ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.................ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.................
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ)
Λοιπον,καιρος να γραψω κιεγω.........Πριν απο 5 χρονια οταν η ομαδα επεσε α2 πολλοι σηκωθηκαν και εφυγαν.......2 ανθρωποι καθησαν στην ομαδα ο ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ..........Ο πρωτος απο αγαπη και ο δευτερος απο οραμα και απο την πειθω του πρωτου.....πολλοι τους κοροιδευαν.........η στηριξη απο τη διοικηση και τον κοσμο μηδαμινη..........τον επομενο χρονο η ομαδα και παλι στην Α1.......κανει καλη χρονια και βγαινει ευρωπη..............ο κοσμος και παλι ανυπαρκτος......συνεχιζεται η προσπαθεια για ακομα 2 χρονια οπου ξαναβγαινουμε ευρωπη με ελαχιστα χρηματα και με καποιους ανθρωπους να βαζουν απο την τσεπη τους........(Τολης Αποστολιδης)....φετος γινεται μια καλη προσπαθεια και με την δικια μου παροτρυνση προς τον κοσμο οσους μαζευα 50-60 ατομα.πολυ δουλεια απο την τεχνικη ηγεσια(ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ,ΥΕΤΙΩΝ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΙΔΗΣ),καλες μεταγραφες με το 9ατο ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ........200 ΕΜΕΙΣ-800 Ο ΠΡΩΤΟΣ......ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.........καταφερνουμε και μπαινουμε στα πλευ οφ στη 1η θεση.........καλη πορεια στην ευρωπη και στο κυπελλο αλλα ατυχιες και στα 2..............πρωτο ματς πλευ οφ με θερμαικο , ικανοποιητικος κοσμος για χαντμπολ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..........ΤΕΤΑΡΤΗ με τον διομηδη....το γηπεδο αδειο..γυρω στα 300 ατομα(ασχετα οσα γραφαμε και λεγαμε.).............και χθες το σαββατο θυμηθηκαν ολοι αυτο το τμημα.............και οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι ,ειμαι στα εισητηρια........μου ερχονται σε καποια στιγμη 60 ατομα και πανε να μπουνε χωρις να πληρωσουν......τους σταματαω και τους λεω τουλαχιστον να πληρωσουν δια 3...60 δια 3=20 εισητηρια........και μου λεει ενας με θρασος..τι λες ρε μαλακισμενο?τοσΑ χρονια μας παρακαλατε να ερθουμε και τωρα που ερχομαστε μου λες να πληρωσω?
???δε γαμιεσαι?
???αυτο ειναι αδερφια.......δεν ξερω εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ τι θα πει πρωταθλημα και τωρα που ηρθε η στιγμη να το παρω ο αλλος δεν θελει να δωσει 5 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΑ?

? 5 ΕΥΡΩ...........ΚΑΙ για να ολοκληρωσω,χθες μαζεψαμε 2000 ευρω..........μας κλεψαν 40 εισητηρια σε ενα ντου και εγω πρεπει να δωσω απο την τσεπη μου 200 ευρω......και αυτα το 2000 ευρω ξοδευτηκαν για να διασκεδασουν τα παιδια στην Πεγκη ζηνα χτες............αν δεν τα ειχαμε μαζεψει,ουτε εκει θα πηγαιναμε,με πασατεμπο θα τη βγαζαμε..........αφηστε που εφαγα και ξυλο απο καποιους επιτηδειους που πηγαν να μπουν ετσι..................τεσπα...........
Ο προεδρος υποσχεθηκε οτι θα βοηθησει,και ηδη η τεχνικη ηγεσια ετοιμαζει βομβες για μεταγραφες.......θα σας ενημερωνω.........champions league ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ..............
ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ......................
ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ............babis99
Κατι τετοια διαβαζω και με γυρναν τα μυαλα αναποδα.......
Ξεφτιλιζμενα,μαλακισμενα ατομα που κανετε ολοκληρη μανουρα για 5 γαμημενα ευρω.....
Που αυτη η ομαδα εχει μια φανελα ολη την χρονια και την εχουν πλυνε,βαλε...και εσεις τσιγκουνευτηκατε να βαλετε το χερι στην τσεπη..
.Αλλα το κυλικειο για το φραπεδακι εχει περισσοτερη αξια στο κλειστο της μικρας παρα τα παλικαρια μας που αγωνιζονται γι αυτο που πιστευουμε και αγαπαμε και θα αγαπαμε μεχρι να κλεισουν τα ματια μας...
Ακου εκει ''μας παρακαλουσατε ολη την χρονια να ερθουμε και θα πληρωσουμε κιολας''....
Χαρη μας κανατε που ηρθατε?Να μην ξαναπατησετε καλυτερα ρε κωλοπαιδα χιλιες φορες...
Μαγκια δεν ειναι να κανετε ντου και να κλεβετε εισητηρια...ουτε να πλακωνετε στο ξυλο τον αδελφο σας που καθεται μεσα στην ζεστη να σας εξυπηρετησει
Μαγκια ειναι να συμβαλεις σε κατι που πιστευεις και αγαπας για να το βλεπεις παντα ψηλα...ΨΗΛΑ!!!!Και να το γουσταρεις χιλιες φορες περισσοτερο γιατι ξες οτι κατι εκανες και εσυ κατι γι αυτο...
Χαπατα γαμω την τρελλα μου γαμω...
Εσας οχι ΑΔΕΛΦΙΑ...αλλα ουτε και για ξαδελφια δεν σας θελω......