Author Topic: ΠΑΟΚ Handball περίοδος ( 2008 - 2009 )  (Read 22619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ Handball περίοδος ( 2008 - 2009 )
« Reply #720 on: May 24, 2009, 17:41:25 »
Συγχαρητήρια στα παληκάρια μας!!!!! Μπράβο τους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν (ολη τη χρονιά).

Ας είναι η αρχή για τη στήριξη του τμήματος handball από το μεγάλο λαό του Π.Α.Ο.Κ. Εμένα προσωπικά πάντα μου άρεσε το άθλημα, ασχολιόμουν και έντονα μικρός. Ας αλλάξουμε νοοτροπία,αμα θέλουμε μπορούμε να μπούμε κούτρα σε οποιοδήποτε γήπεδο. Αλλά ας το κάνουμε για στήριξη της ομάδας. Φέτος το διαρκείας στο handball κόστιζε 30 ευρώ. Ας στηρίξουμε την ομάδα και οικονομικά με ένα διαρκείας και με τη παρουσία στο γήπεδο. Το αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθούν,το αξίζει αυτή η φανέλα με το δικέφαλο πάνω.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

babis99

• Guest
« Reply #721 on: May 24, 2009, 19:22:37 »
makptol  που αναφερεσαι συγκεκριμενα?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #722 on: May 24, 2009, 19:25:05 »
βασικά ξενέρωσα πολύ άσχημα με το post του babi99 ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

babis99

• Guest
« Reply #723 on: May 24, 2009, 19:30:51 »
ΓΙΑΤΙ ΡΕ BILL?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #724 on: May 24, 2009, 19:33:49 »
Τι γιατί ρε μπάμπη......   :-\ :-\ :-\

τρελάθηκα με την περιγραφή σου, δεν ξενέρωσα με σένα αδερφέ, προς Θεού !

αλλα με τα καγκουριλίκια και τις ψευτομαγκιές μερικών μερικών.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

babis99

• Guest
« Reply #725 on: May 24, 2009, 19:45:30 »
A,ΡΕ ΑΔΕΦΕ......ΟΚ........ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΑ........ΟΚ
ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ,το χαντμπολ δεν ειναι γνωστο στην ελλαδα κτλπ κτλπ κτλπ.............ωραια....συμφωνω.........αλλα δυστυχως προς το παρονμονο σε αυτο χτυπαμε πρωταθλημα........γιατι να μην το στηριξουμε ρε παιδια??????????/και αυτοι τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!!!!!!!!!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #726 on: May 24, 2009, 20:04:09 »
με τον διομήδη δεν είχε 300 άτομα μόνο σε αυτό διαφωνώ μαζί σου . Είχε τουλάχιστον 7 κατοστάρικα μέσα . Εδώ ρε παιδιά ο κόσμος του ΠΑΟΚ ( Θεσσαλονίκη γιατί δεν έχω απαίτηση από τον Τρικαλιώτη και τον Αθηναίο να τραβηχτεί ) δεν πάει στο basket και τόσο κόσμο που είχε ήτανε ένα μεγάλο βήμα για την στήριξη στα ερασιτεχνικά αθλήματα  . Και να προσθέσω ότι και στα τρία παιχνίδια αλλά και στα δύο που πήγα μέσα στη χρονιά ήτανε η πλειονότητα η νέα γεννιά ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που θα γράψει οπαδική ιστορία
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #727 on: May 24, 2009, 20:18:45 »
εχθες μετρησαν και παρα πολυ οι 10δες σημαιες που εφτιαξαν ο piranhas και ο zapatista
μπραβο αλανια ετσι να συνεχισετε
 ;D

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
« Reply #728 on: May 24, 2009, 21:16:32 »
Μαλλον πουλας ειρωνεία ή δεν βλεπεις καλα lik.....

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #729 on: May 24, 2009, 23:00:00 »
Μπραβο στα παιδια που δειξαν κ στα υπολοιπα τμηματα τι σημαινει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΟΚ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #730 on: May 24, 2009, 23:15:28 »
Πήραμε και κάτι φέτος... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #731 on: May 25, 2009, 01:24:40 »
                    ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.................ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.................

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

Λοιπον,καιρος να γραψω κιεγω.........Πριν απο 5 χρονια οταν η ομαδα επεσε α2 πολλοι σηκωθηκαν και εφυγαν.......2 ανθρωποι καθησαν στην ομαδα ο ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ..........Ο πρωτος απο αγαπη και ο δευτερος απο οραμα και απο την πειθω του πρωτου.....πολλοι τους κοροιδευαν.........η στηριξη απο τη διοικηση και τον κοσμο μηδαμινη..........τον επομενο χρονο η ομαδα και παλι στην Α1.......κανει καλη χρονια και βγαινει ευρωπη..............ο κοσμος και παλι ανυπαρκτος......συνεχιζεται η προσπαθεια για ακομα 2 χρονια οπου ξαναβγαινουμε ευρωπη με ελαχιστα χρηματα και με καποιους ανθρωπους να βαζουν απο την τσεπη τους........(Τολης Αποστολιδης)....φετος γινεται μια καλη προσπαθεια και με την δικια μου παροτρυνση προς τον κοσμο οσους μαζευα 50-60 ατομα.πολυ δουλεια απο την τεχνικη ηγεσια(ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ,ΥΕΤΙΩΝ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΙΔΗΣ),καλες μεταγραφες με το 9ατο ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ........200 ΕΜΕΙΣ-800 Ο ΠΡΩΤΟΣ......ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.........καταφερνουμε και μπαινουμε στα πλευ οφ στη 1η θεση.........καλη πορεια στην ευρωπη και στο κυπελλο αλλα ατυχιες και στα 2..............πρωτο ματς πλευ οφ με θερμαικο , ικανοποιητικος κοσμος για χαντμπολ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..........ΤΕΤΑΡΤΗ με τον διομηδη....το γηπεδο αδειο..γυρω στα 300 ατομα(ασχετα οσα γραφαμε και λεγαμε.).............και χθες το σαββατο θυμηθηκαν ολοι αυτο το τμημα.............και οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι ,ειμαι στα εισητηρια........μου ερχονται σε καποια στιγμη 60 ατομα και πανε να μπουνε χωρις να πληρωσουν......τους σταματαω και τους λεω τουλαχιστον να πληρωσουν δια 3...60 δια 3=20 εισητηρια........και μου λεει ενας με θρασος..τι λες ρε μαλακισμενο?τοσΑ χρονια μας παρακαλατε να ερθουμε και τωρα που ερχομαστε μου λες να πληρωσω???????δε γαμιεσαι??????????αυτο ειναι αδερφια.......δεν ξερω εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ τι θα πει πρωταθλημα και τωρα που ηρθε η στιγμη να το παρω ο αλλος δεν θελει να δωσει 5 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΑ??????????? 5 ΕΥΡΩ...........ΚΑΙ για να ολοκληρωσω,χθες μαζεψαμε 2000 ευρω..........μας κλεψαν 40 εισητηρια σε ενα ντου και εγω πρεπει να δωσω απο την τσεπη μου 200 ευρω......και αυτα το 2000 ευρω ξοδευτηκαν για να διασκεδασουν τα παιδια στην Πεγκη ζηνα χτες............αν δεν τα ειχαμε μαζεψει,ουτε εκει θα πηγαιναμε,με πασατεμπο θα τη βγαζαμε..........αφηστε που εφαγα και ξυλο απο καποιους επιτηδειους που πηγαν να μπουν ετσι..................τεσπα...........

Ο προεδρος υποσχεθηκε οτι θα βοηθησει,και ηδη η τεχνικη ηγεσια ετοιμαζει βομβες για μεταγραφες.......θα σας ενημερωνω.........champions league ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ..............

ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ......................

ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ............babis99

Κατι τετοια διαβαζω και με γυρναν τα μυαλα αναποδα.......

Ξεφτιλιζμενα,μαλακισμενα ατομα που κανετε ολοκληρη μανουρα για 5 γαμημενα ευρω.....

Που αυτη η ομαδα εχει μια φανελα ολη την χρονια και την εχουν πλυνε,βαλε...και εσεις τσιγκουνευτηκατε να βαλετε το χερι στην τσεπη..
.Αλλα το κυλικειο για το φραπεδακι εχει περισσοτερη αξια στο κλειστο της μικρας παρα τα παλικαρια μας που αγωνιζονται γι αυτο που πιστευουμε και αγαπαμε και θα αγαπαμε μεχρι να κλεισουν τα ματια μας...

Ακου εκει ''μας παρακαλουσατε ολη την χρονια να ερθουμε και θα πληρωσουμε κιολας''....
Χαρη μας κανατε που ηρθατε?Να μην ξαναπατησετε καλυτερα ρε κωλοπαιδα χιλιες φορες...

Μαγκια δεν ειναι να κανετε ντου και να κλεβετε εισητηρια...ουτε να πλακωνετε στο ξυλο τον αδελφο σας που καθεται μεσα στην ζεστη να σας εξυπηρετησει

Μαγκια ειναι να συμβαλεις σε κατι που πιστευεις και αγαπας για να το βλεπεις παντα ψηλα...ΨΗΛΑ!!!!Και να το γουσταρεις χιλιες φορες περισσοτερο γιατι ξες οτι κατι εκανες και εσυ κατι γι αυτο...

Χαπατα γαμω την τρελλα μου γαμω...

Εσας οχι ΑΔΕΛΦΙΑ...αλλα ουτε και για ξαδελφια δεν σας θελω......

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #732 on: May 25, 2009, 01:57:14 »
την ιδια στιγμη που ολοι μας πληρωναμε με χαρα το εισιτηριο γιατι ξεραμε οτι ηταν μια μικρη βοηθεια προς το τμημα που μας εκανε περηφανους(αλλα και νιωθαμε παραλληλα ενοχη για την απουσια μας απο τα κοινα του Α.Σ)... συνεβαιναν αυτα.τι να πω..κριμα.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #733 on: May 25, 2009, 02:06:37 »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #734 on: May 25, 2009, 04:01:11 »
Από την αρχή της χρονιάς, σε 3-4 παιχνίδια είχαμε κάνα 200-400 άτομα (π.χ. με χανούμι, στίντα για ευρωπαικό και playoffs), στον τελευταίο αγώνα με τον κυριακού το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο (πρόχειρα με το μάτι υπολόγισα κάνα χιλιάρι) και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες καμμιά 20-30-40 άτομα, εκ των οποίων ορισμένοι παρακολουθούσαν μεμονωμένα, και οι υπόλοιποι ήταν η παρέα του φόρουμ και οι ΒΕΜ.

Τώρα σχετικά με αυτούς που γύρισαν και είπαν του Μπάμπη "τόσο καιρό μας παρακαλούσατε να έρθουμε και τώρα ζητάτε εισητήρια και ξέρω γω" απλά είναι για τον πούτσο. Όχι τόσο για το να μπουν στο γήπεδο κούτρα, αλλά για αυτό που ξεστόμισαν.

Επίσης δεν ξέρω για σας, αλλά κατά τη γνώμη μου στο ματς χθες κάναμε την καλύτερη κερκίδα της χρονιάς σε εντός έδρας αγώνα, σε όλα τα αθλήματα. Παλμός και ενέργεια αδιάκοπα, τα συνθήματα κρατούσαν 10-15 λεπτά, οι σημαίες δεν κατέβηκαν στιγμή. Όταν θέλουμε μπορούμε να είμαστε ο μεγάλος εκείνος λαός που ακούμε από παιδιά και θαυμάζουμε σε εικόνες από το παρελθόν και από αναμνήσεις, ακόμα και στο τάβλι.

Του χρόνου ακόμα ψηλότερα, προβλέπω ευρωπαικά ταξίδια να μην κάνουμε μόνο στο ποδόσφαιρο... ;)

« Last Edit: May 25, 2009, 04:16:33 by corrupt »

Offline lik4

• Αλλαγή

apostolos

• Guest
« Reply #736 on: May 25, 2009, 06:18:09 »
A,ÑÅ ÁÄÅÖÅ......ÏÊ........ÃÉÁÔÉ ÅÃÙ ÐÁÉÄÉÁ ÌÏÍÏ ÔÇÍ ÁËÇÈÅÉÁ ÅÉÐÁ........ÏÊ
ÐÁÑÁÄÅ×ÏÌÁÉ,ôï ÷áíôìðïë äåí åéíáé ãíùóôï óôçí åëëáäá êôëð êôëð êôëð.............ùñáéá....óõìöùíù.........áëëá äõóôõ÷ùò ðñïò ôï ðáñïíìïíï óå áõôï ÷ôõðáìå ðñùôáèëçìá........ãéáôé íá ìçí ôï óôçñéîïõìå ñå ðáéäéá??????????/êáé áõôïé ôïí ÄÉÊÅÖÁËÏ Å×ÏÕÍ ÓÔÏ ÓÔÇÈÏÓ!!!!!!!!!!!

Óôï lew áäåñöÝ ìåôÜ ôçí ðåñéãñáöÞ óïõ, áí æïýóá ÅëëÜäá èá åñ÷üìïõí ìáæß óïõ ãéá ðüñôá ãéá Ýíá ÷ñüíï ôïõëÜ÷éóôïí ... Êé ï,ôé Þèåëå áò ãéíüôáí, áò ôéò ôñþãáìå ìáæß, ôÝôïéá ìðÜóôáñäá äåí áîßæïõí íá ëÝãïíôáé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ.

Áò äïýìå ôþñá ôé åíäéáöÝñïíôá Ýãñáøå Ýíáò ôýðïò óôçí åîÝäñá...

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artId=25581&catId=82
ÅöáëôÞñéï ï ÐÁÏÊ
Ôï ÷Üíôìðïë Ýæçóå ÷èåò ìïíáäéêÝò óôéãìÝò. ÔÝôïéåò, ðïõ ìüíï ç åèíéêÞ ïìÜäá óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò åß÷å ÷áñßóåé óôï Üèëçìá. Åíá êëåéóôü 1.300 èÝóåùí áðïäåß÷ôçêå ðïëý ìéêñü ãéá íá ÷ùñÝóåé ôï ðÜèïò ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçí ðñïóìïíÞ ôïõò ãéá ôïí ôßôëï ðïõ ôåëéêÜ Þñèå.

Êáé óçìåéþóôå üôé –ìïëïíüôé âïÞèçóå êáé ç åîÝëéîç ôïõ óêïñ ìå ôïí ÄéêÝöáëï íá åßíáé óõíå÷þò ìðñïóôÜ– ï êüóìïò óõìðåñéöÝñèçêå Üøïãá êáè’ üëç ôç äéÜñêåéá åíüò ôüóï ìåãÜëïõ êáé óçìáíôéêïý ðáé÷íéäéïý êáé áõôü Þôáí ôï äåýôåñï ìåãÜëï êÝñäïò ãéá ôï Üèëçìá.

Ãéá ðñþôç öïñÜ ï ôßôëïò ðÞãå óå ìéá áðü ôéò ëåãüìåíåò ìåãÜëåò ïìÜäåò ôïõ åëëçíéêïý áèëçôéóìïý êáé ãéá ôï ÷Üíôìðïë áõôü åßíáé ðïëý ìåãÜëç õðüèåóç áí ôï ÷åéñéóôïýí Ýîõðíá óôçí ïìïóðïíäßá.

Áðü ôç óôéãìÞ, ìÜëéóôá, ðïõ, üðùò ëÝåé ôï ñåðïñôÜæ, ïñéóìÝíïé ðñùôïêëáóÜôïé Åëëçíåò åôïéìÜæïíôáé íá åðéóôñÝøïõí óôçí ðáôñßäá, ôï ÷Üíôìðïë âñßóêåôáé óå ìéá ðïëý êáëÞ óõãêõñßá íá êÜíåé áõôü ôï âÞìá ðñïò ôá åìðñüò, ðïõ äåí Ýêáíå ïýôå ìåôÜ ôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ïýôå ìåôÜ ôçí 6ç èÝóç óôï Ðáãêüóìéï ÐñùôÜèëçìá.

Diego-4

• Guest
« Reply #737 on: May 25, 2009, 10:21:11 »
Έπαθα πλάκα με τον κόσμο!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #738 on: May 25, 2009, 10:24:27 »
εγώ με τον τερματοφύλακα. μόνος του το κράτησε το παλλικάρι στο β'.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Diego-4

• Guest
« Reply #739 on: May 25, 2009, 10:26:06 »
Σωστός!