Author Topic: Συντονιστική επιτροπή Συνδέσμων  (Read 15292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Συντονιστική επιτροπή Συνδέσμων
« Reply #260 on: June 07, 2010, 21:50:10 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ

Με αφορμή κάποια πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν τελευταία και έδωσαν την ευκαιρία στον κάθε σχετικό και άσχετο να εκφέρει άποψη αναπαράγοντας ψέματα, μισές αλήθειες και ανακρίβειες, αποφασίσαμε σαν συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ να πάρουμε θέση για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Μετά τη διεξαγωγή του final 4 του χάντμπολ στη Λαμία γίναμε μάρτυρες μίας συντονισμένης προσπάθειας από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ που παρουσιάσανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν κανίβαλους που πήγανε στη Λαμία για να ρημάξουν την πόλη και άλλα τέτοια όμορφα. Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ διαφορετική, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πειράξανε ΚΑΜΙΑ ξένη περιουσία και μάλιστα αποδείξανε ότι σεβάστηκαν την ομάδα γιατί μέσα στο γήπεδο περιμένανε ήσυχα και φρόνιμα μέχρι τελευταία στιγμή να γίνει ο αγώνας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μερικοί ανακάλυψαν το 2010 κάτι που είναι πασίγνωστο εδώ και δεκαετίες, δηλαδή ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πηγαίνουνε μόνοι τους στα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να αναγκάζουν το κράτος (σε μία τρομερά δύσκολη οικονομική περίοδο) να επιβαρύνεται με τα υπέρογκα έξοδα που συνεπάγονται οι αστυνομικές συνοδείες. Αν είναι δυνατόν για ένα ταξίδι 200-300 ανθρώπων να γεμίζουν οι δρόμοι με αστυνομικούς για να καλύψουν την ανασφάλεια κάποιων νεόκοπων φιλάθλων που χωρίς αστυνομία δεν μπορούνε να πάνε ούτε για κατούρημα.

Η παραπληροφόρηση και η συκοφάντηση είχε σαν αποτέλεσμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια να δικαστούνε και τελικά να καταδικαστούνε με τυπικές διαδικασίες αφού έπρεπε να αποδειχτεί ότι λειτουργούνε οι θεσμοί. Τι και αν όλοι συνελήφθησαν σε άσχετα μέρη με τα επεισόδια, τι και αν όλοι είχανε λευκό ποινικό μητρώο, όλα είχανε προαποφασιστεί.

Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε στους συνταξιούχους και πνευματικά ανάπηρους που κυκλοφορούνε ολημερίς και ολονυχτίς στις ανοιχτές γραμμές των αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών της Θεσσαλονίκης. Η ημιμάθεια, η ασχετοσύνη, η άγνοια και η ευκολία με την οποία τσουβαλιάζουνε κόσμο έχει καταντήσει εκνευριστική και δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι. Τελευταία έχουν βρει συμπαραστάτες και στο ίντερνετ όπου διάφοροι τύποι, πίσω από την ανωνυμία και την ασφάλεια που τους παρέχει η οθόνη του υπολογιστή τους τολμάνε να αποδώσουν ψευδείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι άσχετοι των ραδιοφώνων και του ίντερνετ δημιουργούνε και καλλιεργούνε κλίμα και τους παίρνουν σοβαρά, την ώρα που θα έπρεπε να αγνοούνται παντελώς.

Το άλλο θέμα που μας απασχόλησε είναι το ζήτημα με τον ΟΠΑΠ. Αν το κράτος θέλει να μην δίνει λεφτά στις ΠΑΕ και γενικά στον επαγγελματικό αθλητισμό, τότε πολύ καλά θα κάνει και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το επικροτήσουμε γιατί δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με το δημόσιο και τη διαπλοκή που εκφράζει. Επειδή όμως ένα χρόνο πριν δόθηκαν λεφτά για το γήπεδο της Καλλιθέας και του Πανθρακικού, επειδή λίγα χρόνια πριν ο δικηγόρος του δημοσίου έχασε το δρόμο για τα δικαστήρια όταν εκδικαζότανε η υπαγωγή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο άρθρο 44, επειδή λίγα χρόνια πριν για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας και πιθανότατα και του πλανήτη Γη οι υπάλληλοι μίας ανώνυμης εταιρίας - ποδοσφαιριστές χάσανε τα δεδουλευμένα λεφτά τους με τις κρατικές ευλογίες (περίπτωση ΠΑΕ Αρη Θεσσαλονίκης), έχουμε κάθε λόγο και κάθε δίκαιο να απαιτούμε να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση , ο πόλεμος που θα γνωρίσει ο ΟΠΑΠ από τον κόσμο του ΠΑΟΚ την κρίσιμη περίοδο του Mundial δεν θα έχει προηγούμενο. Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και να μην αφήνει τίποτα που βλάπτει τον ΠΑΟΚ να μένει αναπάντητο.

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #261 on: June 07, 2010, 21:56:15 »
Kαλό είναι το πρώτο σκέλος αυτών που λέμε, να τα λέμε και εκεί που πρέπει. Οχι σωστοί στον κόσμο και ραγιάδες αλλού. ΣΩΣΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #262 on: June 07, 2010, 22:00:45 »
Αυτα ειναι  :headbang: :headbang:

bagos1

• Guest
« Reply #263 on: June 07, 2010, 22:13:45 »
καλή ειναι απλα έπρεπε να εβγαινε μια βδομάδα νωριτερα γιατι τώρα είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: June 08, 2010, 02:01:51 »
Παντως κατι που προκαλει απορια (και σκεψεις περιεργες) ειναι για ποιο λογο στο olapaok και στο paok24 δεν εχει μπει ολοκληρη η ανακοινωση αλλα αποσπασματικα...??? Η' την βαζεις αυτουσια η' δεν ασχολεισαι...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #265 on: June 08, 2010, 02:27:23 »
Μπορειτε με μια απλη "ενοχληση" να "ρωτησετε" στα δυο αυτα "ασπρομαυρα" site (αρπα-κολλα για φραγκα λογω C.L.) τον λογο της μη ολοκληρωμενης δημοσιευσης!!Κατι που επανηλλημενα εχει απαιτησει ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 στις κατα καιρους ανακοινωσεις του!! ( http://www.paokgate4.gr/anakoinoseis.asp?anakid=6&mode=5 http://www.paokgate4.gr/anakoinoseis.asp?anakid=3&mode=5 )

Μπραβο σε ολες τις κινησεις των συνδεσμων απλα περιμενω ενεργειες πιο δυναμικες...... ;) ;)
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

kostas4

• Guest
« Reply #266 on: June 16, 2010, 16:58:50 »
περιμενω απο τους συνδεσμους να σταθουν στο υψος των περιστασεων. μην κανετε τουμπεκι για μια ακομα φορα

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #267 on: June 17, 2010, 00:58:46 »
Κάντε Τουμπεκί αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε τα ίδια και μάλιστα σύντομα. Σε κάνα χρόνο, όταν τα παπα-κολκα-γαλάκια θα αρχίσουν το ψηστήρι για γήπεδο στη Νέα Μεσήμβρια ή που στον πούτσο θα τους συμφέρει να το πάνε.

Και θα είναι και τότε, για ακόμη μία φορά, αργά.

Η συνταγή άλλωστε είναι δοκιμασμένη...
"Για το καλό του ΠΑΟΚ" και  "ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄ όλα", θα μας λένε
Και μην ξεχνάτε να...  "Μην κάνετε κριτική για θα θυμώσει και μπορεί να φύγει ο πρόεδρος..."
Και αν φωνάζετε για κάτι "Μην το κάνετε για περισσότερες από μία-δύο ημέρες γιατί θα αποπροσανατολίσουμε την ομάδα από τους αγωνιστικούς της στόχους"
Κι όταν πλέον πάει να γίνει το κακό πάρτε στη μάπα και το "Τώρα αντιδράτε, που πάνε να μας χτίσουν νέο γήπεδο; Γιατί δεν αντιδράσατε δυναμικά σε κούδα, γ.χ., γιδόπουλο, γκαγκάτση σαν, γκαγκάτση φάδερ, κοντο αρχίδι; Ε, ρετσινομπαχαλάκηδες, είστε μειοψηφία ρεεεεεε"

Τολμήστε ρε πούστηδες να βάλετε χέρι στην ΤΟΥΜΠΑ και θα σας γαμήσουμε ότι έχετε και δεν έχετε ιερό

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #268 on: August 18, 2010, 11:04:20 »
Κάποια ενημέρωση από την χθεσινή συνάντηση έχουμε;

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #269 on: August 18, 2010, 11:35:00 »
Nαι, αποφασίστηκε στο επόμενο εκτός να ανοίξει τον χορό στο πέταλο η Καλομοίρα και ο Πάζης και την εκδρομή να την σχεδιάσει η εταιρία του Ντέμη Βανδή. Επίσης τέθηκε επι τάπητος το μηνιάτικο των "αγνών" και ζητήθηκαν εξηγήσεις γτ κόπηκε το επίδομα αδείας.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #270 on: August 18, 2010, 13:43:01 »
Μετα την αυτοκτονια με τον αγιαξ (με τον οποιο σαν καλοι χωριατες διατυρουνε σχεσεις και ανταλλασουν και ευχες μπας και τους πεταξει κανενα κοκκαλακι) τα ψωμια της παρουσας διοικησης νομιζω οτι μετριουνται.Και αυτο απλουστατα διοτι την μεγαλη ωρα του συλλογου αποδειχτηκαν και παλι μικροι.Τωρα οι συζητησεις με τους συνδεσμους προσωπικα εμενα μου φανταζουν σαν την παρλα και το πιτσι πιτσι για να βρουμε τροπο να τα ξαναρπαξουνε απο τον κοσμο διοτι μεχρι στιγμης ηταν παντελως ανικανοι να βγαλουν μονοι τους εστω και μια δραχμη.Ας μεινουν με τον χαβο, τον καπετανοπουλο, και τα νεα "στελεχη" που θα παραγουν το επομενο διαστημα οπως γραφουν και οι παπαγαλοι τους.Σιγα να μην τον ξαναφαμε τον παππα.Οπως στρωσατε ετσι να κοιμηθητε. Η στροφιγγα σιγα σιγα θα κλεινει και για μενα σαν καλοι ποντικοι θα πηδηξουν απο το καραβι μολις το αντιληφθουν.Οποτε μετα μια καινουργια μαριονετα θα πρεπει να εμπνευσει τον "μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ" οπως θα κακαρισουν και παλι τα παπαγαλακια.Δυστυχως αν δεν καθαρισει ο ερασυτεχνης δεν προκυται να καθαρισει ο συλλογος.Και ετσι επανερχομαστε στην ιδια κουβεντα προ τριών ετων. Πιστευω οτι στο forum θα μεινουμε και παλι οι "γνωστοι άγνωστοι" που θα προσπαθουμε και παλι να βγαλουμε μια ακρη.Ελπιζω να ξανασυναντηθιουμε με καποιους και στην συνελευση του ερασυτεχνη για το γηπεδο οποτε διαλεξουν τα μεγαλα και πραγματικα αφεντικα να την ορισουν.Και ελπιζω τοτε να εχουμε τα αρχιδια μολις θα ξαναπανε να θαψουνε και αγνοησουνε την ψηφο μας να τα κανουμε ολα λιμπα και να παιξουμε σφαλιαρες με τους μπραβους τους.Γιατι ας μην γελιομαστε τα φραγκα ειναι πολλα και θα ερθουν πληρως εξοπλισμενοι.

Υ.Γ. Ελπιζω να βγω ψευτης για οτι γραφω παραπανω αλλα ομολογω οτι ερχομαι στα λογια του cure στο αρθρο του περι αρνιων και το προβλημα με τον χαρακτηρα μου ειναι οτι δεν διακρυνομαι για την εγκρατεια μου οταν μυριζομαι δουλεμα και απατη σε βαρος μου και σε βαρος τοσου κοσμου (ενω αντιθετα οπως βλεπω ο cure διαθετει σαν οπλο του το χιουμορ που τον σωζει απο εγκεφαλικα)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #271 on: August 18, 2010, 13:50:04 »
Οπως στρωσατε ετσι να κοιμηθητε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #272 on: August 18, 2010, 13:57:59 »
Καλο να λεμε για τους "αλλους" , κραταω ενα πραγμα απο αυτο που ειπε ο κλαμπ. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. Και η συντονιστικη και οι σφ και ο απλος κοσμος. Εμεις. Που δεν ημαστε σε εγρηγορση και βρεξει χιονισει λεγαμε ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα και εγκρατεια και στηριξη και αρχιδια. Και  ο παπας ταιζοταν ανελεητα (το λιγο δεν με πειραζει, παντου παιζει λιγο παπας, εδω μιλαμε για αλλαγη νοοτροπιας και πλυση εγκεφαλου).

Λυπαμαι πολυ που δεν το εβλεπαν, βλεπουν, μιλαω καθαρα προσωπικα , Ο Χριστος να αναστηθει και να πει ΠΑΟΚ ολε δεν τον πιστευω. Μεχρι να μου αποδειξει με το παραπανω αυτο που πιστευει αυτος. Καλες και οι συντονιστικες και ολα, ας κοιταξουμε τι μπορουμε να κανουμε ο καθενας απο μας προσωπικα σαν μοναδα και επειτα σαν συνολο, σαν μαζα , γιατι ειμαστε πολυ χαλια. Ετσι πιστευω εγω ο καχυποπτος, ο μηδενιστης και ο ξερολας. Αφηστε με να το πιστευω.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: August 18, 2010, 14:07:16 »
Nαι, αποφασίστηκε στο επόμενο εκτός να ανοίξει τον χορό στο πέταλο η Καλομοίρα και ο Πάζης και την εκδρομή να την σχεδιάσει η εταιρία του Ντέμη Βανδή. Επίσης τέθηκε επι τάπητος το μηνιάτικο των "αγνών" και ζητήθηκαν εξηγήσεις γτ κόπηκε το επίδομα αδείας.

Το πρόβλημα με τους "αγνούς" δεν είναι ότι παίρνουν μηνιάτικο,άλωστε αντί να το παίρνουν άσχετοι και σκουλήκια καλύτερα να το παίρνουν ΠΑΟΚτσήδες.
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι οι "αγνοί" χρησιμοποιούνται και έχουν πολαπλασιαστεί δραματικά πολύ απλά για να μην υπάρχουν μουρμούρες και γκρίνιες. Η μέθοδος δηλαδή σκυλί που το ταίζεις σε αγαπάει.
Αν βέβαια κάποιοι "αγνοί" αυτό το καταλαβαίνουν και το κάνουν εν γνώση τους τότε πρέπει τα σούτια να είναι διπλά και τριπλά.
Τεράστια απογοήτευση για μένα που υπηρέτησα το συνδεσμιακό τυφλά για δεκαπέντε χρόνια με άπειρα χιλιόμετρα με λεωφορεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αυτά για τα οποία έκραζα τους γαύρους τα λούζομαι εγώ τώρα.
Πιστεύω σαν και μένα είσαι και συ και πολλοί άλλοι.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #274 on: August 18, 2010, 14:45:22 »
Ελπιζω να βγω ψευτης για οτι γραφω παραπανω

Εγώ να δεις πόσο εύχομαι να βγεις ψεύτης, αλλά δεν το βλέπω. Αληθινότατος μου φαίνεται ότι θα βγεις. Γιατί όσοι τρώνε παπά τόσο καιρό για οποιοδήποτε ζήτημα και ανεξάρτητα από το αν είναι οργανωμένοι ή όχι, τον τρώνε γιατί έχουν φάει πιο πριν τον παπά του αγωνιστικού. Αν αρχίσεις να καταρρέεις αγωνιστικά, τελείωσε το παραμύθι. Αλλά κι έτσι που δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα η ομάδα αγωνιστικά στον σύλλογο, κι εννοώ φυσικά φράγκα με προκρίσεις πέρσυ και φέτος (για να χρησιμοποιήσω τα δικά τους επιχειρήματα), πάλι δεν τραβάει άλλο η ιστορία του αιμοδότη λαού. Κι αυτό που λες με το γηπεδικό έχεις μεγάλο δίκιο, είναι το μεγάλο ζήτημα εδώ και πολλά χρόνια, δεν έπαιξε ξαφνικά στην εποχή Ζαγοράκη. Μακάρι οι χειρότεροι φόβοι μου για το συγκεκριμένο να μην επαληθευτούν.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #275 on: August 18, 2010, 14:55:18 »
Νομίζω ότι πλέον ήρθε η ώρα να διαλυθεί αυτό το θέατρο της "Συντονιστικής" γιατί προσωπικά μόνο οίκτο μου προκαλεί. Δε βλέπω καμία χρησιμότητα πλέον. Ίσα ίσα που ο ρόλος της πάει να γίνει ύποπτος όσο διατηρούν αυτό το τυφλό "yes man"
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #276 on: August 18, 2010, 14:58:06 »
ελπίζω εσείς που λέτε για την συντονιστική να ξέρετε τουλάχιστον από ποίους εκπροσωπείται και τι δουλειά κάνει...
το λέω γιατί διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια και αφού δεν έχω ιδέα από ποίους αποτελείται ελπίζω τουλάχιστον εσείς που τα γράφετε να ξέρετε κάτι παραπάνω...
επίσης καλο θα ήταν οποιος έχει πρόσβαση σε κάποιο σύνδεσμο να πιάσει το άτομο που εκπρόσωποι τον σύνδεσμο του στην συντονιστική και να του πει τους προβληματισμούς...
εκτος αν γράφουμε χωρίς να ξέρουμε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #277 on: August 18, 2010, 16:12:01 »

+1926
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #278 on: August 18, 2010, 16:19:27 »
Η συντονιστικη πιο χρησιμη θα ηταν στο πως να οργανωνει καλυτερα την κερκιδα και να παρουσιαζουμε κατι ομορφο στους αγωνες παρα σ'αυτες τις συναντησεις της πλακας με τη διοικηση.Καλη η προσπαθεια του σταυρακη και του σπιντι αλλα η κερκιδα παραμενει στασιμη.
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #279 on: August 18, 2010, 18:32:01 »

Το πρόβλημα με τους "αγνούς" δεν είναι ότι παίρνουν μηνιάτικο,άλωστε αντί να το παίρνουν άσχετοι και σκουλήκια καλύτερα να το παίρνουν ΠΑΟΚτσήδες.
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι οι "αγνοί" χρησιμοποιούνται και έχουν πολαπλασιαστεί δραματικά πολύ απλά για να μην υπάρχουν μουρμούρες και γκρίνιες. Η μέθοδος δηλαδή σκυλί που το ταίζεις σε αγαπάει.
Αν βέβαια κάποιοι "αγνοί" αυτό το καταλαβαίνουν και το κάνουν εν γνώση τους τότε πρέπει τα σούτια να είναι διπλά και τριπλά.
Τεράστια απογοήτευση για μένα που υπηρέτησα το συνδεσμιακό τυφλά για δεκαπέντε χρόνια με άπειρα χιλιόμετρα με λεωφορεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Τα είπες όλα Δυτικέ, εγώ δυστυχώς εξακολουθώ να αδυνατώ να συνειδητοποιήσω πόσο σουπερίσαμε και απλά με βγαίνει οργή. Κάποτε κυνηγούσαμε Λάιους, σε λίγο καιρό θα κυνηγάμε πρώην αδερφούς μας.....