Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 32750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #160 on: November 06, 2008, 17:32:48 »
×áëêéÜò: «ÏìÜäá êáé ôïõ ÷ñüíïõ äõÜäá»

Ìå ôçí ßäéá óïâáñüôçôá, ðïõ åðéäåéêíýåé óå üëá ôá ðáé÷íßäéá, èá áíôéìåôùðßóåé êáé ôïí Ðáíéþíéï ï ÐÁÏÊ, óýìöùíá ìå ôïí Êþóôá ×áëêéÜ. Ï ôåñìáôïöýëáêáò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, óôç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðïõ ðáñÝèåóå, ôüíéóå ðùò óôü÷ïò åßíáé ç Ýîïäïò óôï Êýðåëëï ÏÕÅÖÁ, áëëÜ êáé ç äçìéïõñãßá ìéáò ïìÜäáò, ðïõ óå 1-2 ÷ñüíéá èá äéåêäéêåß ôçí 1ç êáé ôç 2ç èÝóç óôç âáèìïëïãßá. «Êáé óôï åîùôåñéêü õðÜñ÷ïõí ïìÜäåò ìå ôåñÜóôéá ìðÜôæåô êáé æçôÜíå ðßóôùóç ÷ñüíïõ. Áõôü ÷ñåéÜæåôáé êáé ï ÐÁÏÊ» åßðå ìåôáîý Üëëùí ï äéåèíÞò ãêïëêßðåñ…

ÁíáëõôéêÜ, ï ×áëêéÜò, äÞëùóå: «Áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ÷ñïíéÜò êÜèå ðáé÷íßäé ôï áíôéìåôùðßæïõìå ìå ôçí ßäéá óïâáñüôçôá, äåí ðñÝðåé íá êïéôÜìå ôïí áíôßðáëï, áí åßíáé êáëÜ áãùíéóôéêÜ Þ ü÷é. Ï Ðáíéþíéïò èá Ýñèåé öõóéêÜ ãéá âáèìü Þ âáèìïýò, åßíáé ìéá ïìÜäá ìå êáëü õëéêü, ìå äýï ðñïóèÞêåò îÝíùí ðïäïóöáéñéóôþí, ðïõ ìðïñïýí íá êÜíïõí ôç äéáöïñÜ. ÁëëÜ Ý÷ïõìå äåßîåé óôáèåñüôçôá óå üëá ôá ìáôò, ÷ùñßò óêáìðáíåâÜóìáôá óôçí áðüäïóÞ ìáò. Äåí êÜíáìå ðáé÷íßäé óôï 10 ïýôå óôï 0. Ðïëëïß ëÝíå üôé ï ÐÁÏÊ èá Ýðñåðå íá Ý÷åé 3-4 âáèìïýò áêüìç, áõôü åßíáé óôá èåôéêÜ ôçò ïìÜäáò. ¸÷ù ôçí åíôýðùóç êáé ðéóôåýù üôé êáé óå áõôü ôï ðáé÷íßäé èá åßìáóôå óïâáñïß, äïõëÝøáìå êáé äïõëåýïõìå ðïëý êáëÜ ãéá áõôü ôï ðáé÷íßäé êáé èá ðñïóðáèÞóïõìå íá êÜíïõìå ôï ìÝãéóôï óå áõôÜ ðïõ æçôÜåé ï ðñïðïíçôÞò. Äåí ðñÝðåé íá ìðáßíïõìå óôï ìßæåñï üôé ðÜíôá öôáßåé ç äéáéôçóßá. Óßãïõñá óå 2-3 öÜóåéò üíôùò ï ÐÁÏÊ áäéêÞèçêå. ÁëëÜ äåí ðñÝðåé íá ìÝíïõìå óå áõôÜ, ïé ìåãÜëåò ïìÜäåò åêåß öáßíïíôáé, íá îåðåñíÜíå êáé ôéò áðïöÜóåéò ôùí äéáéôçôþí. Ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ðñÝðåé íá åßìáóôå åíôüò áãùíéóôéêïý ÷þñïõ êáé ü÷é ìåôÜ Ýîù áðü áõôüí. Ç ïìÜäá ðáñïõóéÜæåé ìéá óôáèåñüôçôá, äåí Ý÷åé äçìéïõñãÞóåé áñíçôéêÝò åíôõðþóåéò, ïýôå åíôüò, ïýôå åêôüò Ýäñáò. Ïýôå Ýêáíå êÜôé åíôõðùóéáêü. Íïìßæù üôé áõôü ÷ñåéÜæåôáé ìéá ïìÜäá ðïõ èÝëåé íá ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôçò. Ïé ïìÜäåò äå ãßíïíôáé áðü ôç ìéá ìÝñá óôçí Üëëç êáé åéäéêÜ ï ÐÁÏÊ, ðïõ ãíùñßæïõìå ôé Ý÷åé ðåñÜóåé êõñßùò åîùáãùíéóôéêÜ, ôá ïðïßá åðçñåÜæïõí ðÜñá ðïëý ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò. Óôü÷ïò áðü ôçí áñ÷Þ Þôáí ç Ýîïäïò óôï Êýðåëëï ÏÕÅÖÁ êáé ç äçìéïõñãßá ìéáò ïìÜäáò, ðïõ óå 1-2 ÷ñüíéá íá âÜëåé áêüìá õøçëïôÝñïõò óôü÷ïõò. Êáé óôï åîùôåñéêü õðÜñ÷ïõí ïìÜäåò ìå ôåñÜóôéá ìðÜôæåô êáé æçôÜíå ðßóôùóç ÷ñüíïõ. Áõôü ÷ñåéÜæåôáé êáé ï ÐÁÏÊ. Ðïëëïß ëÝãáíå ôé èá êÜíåé ï ÐÁÏÊ áí âñåèåß ðßóù óôï óêïñ, óôï ìáôò ìå ôïí ÇñáêëÞ äåßîáìå. Èá ìðïñïýóáìå íá ðÜñïõìå êáé ôç íßêç ìå ëßãç ôý÷ç. Áí êïéôÜîïõìå ðùò îåêßíçóå ç ïìÜäá ðÝñóé êáé ðùò öÝôïò, èá äïýìå üôé Ý÷ïõí ãßíåé ìåãÜëá âÞìáôá. Óå êáìßá ðåñßðôùóç äå èÝëù íá ôåñìáôßóåé ï ÐÁÏÊ öÝôïò 2ïò êáé ôïõ ÷ñüíïõ 9ïò. ÈÝëù öÝôïò íá ôåñìáôßóåé 4ï Þ 3ïò êáé ôïõ ÷ñüíïõ 3ïò Þ 2ïò Þ 1ïò».

http://www.metropolisradio.gr/10424

mpougatsas

• Guest
« Reply #161 on: November 09, 2008, 00:02:08 »
    Μπράβο στον Χαλκιά..
Στη μοναδική φάση που χρειάστηκε, έκανε γρήγορη έξοδο και κράτησε το 0..

Callahan

• Guest
« Reply #162 on: November 09, 2008, 00:10:22 »
Δίνει βαθμούς. Τελεία και παύλα.

Υ.Γ. Κάντε του σέντρες να γουστάρει...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #163 on: November 09, 2008, 00:32:32 »
Φτου φτου φτου! Πάντα έτσι Κώστα, πάντα έτσι να είσαι, να σε χαιρόμαστε.

Argonath4

• Guest
« Reply #164 on: December 08, 2008, 01:09:08 »
Φέτος είναι από τους σταθερότερους και μας έχει δώσει αρκετούς βαθμους. Στο σημερινό ματς ομως νομίζω πως έχει μεγάλη ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε...   Χαμηλό σουτ και όχι πολύ δυνατό ενώ ο Χαλκιάς έχει καλή θέσει, κι όμως το τρώει... 

Μάλλον έφταιγε το ότι ήταν κρύος μέχρι εκείνη την στιγμή, δεν είχαμε δηλαδη δεχθεί ιδιαίτερη πίεση ώστε να κάνει καμία καλή επέμβασή και να ζεσταθεί. 

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #165 on: December 08, 2008, 01:24:07 »
για τον χαλκια το μονο σταθερο ειναι μια σοβαρη μαλακια σε καθε αγωνα που σχεδον ποτε δεν στοιχιζει.το μονο που εχει καλυτερο απο τον φερναντεζ ειναι το διωξιμο με τα ποδια

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #166 on: December 08, 2008, 01:29:39 »
Επειδη ημουν στην 4β ακριβως στην ευθεια της πορειας της μπαλας να πω οτι πηγε τερμα γωνια και σιγουρα ηταν δυνατο το σουτ..Δεν νομιζω να μπορουσε αλλος τερματοφυλακας να κανει κατι καλυτερο..
ΠΑΟΚ G4Α

makptol

• Guest
« Reply #167 on: December 08, 2008, 01:32:29 »
για τον χαλκια το μονο σταθερο ειναι μια σοβαρη μαλακια σε καθε αγωνα που σχεδον ποτε δεν στοιχιζει.το μονο που εχει καλυτερο απο τον φερναντεζ ειναι το διωξιμο με τα ποδια

ναι καλα μαλλον ξεχασαμε τις απειρες μαλακιες του ντανυ τρεμανε τα ποδαρακια του οταν του ερχοταν η μπαλα.......

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #168 on: December 08, 2008, 01:47:18 »
γκολ σαν αυτο με τον λεβαδειακο δεν εφαγε ποτε
βασικα ειναι ισως η μοναδικη θεση που δεν υπαρχει ανταγωνισμος οπως και ο φερναντεζ

makptol

• Guest
« Reply #169 on: December 08, 2008, 01:50:47 »
ρε παιδια βλεπω τωρα στον αλφα τα 4 γκολ που εφαγε ο ντανυ απο την φραγκφουρτη.....ΔΕΣ ΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΝΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ
ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΑ ΣΤΑ 4 ΓΚΟΛ ΤΑ 3 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΗΝΗ ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ.... ;D
ΤΟΛΙ ΔΕΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΑΝΥ........ :(

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #170 on: December 08, 2008, 02:08:02 »
μονο το φαουλ προλαβα να δω.γελοιο οντως
ρε μην το βαζεις συγκριτικα με φερναντεζ αν κι εγω μπηκα σε αυτη την διαδικασια αλλα δεν εχει κανει και λιγα λαθη φετος

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #171 on: December 08, 2008, 04:12:39 »
μπροστα στον φερναντεζ ο χαλκιασ ειναι σμαιχελ.
και φυσικα και δε φταιει σημερα.του πλασε του τσεζαρεκ δε γινοταν να παει πιο γωνια με φαλτσο και τοση δυναμη..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

GENTLESOS

• Guest
« Reply #172 on: December 08, 2008, 05:37:35 »
Καλά ρε αδέρφια τι συγκρίνετε τώρα?
Οι δύο τερματοφύλακες είναι η προσωποποίηση της ριγέ φανέλας μας.
Άσπρο Μαύρο μην μας τρελαίνετε πρωινιάτικα...
Όχι να κατηγορούμε και τον Χαλκιά τώρα..

Ε Λ Ε Ο Σ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #173 on: December 08, 2008, 13:17:24 »
καλά όσοι συγκρίνετε τον Ντάνι το χωνί όχι με το Χαλκιά αλλά με οποιονδήποτε τερματοφύλακα κάετε λάθος...ο τύπος είναι απλά για να είναι! Μεγάλε Ζαγοράκη το αυτονόητο έκανες!

στα δικά μας. Ο Χαλκιάς ότι και να λέτε είναι παίκτης της ομάδας και εμένα δε με χάλασε (σχεδόν) ποτέ! ένα πράγμα δεν αντέχω και το βλέπω όνειρο....
τις "καθυστερήσεις" που κάνει στο παιχνίδι...χθεσ ξεκίνησε από το 25! 1 λεπτό να εκτελέσει τα ελεύθερα! εντάξει ρε Κώστα ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! αφού δε σου βγαίνει! δεν μπορεί να ξεκινάμε στο 25 να κάνουμε καθυστερήσεις στην Τούμπα! φαντάζομαι ότι απλά του βγαίνει και δεν είναι κάτι προσχεδιασμένο αλλά το βλέπω το κακό! όποτε το κάνεις μετά το τρώμε! ΚΟΦΤΟ!

κατά τα λοιπά μια χαρά είναι ο παίκτης!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #174 on: December 08, 2008, 13:30:18 »
Εγώ βλέπω ότι φέτος μέχρι στιγμής μας έχει δώσει και δεν μας έχει στοιχίσει βαθμούς.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #175 on: December 08, 2008, 13:32:21 »
σωστό και αυτό!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #176 on: December 23, 2008, 14:50:20 »
Κωστα σε προβληματισε κατι,οταν δεχτηκες προταση απο τον ΠΑΟΚ?

Ακουγα απο διαφορους εκεινη την περιοδο οτι υπαρχουν προβληματα στον ΠΑΟΚ κυριως εξωαγωνιστικα.Αποφασισα,ομως να δεχτω την προταση,γιατι πρωτον αυτη εγινε απο τον ΠΑΟΚ!Ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ομαδς στην Ελλαδα.Ο δευτερος λογος ειναι οτι οι ανθρωποι,με τους οποιους ηρθα σε επαφη,ειναι παλιοι μου συμπαικτες.Μαζι περασαμε ευχαριστες και δυσκολες στιγμες και οσα μου ειπαν,πιστευα και εξακολουθω να πιστευω οτι μου τα ειπαν με καθε ειλικρινεια.Γινεται μεγαλη προσπαθεια για να φτασει η ομαδα σε υψηλο επιπεδο κι αο την πλευρα μου προσπαθω να συνεισφερω οσο μπορω,σε αυτην την προσπαθεια.

Μετρησε δηλαδη ο τροπος που σε προσεγγισε η διοιηκηση...

Οι ανθρωποι αυτοι εδειξαν οτι με θελουν και οτι με πιστευουν.Αυτο ηταν το βασικοτερο για μενα.Επισης,εδειξαν οτι με σεβονται.Κι αυτο μετρησε  πολυ.Ολοτο ''πακετο'' ηταν ιδανικο.

Δεν σκεφτηκες οτι η αποφαση σου εμπεριεχει καποιο ρισκο?

Θεωρω τον εαυτο μου ''κασκαντερ''!Μου αρεσουν τα δυσκολα.Δεν φοβαμαι να ρισκαρω.Ηθελα και θελω πραγματικα να ειμαι μεσα σε αυτους που συμμετεχουν στην καινουργια προσπαθεια για να φτασει ο ΠΑΟΚ ψηλα.Εχω φιλοδοξιες και νιωθω οτι η ομαδα βαζει στοχους υψηλους.Αυτο μου αρεσει.

Αντιδρασεις απο το περιβαλλον σου ειχες?

Με σταματησε ενας φιλος και μου ειπε ''Πως γινεται να πας σε μια ομαδα που δεν παιζει καν στο Κυπελλο ΟΥΕΦΑ?''Απαντησα ''Δεν πειραζει!Πηγαινω σε μια αμαδα η οποια θα αγωνιστει την επομενη σεζον στην Ευρωπη.Πηγαινω σε μια ομαδα,η οποια δεν θελει να αγωνιζεται μονο μια σεζον στην Ευρωπη,αλλα για τα επομενα χρονια''.Υπαρχει προοπτικη στον ΠΑΟΚ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Κωστα,οταν πηρες την μεταγραφη στον ΠΑΟΚ,δηλωσες οτι ανυπομονεις να παιξεις στην ΤΟΥΜΠΑ,ενα γηπεδο που παντα σεβοσουν ως αντιπαλος.Τωρα που μπαινεις σε αυτο το γηπεδο ως παικτης του ΠΑΟΚ,πως νιωθεις?

Ειναι κατι διαφορετικο αυτο το γηπεδο,μοναδικο!Ολοι το λενε.Εχω παιξει και σε αλλα γηπεδα της Ελλαδας και του εξωτερικου,αλλα προτιμω την ΤΟΥΜΠΑ.Με εκφραζει περισσοτερο.Στην Αγγλια για παραδειγμα,το γηπεδο ειναι ενα ''ζεστο θεατρο'',με χειροκροτηματα και τραγουδια.Η ΤΟΥΜΠΑ ειναι αλλο πραγμα.Ειναι ενα γηπεδο με πολυ παλμο.Κι οταν υπαρχει παλμος το νιωθεις..

Τον παλμο στην ΤΟΥΜΠΑ τον δημιουργει ο κοσμος...

Προσωπικα,θαυμαζω αυτον τον κοσμο,ο οποιος στηριζε και στηριζει μια ομαδα,που αντιμετωπιζει τεραστια προβληματα.Ο σεβασμος απο μενα προς τον κοσμο φαινεται απο την προσπαθεια που κανω και απο το χειροκροτημα προς τους οπαδους μετα απο καθε παιχνιδι.Κανεις παικτης δεν μπορει να κανει συμβολαιο με την επιτυχια.Μονο συμβολαιο με την προσπαθεια.Μπορει να καταλαβει ο κοσμος,ποτε ενας παικτης προσπαθει και ποτε μια ομαδα προσπαθει.

Στην ΤΟΥΜΠΑ μετακομισες απο αλλο,κοντινο γηπεδο,ενω πρεπει να σημειωσουμε οτι με τον Αποστολο Τσουρελα ειστε οι μοναδικοι,οι οποιοι εχετε παιξει στις τρεις ομαδες της Θεσσαλονικης,που ειναι τωρα στην Α' κατηγορια.Ο κοσμος στην πολη πως σε αντιμετωπιζει?

Δεν αντιμετωπιζω ιδιαιτερα προβληματα.Προσωπικα ημουν και ειμαι ξεκαθαρος,σε οποια ομαδα παιζω.Δεν πουλησα ουτε πουλαω ''οπαδιλικι''.Οι επιλογες που κανω ειναι ξεκαθαρες.Επιπλεον,οτι αισθανομαι το λεω.Δεν κρυβομαι!Η ομαδα μου τωρα ειναι ο ΠΑΟΚ ,αυτος με ενδιαφερει μονο και οχι οι ομαδες που επαιξα στο παρελθον.

Απο την μεχρι τωρα παρουσια σου στον ΠΑΟΚ εισαι ευχαριστημενος?

Δεν εχω προσφερει ακομα αυτα που θελω.Ουτε τα μισα!Δεν εχει να κανει αυτο με την προσωπικη μου αποδοση.Το λεω,γιατι συνδυαζω παντα την επιτυχια της ομαδας με την προσωπικη μου αποδοση.Μπορει η ιμαδα μου να κανει δεκα συνεχομενες νικες χωρις να πιασω ουτε μια φορα την μπαλα.Αυτο για μενα ειναι το απολυτο!Καθε παικτης κρινεται συνολικα οχι αν εβαλε ενα γκολ,η αν ειναι τερματοφυλακας,αν επιασε ενα πεναλτι.

Με το χερι στην καρδια πως αισθανεσαι στον ΠΑΟΚ?

Θα ηταν πολυ αστειο,αν ελεγα οτι ειμαι ΠΑΟΚ,η οτι γεννηθηκα ΠΑΟΚτσης.Αυτη την στιγμη ομως,εχω δεθει με την ομαδα πολυ περισσοτερο απο οτι θα περιμενα κι εγω ο ιδιος.Σε αυτοσυντελει το γεγονος οτι ο κοσμος σε φερνει πιο κοντα.
(αυτο για μερικους που ηταν σιγουροι οτι ο Χαλκιας ειναι ΠΑΟΚ και μονο ΠΑΟΚ)

Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πως κρινεις το αγωνιστικο προφιλ που εχει δειξει μεχρι στιγμης η ομαδα?

Αυτο που εχει παρουσιασει ο ΠΑΟΚ μεχρι στιγμης,ειναι η σταθεροτητα σε οσα παιχνιδια εχει δωσει ως τωρα.Δεν εχει φτασει στο δεκα αλλα δεν εχει πεσει ποτε στο ενα!Καθε παιχνιδι το αντιμετωπιζουμε με την ιδια σοβαροτητα κι αυτο μας χαρακτηριζει ως ομαδα.Ολοι οι αντιπαλοι μας εχουν παρουσιασει διαφορετικο προσωπο απο παιχνιδι σε παιχνιδι.

Που οφειλετε αυτη η σοβαροτητα?

Στην εμπειρια που εχουν πολλοι απο τους συμπαικτες μου.Το παντρεμα αυτης της εμπειριας με τη σοβαροτητα που δειχνουν οι νεοτεροι στην ηλικια,εχει ως αποτελεσμα τη σταθεροτητα.

Παιζει ρολο και η παρουσια του Σαντος?

Ασφαλως και παιζει ρολο η παρουσια του προπονητη.Ειναι κοντα στους παικτες και ξερει τι ζηταει απο τον καθενα και πως μπορει να το παρει.

Η σοβαροτητα της ομαδας δεν εχει να κανει και με το χαρακτηρα των παικτων που αποκτηθηκαν το περασμενο καλοκαιρι?

Η επιλογη ολων των παικτων φαινεται οτι εγινε με βαση το ποιον του καθενος και τον τροπο που λειτουργει σε μια ομαδα.Το μοντελο που δημιουργηθηκε εχει επιτυχια μεχρι τωρα.

Εισαι παικτης της αμυνας.Ως εκ τουτου,πως κρινεις την παρουσια αυτης της γραμμης,στο πρωτο αυτο διαστημα του πρωταθληματος?

Παρολο που στην αμυνα υπαρχουν παικτες,οι οποιοι συνεργαζονται πρωτη φορα,εχουν αποκτησει ομοιογενεια και αυτο κανει τη συγκεκριμενη γραμμη αξιοπιστη.Η ομοιογενεια ειναι το αποτελεσμα της δουλειας που γινεται στην προπονηση.Αμυνα,παντως κανουν ολοι οι παικτες,ακομα και οι επιθετικοι.Ολοι βοηθουν για να βγει αυτο το καλο αποτελεσμα στο γηπεδο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Κανοντας μια συντομη αγωνιστικη αποτιμηση,πως κρινεις οτι εξελισσεται η σεζον μεχρι τωρα?

Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος κι εμεις καναμε μια πολυ καλη αρχη.Αυτο θεωρω οτι δεν ειναι τυχαιο.Εχουμε διανυσει το ενα τριτο της περιοδου και κατι παραπανω.Εγινε καλη δουλεια στην προετοιμασια και συνεχιζει να γινεται.Καθε εβδομαδα δουλευουμε,αναλογα με τον αντιπαλο,τον οποιο αντιμετωπιζουμε,κι αυτο εχει αποτελεσμα.

Με ποιον αγωνιστικο στοχο πορευεται ο ΠΑΟΚ?

Στοχος του ΠΑΟΚ ειναι να δημιουργησει μια ομαδα,που να εξασφαλιζει την εξοδο στο Κυπελλο ΟΥΕΦΑ.Απο κει και περα,βασικος στοχος ειναι η ομαδα να δουλεψει για δυο χρονια,ωστε να μπουν οι βασεις για δημιουργια εξαιρετικου συνολου,ετοιμου για μεγαλυτερα πραγματα.

Η κατασταση στα αποδυτηρια πως ειναι?

Ειμαστε δεμενοι μεταξυ μας.Γενικως υπαρχει πολυ καλο κλιμα κι αυτο οφειλεται τοσο στις σχεσεις μεταξυ των ποδοσφαιριστων,αλλα και στη σχεση που εχουμε ολοι με την διοικηση.Για μενα,οι καλες σχεσεις ειναι το Α και ο Ω σε μια ομαδα.Αυτο υπαρχει στον ΠΑΟΚ και φαινεται και στον αγωνιστικο χωρο.Οταν μιλαμε για καλο κλιμα,εννοουμε οτι υπαρχει και το χιουμορ,οπως και οι χαλαρες στιγμες,αλλα οταν πρεπει.

Σε γενικες γραμμες,πιστευεις οτι ο ΠΑΟΚ κινειται προς την σωστη κατευθυνση?

Ο ΠΑΟΚ τα προηγουμενα χρονια αντιμετωπισε τρομερα προβληματα,τα οποια εχουν αφησει καταλοιπα.Αυτο,θελουμε δεν θελουμε,ειναι πραγματικοτητα.Αν ριξουμε μια ματια στο εξωτερικο,ακομη και οι μεγαλοι συλλογοι,οταν αποφασιζουν να κανουν καινουργια αρχη,βαζουν συγκεκριμενους στοχους.Οποτε,ειναι λογικο ετσι να κινειται και ο ΠΑΟΚ.Μαλιστα,πιστευω οτι δεν πρεπει ο ΠΑΟΚ να κινηθει περα απο τον αρχικο του στοχο που εχει βαλει η διοικηση.

Γιατι το υποστηριζεις αυτο?

Λενε οι απο γυρω οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να παει για πρωταθλημα η για Champions League.Αν ο ΠΑΟΚ καταφερει κατι παραπανω απο το στοχο που εξ αρχης εχει θεσει,ειναι αναμφισβητητα μια επιτυχια.Ομως,το θεμα δεν ειναι να κανει μια επιτυχια μια σεζον,αλλα να εχει διαρκεια.Τα βηματα πρεπει να γινονται σιγα-σιγα,ωστε να σταθεροποιηθει η ομαδα σε υψηλο αγωνιστικο επιπεδο.

Η γνωμη σου για το υπαρχον ροστερ ποια ειναι?

Ο ΠΑΟΚ εχει υλικο με εμπειρια.Εχει καλους ποδοσφαιριστες.Πιστευω δε,οτι η επιλογη των ξενων εγινε με σωστο τροπο.Και οι νεοι που υπαρχουν ομως,ειναι καλοι παικτες κι αυτο ειναι θετικο για το παρον,αλλα και το μελλον του συλλογου.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οσο κι αν ολοι οσοι ειναι μεσα στην ομαδα προσπαθουν να κρατησουν χαμηλους τονους,κοινη διαπιστωση ειναι οτι οι οπαδοι,βλεποντας τη μεχρι τωρα πορεια,προσδοκουν το κατι παραπανω.Αυτην την πιεση δεν την νιωθετε?

Ο κοσμος του ΠΑΟΚ εχει κρατησει ορθια την ομαδα σε ασχημες-απο καθε αποψη-σεζον,οποτε τωρα θεωρειται δεδομενο οτι εχει δικαιωμα να ζητα περισσοτερα.Κι εμεις απο την πλευρα μας θελουμε να τον ανταμειψουμε.Προσωπικα,εχω διδαχτει απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου σε Ελλαδα και εξωτερικο να σεβομαι τον κοσμο που ερχεται στο γηπεδο.Πρεπει να ανταμοιβουμε τον κοσμο με την προσπαθεια μας και οφειλουμε να του εκφραζουμε ενα μεγαλο ευχαριστω μετα απο καθε παιχνιδι,ασχετα αν το αποτελεσμα ειναι θετικο η αρνητικο.

Απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ εχεις καλη αντιμετωπιση μεχρι τωρα?

Παντα θαυμαζα τον κοσμο του ΠΑΟΚ,ως αντιπαλος.Οταν εισαι μεσα στην οικογενεια ομως,τοτε μπορεις να καταλαβεις αυτον τον κοσμο καλυτερα.Νιωθω,λοιπον,οτι οι οπαδοι ειναι πολυ κοντα στην ομαδα και σε μενα προσωπικα.Επειδη εχω περασει διαφορες καταστασεις,μπορω να καταλαβω ποτε συμβαιναι αυτο.Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν βγαζουν αρνητικη ενεργεια.Το αντιθετο!Σε αλλες ομαδες εχω αισθανθει αρνητικη ενεργεια απο τους οπαδους.Στον ΠΑΟΚ ποτε μεχρι τωρα!

Αυτο να συμπερανουμε οτι ανεβαζει ψυχολογικα εσενα και τους συμπαικτες σου?

Για να αποδωσει ενας ποδοσφαιριστης σε μια ομαδα,πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες,αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα.Αν ''ξενερωσει'' αυτο βγαινει μεσα στο γηπεδο.Σε καποιες ομαδες,που δεν πηγαινουν καλα,ψαχνουν να βρουν τι φταιει.Αν ειναι το συστημα η κατι αλλο.Συνηθως δεν σκεφτονται,αν συνεβη κατι εξωαγωνιστικα,που εχει κανει τους παικτες να νιωθουν μειωμενοι,με αποτελεσμα να πεσει η αποδοση τους.Μερικες φορες,το πιο ασχημο συναισθημα για εναν ποδοσφαιριστη ειναι να θελει να κερδισει,για να ικανοποιησει τον κοσμο,και να μην μπορει.Οταν προσφερει και δεν εισπρατει αναλογα καλη αντιμετωπιση απο τους ανθρωπους της ομαδας,πεφτει ψυχολογικα.Στον ΠΑΟΚ δεν συμβαινει αυτο.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Π.Ε!!

Ας ερθουμε στο θεμα των τερματοφυλακων στον ΠΑΟΚ.Ειναι μια ιδιαζουσα ιστορια εδω και χρονια...

Δεν πηρα μεταγραφη στον ΠΑΟΚ για να κανω οσα εκαναν η δεν εκαναν οι προηγουμενοι συναδελφοι μου,αλλα αυτο που ξερω καλυτερα.Θελω να βγαλω απο μεσα μου οτι μπορω περισσοτερο.Δεν ειμαι τερματοφυλακας Π.Ε, δηλαδη περιορισμενης ευθηνης!Θα κανω στον ΠΑΟΚ οτι θεωρω σωστο,εστω κι αν καποιες φορες χρειαζεται να παρω παραπανω ρισκο,λογω θεσης.Ετσι εμαθα να κανω μεχρι τωρα στην καριερα μου κι αυτο θα συνεχισω να κανω.

Μπορει ο ΠΑΟΚ να παιξει χωρις τον Χαλκια?

Ολοι οι παικτες πρεπει να ειναι ετοιμοι να προσφερουν το καλυτερο,οποτε χρειαστει.Θεωρω οτι με τον Γλυκο και τον Ριζο,εχουμε κανει πολυ καλη ομαδα τερματοφυλακων.Ο ενας ειναι ταλαντουχος και ο αλλος εμπειρος.Οποτε χρειαστει,πιστευω οτι ειναι σε θεση να προσφερουν τα μεγιστα.Ειμαστε και οι τρεις ετοιμοι να βοηθησουμε καθε στιγμη.

Ειδικα για τον Γλυκο,που ειναι ο πιο νεαρος σε ηλικια,ποια ειναι η αποψη σου?

Τον Γλυκο ειδικα τον εχω απο κοντα.Διαπιστωνω οτι εχει μελλον.Ειναι πολυ μικρος και εχει χρονια μπροστα του.Οι τερματοφυλακες εχουν πολλα χρονια καριερας μπροστα τους.Ο Γλυκος ειναι τυχερος,γιατι σε νεαρη ηλικια βρισκεται σε μια μεγαλη ομαδα και μπορει να δουλεψει καλα.Εχει ενα πολυ καλο προπονητη και συμπαικτες,που αλλα παιδια στην ηλικια του,αυτην την στιγμη δεν εχουν.Μπορει να αποκτησει τρομερες εμπειριες.

Η συνεργασια σου με τον Φερναντο Ζουστινο,ο οποιος εχει την ευθηνη των τερματοφυλακων,ειναι σε καλο επιπεδο?

Δουλευουμε πολυ καλα μαζι.Ειδικα,στην προετοιμασια εγινε καλη δουλεια.Συνεργαζομαστε αψογα στις προπονησεις,αλλα και εκτος.Συζηταμε πολλα θεματα.Οταν διαπιστωνει κατι λαθος,μας το επισημαινει και βοηθαει πολυ και στον ψυχολογικο τομεα,γεγονος πολυ σημαντικο για μενα.Εχει δουλεψει σε μεγαλες ομαδες και γνωριζει πολλα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Εχεις βαλει καποιον προσωπικο στοχο στον ΠΑΟΚ?

Θελω να συνεχισω να ειμαι στον ΠΑΟΚ και τα επομενα χρονια και να κλεισω την καριερα μου σε αυτον τον συλλογο.Οταν τελειωσω την καριερα μου στον ΠΑΟΚ θελω να εχω κερδισει ενα προσωπικο μου στοιχημα.Ποιο ειναι αυτο το στοιχημα,θελω να το κρατησω προς το παρον για μενα.Θα πω μονο το εξης..δεν εχω βαλει ποτε στοχο στη ζωη μου το δεκα,γιατι δεν θελω να φτασω στο εννια.Βαζω στοιχημα το 100,για να ξεπερασω το δεκα.

Σχετικα με το προσωπικο στοιχημα που ανεφερες,αφηνεις κατι πολυ αισιοδοξο να εννοηθει....

Δεν θελω να περασω καποιο μυνημα υπεραισιοδοξιας,γιατι πολλες φορες αυτο φερνει απογοητευση.Θελω να πω στον κοσμο,ομως,οτι στον ΠΑΟΚ γινεται κατι πολυ καλο.Και μονο το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ θεωρειται η θετικη εκπληξη του πρωταθληματος,βασει αγωνιστικοτητας,το αποδεικνυει αυτο.Την περασμενη σεζον ο ΠΑΟΚ ειχε μικρη συγκομιδη βαθμων και ολοι βλεπουν που ειμαστε αυτην την περιοδο.

Σε τι φαση διαπιστωνεις οτι βρισκεται ο ΠΑΟΚ σαν ομαδα?

Ο ΠΑΟΚ αυτην την στιγμη προσπαθει να ξεπερασει συσσωρευμενα προβληματα πολλων ετων,αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα.Αυτο δεν ειναι μικρο πραγμα.Το θετικο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι προσπαθουν να λυσουν αυτα τα προβληματα και ταυτοχρονα ειναι κοντα  και σε μας τους παικτες.Ιδανικος συνδυασμος!Ολοι οι παικτες νιωθουμε τρομερη ασφαλεια.Μας βοηθουν να απλοποιησουμε τη ζωη μας και να ειμαστε συγκεντρωμενοι μονο στο αγωνιστικο κομματι.Γι αυτο αισιοδοξω οτι ο ΠΑΟΚ εχει προοπτικη να παει καλα.

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Περα απο τον ΠΑΟΚ,εισαι βασικος τερματοφυλακας στην Εθνικη Ελλαδας,που διεκδικει την προκριση στο ερχομενο Μουντιαλ.Πιστευεις οτι μπορει να τα καταφερει?

Η Εθνικη ειναι πρωτη στον ομιλο.Θα μπορουσαμε να εχουμε μεγαλυτερη διαφορα απο την δευτερη θεση,αν δεν χαναμε απο την Ελβετια.Τα πραγματα παντως,ειναι στο χερι μας.Πλεον,δεν κυνηγαμε,αλλα μας κυνηγανε.Πιστευω οτι η Εθνικη θα δωσει το παρων στο ερχομενο Μουντιαλ.Ειμαι αισιοδοξος.Να τονισω βεβαιως,οτι ειναι σημαντικα τα δυο παιχνιδια που παιζουμε τον Μαρτιο,με το Ισραηλ,εκτος και εντος.

Ποσο σημαντικη ειναι για το ελληνικο ποδοσφαιρο η παρουσια της Εθνικης σε μεγαλες διοργανωσεις?

Ειναι πολυ σημαντικο γεγονος.Η Εθνικη ομαδα εκπροσωπει τον Ελληνα ποδοσφαιριστη και το ελληνικο ποδοσφαιρο.Οποια επιτυχια υπαρξει,αντανακλα και στο ελληνικο ποδοσφαιρο και στους Ελληνες ποδοσφαιριστες.Εχει εξαιρετικη σημασια να ειμαστε παροντες στις μεγαλες διοργανωσεις.Μονο κερδη εχουμε να αποκομισουμε.Για να μην γελιομαστε,ως Ελλαδα περα απο αυτο που καταφεραμε στο Ευρωπαικο του 2004 επιτυχια ειναι να εχουμε παρουσια στις μεγαλες διοργανωσεις.Ολα τα υπολοιπα επονται.

Στη μετα Ζαγορακη εποχη,ακομη και στη μετα 2010 εποχη,υπαρχουν παικτες να κρατησουν ψηλα την σημαια της Εθνικης?

Υπαρχει καλη φουρνια νεων Ελληνων παικτων,αλλα θα μπορουσαν αυτοι να ειναι περισσοτεροι.Αυτο εξαρταται και απο τη δουλεια που γινεται στις λεγομενες μικρομεσαιες ομαδες.

Δηλαδη?

Στην Ελλαδα εχουμε προβλημα,γιατι οι ομαδες αυτης της κλιμακας δεν φερνουν ξενους παικτες ποιοτητας,ωστε να ανεβασουν το επιπεδο.Ετσι,γινεται διπλη ζημια αφου και οι νεοι σε ηλικια παικτες μενουν εκτος και χανουν πολυτιμο εδαφος.Οι λεγομενες μικρομεσαιες ομαδες πρεπει να καταλαβουν οτι εχουν μεγαλο κερδος να επενδυουν σε νεους Ελληνες παικτες,απο το να φερνουν ''οικονομικους'' ξενους,αμφιβολου ποιοτητας.Μαλιστα,καλο θα ηταν να υσχυσει και στην Ελλαδα οτι υσχυει στην Αγγλια,δηλαδη οι ξενοι να ειναι υποχρεωτικα διεθνεις.

Μιας και πλησιαζει η αλλαγη του χρονου,αισιοδοξεις οτι το 2009 θα ειναι για τον ΠΑΟΚ και την Εθνικη μια χρονια γεματη επιτυχιες?

Ευχομαι ολοψυχα να συμβει και στα δυο επιπεδα.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

ΣΕΖΟΝ                                   ΟΜΑΔΑ                                ΑΓΩΝΕΣ

1995/1996                        Παναθηναικος                               -
    1996/1998                        Απολλων Αθ.                               59
    1998/1999α                      Παναθηναικος                               -
    1998/1999β                       Απολλων Αθ.                              16
    1999/2001                       Παναθηναικος                               10
    2001/2003                       Ηρακλης                                      50
    2003/2004                     Παναθηναικος                                 11
    2004/2005α                      Παναθηναικος                              10
    2004/2005β                       Πορτσμουθ                                  5
    2005/2006α                     Πορτσμουθ                                    -
    2005/2006β                     Μουρθια                                       2
    2006/2008                        Αρης                                         62

www.paok-magazine.gr
« Last Edit: December 23, 2008, 15:08:47 by tsakalaki »

zagorakis

• Guest
« Reply #177 on: January 02, 2009, 14:47:48 »
Ï Êþóôáò ×áëêéÜò óôï Sportnet
Äåí èõìßæåé óå êáìéÜ ðåñßðôùóç ôçí ïìÜäá ôùí ôåëåõôáßùí åôþí ðïõ åß÷å ôáõôéóôåß ìå ôçí ìåôñéüôçôá. Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé áíïßîåé öÝôïò ãéá ôá êáëÜ ôá öôåñÜ ôïõ êáé äåß÷íåé ðùò åßíáé åßíáé éêáíüò ãéá ìåãÜëá ðñÜãìáôá. Áíáìößâïëá ôï ðñþôï ìéóü ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò Þôáí… ïíåéñéêü ãéá ôïí ÄéêÝöáëï êáé ç äåýôåñç èÝóç óôçí ïðïßá âñßóêåôáé äåí åßíáé êÜôé ôï áðñüóìåíï ãéá ôïí Êþóôá ×áëêéÜ.
«Ãéá ìÝíá äåí åßíáé Ýêðëçîç ç èÝóç ðïõ Ý÷ïõìå áõôÞí ôçí óôéãìÞ ãéáôß ç ïìÜäá Ý÷åé ðïëý êáëü ñüóôåñ», äÞëùóå óôï Sportnet.gr ï ôåñìáôïöýëáêáò ôïõ ÐÁÏÊ êáé óõíÝ÷éóå: «Eôóé ôï îåêßíçìá ðïõ ðñáãìáôïðïéÞóáìå ìüíï ôõ÷áßï äåí åßíáé, ãéáôß ï ÐÁÏÊ åßíáé ìéá ðïëý ìåãÜëç ïìÜäá ìå õøçëïýò óôü÷ïõò êáé ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ èÝëïõí íá åßíáé ðÜíôá ðñùôáãùíéóôÝò. Ç èÝóç ðïõ Ý÷ïõìå ìÜëéóôá ìáò äßíåé ìåãáëýôåñç þèçóç ãéá ôçí óõíÝ÷åéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò»

Ðñï÷ùñþíôáò áêüìá ðáñáðÝñá, ï äéåèíÞò ðïñôéÝñï ðïõ äéêáéüëïãçóå üóïõò èåùñïýí Ýêðëçîç ôçí ìÝ÷ñé ôþñá ðïñåßá ôïõ ÄéêåöÜëïõ. «Åßíáé ëïãéêü áõôü. Êõñßùò ãéáôß ï ÐÁÏÊ ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá åß÷å åîùáãùíéóôéêÜ  ðñïâëÞìáôá êáé áõôü åß÷å ùò áðïôÝëåóìá íá åðçñåÜæåôáé êáé ôï áãùíéóôéêü êïììÜôé. ÖÝôïò üìùò ç ïìÜäá Ý÷åé ôçí çñåìßá ðïõ ðñÝðåé óå äéïéêçôéêü åðßðåäï. Åðßóçò ï ÓÜíôïò Ý÷åé áñ÷ßóåé áðü ôï îåêßíçìá ôçò óåæüí åíþ ðÝñõóé äåí Ýãéíå êÜôé ôÝôïéï. Áõôü äéåõêïëýíåé ôï Ýñãï ôïõ ãéáôß Ýêáíå ôéò åðéëïãÝò ôïõ ôï êáëïêáßñé». Ï ×áëêéÜò èåùñåß ðùò ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá ðáñáìåßíåé óôá õøçëÜ óôñþìáôá ôçò âáèìïëïãßáò. «¸÷ïõìå ôéò äõíáôüôçôåò íá äéáôçñçèïýìå óôçí äåýôåñç èÝóç êáé áõôü ôï äåßîáìå óôï ðñþôï ãýñï ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. ÂÝâáéá õðÜñ÷ïõí êáëþò Þ êáêþò êáé ôá ðëÝé ïö üðïõ åöüóïí ðáñáìåßíïõìå óôçí èÝóç ðïõ Ý÷ïõìå ôþñá èá ÷ñåéáóôåß Üëëç ìéá ðñïóðÜèåéá ãéá ôçí õðåñáóðéóôïýìå».   

«Óôü÷ïò ç óõììåôï÷Þ óôï Êýðåëëï UEFA…»

Åßíáé ãåãïíüò üôé ç õøçëÞ èÝóç ôïõ ÐÁÏÊ óôï ðñùôÜèëçìá Ý÷åé áíïßîåé ôçí… üñåîç ôùí ößëùí ôïõ áíáöïñéêÜ ìå ôïõò öåôéíïýò óôü÷ïõò ôçò ïìÜäáò. Åíôïýôïéò áõôü ðïõ ðñïÝ÷åé ãéá ôïí ×áëêéÜ åßíáé ç Ýîïäïò óôï Êýðåëëï UEFA.  «Óôï ðßóù ìÝñïò ôïõ ìõáëïý ìáò ìðïñåß íá âñßóêåôáé ç êáôÜêôçóç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò, Þ ç Ýîïäïò óôï Champions League êáé ôï Êýðåëëï. ×ñåéÜæïíôáé üìùò óôáèåñÜ âÞìáôá ãéáôß üðïéïò âéÜæåôáé óêïíôÜöôåé. Óôü÷ïò ìáò åßíáé ç Ýîïäïò óôï UEFA êáé öÝôïò íá äïõëÝøïõìå ãéá ôá åðüìåíá 2-3 ÷ñüíéá þóôå ç ïìÜäá íá áðïêôÞóåé ìéá óôáèåñüôçôá êáé Ýíá êïñìü. Áí üìùò Ýñèåé êÜôé øçëüôåñï áðü ôï UEFA ðïõ èÝóáìå óßãïõñá èá åßíáé ìéá ìåãÜëç åðéôõ÷ßá ãéá ôçí ïìÜäá».

Ï 34÷ñïíïò ôåñìáôïöýëáêáò ìßëçóå êáé ãéá ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. «Åßíáé Ýíáò ðñïðïíçôÞò ðïõ Ý÷åé Üøïãç óõíåñãáóßá êáé åðáöÞ ìå ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò. Áõôü åßíáé ðïëý óçìáíôéêü ãéáôß óå ìéá ïìÜäá ðñÝðåé íá õðÜñ÷åé êáëü êëßìá. Ôá áðïôåëÝóìáôá ðïõ Ý÷ïõí Ýñèåé üðùò öáßíåôáé ôïí äéêáéþíïõí». Ï ßäéïò ìßëçóå ìå åãêùìéáóôéêÜ ó÷üëéá ãéá ôçí äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ. «Ïé Üíèñùðïé ðïõ ðëáéóéþíïõí ôçí äéïßêçóç ðñïóðáèïýí íá êÜíïõí üôé ìðïñïýí, äßíïõí ôï êáëýôåñï ãéá ôçí ïìÜäá êáé ôá ðÜíå ðïëý êáëÜ. ¸÷ïõí ìéá ðïëý êáëÞ óõíåñãáóßá, åíþ åßíáé ðïëý èåôéêü ãéá üëïõò ôïõò ðáßêôåò ôï ãåãïíüò üôé êáé åêåßíïé Ý÷ïõí ðáßîåé ðïäüóöáéñï». Ï ×áëêéÜò äåí èá ìðïñïýóå íá ìçí áíáöåñèåß óôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ. «Åßíáé óõãêéíçôéêÞ ç óôÞñéîÞ ôïõò êáé ôï üôé âëÝðïõìå ðÜíôá ôçí Ôïýìðá ãåìÜôç. Ï êüóìïò åßíáé êïíôÜ óôçí ïìÜäá êáé Ý÷åé Ýñèåé áêüìç êáé óå Üó÷çìåò åðï÷Ýò ðïõ áõôÞ äåí ðÞãáéíå êáëÜ».   

«Ôï 2009 ç ïìÜäá íá öôÜóåé åêåß ðïõ ôçò áîßæåé»

Ï ôåñìáôïöýëáêáò ôïõ ÐÁÏÊ êÜíïíôáò Ýíáí áðïëïãéóìü ôïõ 2008 åßðå: «Äåßîáìå ìéá ðïëý êáëÞ åéêüíá. Èåùñþ ðùò áí åîáéñÝóïõìå 2-3 ðáé÷íßäéá Þìáóôáí óôáèåñïß.  ÂÝâáéá áõôü åßíáé ëïãéêü üôáí ðáßæåéò 16-17 áãþíåò ìáæß ìå ôï Êýðåëëï. Ãåíéêüôåñá ðÜíôùò ç óôáèåñüôçôá óôï óýíïëï ôùí ðáé÷íéäéþí ðïõ äþóáìå Þôáí ôï ÷áñáêôçñéóôéêü ðïõ åß÷áìå». ¼óï ãéá ôï ôé åý÷åôáé ï ßäéïò ãéá ôï 2009 áíáöïñéêÜ ìå ôïí ÐÁÏÊ: «Íá ìçí Ý÷ïõìå ôñáõìáôéóìïýò êáé íá ðåôý÷ïõìå ôïõò óôü÷ïõò ìáò.  ÌáêÜñé ç ïìÜäá íá âñåé ôïí äñüìï ôçò, íá öôÜóåé åêåß ðïõ ôçò áîßæåé êáé âñåèïýí ïé ëýóåéò êáé åîùáãùíéóôéêÜ ãéáôß ïé ðáßêôåò åðçñåÜæïíôáé áðü áõôÜ. Ôá ðñÜãìáôá âÝâáéá öÝôïò óå áõôüí ôïí ôïìÝá åßíáé êáëýôåñá êáèþò ïé Üíèñùðïé ðïõ âñßóêïíôáé óôïí ÐÁÏÊ ðñïóðáèïýí íá ëýóïõí üôé ôõ÷üí ðñïâëÞìáôá õðÜñ÷ïõí».   

«ÐïôÝ äåí åßìáé åõ÷áñéóôçìÝíïò ìå ôçí áðüäïóç ìïõ»

Áíáìößâïëá ï ×áëêéÜò Ý÷åé óõìâÜëëåé ôá ìÝãéóôá óôçí ìÝ÷ñé ôþñá ðïñåßá ôïõ ÐÁÏÊ, áöïý üðïôå ôïí «÷ñåéÜóôçêå» ï ÄéêÝöáëïò ï Ýìðåéñïò ðïñôéÝñï Ý÷åé äçëþóåé ðáñþí ïõê ïëßãåò öïñÝò. Ðùò êñßíåé Üñáãå ôçí äéêÞ ôïõ áðüäïóç; «ÐïôÝ äåí åßìáé åõ÷áñéóôçìÝíïò ìå ôçí áðüäïóÞ ìïõ. ÐÜíôá âÜæù õøçëïýò óôü÷ïõò êáé ðñïóðáèþ óõíå÷þò íá âåëôéþíïìáé. ×ñüíï ìå ôïí ÷ñüíï íéþèù ðéï þñéìïò», ôüíéóå ï äéåèíÞò ôåñìáôïöýëáêáò ðïõ åðéóÞìáíå üôé ç ðïñåßá ôçò ïìÜäáò åßíáé ðÜíù áðü üëá. «ÂÝâáéá áõôü ðïõ ìåôñÜåé åßíáé ç áðüäïóç åíüò ðáßêôç íá óõíäõÜæåôáé ìå ôéò öéëïäïîßåò ðïõ Ý÷åé ç ïìÜäá. Ôï íá ðáñïõóéÜæåé êáëÞ åéêüíá Ýíáò ðïäïóöáéñéóôÞò áëëÜ ç ïìÜäá íá ìçí ðçãáßíåé üðùò ðñÝðåé áõôü äåí ëÝåé êÜôé». Ï äéåèíÞò ôåñìáôïöýëáêáò ôüíéóå ðùò óôïí ÐÁÏÊ áéóèÜíåôáé óéãïõñéÜ êáé Üíåóç. «¸÷åé óçìáóßá ìå ðïéïõò áíèñþðïõò äïõëåýåéò êáèþò áõôü åßíáé êÜôé ðïõ óïõ äßíåé ìåãáëýôåñç óéãïõñéÜ óå üëïõò ôïõò ôïìåßò. ÐñïóùðéêÜ óå ìÝíá áõôü óõìâáßíåé êáé ôáõôü÷ñïíá áéóèÜíïìáé êáé ðåñéóóüôåñï Üíåôïò óôçí ïìÜäá».   

«Äåí õðÜñ÷åé åýêïëï ðáé÷íßäé»

¸ðåéôá áðü ôçí éóïðáëßá êüíôñá óôïí Ðáíóåññáúêü ç íßêç óôï êõñéáêÜôéêï ðáé÷íßäé ìå ôïí ÏÖÇ ìïéÜæåé ìïíüäñïìïò ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ç äéáöïñÜ äõíáìéêüôçôáò ðïõ öáßíåôáé íá Ý÷åé áõôÞ ôçí óôéãìÞ ï ÄéêÝöáëïò áðÝíáíôé óôïõò Êñçôéêïýò äåí åßíáé ðÜíôùò êÜôé ôï ïðïßï «êïéìßæåé» ôïí ×áëêéÜ. «Äåí õðÜñ÷åé êáíÝíá åýêïëï ðáé÷íßäé. ÁðëÜ ôï êÜíåéò åóý íá öáßíåôáé Ýôóé ìå ôçí áðüäïóÞ óïõ. Èá ðñïóðáèÞóïõìå íá ðÜñïõìå ôïõò ôñåéò âáèìïýò ðïõ ôüóï ÷ñåéáæüìáóôå êáé ðéóôåýù ðùò ï êüóìïò èá åßíáé ðÜëé óôï ðëåõñü ìáò». 

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=175954

zagorakis

• Guest
« Reply #178 on: January 05, 2009, 09:24:56 »
Να πω και εγώ ένα μεγάλο μπράβο για την χθεσινή του εμφάνιση στον Χαλκιά. Είδα όλοι πιάσαν τα τόπικ με τους υπόλοιπους παίχτες. Πιστεύω ότι ήταν αυτός που κρατούσε το μηδέν στην άμυνα στις 2 ευκαιρίες που έκανε όφι. Μπράβο ρε χαλκιά συνέχισε έτσι. Κατέβασε τώρα και τα ρολά στο οακα με τα χανούμια για να γουστάρουμε.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #179 on: January 05, 2009, 09:26:37 »
Για να μην ξεχνιομαστε, χθες εδωσε βαθμους στην ομαδα. Παλι. Μπραβο ρε Κωστακη!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."