Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
mporei na einai kai mlkia i skepsi mou
loipon auti i thesi einai simantiki etsi?
pernane diafora "mistika" apo autin tin thesi
mipos o Zagor evale ekei ena atomo dikis tou empistosinis pou xerei oti den uparxei periptosi na tripithei?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ved

• Αλλαγή
κοιταξτε παιδια ο ζαγορακης δεν παρατησε τη ωραια του ζωουλα στην επο παρεα με πλατινηδες

να τρεχει σαν το μαλακα ολη μερα για την ομαδα ,,, για να ερχεται ο καθε τσομπανης διαιτητης να τον γαμαει μεσα και εξω απο την τουμπα επειδη του εδωσε ενα κοκαλακι ο κοκαλης,

και μετα να βγαινει ο κουρεας και ο κυριακος και ο ραδιοτηλεφωνακιας και να λενε,,,

== ζαγορακη την αφησες γυμνη την ομαδα.

εγω δεν θελω να ευνοουμε αλλα και ουτε να με γαμανε,,,

ετσι θελω να ειμαι σαν ουδετερη ζωνη,

για το παλικαρι μια που ημουν στην σχολη ξερω οτι ειναι παοκι σιγουρα.και σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις και τις 2 σχολες.

αμα εχουμε @@ αν κερδισουμε πεναλτι μουφα που θα μας δινει τιτλο,, ας φωναξει ολη η 4 να το χασουμε.

κιεγω 2 φορες πιο περηφανος θαμαι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

ive4

• Guest
να πάρουμε και κανένα ανήψι του Θωμά Μητρόπουλου.

Ο Ζαγόρ είναι κουμπάρος με τον Γκαγκάτση και προφανώς ξέρει πολύ καλά τον γιο του. Και ως εδώ κανένα πρόβλημα. Προσωπικά τους θέματα και επιλογές.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ο Γκαγκάτσης καλά και σων θέλει να χωθεί στον ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να καταλάβουν και μέσα στην ΠΑΕ ότι άλλο οι προσωπικές σχέσεις άλλο ο ΠΑΟΚ.
Μπορεί το παιδί να κάνει κάποια άλλη δουλειά μέσα στην ΠΑΕ, αν είναι τόσο αξιόλογο... Αλλά δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζουν τον κόσμο με τέτοιες απαράδεκτες κινήσεις. Και κρατιέμαι για να μη πω όλα όσα μου έρχονται.

makptol

• Guest
ετσι ειναι γουσταρουμε ΖΑΓΟΡ τον καναμε προεδρο αλλα θελουμε να επιβαλλουμε εμεις την αποψη μας χωρις
να ξερουμε απο μεσα τα πραγματα και τι επιδιωκει ο Ζαγορ με αυτη του την επιλογη ?
αφου ο Ζαγορ ειναι ενας απο μας σκεφτετε σαν εμας αλλα ξερει πολυ περισσοτερα απο μας ΣΤΗΡΙΞΗ
και καθε επιλογη κρινετε σε βαθος χρονου προς το παρον μου φτανει που ειναι επιλογη του Ζαγορ και
γινετε με τιμιες αγνες προθεσεις.............

makptol

• Guest
να πάρουμε και κανένα ανήψι του Θωμά Μητρόπουλου.

Ο Ζαγόρ είναι κουμπάρος με τον Γκαγκάτση και προφανώς ξέρει πολύ καλά τον γιο του. Και ως εδώ κανένα πρόβλημα. Προσωπικά τους θέματα και επιλογές.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ο Γκαγκάτσης καλά και σων θέλει να χωθεί στον ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να καταλάβουν και μέσα στην ΠΑΕ ότι άλλο οι προσωπικές σχέσεις άλλο ο ΠΑΟΚ.
Μπορεί το παιδί να κάνει κάποια άλλη δουλειά μέσα στην ΠΑΕ, αν είναι τόσο αξιόλογο... Αλλά δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζουν τον κόσμο με τέτοιες απαράδεκτες κινήσεις. Και κρατιέμαι για να μη πω όλα όσα μου έρχονται.

θε σε φερνε ο γουμενος ανηψι του θωμα μητροπουλου αλλα δεν προλαβε ο καυμενος........

kostas4

• Guest
δε ξερω ρε συ billy εμενα για βολεμα μου φαινεται δυστυχως. μακαρι να μας πουνε λογο που να αξιζει κ να σωπασει οσους διαφωνουν. αλλα οπως βλεπεις ακομα κ συ τον ψαχνεις το λογο...

βολεμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση.λεφτα εχουν οι ανθρωποι,δεν θα παιρνανε τετοιο ρισκο(και μαζι τους και ο ζαγορακης) για μερικες χιλιαδες ευρω.
χιλιες φορες θα προτιμουσα να εμπαινε ο ιδιος ο γκαγκατσης κατευθειαν παρα ο γιος του.
φυσικα και ειναι καλο να εχουμε καποιον που να προστατευει τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ.αλλα οχι να εχουμε καποιον που θα παιρνει τον μπαμπα του τηλεφωνο οποτε χρειαζομαστε κατι.
και στην τελικη αν ο γκαγκατσης ηθελε να βοηθησει τον ΠΑΟΚ δεν χρειαζοταν να εχουμε τον γιο του γενικο διευθυντη.οπως λετε καλες σχεσεις εχουν με τον τεο και οποτε χρειαζεται ο τεο μπορει να τα κανονισει και μονος του
η μηπως θελετε να θυμηθουμε την κοντρα ορφανου-γκαγκατση και τα παιχνιδια που παιχτηκαν εις βαρος του ΠΑΟΚ στις χειροτερες στιγμες της ιστοριας μας

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ μάγκες κάθησα και το σκέφτηκα λίγο ψύχραιμα (μετά το πρώτο σοκ) και κατάλαβα ότι κατά βάθος δεν με χαλάει εμένα ως άτομο η πρόσληψη του Γκαγκάτση, αφού δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά περισσότερο με φοβίζει η επίπτωση που θα έχει αυτό στους υπόλοιπους ΠΑΟΚτσήδες. Αυτό που φοβόμουνα και με τον πόλεμο που δεχόταν η διοίκηση όλο το προηγούμενο χρόνο και συνεχίζει να δέχεται.

Αυτή όμως είναι η μαλακία μου και την καταλαβαίνω τώρα καλύτερα. Ποιος είμαι εγώ που θα φοβηθώ ότι θα λακίσει ο λαός του ΠΑΟΚ; Μήπως είμαι πιο ΠΑΟΚτσής απ' τους άλλους;

Δεν με πειράζει να έχουμε άλλη γνώμη για το σωστό ή λάθος της κίνησης. Αυτό είναι υγεία. Όλες οι γνώμες σεβαστές. Αυτό που δεν θέλω να ξανασκεφτώ είναι πως οι "άλλοι" θα ψηθούν και θα λακίσουν.
Κάτι "άπιστοι Θωμάδες" και "φοβιτσιάρηδες" όπως εγώ που έτρεμα το παραμύθι που σερβίρονταν όλο το χειμώνα, πήραν την καλύτερη απάντηση για την ωριμότητα του λαού του ΠΑΟΚ. Ο λαός μίλησε με τον δικό του ΠΑΟΚτσήδικο τρόπο. Και δεν δικαιούμαι να ξαναφοβηθώ.

Θα εμπιστευτώ λοιπόν και τη διοίκηση και τα αδέρφια μου. Ναι, θα γίνει της πουτάνας, αλλά δεν σημαίνει πως θα διαλυθεί ο ΠΑΟΚ. Όλοι θα γκρινιάξουμε, λίγο παραπάνω τζερτζελέ θα έχουμε, αλλά εντάξει.

Όσο για τους αλλόθρησκους... Ποιος τους γαμάει αυτούς τους ανύπαρκτους μωρέ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Bayern4

• Guest
το επιθετο μας ξυνιζει, αλλά στην ελλαδα εισαι. (στη γερμανια τα αδερφια Χενες ειναι σε διαφορετικες ομαδες της Μπουντεσλιγκα στο ιδιο περιπου ποστο.)

εχει δυο πτυχια που ειναι σημαντικα. μπορει να μην εχει ξαναδουλεψει αυτο το ποστο, ομως ειναι αφθαρτος κ νεος.
κ στον ΠΑΟΚ υπαρχουν ΑΝΑΛΟΓΑ ατομα σε ΚΑΕ  και ερασιτεχνη που ξεκινησαν απο το μηδεν, κ σημερα ειναι απο τα σημαντικοτερα κ υπευθυνα στελεχη του ΠΑΟΚ.

Diego-4

• Guest
Πω πω πω Παναγιά μου με τι ασχολήται ό κόσμος...Τελικά καλά λένε   οτι ,  όταν δεν έχει δουλειά ο διάολος γαμάει τα παιδιά του...

Offline dave

• Αλλαγή
ε κανε μια εικασια, ολοι εικασιες κανουμε, δωσε εσυ μια πιο αισιοδοξη

1- Μορφωμένος ΠΑΟΚτσής που μπορεί να βοηθήσει καθώς από μικρός έχει επαφή με το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
2- Βοηθάει τη διοίκηση να περάσει πολλαπλά επικοινωνιακά μηνύματα
3- Θα πέσουν κι άλλες μάσκες

Μη ξεχνάς πως καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν σκεφτεί αυτήν την κίνηση 10000000000 φορές τόσο ο μπαμπάς Γκαγκάτσης όσο και ο Ζαγοράκης.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να έγινε απλό βόλεμα, καθώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Δεν είναι μαλάκες να γκρεμίσουν το όνομά τους σε μια νύχτα, ειδικά ο Ζαγοράκης που ουσιαστικά το όνομα που έφτιαξε είναι και το μεγαλύτερο ατού του...

Ξενίζει να έχεις για ΓΔ κάποιον που δεν έχει δουλέψει πιο πριν, αλλά είναι 1000 φορές προτιμότερο να πάρεις κάποιον δικό σου και από μικρό να τον δημιουργήσεις (μη ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ ξαναγεννιέται διοικητικά) με τις "πλάτες" που μπορείς να τον δώσεις, παρά να πάρεις έναν άσχετο που θα έρθει για να πληρώνεται απλά.

Η επιλογή της διοίκησης να έρθει σε κόντρα με το παρελθόν, τη μιζέρια, τα φαντάσματα, τις γκρι ζόνες, τις υπερβολές, κτλ είναι προφανής. Το μέλλον θα δείξει εάν είναι και σοφή.

φιλε δικεφαλε σορρυ δε με πειθουν οι πιθανοι λογοι που δινεις, ασε που αυτο με τις μασκες δε το καταλαβα καν. το μορφωμενος ΠΑΟΚτσης που μπορει να βοηθησει, οι μισοι εδω μεσα ειναι προθυμοι γιαυτο αλλα μας πηρε τη δουλεια ο γκαγκατσης :) το οτι εχει επαφη με το ποδοσφαιρο επειδη ο μπαμπας του ειναι αυτο που ειναι δε στεκει νομιζω...με αλλα λογια μορφωμενοι ΠΑΟΚτσηδες που εχουν διαθεση νο βοηθησουν και δεν εχουν ποτε δουλεψει καν στη ζωη τους υπαρχουν χιλιαδες.
Αν μου πεις οτι τον ηξερε ο ζαγορ και τον εμπιστευται θα σου πω οτι αυτο δε με καλυπτει. μιλαμε για ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. αλλη η περιπτωση του ζηση και του γχ. αυτους τους εμπιστευεται γιατι ξερει οτι εχουν τις ικανοτητες να κανουν καλη δουλεια στον τομεα τους (ξερουν μπαλα, ο βρυζας εχει διασυνδεσεις κλπ).
αυτο που λες οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν σκεφτει τις πιθανες αντιδρασεις, σε αυτο συμφωνω και γω γιαυτο ελπιζω να μαθουμε πληροφοριες που να καταριψουν τις εικασιες που κανουμε.

@bagos, δε γιναμαι κωλος, συζηταμε και διαφωνουμε κοσμια νομιζω. δε βλεπω το κακο

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
dave,

σε είπα, μόνο εικασίες μπορώ να κάνω.
Αυτό που έχει σημασία όμως δεν είναι τί λέω εγώ, αλλά το ότι μέσα σε λίγα ποστ συμφωνήσαμε ότι δεν πρόκειται για βόλεμα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση και λόγος να πάρουν ο Ζαγόρ και ο Γκαγκα αυτό το ρίσκο.
Συνεπώς υπάρχει άλλος λόγος.
Το ότι υπάρχει άλλος λόγος εμένα με αρκεί.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline petrov

• Αλλαγή
8a fagw8oume twra kai gia ton geniko diey8hnth, koinos aytos pou stelnei ta fax .....

to eipa kai sto shout, an ton elegan gagatsidi h gagatsopoulo h gagatsoglou
8a eimastan oloi sta arxidia mas !

MIA METAGRAFH MPAM ....... grhgora.......

Ακριβώς εκεί είναι το θέμα. Ότι εάν τον έλεγαν Γκαγκατσόπουλο ή Γκαγκάτσογλου δεν θα γινόταν γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Το εάν η πρόσληψη Γκαγκάτση είναι για καλό ή για κακό, θα το δείξει ο χρόνος.
Αλλά ντάξει, μην τρελλαίνεστε, δεν ήταν και αξιοκρατική η πρόσληψη.
Και ο @kostas4 οικονομικά σπούδασε, γιατί δεν είναι αυτή τη στιγμή γενικός διευθυντής ούτε παοκτσιδιλίκι τον λείπει ούτε γνώση του αντικειμένου (σοβαρά μιλάω)
Εντάξει όμως βρισκόμαστε σε μία χώρα που αν δεν έχεις επίθετο τα πράγματα γίνονται πολύ δυσκολότερα (σε όλους τους τομείς ισχύει αυτό). Οπότε θα περιμένουμε να κρίνουμε την πρόσληψη αυτή από τα αντίστοιχα αποτελέσματα που θα φέρει.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
Πω πω πω Παναγιά μου με τι ασχολήται ό κόσμος...Τελικά καλά λένε   οτι ,  όταν δεν έχει δουλειά ο διάολος γαμάει τα παιδιά του...

:thumbok:

mayrosaris

• Guest
Meta apo ola ayta ta post tha sas anaferw to vasiko lathos pou kanate
osoi kraxate thn proslhpsh krinate to gio me vash ton patera, pragma pou
einai lathos vevaia. To palikari ayto mporei na einai swsto kai na mhn exei
kamia sxesh me to gnwsto gagatsh, oson afora to xarakthra vevaia.

bagos1

• Guest
κατι το opoio ema8a prin ligo o gios einai kommatiko upsilo stelexos  enos komatos elpizw na min mpleksoume pali me ta komatika kai arxisoume tous polemous

Offline univ

• Αποστολή
  • **
 tora an aytos synomilikos mou exei tin idia gavla kai sxedon tyfli empistosyni pou exo kai ego gia ton zagor tote an balo ton eyato mou stin thesi tou to sigouro einai oti tha ginomouna 21432928347392874239854932874912740912 kommatia mesa se ena deyterolepto gia na boithiso me opoion tropo mporo.
 empeiria profanos den exei, plates logo onomatos exei , diathesi sigoura tha exei. apo ekei kai pera tha fanei.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
λοιπον τον μακη τοβ ξερω επειδη ειμασταν στην ιδια σχολη-ειναι οντως χωμενος πολιτικα στο κομα που ειναι κ ο μπαμπας του-αλλα το παιδι δεν εχει τα @@ για γενικος διευθυντης καθως ηταν κ ειναι ολιγο φλωρος-δεν τα λεω κακοπροαιρετα αλλα επειδη το γνωριζω το ατομο εμεινα εκπληκτος οταν το ακουσα-κ αν σκεφτεις ποιους εχουν οι αλλες ομαδες για τεχνικους διευθυντες....

bagos1

• Guest
auto einai to 8ema fantazestai se ena para8uro stin tv na milaei o gagatsakos kai apo to allo o savas 8eodoridis tou gaurou h o antoniou tou vazelou h mera me tin nuxta