Για έξοδα διασκέδασης και φαγητού.Μην νομίζεις οτι θα βγαίνεις και πολύ μεσοβδόμαδα.Άλλωστε κλείνουν και νωρίς οι περισσότερες μπυραρίες-παμπ (κατά τις 11-11.30). Αν βγαίνεις Παρασκευή-Σάββατο σε κανά κλαμπάκι, υπολόγιζε 15 λίρες είσοδο συν καμιά 8-9 μέσα για 1 ποτό με τη μεζούρα.Γενικά,πάνω από 100 λίρες/per week (χεχε,να συνηθίζεις ορολογία) τα συγκεκριμένα έξοδα δεν θα σου βγαίνουν.Τώρα, αν πας σε κανα κλαμπ και πιεις 3-4 ποτά,αλλάζει το πράμα. Όσον αφορά τις παμπς, 1 pint of beer κάνει γύρω στις 3.10-3.50 λίρες ανάλογα την μπίρα, εγώ προτιμούσα με φιλαράκια το συγκεκριμένο είδος διασκέδασης αφού και φθηνά την βγάζαμε με 10-12 λίρες 3-4 μπίρες και είχε πιο available γκομενάκια. Για φαγητό,έχω να σου προτείνω και greek γυράδικο αν θες,με κανονικό χοιρινό και όχι τα αρνιά και μοσχάρια που έχουν οι κεμπαπτζήδες.Οι τιμές γενικά στο φαί είναι φυσιολογικές, μιλάμε για έτοιμο φαί burgers, γύρους, τοστ και τέτοια.Για τις περιοχές.Όντως κι εγώ έχω ακούσει καλύτερα δυτικά παρά ανατολικά.Fulham, Notting Hill, Κensington ακριβά, στο Fulham μόνο για διασκέδαση, έχει ωραία μαγαζιά,πολύ κόσμο και καυλωμένα μουνάκια.Στο Notting Hill έχει 3-4 μπαράκια με καλό κόσμο,ψιλοκυριλέ και φυσικά μπαίνεις άνετα και χωρίς πόρτα και μαλακίες.Kentish Town,Belsize Park είναι ήσυχα,σχεδόν ακίνδυνα, θα έχεις δηλαδή την ησυχία σου στο σπιτάκι,ούτε πολλά αυτοκίνητα κίνηση, ούτε κόσμος να κόβει βόλτες συνέχεια.
Υ.Γ Μπορώ να σου πω και που έχει σύνδεσμο ο γαύρος.....