.

Το να θεωρούμε αποτυχημένη μια επιλογή της διοίκησης πριν δούμε έργο, είναι αυθαίρετο.

Στα παπάρια μου τι θα πουν κάποιοι στα ράδια ή γράψουν άλλοι σε εφημερίδες. Έμαθα να παλεύω μόνος μου, να μην έχω συμμάχους και να αδιαφορώ για το τι λένε οι αντίπαλοι μου. Δεν θα υποκείψω ακολουθώντας ένα σαβουάρ βιβρ που μου προτείνουν, ενώ κανείς δεν το τηρεί στα πλαίσια του επαγγελματικού αθλητισμού.

ΥΓ. Ζαγοράκη, άλλαξε τα όλα!!! Φέρε ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Στο κάτω-κάτω, εσύ θα κριθείς σαν υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί, άρα δικαιούσαι να κάνεις τις επιλογές σου.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Geo

• Αλλαγή
Μια χαρά το παληκάρι.
Οικονομολόγος και Νομικός μαζί...2 σε 1!
Ξέρουμε πολλούς με αυτά τα προσόντα?
Άντε σιδεροκέφαλος και ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα!

kite-surf

• Guest
Παιδια ,το παιδι ειναι αρρωστο παοκτσακι...

αν θελετε με πιστευετε...