Δεν σκέφτηκα καν την περίπτωση τρυπήματος χθες. Απλά έλεγα ότι αφού δεν έχουμε προπονητή, όλα είναι φυσιολογικά. Από το πρωί ένα φιλαράκι μου που σέβομαι τη γνώμη του απόλυτα και επιμένει ότι ο τύπος είναι στημένος του κερατά. Διαβάζω τον Abaloutsake και τον rabbitweed κι έχουν τα ίδια επιχειρήματα. Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας, γιατί στον ΠΑΟΚ έχουμε δει τα πάντα κυριολεκτικά. Απλά δεν μου κολλάει.
Όλα όμως θα αποδειχθούν στον επαναληπτικό. Μόνο στημένος προπονητής μπορεί να χάσει την πρόκριση εδώ μέσα, με αυτή τη σκατομάδα των ντοπαρισμένων σκατών. Α ρε πούστη και να παίζει τέτοιο σενάριο... Τότε δεν θα μιλάμε για στημένο ΓΧ, αλλά για όλο το σκατοοικοδόμημα εκεί μέσα. Αλλά φτάνουν οι εικασίες. Θα δείξει σε λίγες μέρες.
όσο για το μαλακισμένο βοηθό του Γεωργιάδη, είναι τάλε κουάλε στη νοοτροπία με όλους όσους κάνουν κουμάντο εκεί μέσα. Ο σιχαμένος προσκυνημένος στο πουστόγαυρο, που βγάζει σαν πεινασμένο κοπρόσκυλο τη γλώσσα έξω, γλείφει το αφεντικό και περιμένει ένα κοκκαλάκι στο μέλλον. Φτου σου ρε ξεφτιλισμένε οσφυοκάμπτη. Εξηγεί όμως απόλυτα τη μαλακισμένη νοοτροπία με την οποία μπήκε η ομάδα μας μέσα στο άδεια σκαταϊσκάκα να αντιμετωπίσει τα πτώματα του πούστη