Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 54923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #360 on: June 18, 2010, 00:36:53 »
Άρα δηλαδή για σένα γνώμη έχει μόνο αυτός που πάει στο γήπεδο. Ο πατέρας μου δηλαδή που μένει 30 χρόνια στην Αθήνα κ τατελευταία 5-6  χρόνια πάει σπάνια δεν είναι το ίδιο με κάπιον που πάει κάθε Κυριακή. Ργώ που μένω από μικρο παιδί στην Αθήνα δεν είμαι το ίδιο με κάπιον που την Κυριακή πάει 500 μέτρα στην Τούμπα για να δει τον αγώνα γιατί δεν πάω σε τόσους αγώνες. Γνώμη φίλε μου μπορούν να έχουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και την ιδέα. Αν εσύ ΄γη κάποιοι άλλοι θέλετε να βάλετε κριτήρια τότε να μας βάλετε μια λίστα να δω αν είμαι ίσος με κάποιον άλλον ή πρέπει να νιώθω μικρός και να σταματήσω να εκφέρω γνώμη.

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #361 on: June 18, 2010, 00:38:26 »
Ασε μας ρε μακπτολ βραδιατικα.εισαι και κοντα στα 50 ρε γαμω το μπελά μου.Τι μυαλό είσαι ρε,δε παίζεσαι.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

kostas4

• Guest
« Reply #362 on: June 18, 2010, 00:38:57 »
αλλα λογια να αγαπιομαστε..πες οτι θελεις φιλε αλλα να διαβαζεις τι γραφω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #363 on: June 18, 2010, 00:41:02 »
Αθηναιε, οταν θα τελειωσει το πανηγυρι με το ζαγορακη και θα σταματησει ο ΠΑΟΚ να ειναι μοδα, θα ερθουν ξανα εποχες ζορικες. Εκει θα καταλαβεις πως δεν ειναι ολοι οι οπαδοι ιδιοι, αν δυστυχως δεν το εχεις καταλαβει τοσα χρονια. Το τοπικ στο οποιο τα γραφω αυτα δεν ειναι καθολου τυχαιο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Athinaios--4

• Guest
« Reply #364 on: June 18, 2010, 00:45:24 »
Διάβασα πολύ καλά τι γράφεις. Τέλος πάντων. Δε με ενδιαφέρει να μαλώσω με κανέναν. Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ. Τέρμα. Όσοι θέλετε το γήπεδο ξέρετε που είναι. Γιουχάρετε όσο θέλετε. Όσοι επίσης τον θέλετε πάλι εκεί είναι το γήπεδο. Πηγαίντε και αποθεώστε τον. Για μένα κ οι 2 είναι μάζες = πρόβατα.
Έχω πολύ καιρό να γράψω εδώ μέσα. Δεν έπρεπε ούτε σήμερα να το κάνω. Βλέπω όμως κάποιοι ότι θέλετε τηον διχασμό. Φίλε μου μπορεί να έχουμε καθήσει στο γήπεδο δίπλα. Μπορεί να έχουμε αγκαλιαστεί σε κάπιο γκολ και μπορεί να έχουμε βρίσει μαζί κάποιον προπονητή ή παίκτη. Διαφωνώ όμως μαζί σου.

Θεωρώ ότι οι σύνδεσμοί αυτό που θα πετύχουν είναι να απομακρυνθούν από τον κόσμο. Γνώμη μου. Μπορεί να λέω μαλακίες.

Καλό σας βράδυ.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #365 on: June 18, 2010, 00:47:57 »
΄Φίλε μου τα ξέρω αυτά. Δόξα το Θεό λίγες είναι οι χαρές και πολλές οι στεναχώριες. Ξέρω πόσοι είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάποιοι έχουν το αλάθητο. Μέσα σε αυτούς υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να φύγει ο Σάντος. Μέσα σε αυτούς είναι και άτομα που έχουν κάνει κακό στην ομάδα με επεισόδια. Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Και μένα η γνώμη μου είναι καλώς ήρθε

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #366 on: June 18, 2010, 00:56:55 »
Για τα 50-100 ατομα της λαμιας.....
10 αγωνιστικες και 120.000 ευρω προστιμο .....οι ομαδες ΠΑΟΚ ΚΑΙ της αεκ απλα καστραφηκαν γιαυτο τι εχουμε να πουμε ; οτι τα επισοδεια τα κανανε εξωγιηνοι ;
και ερχετε και μια χρονια που για τετοια επισοδεια θα πεφτει χατζαρα....

μάκη μας έχεις φτάσει στα οριά μας ρε φίλε..
για σενα και μόνο να το ξέρεις..ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΩ,έτσι για να σου την σπάω και να μας βρίζεις.
εμείς τα κάναμε!πήγαινε "δώσε" μας!!

αι σιχτίρ πια

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #367 on: June 18, 2010, 00:59:50 »
Εγώ έχω να πως πως καλό είναι να ποστάρετε στα σωστά θέματα μην αρχίσει η σβήστρα.

Εχει σχέση ο Πανελλήνιος με αυτά που γράφεις; αλλά αν είχες περάσει έστω και μια στιγμή απο εκεί κάποτε δεν θα τα ανακατευες έτσι
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #368 on: June 18, 2010, 02:59:00 »
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ!ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΟΚ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #369 on: June 18, 2010, 05:48:46 »
Για τα 50-100 ατομα της λαμιας.....
10 αγωνιστικες και 120.000 ευρω προστιμο .....οι ομαδες ΠΑΟΚ ΚΑΙ της αεκ απλα καστραφηκαν γιαυτο τι εχουμε να πουμε ; οτι τα επισοδεια τα κανανε εξωγιηνοι ;
και ερχετε και μια χρονια που για τετοια επισοδεια θα πεφτει χατζαρα....

Δεν σε εχω απαντησει ποτε γιατι δεν θελω να ασχοληθω.. αλλα ναι ειμαι εξωγηινος.. τι θα κανεις για αυτο? Θα μιλησεις και για 120.000 ευρω προστιμο χωρις να χεις ιδεα για το αθλημα.. εχασε την χορηγια ο Ζαγορακης σου και τα πηρες κρανιο.. αντε ρε αλανι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.. 40 ευρω διαρκειας εχει το χαντμπολ.. φανταζομαι θα περνεις καθε χρονο.. φανταζομαι σε καιει τρελα το αθλημα...

Εγω ο ανεργος εξωγηινος θα κανω οτι μπορω για να βοηθησω το χαντμπολ και το καθε χαντμπολ πολο κτλ.. εσυ κατσε στην Πτολεμαιδα στο pc σου και χωνε αβερτα συνοπαδους σου(ντροπη μου και που σε θεωρω συνοπαδο μου..) μην μασας θα σε χει μπανισει ο Ζαγορακης..ολο και κατι θα γινει..

Για να ειμαι οντοπικ δεν εχω να πω τιποτα.. το ποιον σας το δειχνετε καθε μερα.. δεν χρεαζονται μπραβο και διθυραμβοι.. εκει στην αφανεια.. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

manolo4

• Guest
« Reply #370 on: June 18, 2010, 09:03:41 »
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...Ο ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ..ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #371 on: June 18, 2010, 09:59:29 »
Μηπως την εχουν κανει γαργαρα την ανακοινωση τα μμε ή ειναι ιδεα μου??
Ειναι που δεν πεφτει γραμμη απο την παε.....  :tikitaka: :tikitaka:

Και εις ανωτερα.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #372 on: June 18, 2010, 10:04:18 »
χαλια ανακοινωση.......και ψιλοαπειλη στο τελος? Συγχωροχαρτια δεν ζητησε καμια διοικιση...γιατι καλα κανει και δεν τα παιρνει ολα τοις μετριτοις...γιατι εαν τα επερνε ενα μπ...λο θα μασταν...ακου συχγοροχαρτια!!!!!!ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....ΚΑΙ BY THE WAY...ΜΗΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΗΝΝΙΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ 90....Δεν μπορει επειδη ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ εκανε τοτε ΠΑΠΑΔΕΣ, να καπηλευονται το οναμα του τα σημερινα του μελη? Μπορει να ειναι και πολλοι εκει που οπως λετε μερικοι..."σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι"

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #373 on: June 18, 2010, 10:12:53 »
μαεστρο, ξερω στα αρχιδια σου αλλα εχεις μειον 2 στα 2 στην υπόληψη μου.....
αν ειναι δυνατον να καθεσε να γραφεις τετοια.
φανταζομαι παντος, γουμενος που τους χρειαζετε κι αυτους ε ?

(...)να καπηλευονται το ονομα του τα σημερινα του μελη(...)
απιστευτο αυτο που εγραψες.....  :-[
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #374 on: June 18, 2010, 10:14:37 »
Φανταζομαι περνας και εσυ απο τον συνδεσμο για καφεδακι, μπυρακι ε?
Φαινεσαι ενημερωμενος για τα παιδια που τον λειτουργουν...  ::)
Κριμα ρε μαεστρο.

Παρολλα αυτα, αν ποτε βρεθεις αθηνα, περνα να σε κερασουμε ενα μπυρακι και ας μην μας αγαπας.

baron

• Guest
« Reply #375 on: June 18, 2010, 10:19:48 »
Κάποτε πρέπει να μπει ένας φραγμός στις μαλακίες και στα εμετικά του κάθε xxxxxxxxx

Τι σημαίνει ρε παόκι " καπηλεύονται την δεκαετία του 80 -90 "? Με αυτή την λογική κάθε Παοκτσής "καπηλευται" τα της προηγουμενης γενιάς?

Ρε xxxxxxxx--- Συνεχιστές είναι. Πρεσβευτές μας μέσα στην φωλια των λύκων και συ βρήκες να γράψεις? Ai σιχτίρ
« Last Edit: June 18, 2010, 10:25:18 by BillYpoglwssioS »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #376 on: June 18, 2010, 10:26:39 »
χαλια ανακοινωση.......και ψιλοαπειλη στο τελος? Συγχωροχαρτια δεν ζητησε καμια διοικιση...γιατι καλα κανει και δεν τα παιρνει ολα τοις μετριτοις...γιατι εαν τα επερνε ενα μπ...λο θα μασταν...ακου συχγοροχαρτια!!!!!!ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....ΚΑΙ BY THE WAY...ΜΗΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΗΝΝΙΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ 90....Δεν μπορει επειδη ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ εκανε τοτε ΠΑΠΑΔΕΣ, να καπηλευονται το οναμα του τα σημερινα του μελη? Μπορει να ειναι και πολλοι εκει που οπως λετε μερικοι..."σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι"

....................................θα μας πεις και καπηλευτές. Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Ο Σύνδεσμος έχει μέλη που τραβιούνται απο το '79 ακόμα, αλλά αυτά στο ESPN δυστυχώς δεν τα λέει...

@Kingito, ιδέα σου θα ναι....Το πήρε η ΓΑΤΑ σήμερα και νομίζω αναρτήθηκε στα ΣΠΟΡ, αλλα όχι στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.....Όποιος μπορεί ας επιβεβαιώσει, αλλά το νόημα ίδιο μένει bro...
ΕΔΩ ΤΡΩΜΕ ΛΑΣΠΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, οι ΑΡΔ δεν θα την έπνιγαν?
« Last Edit: June 18, 2010, 14:22:58 by northeagle_4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #377 on: June 18, 2010, 10:30:25 »

XXXXXXXXX αυτο εχω να πω, ασχετοι επι ασχετων εχετε μαζευτει εδω μεσα xxx μ'αρεσει που το γραφεις και με κεφαλαια λαμογιο XXXXX XXXXXX
« Last Edit: June 18, 2010, 10:37:45 by toy »

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #378 on: June 18, 2010, 10:32:18 »

xxx τσαμπα το σαλιο.
« Last Edit: June 18, 2010, 10:35:39 by toy »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #379 on: June 18, 2010, 10:52:16 »
Μη του τη λετε ρε. Βαζετε ΠΑΟκομετρα, ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα, κανετε κακο στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ. Δε τα μαθατε ακομα?
Βγηκε ο αλλος, που αμα τον παρατησεις στην ομονοια θα κανει 3 βδομαδες να παει πισω στο χωριο του, και λεει για τον Πανελληνιο και τους ανθρωπους του εδω και 30 χρονια. Εθνικος βοτανικος κηπος της μαγαδασκαρης καταντησαμε εδω μεσα.
Στον κοσμο αλλος κανενας