ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟ
Λιάκο, στο ματς με το τυρί είναι αλήθεια ότι δεν προετοιμάστηκες ψυχολογικά να παίξεις. Σίγουρα όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ξαφνικά, που μας έδινες την εντύπωση την ώρα του ματς πως δεν πολυκατάλαβες ότι μπήκες μέσα και δεν καθόσουν πλέον στον πάγκο. Δεν ξέρω το χαρακτήρα σου και δεν ξέρω την ψυχολογία σου εν όψει αυτού του παιχνιδιού. Το πράγμα όμως τώρα αλλάζει Λιάκο. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δε θα κοιμόμουνα όλη τη βδομάδα γνωρίζοντας ότι πλέον παίζω βασικός, γνωρίζοντας ότι είμαι 30άρης και ότι είναι μία από τις λίγες ευκαιρίες που θα έχω σε μεγάλη ομάδα, γνωρίζοντας όμως πάνω από όλα ότι μπορώ να γίνω τραγούδι στά χείλη αυτού του λαού. Δε μας νοιάζει να βάλεις οπωσδήποτε γκολ. Άλλωστε, είναι θέμα τύχης πολλές φορές. Μας νοιάζει και πρέπει να σε νοιάζει να λυσσάξεις μέσα στο γήπεδο. Η παγίδα θα είναι να αγχωθείς γιατί δήθεν θα πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις. Εκεί δεν πρέπει να την πατήσεις. Όλοι ξέρουμε τις δυνατότητές σου: Αν ήσουν ο Τόρρες θα έπαιζες στη Λίβερπουλ, αλλά και αν ήσουν εγώ θα έπαιζες Γ' κατηγορία ΕΠΣΜ. Παίζεις όμως στον ΠΑΟΚ!
Και για μένα δεν τίθεται θέμα δήθεν "επιστροφής" στα παλιά λημέρια. Αυτά είναι για μετακινήσεις από μία μεγάλη ομάδα σε μία άλλη. Και δεν μπορείς να κανείς συγκρίσεις μεγεθών μεταξύ ΠΑΟΚάρας και ...βούλη. Λιάκο αν διαβάζεις αυτό το τόπικ μπες μέσα και παίξε με πάθος. Μόνο αυτό. Καλή επιτυχία.