Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17879 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εννοειται δεν ισοπεδωνω λαθος διατυπωση...αυτο προσπαθω να πω στην τελικη μην ισοπεδωνουμε

Offline Vorious

• Αλλαγή
ρε Capri

φυσικα και παιζανε και αλλοι αλλα εδω μιλαμε για το γεωργιαδη

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εννοειται δεν ισοπεδωνω λαθος διατυπωση...αυτο προσπαθω να πω στην τελικη μην ισοπεδωνουμε

γι αυτό ακριβώς το λέω ... επειδή το νόημα του πόστ σου ήταν ακριβώς αυτό.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
πολυ κραξιμο για καποιον που δεν πουλησε ποτε ΠΑΟΚτσηδιλικι,που σου δωσε δυο τιτλους και σε εσωσε απο εναν υποβιβασμο για οσους δεν θυμουνται η πασχουν απο σαντολαγνεια...

και δικιο να υπαρχει σε οσα γραφονται τετοια ισοπεδωση δεν νομιζω να αξιζει

φταιει οτι ισως εγω εχω την εικονα την ποδοσφαιρικη στο μυαλο μου...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Σχετικά με τα 2 κύπελλα που λέτε το ένα αν είχε ενα πρωταγωνιστή αυτός ήταν ο Εγκωμίταρος και στο δεύτερο έπαιζες μέσα στην Τούμπα τελικό με αντίπαλο το σκουλήκι δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ.
Όσο για το ΠΑΟΚτσηδιλίκι που ΔΕΝ πούλησε ο γούσταρα και ήρθα μάλλον τις δηλώσεις αυτές τις έκανα εγώ και όχι αυτός:
"Ναι, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ."
"Δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλουν ποδοσφαιριστές να φύγουν από τον ΠΑΟΚ, που έχει τόσο μεγάλη δυναμική! Αν υπήρχαν σωστές συνθήκες, πιστεύετε ότι θα υπήρχε παίκτης να θέλει να φύγει από αυτό το σύλλογο. Κανένας!"
Πηγή: http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/article283781.ece

Γεωργιάδης: «Το κάτι άλλο ο λαός»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε και αυτός στην τρομερή συμπαράσταση και αφοσίωση που επιδεικνύει ο λαός του ΠΑΟΚ στην ομάδα. «Ευχαριστούμε τα παιδιά για την πρόσκληση και την τιμή. Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια είναι το κάτι άλλο», τόνισε ο Γ.Χ. και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ πάντοτε στηριζόταν στους φιλάθλους του. Η ομάδα ανεβαίνει ξανά και όλοι μαζί προσπαθούμε να τη φτάσουμε ψηλά».
Πηγή: http://toumpalibre.blogspot.gr/2009/06/10.html

Τέσπα, και πολύ ασχοληθήκαμε και με αυτόν τον μισθοφόρο..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν θα ασχοληθω ξανα γιατι εφυγε τοτε που φυγε ειναι σαν να μιλας με τα χανουμια για την λαμια  :'(

επισης δεν μπορω να ασχοληθω με κρητικο γιατι το πεισμα ειναι ιδιο με το δικο μου και δεν βγαζει πουθενα η φαση

απλα αδερφε ισοπεδωνεις.αυτο λεω αυτο ειναι το νοημα του ποστ.υπαρχουν και δικια σε οσα γραφονται τυφλος δεν ειμαι
οπως ισοπεδωσαμε και στο τοπικ για την ανακοινωση των σφ τον ιωσηφιδη ετσι γινεται κι εδω

υ.γ μισθοφοροι ειναι ολοι τους το χω γραψει μεχρι και στο τοπικ του γκαρσια για να τσακωθω με τους παντες,ενω και το τοπικ των παλαιμαχων χθες και σημερα κατι τετοιο αναδεικνυει για αρκετους...απλα στην καρδια μας ξεχωριζουν αυτοι που αξιζουν να φορανε αυτη την φανελα

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
γιατι τις τελευταιες μερες διαβαζω και ακουω πολλα για τον Γεωργιαδη, θελω να παραθεσω ενα γεγονος τη χρονια που εφυγε για τον γκει. ειμαστε στους μακεδονες για να δωσει "εξηγησεις" σχετικα με τα σεναρια που τον ηθελα να φευγει απο την ομαδα και τα λοιπα εκεινης της "ωραιας" εποχης! αν δεν κανω λαθος ειχε ερθει μονος του ή με την προτροπη απο καποιους μεσα στον συνδεσμο.
για μενα ο ανθρωπος που λεει ψεματα δεν μπορει να κρυφτει, ετσι και εκεινη την μερα ο γεωργιαδης μας ειπε ακριβως πως ειχαν τα δεδομενα στην ομαδα. οτι ο μπατμαν τους αναγκαζε να φυγουν, ο "ΠΑΟΚΤΣΗΣ" καφες ηταν ο μονος που ζητησε ολα τα λεφτα και σιγουρα θα εκανε προσφυγη για να φυγει απο την ομαδα αφου ειχε συμφωνησει με τον γκει και αλλα πολλα... ο ιδιος τοτε ειχε χαρισει τα χρηματα αν δεν κανω λαθος που του χρωστουσαν.

θεωρω απολυτα αδικη την επιθεση που δεχεται ο συγκεκριμενος, οπως και ο κωνσταντινιδης. και τεχνικα λεγεται οτι ειναι απο τους ανερχομενους ελληνες. μην τα ισοπεδωνουμε ολα... για ζαγορακη, βρυζα, γκαγκατση, ποικιλιδη κλπ ειμαι φουλ αρνητικος και πραγματικα πιστευω οτι ειναι καρκινος αυτη τη στιγμη για την ομαδα.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Μια ωρα γαμω το στανιο μου να κανεις αλλαγη ποτε περιμενες? Γιατι γαμω τον δια δεν εβαλες τον βουκιτς??Γιατι βγαζεις τον αθανασιαση γαμω?Αντε χεστες.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Εντάξει ο ανύπαρκτος δημητράκης έπαιξε 90 μαγευτικά λεπτά. Όλα καλά
Άιντε το μπούλο
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
μεγαλε κοουτς τον πιρες τα σωβρακα τον μιτσελ..ιδη ξεχασα τον χοουμπ?πως τον λεγανε?

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Τι θετικό να γράψεις για γχ...

Ελλεινή εντύπωση τα 90 λεπτά του πρώην ποδοσφαιριστή και οι δηλώσεις που ουσιαστικά έθαψε στέφενς

Offline savage republic

• Βασικός
90 λεπτά μέσα τον κοντό; ΕΛΕΟΣ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στημενη γαμιολα βαζελε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
black list και πανω πανω μπηκες καριολοπουστα

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
κοτα εκανες σουπερ αλλαγη για το χ σημερα
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
Στο Ίντερνετ πλέον ο καθένας δηλώνει ότι θέλει απρόσωπα. Προσωπικά παρατηρώ κάτι άρρωστα παιδάκια εδώ μέσα που γράφουν μόνο όταν είναι να βρίσουν και να ξευτηλισουν την ομάδα. Το forum έγινε πλέον μαύρα χάλια με ανθρώπους αμφίβολης ομαδικής προτίμησης που δηλώνουν για πλάκα ΠΑΟΚτσηδες. Εγώ προσωπικά δεν ξανασχολουμαι με αυτό το χαλι εδώ μέσα. Κρίμα αλλιώς ξεκίνησε αλλά έμεινε πλέον φτωχό
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Vorious

• Αλλαγή
καλα ενταξει ο,τι να ναι εκτος κι αν μου ξεφευγει κατι συνταρακτικο

μιλαμε για παιχτη που τα ξεκωλιασε σε τελικο κυπελλου (δεν υπαρχει αλλος) και που τσακισε σκουληκι στα δυο 
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Εισαι επαγγελματιας πρωην ποδοσφαιριστης που εφυγε με προσφυγη απο τον ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ
δε γινεται προπονητης του ΠΑΟΚ να δεχεται παρατηρηση να ειναι καθιστος στον παγκο για να μη φαινεται και προκαλει το κοσμο και λοιπες πιπες

ματς παρωδια
γχ σημερα μαζι σου
αλλα γενικα το μπουλο
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...