Author Topic: Ηλίας Αναστασάκος  (Read 9861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Ηλίας Αναστασάκος
« Reply #60 on: November 23, 2008, 23:20:36 »
Εκτός τόπου και χρόνου,χαμένος στο διάστημα.Αντί να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά,δεν είπα να πάρει την μπάλα να τους περάσει όλους,αλλά από πλευράς πάθους και όρεξης.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #61 on: November 23, 2008, 23:26:52 »
Πραγματικά θέλουμε αγιασμό και είμαι έτοιμος να ανέβω Τούμπα ...........
Πραγματικά και εγώ τον λυπάμαι τον Σάντος. Μετά από τέτοια σοβαρή δουλειά που έχει κάνει τώρα έμεινε με αδειανά τα χέρια......
Τι να πω, τώρα θα χρειαστούμε πάρα πολύ τύχη

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: November 23, 2008, 23:28:17 »
ε μπορει να βαλει μπαλαφα και πιο μπροστα ιβιτς και φορ τον μπακα,,να παει για το χ και οτι κατσει στην φυλη

ασε που και ο σβουρας ανυπαρκτος ειναι και ο λακης ανυπαρκτος του ανυπαρκτου...

τον λυπαμαι τον σαντος...

Ο Ιβιτς είναι τιμωρημένος.Εκτίει αγωνιστική
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #63 on: November 23, 2008, 23:31:38 »
καυμενε σαντος...

MetroStar

• Guest
« Reply #64 on: November 23, 2008, 23:33:40 »
Θα κάνει τις αλχημείες του ο Σάντος και θα μας ξελασπώσει....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #65 on: November 23, 2008, 23:37:20 »
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με τον αναστασακο.δλδ ο μουσλιμοβιτς τι παραπανω εκανε σημερα?δεν εχει παρει λεπτο συμμετοχης και με μια ομαδα που ηταν ανυπαρκτη επιθετικα τι θα μπορουσε να κανει?

LFPADRAM

• Guest
« Reply #66 on: November 23, 2008, 23:38:34 »
Να μην κατεβουμε να παιξουμε καθολου ρε μαγκες αφου ειμαστε σε τοσο τραγικη κατασταση!  Το Σαββατο ο 2ος της βαθμολογιας κατεβαινει στην εδρα του τελευταιου και νεοφωτιστου με 2000 κομματια παρεα και εμεις εδω κανουμε μνημοσυνο. Ο αλης και ο βελης θα παιξει και θα κερδισουμε. Αμα δεν εχουμε αλλους παικτες να βοηθησουν τι τους κραταμε στο ροστερ για να κανουν τους κωνους στο διπλο η  να συμπληρωνουν τα τραπεζια στον καφε??

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #67 on: November 23, 2008, 23:51:08 »
Συμφωνω απόλυτα με τον LFPADRAM.

Μέχρι στιγμής είχαμε 1 επιθετικο και 1 βοηθό επιθετικού. Ετσι δεν προκειτε να βγαινε η σεζον ποτε. Καιρός λοιπον να δείξουν τι αξίζουν και ο μπακαγιοκο και οι άλλοι 2 που κάθονται στο πάγκο. Δεν αποκλείται πχ ο μπακαγιόκο να την ακούσει τωρα νέος ζλάταν και να αρχίσει να σκοράρει κατά ριπάς. Κάθε εμπόδιο για καλο....

JamaicaN

• Guest
« Reply #68 on: November 24, 2008, 00:09:57 »
Περιμεντε να δουμε...και με μπακαγιοκο στην αρχη τα ιδια λεγαμε.....
Εξαλου ειναι παραδοση να σκοραρουν κατα των παλιων ομαδων τους οι μεταγραφες....

apostolos

• Guest
« Reply #69 on: November 24, 2008, 03:01:03 »
Kαλά ρε δεν παίζεστε ορισμένοι έτσι?

Μπαίνει ένας άνθρωπος αναγκαστική αλλαγή ο οποίος δεν έχει παίξει λεπτό φέτος, αναπάντεχα, σίγουρα με αρκετό άγχος και αρχίζετε το κράξιμο ρε?

Μπράβο ωραία στήριξη. Αυτός ρε καλείται να παίξει σε πόσα ματς απο έδω και πέρα κι εσείς αμέσως κράξιμο. Έχετε κάτι απαιτήσεις...Δηλαδή περιμένατε να μπει να κάνει τι? Είναι αυτός που είναι και δεν έχουμε άλλον. Δεν μπορείτε μια φορά να μη μιλάτε? Να στηρίξετε έστω με το να μην κράζετε αμέσως? Τι να πω ρε, άντε να μην πω περισσότερα γιατί θα αρπάξω καμιά σιγή κι εγώ.....

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #70 on: November 24, 2008, 08:26:11 »
Καλο θα ειναι να του δωσουμε πιστωση χρονου. Και ο Μπακαγιοκο ετσι ξεκινησε και μας αποστομωσε με πρωτο απο ολους εμενα :(.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #71 on: November 24, 2008, 11:16:53 »
Η αλήθεια είναι ο τι πράγματι και ο Μπακαγιόκο έτσι ξεκίνησε. Δε βλεπόταν. Αλλα παίρνοντας τις ευκαιρίες του, οχι μόνο βελτιώθηκε αλλά είναι πλέον απο τους κορυφαίους της ομάδας.
Ε δε μπορεί ρε παιδί μου. Ο πρώτος σκόρερ της Β Εθνικής ήταν πέρυσι και με 28 γκολ , ούτε ένα ούτε δυο. Και μάλιστα σε ένα πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο πρωτάθλημα.
Ας τον πιστέψουμε όλοι μαζί και ας του δώσουμε τις ευκαιρίες του.
ΠΑΟΚ είσαι...............................

northeagle_4

• Guest
« Reply #72 on: November 24, 2008, 12:06:14 »
Ηλια γερα και αρπαξε την ευκαιρια ειτε μονος ειτε μαζι με Μπακα μην αγχωνεσαι και στειλε την μπαλα στα διχτυα οπως ξερεις !!!

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
« Reply #73 on: November 24, 2008, 12:15:50 »
Θα ανεβει αγωνιστικα ο Αναστασακος.Θα παιξει σ ενα γηπεδο που ξερει,με την πρωην ομαδα του και ειναι η ευκαιρια του να δειξει αν θελει να τον ξερουν ως τον περσινο πρωτο σκορερ της κατηγοριας του ρουλη ή σαν παιχτη της καλυτερης ομαδας φετος.Οσο για το ματς,ειναι το πιο δυσκολο κατα τη γνωμη μου απ τα επομενα τεσσερα που ερχονται,δεδομενου των απουσιων και του οτι τα επομενα(τριπολη,ξανθη,σερρες)ειναι εντος εδρας και θα τα παρουμε με τσαμπουκα ;) ;).
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: November 24, 2008, 12:48:32 »
O Αναστασακος χθες σε 40' λεπτα αγωνα, πρεπει να διανυσε τοσα μετρα, οσα διανυει ο Μουσλι σε 10'... Αυτο ειναι το παραπονο μας... :(
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

mpougatsas

• Guest
« Reply #75 on: November 24, 2008, 17:48:31 »
Μπορεί χθες να μην έδειξε ικανός να καλύψει το μεγάλο κενό που προέκυψε με τον τραυματισμό του Μούσλι, αλλά μη ξεχνάμε πως και τον Αναστασάκο η ίδια διοίκηση κι ο ίδιος προπονητής, τον φέραν στην ομάδα. Κάτι παραπάνω θα έχουν δει από μας και όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο παίχτης θα έχει τις ευκαιρίες του στα παιχνίδια που έρχονται, να τους δικαιώσει. 
                                                                                                           ΗΛΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!       

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #76 on: November 24, 2008, 17:58:20 »
απλα τα πραγματα.Πως μπορει και κρατιεται ο ΠΑΟΚ ρε ακομα εκει λενε.
Καρφωσε ο Μπακα την πρωην του ομαδα?
Το ιδιο θα κανει και ο Αναστασακος το Σαββατο και αντε γυρναμε Σαλονικη με 3 πονταλακια

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: November 26, 2008, 12:33:22 »

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟ

Λιάκο, στο ματς με το τυρί είναι αλήθεια ότι δεν προετοιμάστηκες ψυχολογικά να παίξεις. Σίγουρα όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ξαφνικά, που μας έδινες την εντύπωση την ώρα του ματς πως δεν πολυκατάλαβες ότι μπήκες μέσα και δεν καθόσουν πλέον στον πάγκο. Δεν ξέρω το χαρακτήρα σου και δεν ξέρω την ψυχολογία σου εν όψει αυτού του παιχνιδιού. Το πράγμα όμως τώρα αλλάζει Λιάκο. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δε θα κοιμόμουνα όλη τη βδομάδα γνωρίζοντας ότι πλέον παίζω βασικός, γνωρίζοντας ότι είμαι 30άρης και ότι είναι μία από τις λίγες ευκαιρίες που θα έχω σε μεγάλη ομάδα, γνωρίζοντας όμως πάνω από όλα ότι μπορώ να γίνω τραγούδι στά χείλη αυτού του λαού. Δε μας νοιάζει να βάλεις οπωσδήποτε γκολ. Άλλωστε, είναι θέμα τύχης πολλές φορές. Μας νοιάζει και πρέπει να σε νοιάζει να λυσσάξεις μέσα στο γήπεδο. Η παγίδα θα είναι να αγχωθείς γιατί δήθεν θα πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις. Εκεί δεν πρέπει να την πατήσεις. Όλοι ξέρουμε τις δυνατότητές σου: Αν ήσουν ο Τόρρες θα έπαιζες στη Λίβερπουλ, αλλά και αν ήσουν εγώ θα έπαιζες Γ' κατηγορία ΕΠΣΜ. Παίζεις όμως στον ΠΑΟΚ!
Και για μένα δεν τίθεται θέμα δήθεν "επιστροφής" στα παλιά λημέρια. Αυτά είναι για μετακινήσεις από μία μεγάλη ομάδα σε μία άλλη. Και δεν μπορείς να κανείς συγκρίσεις μεγεθών μεταξύ ΠΑΟΚάρας και ...βούλη. Λιάκο αν διαβάζεις αυτό το τόπικ μπες μέσα και παίξε με πάθος. Μόνο αυτό. Καλή επιτυχία.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Diego-4

• Guest
« Reply #78 on: November 26, 2008, 12:39:34 »
Μπράβο ρε αδελφέ.Πολύ ωραίο το post σου.

Callahan

• Guest
« Reply #79 on: November 26, 2008, 13:06:05 »
Εγώ τον πιστεύω το Λιάκο, όπως πίστευα και τον Μπακαγιόκο. Στα φιλικά μου έδειξε πόλύ καλά στοιχεία. Ιδιαίτερα με Udineze και Partizan ήταν ίσως ο καλύτερος του ΠΑΟΚ. Δεν τον φοβάμαι, θα τα πάει καλά..