Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ki emena me kalypse o kostas edw pou ta leme  O0

legones

• Guest
μισο...22-23 χρονών και έχει πάρει 2 πτυχία? τι είναι ο μαμιάς της ανώτατης εκεπαίδευσης?
έλα ρε μάγκες...καμιά άλλη πληροφορία έχουμε?

Οντως. Εγω ειμαι 28 και ακομα δε πηρ το πρωτο...........
Χα, χα....

zan

• Guest

5.δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να εχει σχεσεις με ατομα του παρασκηνιου οπως δεν νομιζω να γουσταρες και εσυ οταν ειχε ερθει ο γιδοπουλος

Εγω τον εζησα τον Γιδοπουλο εσυ τον προλαβες? η απο φημες μονο?

ZAN STAMATA SE PARAKALW NA ANAFERESE SYNEXEIA STHN HLIKIA TOU KWSTA! DEN EINAI NTE KAI 15 3ERW GW.......
EASY !
« Last Edit: July 02, 2008, 13:31:27 by BillYpoglwssioS »

Offline Suicidal

• Βασικός
kosta ok. ola dekta !

kapoios logos omws 8a yparxei gia na mpike ekei pou mpike, etsi?

MIA METAGRAFH MPAM!  AMESA PLEASE ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ρε παιδιά, δύο πτυχία έχει ο άνθρωπος, 22 χρονών θα είναι;
Ο Γενικός Διευθυντής είναι ο απόλυτος υπεύθυνος σε θέματα καθημερινής χρήσης. Παίρνει οδηγίες από το Διοικητικό Συμβούλιο και στόχος του είναι να υλοποιήσει τους στόχους που του θέτουν.
Είναι σημαντικότατο πόστο και καλό είναι να το έχει κάποιος ο οποίος έχει γνώση τουλάχιστον οικονομικών. Με τα νομικά είσαι απλά πάρα πολύ κατάλληλος.
Μη λέμε ό,τι θέλουμε, στην Ελλάδα 5-6 οικογένειες αποφασίζουν εάν θα φάμε ψωμί ή φρυγανιά κι εμάς μας πειράζει που βάζουμε ΓΔ τον γιο του -αντικειμενικά- γνώστη του ποδοσφαίρου Γκαγκάτση;
Θα ήθελα πάντως να διευκρινιστεί ο μισθός του γιου αν και ξέρω πως αποκλείεται καθώς οι μισθοί των ΓΔ δεν ανακοινώνονται...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline cure

• Αλλαγή
τους ορισμους διαιτητον της βγαζει ο μπαμπας του.... Σκεψου λιγο ;)
Φίλε μου zan όλα τα έχω σκεφτεί και ειλικρινά σου λέω, προτιμώ να αποδειχτεί το παιδί ένας έξυπνος και ικανός τεχνοκράτης, παρά παιδί του μπαμπά του, με όσα μπορεί να προσφέρει παρασκηνιακά ο καραγκιόζης ο δούλος του θείου.
Και επιμένω για τη διχόνοια. Αυτή είναι πλέον αναπόφευκτη.
Αν στη μια πλευρά της ζυγαριάς μπαίνει η διχόνοια και μπορεί απ' την άλλη να τη μπαλαντζάρει ο γιος του γκαγκάτση πάσο.

Αλλά αν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα του χρόνου θα το πιστωθεί ο γκαγκάτσης κι όχι ο λαός του ΠΑΟΚ και η διοίκηση Ζαγοράκη

Billy μου, θεωρώ πως όποια μεταγραφή και να γίνει δεν υπάρχει περίπτωση να καταλαγιάσει το θέμα με το Γκαγκάτση junior.
Ήδη κάποιες πένες θα έπιασαν δουλειά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

theoole

• Guest

Offline dave

• Αλλαγή
συγγνωμη ρε σεις αν το παλικαρι δεν εχει ξαναδουλεψει στη ζωη του αξιζει τη θεση του γενικου διευθυντη του ΠΑΟΚ??? επειδη εχει πτυχιο??

γιαυτο εγω λεω να περιμενουμε να μαθουμε κ αλλες πληροφοριες για τη παρτη του κ μετα να κρινουμε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΠΑΟΚCure ! ας πάρει προωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ας το πιστωθεί και ο καντινιέρης ρε!
πάντως ας μάθουμε το λόγο πρώτα ρε μάγκες...
συμπληρωματικά ο Γκαγκάτσης φεύγει από την ΕΠΟ...ε?
ξαναματα συμπληρωματικά μη φαγωθούμε ρε μάκγες για μαλακίες!

Offline Suicidal

• Βασικός
Mporei kapoios na me pei me poia logikh o Zagorakhs (h genika h dioikish) phre ayth thn apofash ?

Den ypologise thn "dixoneia" ?
ta patimata pou dinonte pleon se "diafores penes"?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
συγγνωμη ρε σεις αν το παλικαρι δεν εχει ξαναδουλεψει στη ζωη του αξιζει τη θεση του γενικου διευθυντη του ΠΑΟΚ??? επειδη εχει πτυχιο??

γιαυτο εγω λεω να περιμενουμε να μαθουμε κ αλλες πληροφοριες για τη παρτη του κ μετα να κρινουμε.

Re Dave gia na ton pire o thodoros, tha exei ikanotites alla to provlima den einai auto...
To onoma tou einai to provlima kai sigoura tha dwsei patimata gia kraximo kai dixwnies.

Simfwnw 1000% me ta legomena tou PAOKCURE.

BIANCONERO

• Guest
Κυρισσουμε της εναρξη της Νεας εμφυλιας διαμαχης!

Καθε φορα που βγαινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ανακοινωση απο το Σαιτ της ΠΑΕ (Ειτε για μεταγραφικα ειτε για οτιδηποτε αλλο) το ιδιο τροπαρι!
Θοδωρε ειμαστε μαζι σου...αλλα θα κανεις τις επιλογες που θελουμε ΕΜΕΙΣ!!
Σαντος σε στηριζουμε ακομα λιγο..αλλα θα φερεις τους παιχτες που θελουμε ΕΜΕΙΣ!!
Και αν δεν παμε καλα...θα την πληρωσετε φυσικα ΕΣΕΙΣ!! Ααααα, ολα κι ολα...

Εγω δεν λεω οτι ειναι καλη κινηση...αλλωστε πριν 10 λεπτα δεν ηξερα οτι ο Γκαγκατσης εχει Γιο!
Μηπως ομως λιγο γρηγορα κριτικαρουμε ενα ατομο για το οποιον δεν ξερουμε ακομα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα?
Μηπως ετσι κι αλλιως και που αδικουμασταν απο τη διαιτησια δεν ακουγαμε για Γκαγκατσιδες και για Κουμπαριες?
Μηπως ειναι λαθος να συγκρινουμε ενα παιδι που δε θα εχει και τρελες αρμοδιοτητες  με το Γιδοπουλο που το μεγαλυτερο προβλημα μας ηταν ετσι κι αλλιως οτι ΔΕΝ ηταν ΠΑΟΚτσης και ειχε ερθει για την κονομα?

Offline savage republic

• Βασικός
Entaksei, emena auth h kinhsh ths PAE de mou deixnei tipota perissotero apo th nootropia pou epikratei sto Ellanta. Tinos eisai sy, ha? Kai gia mia toso shmantikh 8esh, na pairnetai an8rwpos xwris empeiria. Makari to paidi na ta kataferei para polu kala, alla gnwrizoume oloi giati phre th 8esh. De 8a stamathsei kaneis na sthrizei Zagorakh apo authn thn kinhsh, alla...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
κλασικοι ΠΑΟΚτσηδες
πως και δεν εχετε προτεινει να αλλαξει το ονομα του topic σε
"Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στα διοικητικά του ΠΑΟΚ (και το υπόλοιπο άψογο ΔΣ) εκτος απο τη θεση του Γενικου Διευθυντη ο οποιος ειναι γιος ενος λαμογιου, τον οποιο δεν ξερουμε αλλα δεν τον θελουμε"

ναι, και φυσικα ειρωνευομαι

υγ. κιτρινιστεμε πλζ  ;)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

makptol

• Guest
καζναφερης ξανθη
μποροβηλος αστερας (ναι αστερας)
αγγελακης ρουλης κλπ.

αυτους γιατι τους πηραν ?
και οταν κερδιζουν αυτες οι ομαδες τι θα ακουσεις ?

zan

• Guest
ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΕΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ... ΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΟΘΟΛΟΥ ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΕΙΚΑ Ι ΟΧΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ

Edit Capricorn

Μην γράφεις ΜΟΝΟ με κεφαλαία.

Κουράζει
« Last Edit: July 02, 2008, 16:45:50 by Capricorn »

Offline dave

• Αλλαγή
δε ξερω ρε συ billy εμενα για βολεμα μου φαινεται δυστυχως. μακαρι να μας πουνε λογο που να αξιζει κ να σωπασει οσους διαφωνουν. αλλα οπως βλεπεις ακομα κ συ τον ψαχνεις το λογο...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μια χαρά κίνηση από την ΠΑΕ.
Θα πέσουν κι άλλες μάσκες.
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, η κάθαρση είναι κοντά.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΕΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ... ΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΟΘΟΛΟΥ ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΕΙΚΑ Ι ΟΧΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ

Zan o PAOK den einai gay gia na mporeis na peis kati tetoio.
An einai etsi re file tote na poume na mas svisoun kai ta xreoi... giati den to leme omos kai leme na ta plirwsoun oi proigoumeni kai oxi oi ellines polites?

O PAOKtsis exei koutelo kai me kati tetoia tou gamas tin psixologia. Auti einai i alitheia.

zan

• Guest
Θα ερθει και η ωρα για χρειει του δημοσιου μην στεναχωργιεσαι.... ;) Ολα στην ωρα τους...